2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben yüzüme sürüyordum çok güzel nemlendiriyordu, hamile kalınca yan etkilerini bilmeyince bıraktım. Araştırıyorum
Yüzünde sivilce yapmıyorsa mükemmel seçim.
Benim her türlü yağ yüzümde sivilce yapıyor.
Hepsini denedim yüz masajı yapıyordum oda soğuk sıkım yağla yapıyor sivilce yapıyor diye ara vermek zorunda kaldım
Eğer cildinde cidden sivilce yapmıyorsa yüz masajı yapmanı canı gönülden isterim sarkmıyor cilt botoxlu gibi geziyorsun doğal botox hem sıkıcıda değil çok zevkli

Birde onun Yapılışı önemli ama serin bir yerde diye biliyo ben o konuları çok önemserim soğuk sıkım yağlar olsun bitkisel yağlar olsun
Evet canım saklama koşulu da çok önemli.Eski İzmir evlerinin mutlaka karanlık bir ardiyesi olurmuş işte.Sarap mahzeni gibi düşün.Zeytin yağlari gün ışığında bozuluyor malesef

İsimli kıyafetler bana itici geliyor açıkcası.
ilk zamanlar olsa olabilir derdim ama artık sıradanlaştı herkeste var o yüzden çekmiyor cazipte gelmiyor ki sırf isimli diye daha fazla para istiyorlar zaten ne kadar kaç kere giydirebileceğiz ki ilk 6 ay nasıl büyüdüğünü bile anlamicaz o yüzden kıyafete çok yatırım yapmamak en doğrusu

Kızlar size attım sandım unutmusum yarin a101 e bebiş kitapları geliyor
fiyatları çok uygun kalitesi nasıl bilemiyorum ama sabah a101i çalışanlarla beraber açacağım kesin güzelse tam takim alacağım

Eklentiler

• Screenshot_20220726-225332.webp
    46 KB · Görüntüleme: 71
Ben de isimli bir şeyler yaptırmak istiyorum ama ne yaptırsam emin olamadım. Oğlumda yaptırmamıştım şimdi ikisine de yaptırmak istiyorum ama isimli kıyafetler oğlumun bedeninde yok diye biliyorum yenidoğanlar için yapıyorlar sadece. Ben de o yüzden kapı süsü bir de küplerden mi yaptırsam diyorum fakat tam karar da veremedim. Dün şu sayfa çıktı karşıma çok hoşuma gitti aslında. Oğlumun ismi yazıyor zaten üstünde o yüzden çok hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-26-21-33-18-844_com.instagram.android.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 71
bunlar güzel hatta ben böyle iş yapan yerlere malzeme satan bir yerde çalışıyorum yapttırmak isteeyen olursa güveniir birilerine yönlendirebilirim.

Aman evet burnu acik olan cocuk daha da iyi emiyor diyordu doktor. Siz ilk ay ne kullandiniz?

Canım zamanın vrsa bunların kitleri satılyor uygun fiyatta alıp kendin yap çok kolay :)

Canım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi
Bizde de uyusmazlik var. Bana her ay yaptiriyor hoca Indirect Coombs testini. Her ayin 1'inde kan veriyorum. 28. hafta bana da asi var sanirim.

İsimli plakaları ben nasıl yapacağım ki? Gökkuşağı kısmını vs yaparım da onu yapamam
onların hepsni gönderiyolar zaten. youtubede videoları var acaip kolay. sadece birleştiriyosun :) yapamam diyosan onu bilemem. ben tasarım işi ile uğraştığım için biliyorum.

Evet canım saklama koşulu da çok önemli.Eski İzmir evlerinin mutlaka karanlık bir ardiyesi olurmuş işte.Sarap mahzeni gibi düşün.Zeytin yağlari gün ışığında bozuluyor malesef
Evet canım zeytinyağını ben siyah cam şişede olandan alırım hep tek doğal o kaldı sayılır vücudumuz antioksidan dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…