Grafik tasarımcıyım elim yatkındır böyle şeylere de ben bir de plaka çıkarmak için matbaacılara gitmekle uğraşamam diye öyle söyledim. Dediğin setler nerede satılıyor bildiğin bir yer var mı?onların hepsni gönderiyolar zaten. youtubede videoları var acaip kolay. sadece birleştiriyosun :) yapamam diyosan onu bilemem. ben tasarım işi ile uğraştığım için biliyorum.
5 yıl oldu hatırlamak güç ama serum fizyolojik sıkıyorduk çok hafif de çekiyorduk aspiratörle diye hatırlıyorum. Banyo yaptırmak da iyi geliyor.Aman evet burnu acik olan cocuk daha da iyi emiyor diyordu doktor. Siz ilk ay ne kullandiniz?
instagramda sayafası vardı bulmaya çalışıyorum canım bulunca hemen sana yollayacağım.. mdf ürünü sen yapamazsın zaten onları kestiriyolar.Grafik tasarımcıyım elim yatkındır böyle şeylere de ben bir de plaka çıkarmak için matbaacılara gitmekle uğraşamam diye öyle söyledim. Dediğin setler nerede satılıyor bildiğin bir yer var mı?
Tamamdır canım teşekkür ederiminstagramda sayafası vardı bulmaya çalışıyorum canım bulunca hemen sana yollayacağım..
Evler kaloriferli, burunlar cok kuruyacak. Hele annesine cekerse garip yandi :) Cok tesekkurler yanit icin.5 yıl oldu hatırlamak güç ama serum fizyolojik sıkıyorduk çok hafif de çekiyorduk aspiratörle diye hatırlıyorum. Banyo yaptırmak da iyi geliyor.
Bizde de uyusmazlik var. Bana her ay yaptiriyor hoca Indirect Coombs testini. Her ayin 1'inde kan veriyorum. 28. hafta bana da asi var sanirim.
Haftaya cumartesi kontrolüm var soracağım tekrar bakalım. Bir kere test verdim sadece bir sıkıntı görse her ay isterdi bence doktorumBu saniyorum ekol ile alakali. Mesela Capa ekolunde 28. hafta igne var. Benim hocada Capa'li. Bazilari dogumdan sonra yapiyor sadece.
kantoron yagi, ozellikle evde yapilan inanilmaz bir mucize. Eskilerde bicak ustalari kullanirmis, yanik izlerini de geciriyor. Yigenimde de kullandilar, cocuk sadece 1 kere pisik oldu o da seyahatte mecbur kalip krem kullanilinca.Kantoron denenebilir beybi cidden iyi gelmediği sey yok doğumdan sonra ben denerim kimse denemezse yakaymak gibi oluruz ins
Katiliyorum. Genetik meyil cok onemli. Gerci biz de elimizden geldigince azaltabiliriz nemlendirerek. Biraz bu olay '' Vermeyince Mabud neylesin Mahmut'' durumuKuzumm içten nemlendirme sadece bol bol su içmek.Birde vücut gerildikce çatlıyor biz vücut nemliyken yani hafif ıslakken kremi sürersek 15dkda emiyor zaten ekstra sen yağlı kalsın ben böyle nemli hissetmiyorum dersen bio oil in varsa onu sürersin yada kantronunu oda psikolojik rahatlama sağlar.
GENETİK YOK SAYILAMAZ CATLAMISSA ANALARIMIZ TEYZELERIMIZ NENELERIMIZ BIZDE ONU YAŞAYACAĞIZ
Şimdi 7.aydan gün aldık dimi 25.hafta beynim yandıKatiliyorum. Genetik meyil cok onemli. Gerci biz de elimizden geldigince azaltabiliriz nemlendirerek. Biraz bu olay '' Vermeyince Mabud neylesin Mahmut'' durumu
Biktim kremlenmekten. Goguslerimin alt kisimlarinda da devasa damarlar gormeye basladim.
Bu arada, bu sicaklarda 6.-7. aylari yasiyoruz ve tahammul ediyoruz ya, bizi hicbirsey yikamaz!
canım bulamadım yaTamamdır canım teşekkür ederim
İlk gebeligimde doğumdan sonra yaptılar. Bu gebeligimin başında test yaptım negatif çıktı. Doktorum da herhangi bir şey yapılacak demedi. İlk gebelik mi sizin?Bu saniyorum ekol ile alakali. Mesela Capa ekolunde 28. hafta igne var. Benim hocada Capa'li. Bazilari dogumdan sonra yapiyor sadece.
Burdan hesaplayabilirsin canımŞimdi 7.aydan gün aldık dimi 25.hafta beynim yandı6 yi bitirdikmi cidden
Evet ilk gebeligim. Zaten ilk gebelikten sonra yapilmasinin sebebi, ikinci bebegi korumak icin diye biliyorum. Ilkinde bir sorun olmuyormus.İlk gebeligimde doğumdan sonra yaptılar. Bu gebeligimin başında test yaptım negatif çıktı. Doktorum da herhangi bir şey yapılacak demedi. İlk gebelik mi sizin?
Var var bebegin kıyafetinin baskisindan abi abla.icin de tisort ya da sweat yapiyolar. Ben de düşünüyorum çünkü bizim abiyeBen de isimli bir şeyler yaptırmak istiyorum ama ne yaptırsam emin olamadım. Oğlumda yaptırmamıştım şimdi ikisine de yaptırmak istiyorum ama isimli kıyafetler oğlumun bedeninde yok diye biliyorum yenidoğanlar için yapıyorlar sadece. Ben de o yüzden kapı süsü bir de küplerden mi yaptırsam diyorum fakat tam karar da veremedim. Dün şu sayfa çıktı karşıma çok hoşuma gitti aslında. Oğlumun ismi yazıyor zaten üstünde o yüzden çok hoşuma gitti
O kadar para verdikten sonra baya ayıp etmiş crocs kendi kendini gölgeye çekmesi gerekirdi
Dun aklıma düşürdün dedim terlik bakayım bi tane buldum çok hoş ama bana numarası yok malesef floda bulunur heralde bundan alabilirim evde de kullanilir kışın numarası denk gelecek olan düşünebilir Polaris 601486.z1pr Kadın Sabo Terlik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ayy çok şık beğendim ama benimde numaram yok maalesef gelince bildir yaptımÇok güzelmiş ben de bir türlü güzel hastane için terlik bulamıyorum ilk doğumumda hediye dışarı terliği gelmişti onu kullandım ama kopmuştu şimdi doğru düzgün evde vs de kullanabileceğim bir şey arıyorum ama bulamadım bu güzelmiş de numarası yok
Ben bunu magazada denemiştim galiba fazla genişti yürürken ayaktan cıkıcak gibiydi. Gerçi benim ayaklarım 39 no ama ince olduğu için olanişirBunu aşırı beğenmiştim ama bir türlü numaramı getirmiyorlar
Oysho Dolgulu Fitilli Kadife Terlik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oysho Dolgulu Fitilli Kadife Terlik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aa öyle bir sayfa bulursanız paylaşır mısınız ben de yaptırabilirim ikisine de o zamanVar var bebegin kıyafetinin baskisindan abi abla.icin de tisort ya da sweat yapiyolar. Ben de düşünüyorum çünkü bizim abiye
Benimki de 39 küçük mü almak gerekir o zaman alırkenBen bunu magazada denemiştim galiba fazla genişti yürürken ayaktan cıkıcak gibiydi. Gerçi benim ayaklarım 39 no ama ince olduğu için olanişir
Valla denemek lazım, ya da gelsin deneme yanılma yaparsınız.Aa öyle bir sayfa bulursanız paylaşır mısınız ben de yaptırabilirim ikisine de o zaman
Benimki de 39 küçük mü almak gerekir o zaman alırken
nerede ne olarak aratacağız :)Canım zamanın vrsa bunların kitleri satılyor uygun fiyatta alıp kendin yap çok kolay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?