2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    277
onların hepsni gönderiyolar zaten. youtubede videoları var acaip kolay. sadece birleştiriyosun :) yapamam diyosan onu bilemem. ben tasarım işi ile uğraştığım için biliyorum.
Grafik tasarımcıyım elim yatkındır böyle şeylere de ben bir de plaka çıkarmak için matbaacılara gitmekle uğraşamam diye öyle söyledim. Dediğin setler nerede satılıyor bildiğin bir yer var mı?
 
instagramda sayafası vardı bulmaya çalışıyorum canım bulunca hemen sana yollayacağım.. mdf ürünü sen yapamazsın zaten onları kestiriyolar.
 
Bizde de uyusmazlik var. Bana her ay yaptiriyor hoca Indirect Coombs testini. Her ayin 1'inde kan veriyorum. 28. hafta bana da asi var sanirim.

Bu saniyorum ekol ile alakali. Mesela Capa ekolunde 28. hafta igne var. Benim hocada Capa'li. Bazilari dogumdan sonra yapiyor sadece.
Haftaya cumartesi kontrolüm var soracağım tekrar bakalım. Bir kere test verdim sadece bir sıkıntı görse her ay isterdi bence doktorum
 
Kantoron denenebilir beybi cidden iyi gelmediği sey yok doğumdan sonra ben denerim kimse denemezse ya kaymak gibi oluruz ins
kantoron yagi, ozellikle evde yapilan inanilmaz bir mucize. Eskilerde bicak ustalari kullanirmis, yanik izlerini de geciriyor. Yigenimde de kullandilar, cocuk sadece 1 kere pisik oldu o da seyahatte mecbur kalip krem kullanilinca.
 
Katiliyorum. Genetik meyil cok onemli. Gerci biz de elimizden geldigince azaltabiliriz nemlendirerek. Biraz bu olay '' Vermeyince Mabud neylesin Mahmut'' durumu
Biktim kremlenmekten. Goguslerimin alt kisimlarinda da devasa damarlar gormeye basladim.
Bu arada, bu sicaklarda 6.-7. aylari yasiyoruz ve tahammul ediyoruz ya, bizi hicbirsey yikamaz!
 
Şimdi 7.aydan gün aldık dimi 25.hafta beynim yandı 6 yi bitirdikmi cidden
 
Bu saniyorum ekol ile alakali. Mesela Capa ekolunde 28. hafta igne var. Benim hocada Capa'li. Bazilari dogumdan sonra yapiyor sadece.
İlk gebeligimde doğumdan sonra yaptılar. Bu gebeligimin başında test yaptım negatif çıktı. Doktorum da herhangi bir şey yapılacak demedi. İlk gebelik mi sizin?
 
İlk gebeligimde doğumdan sonra yaptılar. Bu gebeligimin başında test yaptım negatif çıktı. Doktorum da herhangi bir şey yapılacak demedi. İlk gebelik mi sizin?
Evet ilk gebeligim. Zaten ilk gebelikten sonra yapilmasinin sebebi, ikinci bebegi korumak icin diye biliyorum. Ilkinde bir sorun olmuyormus.
 
Var var bebegin kıyafetinin baskisindan abi abla.icin de tisort ya da sweat yapiyolar. Ben de düşünüyorum çünkü bizim abiye
 
ayy çok şık beğendim ama benimde numaram yok maalesef gelince bildir yaptım
 
Kızlar selam sabahtan beri okuyorum forumu bir zeytinyağı muhabbeti dönüyor. Böyle şeyleri pek yapmaktan hoşlanmam ama bizim kendimizin edremit kazdağlarında zeytinlikleri var ve bizzat annem babam ben ve eşim topluyoruz zeytinleri ardından fabrikaya sıkıma veriyoruz. Satışını da çevremize yapıyoruz sadece tanıdıklara v.s. Çünkü kendi el emeğimiz ve çok kıymetli bu yüzden bi satış kanalı falan açmadık. Büyükşehirlerde ve ege dışındaki yerlerde de malum organik zeytinyağı bulmak zor.
Kıcasası eğer almak isterseniz ben yardımcı olabilirim size 5 lt fiyatlarında. Sadece tenekelere bastırıyoruz çünkü 5lt o yüzden daha ufağı yok.
Bu tarz şeyler yasak mı bilmiyorum ama en azından organikliğine kefilim hepimiz hamileyiz paylaşmak istedim. İsteyen özelden yazabilir. Sevgiler :)
 
Var var bebegin kıyafetinin baskisindan abi abla.icin de tisort ya da sweat yapiyolar. Ben de düşünüyorum çünkü bizim abiye
Aa öyle bir sayfa bulursanız paylaşır mısınız ben de yaptırabilirim ikisine de o zaman
Ben bunu magazada denemiştim galiba fazla genişti yürürken ayaktan cıkıcak gibiydi. Gerçi benim ayaklarım 39 no ama ince olduğu için olanişir
Benimki de 39 küçük mü almak gerekir o zaman alırken
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…