Teşekkür ederim tatlımBurdan hesaplayabilirsin canım
Şifa olsun kuzumİkinci dozumu da bugün oldum, inşallah geçen seferki gibi ağrısız atlatırım şifa olsun hepimizeeama duş alamamak zor olacak, İstanbulda havalar çok ısındı
Arastiriyorum hala aklima yatan sayfalari bulunca etiketlerimAa öyle bir sayfa bulursanız paylaşır mısınız ben de yaptırabilirim ikisine de o zaman
Benimki de 39 küçük mü almak gerekir o zaman alırken
Al canım bunun altına düşmez bence bendekinde küçük bir nokta kadar iz vardı yeminle göndermezler diye yollamadim
Kardeşimle eşi yani sayımız ve teyzeniz bize motheric marka almış tam takım, bayıldım bayıldımmmKızlar osyhonun çantası tükenmişKardeşim almaya gitti iki mağazada da yok, onlineda zaten yok çok üzüldüm kafamdaki tek çantaydı
Dedim ve stoklar güncellenmiş
Merhaba ,Uyumlu olsun istemiyorumEge ve Can’a düşürdük alternatifleri nihayet
E eras uyumlu olmasına bakıyor musunuz yoksa iki farklı isim de olabilir mi ? Pera diyince erkek olarak Pamir ve Pars geliyor aklımaKızımızın ismi hamilelikten önce belliydi, PeraBiz de erkeğe bulamıyoruz, kızıma ismiyle sesleniyoruz erkeğe oğluş
Benim de en baştan beri canım hep çektiği ve değişmeyen yaş pasta ve meyve. Eşimin doğumgünü var pasta almaya gittik oğlumla az önce karaorman aldık yine
Green clean almayı düşünüyorum
Vurduktan sonra yan etki yaşadınız mı acabaBakarım canim buna da.
He görmedim ama kadın bilinçli bir ebe sonucta bir dahakini yarın vurulcam özellikle bakarım bir sorun mu var tetenoz ile alakalı ne oldu niye sordun
Demin gördüm dün biraz detaylı set aldım alsam.mi diye muallaktaydim hatta e bebek yine üç saatlik indirim yapti ince gelir mi diye guvenemedm akşam bakacagim yenidoğan alırken 3-6 ay hiç almamışım geçen ay ki indirimde kış kazaklarj stokladim çocuğa kiyafetsiz gibi geliyor ne alsam eksik kalıyor evlatcigimaa5 Li hastane çıkışı 78 tl
Tok karnına vuruldum hemşire o şekilde uyardı ağrım sizim ateşim olmadı.gunluk yasantima devam ettim.kolumda bugün çok minik bir ağrı var ile yok arasında hiç bir yan etki yaşamadımVurduktan sonra yan etki yaşadınız mı acaba
Ege de Can da çok hoş amaaa aşırı yaramaz çocuk isimleriUyumlu olsun istemiyorumEge ve Can’a düşürdük alternatifleri nihayet
şeker yüklemesi ile ilgili ben detaylı bilgi veremeyeceğim ancak park yatak aldım elele madre anne yanı da olabiliyor. Kurduk kaldırdık falan malzeme kalitesini baya sevdim ben.Kızlar Selam , sessiz sessiz takip ediyorum arada size danışmak istediğim şeyler oluoyr bugün yazmak istedim, ilk sorum şeker yüklemesini kaç haftalar arası yapılıyor ben 26+2 deyim şu an geçen haftalarda detaylı tarama oldu doktor birşey söylemedi bu şeker yüklemesi ile alakalı 10 Ağustosta bir daha randevum var geç kalır mıyım sizce?
Birde fiyatlar çok yükselmeden aslında beşik almak istiyorum , sizler aldınız mı öneriniz nelerdir , bana en çok önerilen sallanan ahşap beşikler oldu 2-3 yaşa kadar kullanılacağı için sizin de yorumuarınızı almak isterim
evet ya :/ erkek çocuk ismi bulmak da çok zor arkadaş. bizde hala bulamadık.Ege de Can da çok hoş amaaa aşırı yaramaz çocuk isimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?