2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
şeker yüklemesi ile ilgili ben detaylı bilgi veremeyeceğim ancak park yatak aldım elele madre anne yanı da olabiliyor. Kurduk kaldırdık falan malzeme kalitesini baya sevdim ben.
Kuzum bumu bende bunu istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220616-192016_Trendyol.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 96
Ben aldım baya bi parça. Hiç bi şey almamıştım.

Eklentiler

• B751944B-4CC2-4792-A3DA-EDA9517A612A.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 90
  • ED0282DA-0C94-4118-AB5F-7F65F5D5F317.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 95
  • D20935B6-3925-44A6-89A1-B68870C9BF8C.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 95
Bu bebek arabasından alan varmi
Yorumlarda hafif kullanışlı olduğunu yazmışlar
Çift yönlü hemde fiyatida uygun geldi
Port bebe hangisi içine olur ona karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_20220719-163726_Chrome.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20220719-163731_Chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba ,

bayadır giremedim sizin testler iyi çıkmıştır umarım aklım sizdeydi.
bende de sıkıntılar vardı.
fetal dna yaptırmıştım.

Çok şükür down sendromu riski tespit edilmedi Çok teşekkür ederim, umarım sizin de sorunsuz çıkmıştır sonuçlar
Ege de Can da çok hoş amaaa aşırı yaramaz çocuk isimleri
Uyumlu isim istemiyoruz öncelikle Valla birinden biri yaramaz olcak zaten, ikizler zıt karakter olurmuş yaa, çekeceğimiz var herhalde Dün Ege ve Can’ı bir kağıda yazdık, abileri çekti kurayı ve Can çıktı Muhtemelen Can olacak, eşime kıyamasam da
Kardeşimle eşi yani sayımız ve teyzeniz bize motheric marka almış tam takım, bayıldım bayıldımmm henüz almadıysan bir incele derim onu da
Baktım şimdi çok değişik baya şeyi de var güzelmiş gerçekten. Güzel günlerde kullanınAklımda olsun bu marka da, diğerini sipariş verdim bakalım

Yok almadım. Puset kullanıcam 6 ay kadar sonra buna geçicem direk. Zaten yazın parka bahçeye çıkarız onda da 6 aylık olucak inşallah.
Pusetin varmiydi yeni aldinmi aldıysan onuda atarmisin kuzu yani benim istediğim hastahaneye saglik ocağına giderken bebek arabasına sigmasi bu puset dediğin sen elindemi gotureceksin yoksa bu aldığın bebek arabasının içine sığıyormu

Canım yengemin vardı travel ondan rica ettim. Ama sling kullanırım veya araba var zaten kış bebesi olacak diye ondan pek takılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…