Kuzum bumu bende bunu istiyorumşeker yüklemesi ile ilgili ben detaylı bilgi veremeyeceğim ancak park yatak aldım elele madre anne yanı da olabiliyor. Kurduk kaldırdık falan malzeme kalitesini baya sevdim ben.
Ben aldım baya bi parça. Hiç bi şey almamıştım.Demin gördüm dün biraz detaylı set aldım alsam.mi diye muallaktaydim hatta e bebek yine üç saatlik indirim yapti ince gelir mi diye guvenemedm akşam bakacagim yenidoğan alırken 3-6 ay hiç almamışım geçen ay ki indirimde kış kazaklarj stokladim çocuğa kiyafetsiz gibi geliyor ne alsam eksik kalıyor evlatcigimaa
Bende de vardi ve alttan muayene ilr bakti doktor yogun mantar var dedi.benim 2 gündür baya beyaz geliyor bakiiyim haftaya kontrolüm var zaten
Evet bende farkettim, güzel şeylerde beğendim ama 300tlyi geçemedim kargo bedava gelsin diye.Bu arada Hepsiburada ebebekte indirim var
Merhaba ,
bayadır giremedim sizin testler iyi çıkmıştır umarım aklım sizdeydi.
bende de sıkıntılar vardı.
fetal dna yaptırmıştım.
Uyumlu isim istemiyoruz öncelikleEge de Can da çok hoş amaaa aşırı yaramaz çocuk isimleri
Baktım şimdi çok değişik baya şeyi de var güzelmiş gerçekten. Güzel günlerde kullanınKardeşimle eşi yani sayımız ve teyzeniz bize motheric marka almış tam takım, bayıldım bayıldımmmhenüz almadıysan bir incele derim onu da
Canım bu markayı önermiyorlar. Bunun yerine baby2go bak.Bu bebek arabasından alan varmi
Yorumlarda hafif kullanışlı olduğunu yazmışlar
Çift yönlü hemde fiyatida uygun geldi
Port bebe hangisi içine olur ona karar veremedim
bunun ana kucaksız olanı madre modeli. renginin canlı hali daha güzel :)Kuzum bumu bende bunu istiyorum
Kuzum bumuCanım bu markayı önermiyorlar. Bunun yerine baby2go bak.
Evet canım bu ama ben bunun kabin tipi olanı aldım. Çok güzel Chicco kadar oluyor minicikKuzum bumu
Rica etsem linkinide atarmisinEvet canım bu ama ben bunun kabin tipi olanı aldım. Çok güzel Chicco kadar oluyor minicik
Yok kuzum. Portbebe bana çok kaba ve gereksiz geliyor.Rica etsem linkinide atarmisinport bebeside varmi
İçine port bebe aldinmi peki tatlımYok kuzum. Portbebe bana çok kaba ve gereksiz geliyor.
BABY2GO 2215 Pegasus Cabin Bebek Arabası
Yok almadım. Puset kullanıcam 6 ay kadar sonra buna geçicem direk. Zaten yazın parka bahçeye çıkarız onda da 6 aylık olucak inşallah.İçine port bebe aldinmi peki tatlım
ben chicco ve içine puset alacaktım bununda bir farkı yok gibi duruyorEvet canım bu ama ben bunun kabin tipi olanı aldım. Çok güzel Chicco kadar oluyor minicik
Pusetin varmiydi yeni aldinmi aldıysan onuda atarmisinYok almadım. Puset kullanıcam 6 ay kadar sonra buna geçicem direk. Zaten yazın parka bahçeye çıkarız onda da 6 aylık olucak inşallah.
Civil de var canımben chicco ve içine puset alacaktım bununda bir farkı yok gibi duruyorbu marka hangi mağazalarda oluyo gidip mıncırmak için?
Canım yengemin vardı travel ondan rica ettim. Ama sling kullanırım veya araba var zaten kış bebesi olacak diye ondan pek takılmadım.Pusetin varmiydi yeni aldinmi aldıysan onuda atarmisinkuzu yani benim istediğim hastahaneye saglik ocağına giderken bebek arabasına sigmasi bu puset dediğin sen elindemi gotureceksin yoksa bu aldığın bebek arabasının içine sığıyormu
hıı ben içine puset konuluyo sandım :/ o zaman ben chicco goody ya da we den devamCanım yengemin vardı travel ondan rica ettim. Ama sling kullanırım veya araba var zaten kış bebesi olacak diye ondan pek takılmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?