En iyisi mağazasıni bulup gidip denemekCanım yengemin vardı travel ondan rica ettim. Ama sling kullanırım veya araba var zaten kış bebesi olacak diye ondan pek takılmadım.
Bende bende yoksa süper birşeyhıı ben içine puset konuluyo sandım :/ o zaman ben chicco goody ya da we den devam
elele nin kendi sitesinden almıştım ben fiyatı biraz daha indirimli oluyor ve sünger yatak hediye oluyo.En iyisi mağazasıni bulup gidip denemekyoksa bebek arabası olmayacak.
Yatağa karar verdim o park yatağı alacağım.
Bebek arabasida mühim sürmesi kolay olmalı benim bilekler zayıf katlanmasida kolay olmalı eş kişisinden çok ben kullanırım gibi
AA benim sectigim renkler sadece üretici farklı gelecek ay kendisini alacağım nasipse oda tamamlanınca atalım birbirimize bariOyuncak sepeti olarakta bunu düşünüyorum ya 2 tane alacağım şu boyu kısalardan çünkü sonra boncuguydu minik arabalardi oyuncak çoğalır aktivite oyuncakları derken yada bir kısa alıp birde şu uzun olanı alıp yanına katacağım
Güle güle kullansın canim benimBen aldım baya bi parça. Hiç bi şey almamıştım.
Ben ikea dan alicam canim . rahat 4 yasina kdar kullanabiliyor. buyuyunce bir kenarini cikarabiliuorsun. Yatagida 3 asamali koyabiliyorsun.Kızlar Selam , sessiz sessiz takip ediyorum arada size danışmak istediğim şeyler oluoyr bugün yazmak istedim, ilk sorum şeker yüklemesini kaç haftalar arası yapılıyor ben 26+2 deyim şu an geçen haftalarda detaylı tarama oldu doktor birşey söylemedi bu şeker yüklemesi ile alakalı 10 Ağustosta bir daha randevum var geç kalır mıyım sizce?
Birde fiyatlar çok yükselmeden aslında beşik almak istiyorum , sizler aldınız mı öneriniz nelerdir , bana en çok önerilen sallanan ahşap beşikler oldu 2-3 yaşa kadar kullanılacağı için sizin de yorumuarınızı almak isterim
uzun olani alma bence canm, digerlerine boyu yetecegi icin toplamayi da ogretirsin. hem merdiven gibi oldugundan bir sure sonra hep ustune cikiyorlar ,uzun olan tehlikeli olabilir.Oyuncak sepeti olarakta bunu düşünüyorum ya 2 tane alacağım şu boyu kısalardan çünkü sonra boncuguydu minik arabalardi oyuncak çoğalır aktivite oyuncakları derken yada bir kısa alıp birde şu uzun olanı alıp yanına katacağım
Teşekkür ederim tatlışelele nin kendi sitesinden almıştım ben fiyatı biraz daha indirimli oluyor ve sünger yatak hediye oluyo.
Ss alıyorum kuzum teşekkür ederimBen ikea dan alicam canim . rahat 4 yasina kdar kullanabiliyor. buyuyunce bir kenarini cikarabiliuorsun. Yatagida 3 asamali koyabiliyorsun.
uzun olani alma bence canm, digerlerine boyu yetecegi icin toplamayi da ogretirsin. hem merdiven gibi oldugundan bir sure sonra hep ustune cikiyorlar ,uzun olan tehlikeli olabilir.
Bebek arabasi Uppababy minu v2 aldim . daha gelmedi ama foto ve video eklim. travel model aldim 7 kg civari . Yeni dogan puseti ayri satiliyordu onu almadim. arkadasimda vardi o odunce verdi.
Benim ortaya karışık birşey çıkar yer gri beyaz ben ondan gri beyaz alacağımAA benim sectigim renkler sadece üretici farklı gelecek ay kendisini alacağım nasipse oda tamamlanınca atalım birbirimize bari
Bakayım sağolGüle güle kullansın canim benimbir iki saate kendi kendimi ikna edemezsem kesin alırım bebik kıyafetlerine hiç dayanamıyorum.Ben dün 4 tane muslin battaniye aldım,burun aspiratoru falan.Dun e bebekte tekli muslinde 38 TL idi halen oyleolmasi lazım ihtiyaç varsa bak istersen
Vitaminimde bolca var ayrıca ceviz aklıma geldikçe yiyorum. Balık sezonu kapandığı için fazla yiyemiyorum. Balıkçıların sattığına da güvenemiyorum bu sıcaklarda. Bi defa kardeşim zehirlendi ucundan döndü kendimi geçtim ya bebeğe bişey olursa diye korkuyorum. Arada metro da satılan balıklardan alıp pişirip yiyoruz ama orası da uzak bize. Yolu çok ters daha doğrusu. Benim unutkanlık uykusuzluktan ve beyin meşguliyetinden vanım ya düşünecek çok şey var kafamda haliyle unutuyorum. Ajandaya başladım bakalımBirde omega 3 te eksik olunca oluyor balıkla cevize yüklen
Orası öyle umarım çatlamasız patlamasız nenelerden birine çekmişimdirKuzumm içten nemlendirme sadece bol bol su içmek.Birde vücut gerildikce çatlıyor biz vücut nemliyken yani hafif ıslakken kremi sürersek 15dkda emiyor zaten ekstra sen yağlı kalsın ben böyle nemli hissetmiyorum dersen bio oil in varsa onu sürersin yada kantronunu oda psikolojik rahatlama sağlar.
GENETİK YOK SAYILAMAZ CATLAMISSA ANALARIMIZ TEYZELERIMIZ NENELERIMIZ BIZDE ONU YAŞAYACAĞIZ
Bende o şekilde düşünüyorum canım bi araştıracağım bakalım.Doktora bir danışmak lazım canım. Hamileyken sürmek istemem ben de emzirirken bir zararı yoksa sürerim
Çok faydalı bir bitki yüzümü de yımuşacık yapıyor garika bişeyKantaronu zaten kullanmadığımız yer yok canım. Boynumuz mu tutuldu, oğluşun poposu mu kızardı elimizde yanık mı oldu her yere iyi geliyor :)
Yüz masajını bi araştırayım canım yüz yogasına bakmıştım bi ara ama başlayamadım. Bendeki bu yağ doğal aktardan falan gelmedi vanım bide 2 damla falan yetiyor yüzüme. Karma cildim, yanaklarım falan epey kuru. İyi geliyor bana bide bazwn egzama oluyor çok sık değşl ama arada oluyoro zamanlar iyi geliyor kantaron. Bende her nemlendiriciyi kullanamam mesela anında yüzümde sivilceler çıkar koca koca ama şükür kantaronda sıkıntı olmadı.Yüzünde sivilce yapmıyorsa mükemmel seçim.
Benim her türlü yağ yüzümde sivilce yapıyor.
Hepsini denedim yüz masajı yapıyordum oda soğuk sıkım yağla yapıyor sivilce yapıyor diye ara vermek zorunda kaldım
Eğer cildinde cidden sivilce yapmıyorsa yüz masajı yapmanı canı gönülden isterim sarkmıyor cilt botoxlu gibi geziyorsun doğal botox hem sıkıcıda değil çok zevkli
Kız zeytinyağı o bişey olmaz otlu falan iyi olur hemOna heveslenmem ot girmiş içinebiraz çekindim zaten bio oil onun gibi yağ yağdır önemli olan nemli tutması işlevi aynı bana göre.
Vitaminimde bolca var ayrıca ceviz aklıma geldikçe yiyorum. Balık sezonu kapandığı için fazla yiyemiyorum. Balıkçıların sattığına da güvenemiyorum bu sıcaklarda. Bi defa kardeşim zehirlendi ucundan döndü kendimi geçtim ya bebeğe bişey olursa diye korkuyorum. Arada metro da satılan balıklardan alıp pişirip yiyoruz ama orası da uzak bize. Yolu çok ters daha doğrusu. Benim unutkanlık uykusuzluktan ve beyin meşguliyetinden vanım ya düşünecek çok şey var kafamda haliyle unutuyorum. Ajandaya başladım bakalım
Orası öyle umarım çatlamasız patlamasız nenelerden birine çekmişimdir
Bende o şekilde düşünüyorum canım bi araştıracağım bakalım.
Çok faydalı bir bitki yüzümü de yımuşacık yapıyor garika bişey
Yüz masajını bi araştırayım canım yüz yogasına bakmıştım bi ara ama başlayamadım. Bendeki bu yağ doğal aktardan falan gelmedi vanım bide 2 damla falan yetiyor yüzüme. Karma cildim, yanaklarım falan epey kuru. İyi geliyor bana bide bazwn egzama oluyor çok sık değşl ama arada oluyoro zamanlar iyi geliyor kantaron. Bende her nemlendiriciyi kullanamam mesela anında yüzümde sivilceler çıkar koca koca ama şükür kantaronda sıkıntı olmadı.
Ben içecektim ama ben miyim ki unuttuğunHavuç suyu içen arkadaş niki unuttum.
İyi geldimiki.
Aa annene sorsana kullanabilir myiz ne zaman uygun olur diye ? Kas gevşetici etkisi varmış bak öyleyse zararlıEvet canım. Annem botanikçi gibidir zaten o biliyor hangisinden yapılacağını.
Kantaron yağı güneş görerek bskler diye biliyorum böylece özü yağa karışır hemde 3 ay bekler diye aklımda kalmış.Birde onun Yapılışı önemli ama serin bir yerde diye biliyo ben o konuları çok önemserim soğuk sıkım yağlar olsun bitkisel yağlar olsun
Kas gevşetme konusunu unutmuştum canım haklıısn belki doğumdan sonra süreriz bi araştıralım bakalımKantaron yağı elimde bolca var ama karnıma sürmüyorum bu dönemde çünkü kas gevşetici etkisi var. Riske atmak istemediğim için sürmüyorum. Doğumdan sonra yan etkisi olacağını sanmıyorum.
Ekolü bilmemde hem özeldeki doktorum hem devletteki doktorum 28. Haftada iğne olacaksın dedi.Bu saniyorum ekol ile alakali. Mesela Capa ekolunde 28. hafta igne var. Benim hocada Capa'li. Bazilari dogumdan sonra yapiyor sadece.
ay disimi fircalayip yuzune iki serum gunes kremi zor suruyorum
Bu kadın favorim net ve açıklayıcı.
Yanlış yapma payın çok düşük.
Bence gece yada gündüz zamanını ayirabilirsin kuzum bunun hizlandirilmis versiyonuda var sabah rutinine ekleyebilirsin hızlı lifting diye yine aynı kadınınay disimi fircalayip yuzune iki serum gunes kremi zor suruyorummasallah enerjine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?