2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım yengemin vardı travel ondan rica ettim. Ama sling kullanırım veya araba var zaten kış bebesi olacak diye ondan pek takılmadım.
En iyisi mağazasıni bulup gidip denemek yoksa bebek arabası olmayacak.
Yatağa karar verdim o park yatağı alacağım.
Bebek arabasida mühim sürmesi kolay olmalı benim bilekler zayıf katlanmasida kolay olmalı eş kişisinden çok ben kullanırım gibi

elele nin kendi sitesinden almıştım ben fiyatı biraz daha indirimli oluyor ve sünger yatak hediye oluyo.

Happy Buna benzer bir görsel benimkisi de Ikea online da görmüştüm sonra bir daha göremedim haftaya ikeaya gidip soracağım.Nette gördüğüm muadili 100 TL iken 500 olmuştu ama benimki daha minimal odası biraz ufak kalacak dolabı ve yatağı oldukça yer kapladığı için kitaplığıni ufak tutacağım ilk bir kaç yıl kendi ulaşabileceği bir kitaplık gayet iyi bence şimdi onun iciini doldurması var

AA benim sectigim renkler sadece üretici farklı gelecek ay kendisini alacağım nasipse oda tamamlanınca atalım birbirimize bari

Ben aldım baya bi parça. Hiç bi şey almamıştım.
Güle güle kullansın canim benim bir iki saate kendi kendimi ikna edemezsem kesin alırım bebik kıyafetlerine hiç dayanamıyorum.Ben dün 4 tane muslin battaniye aldım,burun aspiratoru falan.Dun e bebekte tekli muslinde 38 TL idi halen oyleolmasi lazım ihtiyaç varsa bak istersen

Ben ikea dan alicam canim . rahat 4 yasina kdar kullanabiliyor. buyuyunce bir kenarini cikarabiliuorsun. Yatagida 3 asamali koyabiliyorsun.
uzun olani alma bence canm, digerlerine boyu yetecegi icin toplamayi da ogretirsin. hem merdiven gibi oldugundan bir sure sonra hep ustune cikiyorlar ,uzun olan tehlikeli olabilir.

Bebek arabasi Uppababy minu v2 aldim . daha gelmedi ama foto ve video eklim. travel model aldim 7 kg civari . Yeni dogan puseti ayri satiliyordu onu almadim. arkadasimda vardi o odunce verdi.

Eklentiler

• 1D6323A2-C793-452A-B1A1-FD7100022388.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 47D9A496-3F7E-4DFF-953B-E65C8A395D31.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 53
  • CD5578B2-65F4-45CE-86B0-6A52A683ADCD.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 6FA82732-682B-4421-9A88-B93FD03F105B.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 59
Ss alıyorum kuzum teşekkür ederim

AA benim sectigim renkler sadece üretici farklı gelecek ay kendisini alacağım nasipse oda tamamlanınca atalım birbirimize bari
Benim ortaya karışık birşey çıkar yer gri beyaz ben ondan gri beyaz alacağım oyuncaklar renklendirir beyaz olacak odası karar verdim o kitaplık mantıklı dimi sence o oyuncak sepetinden 2li takimmi yapim Spicelover dediği gibi uzun olan tehlikeli

Bakayım sağol

Birde omega 3 te eksik olunca oluyor balıkla cevize yüklen
Vitaminimde bolca var ayrıca ceviz aklıma geldikçe yiyorum. Balık sezonu kapandığı için fazla yiyemiyorum. Balıkçıların sattığına da güvenemiyorum bu sıcaklarda. Bi defa kardeşim zehirlendi ucundan döndü kendimi geçtim ya bebeğe bişey olursa diye korkuyorum. Arada metro da satılan balıklardan alıp pişirip yiyoruz ama orası da uzak bize. Yolu çok ters daha doğrusu. Benim unutkanlık uykusuzluktan ve beyin meşguliyetinden vanım ya düşünecek çok şey var kafamda haliyle unutuyorum. Ajandaya başladım bakalım

Orası öyle umarım çatlamasız patlamasız nenelerden birine çekmişimdir

Doktora bir danışmak lazım canım. Hamileyken sürmek istemem ben de emzirirken bir zararı yoksa sürerim
Bende o şekilde düşünüyorum canım bi araştıracağım bakalım.

Kantaronu zaten kullanmadığımız yer yok canım. Boynumuz mu tutuldu, oğluşun poposu mu kızardı elimizde yanık mı oldu her yere iyi geliyor :)
Çok faydalı bir bitki yüzümü de yımuşacık yapıyor garika bişey

Yüz masajını bi araştırayım canım yüz yogasına bakmıştım bi ara ama başlayamadım. Bendeki bu yağ doğal aktardan falan gelmedi vanım bide 2 damla falan yetiyor yüzüme. Karma cildim, yanaklarım falan epey kuru. İyi geliyor bana bide bazwn egzama oluyor çok sık değşl ama arada oluyoro zamanlar iyi geliyor kantaron. Bende her nemlendiriciyi kullanamam mesela anında yüzümde sivilceler çıkar koca koca ama şükür kantaronda sıkıntı olmadı.

Kızlar nasılsınız? tatildeyim bebişim denizde hareket etmiyor sudan korktu mu acaba sizde var mı böyle bir deneyimi olan

Bu kadın favorim net ve açıklayıcı.
Yanlış yapma payın çok düşük.

Havuç suyu içen arkadaş niki unuttum.
İyi geldimiki.
Ben içecektim ama ben miyim ki unuttuğun geçen gün gittim doktora bişey demedi yolunda galiba herşey

Evet canım. Annem botanikçi gibidir zaten o biliyor hangisinden yapılacağını.
Aa annene sorsana kullanabilir myiz ne zaman uygun olur diye ? Kas gevşetici etkisi varmış bak öyleyse zararlı

Birde onun Yapılışı önemli ama serin bir yerde diye biliyo ben o konuları çok önemserim soğuk sıkım yağlar olsun bitkisel yağlar olsun
Kantaron yağı güneş görerek bskler diye biliyorum böylece özü yağa karışır hemde 3 ay bekler diye aklımda kalmış.

Kantaron yağı elimde bolca var ama karnıma sürmüyorum bu dönemde çünkü kas gevşetici etkisi var. Riske atmak istemediğim için sürmüyorum. Doğumdan sonra yan etkisi olacağını sanmıyorum.
Kas gevşetme konusunu unutmuştum canım haklıısn belki doğumdan sonra süreriz bi araştıralım bakalım

Bu saniyorum ekol ile alakali. Mesela Capa ekolunde 28. hafta igne var. Benim hocada Capa'li. Bazilari dogumdan sonra yapiyor sadece.
Ekolü bilmemde hem özeldeki doktorum hem devletteki doktorum 28. Haftada iğne olacaksın dedi.

ay disimi fircalayip yuzune iki serum gunes kremi zor suruyorummasallah enerjine
Bence gece yada gündüz zamanını ayirabilirsin kuzum bunun hizlandirilmis versiyonuda var sabah rutinine ekleyebilirsin hızlı lifting diye yine aynı kadının

Baktın iyi geldi uzun videolara yönelirsin

Bu arada güneş korumalı şapkasıda var yan kanatları var ben biraz meraklıyım yağ sivilce yapıyor diye en en nemli bırakan güneş kremini aldım gebelik sonrası onla yapacağım şimdi yapamıyorum tsh etkiler diye ne alaka dersen akupunktur noktaları varya yüzümüzde onu calistiriyo masaj

Benim gıdım sadece yüz yogasiyla gitmişti. Birde kupa masajiyla.

Oğlumuda yogaya yönlendireceğim yüz yogasi değil tabi

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar
Daha önce kayıplarım olduğu için ben biraz temkinli gidiyorum
Daha bebişime hiçbirşey almadım
Sizin aldıklarınızı not alıyorum
28 den sonra kendime hastane için gecelik falan alacağım
30 ya da 32 den sonra bebeğe alırım diyorum
Ben size beğendiğim beşiği göstermek istiyorum aranızda tecrübeli anneler var bana da yardımcı olabilir misiniz?
Normalde hep park yatak alırım diyordum geçenlerde karşıma aşağıya linkini atacağım beşik geldi.6 yaşına kadar kullanılabiliyormuş.Belli bir süre sonra montessoriye dönüşüyormuş.
Fiyatı çok uygun geldi.Trendyolda iki katı fiyatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…