- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Evet öyleymiş canım.Evet ilk gebeligim. Zaten ilk gebelikten sonra yapilmasinin sebebi, ikinci bebegi korumak icin diye biliyorum. Ilkinde bir sorun olmuyormus.
Oncelikle gecmis olsun canimKızlar iyi akşamlar
Daha önce kayıplarım olduğu için ben biraz temkinli gidiyorum
Daha bebişime hiçbirşey almadım
Sizin aldıklarınızı not alıyorum
28 den sonra kendime hastane için gecelik falan alacağım
30 ya da 32 den sonra bebeğe alırım diyorum
Ben size beğendiğim beşiği göstermek istiyorum aranızda tecrübeli anneler var bana da yardımcı olabilir misiniz?
Normalde hep park yatak alırım diyordum geçenlerde karşıma aşağıya linkini atacağım beşik geldi.6 yaşına kadar kullanılabiliyormuş.Belli bir süre sonra montessoriye dönüşüyormuş.
Fiyatı çok uygun geldi.Trendyolda iki katı fiyatta
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde en kolayından bebeğini kucağına almayı nasip etsinKızlar iyi akşamlar
Ben size beğendiğim beşiği göstermek istiyorum aranızda tecrübeli anneler var bana da yardımcı olabilir misiniz?
Normalde hep park yatak alırım diyordum geçenlerde karşıma aşağıya linkini atacağım beşik geldi.6 yaşına kadar kullanılabiliyormuş.Belli bir süre sonra montessoriye dönüşüyormuş.
Fiyatı çok uygun geldi.Trendyolda iki katı fiyatta Eki Görüntüle 3103580
Teşekkür ederimOncelikle gecmis olsun canim
Benim alacagim besikte bu tarz. sadece sallanmiuor benimki
Bu mobilya park yatakmı oluyor bu sabit olan dimi diğer park yatak katlanıp taşınıyor yaKızlar iyi akşamlar
Fiyatı çok uygun geldi.Trendyolda iki katı fiyatta Eki Görüntüle 3103580
Aminnnnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımAllahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde en kolayından bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Buda park yatak olarak geçiyor mu bende tam bilmiyorumBu mobilya park yatakmı oluyor bu sabit olan dimi diğer park yatak katlanıp taşınıyor ya
Buda park yatak olarak geçiyor mu bende tam bilmiyorum
Tekerleğide var sallanıyor diye biliyorum
tabikide . Ikea dan benimkiTeşekkür ederim
Seninkini atabilir misin?
Nisanin attiginida alabilirsin kuzu mükemmel birşey montessori hemtabikide . Ikea dan benimki
bir kac sayfa once paylastim ben canim ama nisa gormemisti heralde onun icinde paylastim.Spicelover
Muke o yatak katlanıyormusta sen daha önce bunu paylaştınmıhem mobilyalarlada uyumlu olur
ben sallanan istemiyorum canim , alismasin sallanmaya , uyku egitimi vermeyi planliyorum.Nisanin attiginida alabilirsin kuzu mükemmel birşey montessori hem
Kuzu sabitlersin sallanmazbir kac sayfa once paylastim ben canim ama nisa gormemisti heralde onun icinde paylastim.
ben sallanan istemiyorum canim , alismasin sallanmaya , uyku egitimi vermeyi planliyorum.
Iki arkadasimda efsane rahatlar uyku egitiminden sonra .
birde ben zaten dogumdan kisa sure sonra calismaya baslayacagin icin muhtemelen 18 aylikken fln krese baslamak zorunda kalicak yavrum. orada her seyi ogretiyorlarmontessori halt yemis oluyor
Çok tatlışmıştabikide . Ikea dan benimki
ay yok , kocam fln uyutamaz sabremedemez sallar flnKuzu sabitlersin sallanmaz6 yaşa kadar kullanılıyormus
you canim ne olcakÇok tatlışmış
Az önce atmıştın bunu seni uğraştırdım
Senin attığında mükemmel ötesi kuzum .Benim parkeyle uyumlu diyede seçiyorumay yok , kocam fln uyutamaz sabremedemez sallar flnriske atamam ama zaten ben kendi sectigimi cok begendim. Hafta sonu baska yerlere bakmaya gittik besik , yok anam hicbiri gozume bunun gibi guzel gelmiyor
you canim ne olcak
hadi hayirli olsunAlinacaklar bir kısmı bitti
Bir bebek arabası kaldı
ben tasinacagim icin parke fln gozum gormuyor tabiSenin attığında mükemmel ötesi kuzum .Benim parkeyle uyumlu diyede seçiyorumbenimde gözümün yorulmamasi lazım halbuki bebekle ugrasmaktan gözümüz düzen sadelikte görmez zaten de olsun oda toplandimi ferah ferah bakışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?