Benim sabit odası yaşlanana kadar kalırhadi hayirli olsun
Bebek arabasi sehir icinde mi tas toprakta mi kullanicaksin vs gbi kosullari goz onunde bulundurarak sec. katlamasi fln rahat olsun.
ben tasinacagim icin parke fln gozum gormuyor tabi
bizde gittik denedik. benim aldigim modeli yeni cikti zaten , magazaya gelincede gidip denedik. Yoksa bende direk online almadim. riske atamazdm az buz para degilBenim sabit odası yaşlanana kadar kalır
Hiç bebek arabası görmeden denemeden mağazada beceremem alamam onlinedan sanırım ya çok çeşit var çok marka çıkarmış benim port bebem ana kucağımda yok birde kauçuklari rahatmi degilmi incemi kalinmi onlara bakmam lazım
Onların yana doğru yarayı var yerin varsa onlardan al yoksa bişey olmaz ya abim kullandı tek uzunlardan biz verdiğimiz için çok şeyi sorun yaratmadı yine de tabi bakmak lazımBenim ortaya karışık birşey çıkar yer gri beyaz ben ondan gri beyaz alacağımoyuncaklar renklendirir beyaz olacak odası karar verdim o kitaplık mantıklı dimi sence o oyuncak sepetinden 2li takimmi yapim Spicelover dediği gibi uzun olan tehlikeli
Canım yanlış hatırlamıyorsam yazın çıkıyor çiçekleri topladılar diye biliyorum. Yağın tarifi internette falan var bu arada hakiki zeytinyağı falan karıştırılıyor. Ama makbulü en az 6 ay bekleyip dinlenmesi. O yüzden elimizde olsa da kış için tekrar yaptı şimdiden.Ben içecektim ama ben miyim ki unuttuğungeçen gün gittim doktora bişey demedi yolunda galiba herşey
Aa annene sorsana kullanabilir myiz ne zaman uygun olur diye ? Kas gevşetici etkisi varmış bak öyleyse zararlı
Kantaron yağı güneş görerek bskler diye biliyorum böylece özü yağa karışır hemde 3 ay bekler diye aklımda kalmış.
Kas gevşetme konusunu unutmuştum canım haklıısn belki doğumdan sonra süreriz bi araştıralım bakalım
Ekolü bilmemde hem özeldeki doktorum hem devletteki doktorum 28. Haftada iğne olacaksın dedi.
Kuzum güzelmiş ama şöyle bir durum var. Eğer yerinde durmayan kıpır kıpır bir çocuk olursa o dümdüz parmaklıklardan çıplak ayakla öyle bir tırmanıyorlar ki. Çevrem de böyle beşik alıp 1 hafta içinde iade eden oldu. Hani ben söylemiş olayım :)Kızlar iyi akşamlar
Daha önce kayıplarım olduğu için ben biraz temkinli gidiyorum
Daha bebişime hiçbirşey almadım
Sizin aldıklarınızı not alıyorum
28 den sonra kendime hastane için gecelik falan alacağım
30 ya da 32 den sonra bebeğe alırım diyorum
Ben size beğendiğim beşiği göstermek istiyorum aranızda tecrübeli anneler var bana da yardımcı olabilir misiniz?
Normalde hep park yatak alırım diyordum geçenlerde karşıma aşağıya linkini atacağım beşik geldi.6 yaşına kadar kullanılabiliyormuş.Belli bir süre sonra montessoriye dönüşüyormuş.
Fiyatı çok uygun geldi.Trendyolda iki katı fiyatta Eki Görüntüle 3103580
Sunny Baby Viper Travel Bebek Arabası Gri Fiyatı 9004 / GRIEn iyisi mağazasıni bulup gidip denemekyoksa bebek arabası olmayacak.
Yatağa karar verdim o park yatağı alacağım.
Bebek arabasida mühim sürmesi kolay olmalı benim bilekler zayıf katlanmasida kolay olmalı eş kişisinden çok ben kullanırım gibi
Canım tavsiyelerinize ihtiyacım var o yüzden soruyorum zatenKuzum güzelmiş ama şöyle bir durum var. Eğer yerinde durmayan kıpır kıpır bir çocuk olursa o dümdüz parmaklıklardan çıplak ayakla öyle bir tırmanıyorlar ki. Çevrem de böyle beşik alıp 1 hafta içinde iade eden oldu. Hani ben söylemiş olayım :)
Hepiniz atın toptan tek tek nik yazmasida zor oluyor
Tecrübeli anneler uzak kalmayın atın atın bizde faydalanalım arada burayada bakın
Kuzum bebek arabası Maxi Cosi Travel sistem görümcemin oğlundan kalma
Ben nuna ana kucağı almıştım sonra baktım aynı markanin bebek arabası da varmış onu aldım canım travel sistem gibi ama katlayinca çok az yer kaplıyor
Hadi iyisin şanslı seniKuzum bebek arabası Maxi Cosi Travel sistem görümcemin oğlundan kalmatoplama baston araba da abimden
Bunu ilk gördüm marjinal duruyorBen nuna ana kucağı almıştım sonra baktım aynı markanin bebek arabası da varmış onu aldım canım travel sistem gibi ama katlayinca çok az yer kaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?