2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
hadi hayirli olsun
Bebek arabasi sehir icinde mi tas toprakta mi kullanicaksin vs gbi kosullari goz onunde bulundurarak sec. katlamasi fln rahat olsun.

ben tasinacagim icin parke fln gozum gormuyor tabi
Benim sabit odası yaşlanana kadar kalır
Hiç bebek arabası görmeden denemeden mağazada beceremem alamam onlinedan sanırım ya çok çeşit var çok marka çıkarmış benim port bebem ana kucağımda yok birde kauçuklari rahatmi degilmi incemi kalinmi onlara bakmam lazım

bizde gittik denedik. benim aldigim modeli yeni cikti zaten , magazaya gelincede gidip denedik. Yoksa bende direk online almadim. riske atamazdm az buz para degil

Onların yana doğru yarayı var yerin varsa onlardan al yoksa bişey olmaz ya abim kullandı tek uzunlardan biz verdiğimiz için çok şeyi sorun yaratmadı yine de tabi bakmak lazım

Canım yanlış hatırlamıyorsam yazın çıkıyor çiçekleri topladılar diye biliyorum. Yağın tarifi internette falan var bu arada hakiki zeytinyağı falan karıştırılıyor. Ama makbulü en az 6 ay bekleyip dinlenmesi. O yüzden elimizde olsa da kış için tekrar yaptı şimdiden.

Kuzum güzelmiş ama şöyle bir durum var. Eğer yerinde durmayan kıpır kıpır bir çocuk olursa o dümdüz parmaklıklardan çıplak ayakla öyle bir tırmanıyorlar ki. Çevrem de böyle beşik alıp 1 hafta içinde iade eden oldu. Hani ben söylemiş olayım :)

Kızlar bir arkadaş sling paylaşmıştı ucuzdu baya hatta. Ekran resmi almamışım. Var mı elinde görseli olan

Kızlar ben almıştım bebek arabası. Pusetiyle. Şimdi n11’de xiaomi’nin mitu diye bi modeline denk geldim, beğendim. Çok hafif, çok güzel katlanıyor, ama tek yönlü. Eğer ilerisi için düşüneniniz varsa bakabilir, fiyat 2.900’dü. Ben almış olduğumdan artık bakmıyorum. Ama linki bırakıyorum.

Canım tavsiyelerinize ihtiyacım var o yüzden soruyorum zaten
Önerini dikkate alacağım
Teşekkür ederim
Senin ilk çocuktan kalan beşiğin vardır sanırım
Yeni alacak mısın?
İlk bebekte nasıl birşey tercih ettin

Spicelover
Dolar euro fırlat üzerime

fiyata şöyle baktım bir baktım sadece
Bebek büyüdümü let goda sat kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20220727-225919_Hepsiburada.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 72
Hepiniz atın toptan tek tek nik yazmasida zor oluyor

Tecrübeli anneler uzak kalmayın atın atın bizde faydalanalım arada burayada bakın

Hepiniz atın toptan tek tek nik yazmasida zor oluyor

Tecrübeli anneler uzak kalmayın atın atın bizde faydalanalım arada burayada bakın

ben inglesina electa aldım, iki yönlü kullanılabilen, kolay katlanan, katlanınca küçücük olabilen, hafif, puseti de olan ve de büyük tekerlekli bir şey arıyordum. İsteklerime cevap oldu, aynı markanın trilogy modeli de çok hoşuma gitti. O da çok kolay katlanıyor.

Cybex ile inglesina arasında kalmıştım, cybex’e de bakabilirsin.
Bir de diğer sayfalarda doona’yı da çok övmüşler, onu da inceleyebilirsin.

Evaante
Sen hangi bebek arabasını aldın
Ben nuna ana kucağı almıştım sonra baktım aynı markanin bebek arabası da varmış onu aldım canım travel sistem gibi ama katlayinca çok az yer kaplıyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-13-11-05-31-347_com.instagram.android.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…