Hemen bakıyorumben inglesina electa aldım, iki yönlü kullanılabilen, kolay katlanan, katlanınca küçücük olabilen, hafif, puseti de olan ve de büyük tekerlekli bir şey arıyordum. İsteklerime cevap oldu, aynı markanın trilogy modeli de çok hoşuma gitti. O da çok kolay katlanıyor.
Cybex ile inglesina arasında kalmıştım, cybex’e de bakabilirsin.
Bir de diğer sayfalarda doona’yı da çok övmüşler, onu da inceleyebilirsin.
Kuzu euro dolar üzerinden bu sankiben inglesina electa aldım, iki yönlü kullanılabilen, kolay katlanan, katlanınca küçücük olabilen, hafif, puseti de olan ve de büyük tekerlekli bir şey arıyordum. İsteklerime cevap oldu, aynı markanın trilogy modeli de çok hoşuma gitti. O da çok kolay katlanıyor.
Cybex ile inglesina arasında kalmıştım, cybex’e de bakabilirsin.
Bir de diğer sayfalarda doona’yı da çok övmüşler, onu da inceleyebilirsin.
Ben konforundan ve sürüsünden emin olamadigim için ikinci el aldım belki bebiş sevmez rahat edemez yeni alırım diye düşündüm ama kullananlar çok memnun sadece puset de takılıyor oturma yeri portatif çıkıyor. Malzemesi çok sağlam.Bunu ilk gördüm marjinal duruyor
Bu fiyatları görünce bende 2.el alacağım nereden aldın kuzum letgodanmi kalbime inecek bebek arabasi fiyatlarını gördükçeBen konforundan ve sürüsünden emin olamadigim için ikinci el aldım belki bebiş sevmez rahat edemez yeni alırım diye düşündüm ama kullananlar çok memnun sadece puset de takılıyor oturma yeri portatif çıkıyor. Malzemesi çok sağlam.
Birde yatma şekli çok hoşBen konforundan ve sürüsünden emin olamadigim için ikinci el aldım belki bebiş sevmez rahat edemez yeni alırım diye düşündüm ama kullananlar çok memnun sadece puset de takılıyor oturma yeri portatif çıkıyor. Malzemesi çok sağlam.
Fiyat araligin var mı ?6/7 k bandında bir arabaya çok yükselmiştim ama sonra gereksiz olduğunu düşündüm.Hatta gereksiz ligi konusunda seni de ikna edebilirimHadi iyisin şanslı senibence en zoru bebek arabası seçimi
Letgodan aldım canım arastir bir sezon nuna çok popülermiş kesin bulursun ben puseti 150 ye arabayı 700 e ana kucağını da 725 e aldım letgodan ana kucağı da buBu fiyatları görünce bende 2.el alacağım nereden aldın kuzum letgodanmi kalbime inecek bebek arabasi fiyatlarını gördükçe
Altın varak rengine boyayacagim bende
Canım benimki bu model ama hem kalkmış ürün hem de geçen hafta tekerleği çarşının ortasında çat diye kırıldı. Önceki gün eltim gelmişti bana şehir dışından ya bebek araban da çok güzel dedi ertesi gün pert. Eşim tamir edebilir mi bakacak yoksa ben de yeni bebek arabası bakacağım ama ikiz mi alsam yoksa normal mi bilmiyorum çünkü bizimki henüz 26.5 aylık kararsızım ben de bir de ikisinden biri ile çıkarsam ikiz bebek arabası da hantal gelecek kararsızım açıkçasıHepiniz atın toptan tek tek nik yazmasida zor oluyor
Tecrübeli anneler uzak kalmayın atın atın bizde faydalanalım arada burayada bakın
Valla benimki 26 aylık hala elim ayağım bebek arabası bir haftadır kırık diye bir yere gidemiyorum. Yürüyor dışarıda tabii de ben bir çıktım mı güneşi devirmeden eve dönmediğim için bebek arabasız perişan olurduk hem o yorulur kucak isteyip dururdu hem de uykusu vs oluyor e bir de çanta poşet falan koyuyorsun bebek arabası bence önemliFiyat araligin var mı ?6/7 k bandında bir arabaya çok yükselmiştim ama sonra gereksiz olduğunu düşündüm.Hatta gereksiz ligi konusunda seni de ikna edebilirimLetgodan senin şehrinde bakmanı öneririm vereceğin en gereksiz para.O kadar yeni şeyler var ki insanın içinin yaglari eriyor 1 yaşından sonra o çocuk o arabada oturmuyor zaten
Kuzu euro dolar üzerinden bu sankiSpicelover kuzumun attığında gözüm kör oldu seninkinde kalbimi bırakıp gidiyorum altın alırım daha iyi
Belki benim çevremde edindiğim bir intibadir bilemiyorum tabi hakkı ile kullananlarda var sizin gibi ama çoğu araba bir süre sonra çöp oluyor üzülüyorum verilen paraya.agzi yüzü düzgün bir bbek arabası olmuş 8/10 k insan değer mi diye düşünmeden edemiyor o sebeple ikinci el sıcak geliyor banaValla benimki 26 aylık hala elim ayağım bebek arabası bir haftadır kırık diye bir yere gidemiyorum. Yürüyor dışarıda tabii de ben bir çıktım mı güneşi devirmeden eve dönmediğim için bebek arabasız perişan olurduk hem o yorulur kucak isteyip dururdu hem de uykusu vs oluyor e bir de çanta poşet falan koyuyorsun bebek arabası bence önemli
Haklısınız ben de önceden sıfır almıştım ama o zaman 1000 küsür falandı bebek arabaları o yüzden şimdi eşim tamir edemez de yeni almam gerekirse ikinci el alırım temiz kullanıldıktan sonra bir sorun yok bence. Bilmiyorum açıkçası araba çoğunlukla eşimde ve ben hep oğlumla tek bir yerlere gidiyorum alışveriş de dahil bu yüzden her yerde yaz kış kullandık arabayı o yüzden şimdi de iyi ve uzun ömürlü alırım alırsam da ama durmayan çocuklar olabilir ben gezmeyi sevdiğim ve soğukları Puset - araba yağmurluğu olduğundan dert etmediğim için çocuk küçüklükten alıştı belki de bilmiyorum ama benimki duruyor içinde yürümek istediğinde belli ediyor izin veriyorum yorulunca kucak ya da otur diye arabayı gösteriyor zaten kendisiBelki benim çevremde edindiğim bir intibadir bilemiyorum tabi hakkı ile kullananlarda var sizin gibi ama çoğu araba bir süre sonra çöp oluyor üzülüyorum verilen paraya.agzi yüzü düzgün bir bbek arabası olmuş 8/10 k insan değer mi diye düşünmeden edemiyor o sebeple ikinci el sıcak geliyor bana
Eskiden en lux alınan bebek arabasına şimdi 3/4 kıyafet alamiyoruz resmen umarım gönlünüze göre araba bulursunuzHaklısınız ben de önceden sıfır almıştım ama o zaman 1000 küsür falandı bebek arabaları o yüzden şimdi eşim tamir edemez de yeni almam gerekirse ikinci el alırım temiz kullanıldıktan sonra bir sorun yok bence. Bilmiyorum açıkçası araba çoğunlukla eşimde ve ben hep oğlumla tek bir yerlere gidiyorum alışveriş de dahil bu yüzden her yerde yaz kış kullandık arabayı o yüzden şimdi de iyi ve uzun ömürlü alırım alırsam da ama durmayan çocuklar olabilir ben gezmeyi sevdiğim ve soğukları Puset - araba yağmurluğu olduğundan dert etmediğim için çocuk küçüklükten alıştı belki de bilmiyorum ama benimki duruyor içinde yürümek istediğinde belli ediyor izin veriyorum yorulunca kucak ya da otur diye arabayı gösteriyor zaten kendisi
Çok haklısınız kaliteleri bile aynı değil bir çok markanın. H&m den alt üst aldım kızıma yeni ama sanki oğlumun kıyafetleri arasında kumaş farkı var anlayamadım. Evet travel 26 ay dolu dolu kullandık da nazar değdi galiba işte eltim arabamı çok beğendiğini söyledi ertesi gün bir lastiği kırıldıEskiden en lux alınan bebek arabasına şimdi 3/4 kıyafet alamiyoruz resmen umarım gönlünüze göre araba bulursunuzarabanız travel sistemmiydi 23 ay boyunca kullandığınız yoksa hiç bastonla geçtiniz mi
Modeli buydu arabanınEskiden en lux alınan bebek arabasına şimdi 3/4 kıyafet alamiyoruz resmen umarım gönlünüze göre araba bulursunuzarabanız travel sistemmiydi 23 ay boyunca kullandığınız yoksa hiç bastonla geçtiniz mi
İns tamir edilir HAPPY bak fiyatı da uygunmus pModeli buydu arabanın
Mamma Badger Exclusive Deri Konsept Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mamma Badger Exclusive Deri Konsept Travel Sistem Bebek Arabası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Mamma Badger Exclusive Deri Konsept Travel Sistem Bebek Arabası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bu eski modeliSpicelover
Dolar euro fırlat üzerime
fiyata şöyle baktım bir baktım sadece
Bebek büyüdümü let goda sat kuzum
Nuna da cok iyi marka . Bana arkadasim araba koltugu ve puset uppababy markasi olrak odunc verdi o yuzden bende uppababy aldim . Onu almasam nuna alabilirdim. asiri kaliteli senelerce kullanilir. Rahat 3 cocuk buyutur.Ben nuna ana kucağı almıştım sonra baktım aynı markanin bebek arabası da varmış onu aldım canım travel sistem gibi ama katlayinca çok az yer kaplıyor
Öyle gerçekten iyi olmasına iyiler de ikisininde gözü değiyor diğeri de oğlum 11 aylıkken ya ne kadar tatlı emzikle, emzikli bebekleri çok tatlı bulurum da benimki hiç tutmadı maşallah vs dedi. Yanlarından uçakla yaşadığımız şehre geldik ve çocuğum o akşam emziği bıraktıElticigin gözüne bir masllahtravelden genelde ağır diye kaçıyorlar ama siz iyi dayanmissiniz maşallah annemm der ki malın bile kulağı vardır biseyi degstircem dersen dilinle o şeyi değiştirmeden bozulur sana Hayri olmaz der.bebek arabaniz bastonu kiskanmis hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?