Korktum bir an elti gözündenÖyle gerçekten iyi olmasına iyiler de ikisininde gözü değiyor diğeri de oğlum 11 aylıkken ya ne kadar tatlı emzikle, emzikli bebekleri çok tatlı bulurum da benimki hiç tutmadı maşallah vs dedi. Yanlarından uçakla yaşadığımız şehre geldik ve çocuğum o akşam emziği bıraktı
Valla sürüşü kolay bizim bagaj da geniş o yüzden rahatça sığıyor da bir şehir dışına giderken zor oldu o yüzden de çoğunlukla goturmedik zaten her yere cümbür cemaat gittiğimiz için hep birilerinin kucağında oldu çözdük bir şekilde
AA görmedim o yazısınıİnşallah. @Happy travel istemiyordu
Ben seker yüklenmesini haftaya yaptıracağım 25 haftalık olacağız doktorum öyle söylemişti senin de doktoruna danışman daha doğru olur bu konuyu, beşik olarak da ben de sallanan ahşap besiklerden aldım park yatak gibi kademeli olanlardanKızlar Selam , sessiz sessiz takip ediyorum arada size danışmak istediğim şeyler oluoyr bugün yazmak istedim, ilk sorum şeker yüklemesini kaç haftalar arası yapılıyor ben 26+2 deyim şu an geçen haftalarda detaylı tarama oldu doktor birşey söylemedi bu şeker yüklemesi ile alakalı 10 Ağustosta bir daha randevum var geç kalır mıyım sizce?
Birde fiyatlar çok yükselmeden aslında beşik almak istiyorum , sizler aldınız mı öneriniz nelerdir , bana en çok önerilen sallanan ahşap beşikler oldu 2-3 yaşa kadar kullanılacağı için sizin de yorumuarınızı almak isterim
Sorma gözü değenlerde hep beni buluyorKorktum bir an elti gözündenbenimkisi külçe gibi 6 ay dışında hiç kullanmadım dedi görümcem 155 boyu var gitmiş 100 kg bebek arabası almış Allah'tan ben Seyit onbssi giibi ağır kaldırabilen biriyim de o açığı kapatabilirim
Eski konularda yazmıştı. Baston istiyor içine de puset sığsın istiyor hatta ona da ben demiştim öyle daha rahat edersin puset oto koltuğu olarak, hastane, misafirlik gibi yerlerde de lazım diye. O yüzden o şekil bakıyorAA görmedim o yazısını
Canim ben kanada dayim ama link birakiyorum vardir aynisi muhtemelen Turkiye de deIkea dan hangi model linkini atabilir misiniz
ama travel sistemlere de puset sigiyor . yani modeline goreEski konularda yazmıştı. Baston istiyor içine de puset sığsın istiyor hatta ona da ben demiştim öyle daha rahat edersin puset oto koltuğu olarak, hastane, misafirlik gibi yerlerde de lazım diye. O yüzden o şekil bakıyor
Kabusum oldu bebek arabası uyuyamadımFiyat araligin var mı ?6/7 k bandında bir arabaya çok yükselmiştim ama sonra gereksiz olduğunu düşündüm.Hatta gereksiz ligi konusunda seni de ikna edebilirimLetgodan senin şehrinde bakmanı öneririm vereceğin en gereksiz para.O kadar yeni şeyler var ki insanın içinin yaglari eriyor 1 yaşından sonra o çocuk o arabada oturmuyor zaten
Seninkini öğlene doğru uykumu almış bir şekilde inceliyor olacağım kuzum sste aldım bir ana kucağı içine olacak bulursan sevinirim aynı marka olsunİnşallah. @Happy travel istemiyordu
İşte kuzum kimine göre değişkenlik gösteriyor şimdi ben abartıyorum belki çok pahalı diyip ama senin içinde en önemli parçası bu olabilirKuzum ben gezenbebe’nin güzel bi kampanyasından almıştım, yine de pahalı diyenler olmuştu, ama aklında olanı al sonra pişman olursun diyen çocuklu arkadaşlarımı dinledimpuseti de baza alırsam uzun bi süre oto koltuğu olabiliyordu, o yüzden de mantıklı geldi.
Elbet ikinci el de düşünebilirsin, gayet mantıklı, temiz ve az kullanılmış şeyler yakalayabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla binsin yavrucak
Letgodan aldım canım arastir bir sezon nuna çok popülermiş kesin bulursun ben puseti 150 ye arabayı 700 e ana kucağını da 725 e aldım letgodan ana kucağı da bu
Benim nazarım diyecegimde kullanmadimdaCanım benimki bu model ama hem kalkmış ürün hem de geçen hafta tekerleği çarşının ortasında çat diye kırıldı. Önceki gün eltim gelmişti bana şehir dışından ya bebek araban da çok güzel dedi ertesi gün pert. Eşim tamir edebilir mi bakacak yoksa ben de yeni bebek arabası bakacağım ama ikiz mi alsam yoksa normal mi bilmiyorum çünkü bizimki henüz 26.5 aylık kararsızım ben de bir de ikisinden biri ile çıkarsam ikiz bebek arabası da hantal gelecek kararsızım açıkçası
Mamma Badger Exclusive Deri Konsept Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mamma Badger Exclusive Deri Konsept Travel Sistem Bebek Arabası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Mamma Badger Exclusive Deri Konsept Travel Sistem Bebek Arabası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Aldığım kadın da çok severek kullandığını söyledi sevindimbu eski modeliminu v2 cikti. burada 600$ civari bana da arkadasim aldi zaten
O almasaydi ben gene bu tarz bisi bakardim.
Nuna da cok iyi marka . Bana arkadasim araba koltugu ve puset uppababy markasi olrak odunc verdi o yuzden bende uppababy aldim . Onu almasam nuna alabilirdim. asiri kaliteli senelerce kullanilir. Rahat 3 cocuk buyutur.
yavrum zaten bende Tr de olsam almazdim o fiyata canim tabikideSpicelover seninki çok güzel ama bu benide aşar daha olmayan gelinime altın yatırımı yaparım oğlumun başını ağrıtmaz
Dusununki benden sonra ben araba koltugu ve puseti abimlere vericem onlarda cocuk calismalarina baslicakAldığım kadın da çok severek kullandığını söyledi sevindim
En güzelini yaparsınız gerçekten herkes sıfır ürün alıp kenara atsa ciddi oranda bir kaynak kaybına neden olur ve atık oluşur alalım verelim dönüştürelimyavrum zaten bende Tr de olsam almazdim o fiyata canim tabikide
sen git bak cercevesi malzemesi guzel olsun dayanakli olsun . Kumaslari su gecirmesin yada guneste renk atmasi fln yapmasin.Magaza kullaninca inan cok rahat secersin
Dusununki benden sonra ben araba koltugu ve puseti abimlere vericem onlarda cocuk calismalarina baslicak4. bebek olacak kullanan
Ya ben de camı açıp uyumustum ağzımız burnunuz kurumuş eşimle ayni anda uyandık düzeldi ama alışveriş sitelerinde gezmekten uyuyamıyorum şimdi de telefonu sakince yere bırakmam lazımGözümden uyku akıyor, uyuyamıyorum bu kadar erken mi başlıyor uykusuz geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?