2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Korktum bir an elti gözünden benimkisi külçe gibi 6 ay dışında hiç kullanmadım dedi görümcem 155 boyu var gitmiş 100 kg bebek arabası almış Allah'tan ben Seyit onbssi giibi ağır kaldırabilen biriyim de o açığı kapatabilirim

Ben seker yüklenmesini haftaya yaptıracağım 25 haftalık olacağız doktorum öyle söylemişti senin de doktoruna danışman daha doğru olur bu konuyu, beşik olarak da ben de sallanan ahşap besiklerden aldım park yatak gibi kademeli olanlardan

Sorma gözü değenlerde hep beni buluyor O da etkili tabii ben 178 im e o yüzden elbette güç biraz daha fazla oluyor ben zorlanmadım açıkçası ama kısa ve zayıf biri için hantal kaçabilir

AA görmedim o yazısını
Eski konularda yazmıştı. Baston istiyor içine de puset sığsın istiyor hatta ona da ben demiştim öyle daha rahat edersin puset oto koltuğu olarak, hastane, misafirlik gibi yerlerde de lazım diye. O yüzden o şekil bakıyor

Ikea dan hangi model linkini atabilir misiniz
Canim ben kanada dayim ama link birakiyorum vardir aynisi muhtemelen Turkiye de de

Kabusum oldu bebek arabası uyuyamadım
Ben normal standartta istiyorum dediğin gibi akrep bebeleride hareketli bebek arabasında zaptedemeyiz orta aralikta bir tık altı bile olabilir ama şu ana kucağıda olsun onu ayriyeten almak istemiyorum yok kuzum tamam herşeye para veriyorum pahalı gereksizde olsa ama bu bile beni kendime getirdi bir bebek arabası insanı değiştirirmi ya

İşte kuzum kimine göre değişkenlik gösteriyor şimdi ben abartıyorum belki çok pahalı diyip ama senin içinde en önemli parçası bu olabilir alacagimda en sona bu kalacak gibi çeşit çok

Letgodan aldım canım arastir bir sezon nuna çok popülermiş kesin bulursun ben puseti 150 ye arabayı 700 e ana kucağını da 725 e aldım letgodan ana kucağı da bu

Mükemmelmiş kendi çevremde bir bakim yoksada biraz beklerim .Baktım yine yok tüm paylaşılan bebek arabaları mülakata alıp eleme yapacağım

İdolumsunuz S Sntr beni bile değiştirdiniz helal olsun size

Benim nazarım diyecegimde kullanmadimda
Seninki aklımda bal içinde puset ana kucağı yok diye cayıyordumki bulunur bence içine karar vermezsemde tek derdim bu olacak gibi uyuyamadım

Aldığım kadın da çok severek kullandığını söyledi sevindim

Ben bu konularda biraz akılcıyım bebeğin tarzını bilmeden paramı arabaya vs gömmek istemedim

Spicelover seninki çok güzel ama bu benide aşar daha olmayan gelinime altın yatırımı yaparım oğlumun başını ağrıtmaz
yavrum zaten bende Tr de olsam almazdim o fiyata canim tabikide
sen git bak cercevesi malzemesi guzel olsun dayanakli olsun . Kumaslari su gecirmesin yada guneste renk atmasi fln yapmasin.Magaza kullaninca inan cok rahat secersin
Aldığım kadın da çok severek kullandığını söyledi sevindim
Dusununki benden sonra ben araba koltugu ve puseti abimlere vericem onlarda cocuk calismalarina baslicak 4. bebek olacak kullanan

En güzelini yaparsınız gerçekten herkes sıfır ürün alıp kenara atsa ciddi oranda bir kaynak kaybına neden olur ve atık oluşur alalım verelim dönüştürelim bu arada ebebekte pazar gününe kadar minoris ürünlerinde net %30 indirim var koşun derim deterjanı biberon temizleyici falan ekledim sepete ayrıca 150 lira üstüne reflü yatağı da 100 liraya düşüyor

Gözümden uyku akıyor, uyuyamıyorum bu kadar erken mi başlıyor uykusuz geceler
Ya ben de camı açıp uyumustum ağzımız burnunuz kurumuş eşimle ayni anda uyandık düzeldi ama alışveriş sitelerinde gezmekten uyuyamıyorum şimdi de telefonu sakince yere bırakmam lazım 6 buçukta uyanıp ise gidicem çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…