2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
En son pazar arabasına katacaksin oturmaya başladıkları dönemde hem etrafida keşfetmiş olurlar

Birde bir arkadaş chiccomuydu neydi siyah bir çantaydı onu atarsa .
Birde chiccoya benzer almıştı biri uygun fiyatlıydıda yazımı gören güzel kadınlar atın sevaplanin

Günaydın kuzular ben de maalesef uyuyamayan kervanındayım. Zaten var olan göz altı torbalarım ve morluklar sanırım bu süreçte çoook daha fazla belirginleşecek. Bu beni psikolojik olarak da çok etkiliyor.

Aaa bal benim ondanda yok kızlar burada bir sürü paylaşmıştı alanlar onlarıda atsa keşke şöyle gri siyah yada bej olsun bulursun banada at ama dolar euro üzerinden olmasın
Ben ilk basta bu cantayi cok istiyordum
.Pahali bir canta ama bir baktim yorumlarina cogu kiside fermur bozulmus.

Amazon product ASIN B06ZZGDRH7
simdi ise su cantada karar kildim. indirim kodu bekliyorum gelsin alicam .

Günaydın kuzular ben de maalesef uyuyamayan kervanındayım. Zaten var olan göz altı torbalarım ve morluklar sanırım bu süreçte çoook daha fazla belirginleşecek. Bu beni psikolojik olarak da çok etkiliyor.
Ben sk sk uyaniyorum tuvalet yuzunden ve sonra geri uykuya dalma problemi yasiyorum. ezelden beri bu sorunum vardi ama smdi uyanma skligim artinca baya kalitesiz uyku uyumaya basladim

Ben sk sk uyaniyorum tuvalet yuzunden ve sonra geri uykuya dalma problemi yasiyorum. ezelden beri bu sorunum vardi ama smdi uyanma skligim artinca baya kalitesiz uyku uyumaya basladim
Aynı durumdayım derdim kederim olmasa bile saçma sapan şeyler düşünüp kolay uykuya dalamıyorum. Bebek ile ilgili kaygılar bir yana bu kezde kendimde değişiklik yapma ihtiyacı duymaya başlıyorum. Doğuma bir hafta kala diplerine dokunmadan sarıyı yine yapacağım. Şuan da düşüncem göz altlarım dolgu vs de yasak. Torbalar için ameliyat olabilirsiniz ama onun içinde bir hafta bebeği emziremezsiniz dedi doktor. Bilmiyorum kafamda deli sorular

Güzel hem klasik hem spor hem şık renkleride her kiyafetle uyumlu olur

Amazon product ASIN B08X1XXP3T
bu nasıl hem uygun hem pratik gibi duruyor

Silkelensene sen bir kuzu ne bu önce sinirliyim diye karşının kalbini kırıyorum diye üzüldün şimdi kendini kendin için heba ediyorsun bak emzirme dönemi bitsin her bakımını yaptirirsin

Hem söyle düşün uykusuz kalınca yine göz altın sisecek morda olacak hem onlarda gitmiş olur

bende bazen gordugum ruyalari dusunuyorum acaba bir mesaj mi var icinde diye iyice cildirdik vallahi

Bence iyi bir kapatici kullan simdilik , emzirme donemi bitince istedigin her operasyonu gecirirsin.

Hem metal kasik koyup buzluga sabah goz altina kullanan cok var , sisligi aliyormus diye. bende kasikla degilde , yuze masaj yapilan tas vardi onu buzdolabina koyar sabah kullanirdim. bir dene istersen

Ucu top gibi olan

İyi fikir deneyebilirim aslında, ben hamileliliğin ilk 3 ayından sonra makyajı toplantılar vs olmadığı sürece tamamen bıraktım, tek kullandığım nemlendirici kendimi bu halde görmeyeli uzun zaman olmuş değişik geliyor

ben bir kac sene oncesine kadar daha cok makyaj yapan biriydim sonrasinda biraktim .
ama suan kendimi sabahlari makyaj yapma en azindan bir rimel ince bir bb cream surme ihtyaci duyuyorum.

Bence bu normal. iyi hissettiriyor bize kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…