Benimde gua sha taşı var masaj için almıştım bezinin içinde duruyorsoyle bisi. hala dolapta mesela asla kullanmiyorum
Çok şükür o sinir dönemi sanırım yavaş yavaş gidiyor daha rahatım. İnsanın hayatının değişmesi (bebek çok büyük sorumluluk), bu değişime ayak uydurması, hormonlar vs herkeste farklı süreç yaratabiliyor canım.Silkelensene sen bir kuzu ne buönce sinirliyim diye karşının kalbini kırıyorum diye üzüldün şimdi kendini kendin için heba ediyorsun bak emzirme dönemi bitsin her bakımını yaptirirsin
Hem söyle düşün uykusuz kalınca yine göz altın sisecek morda olacak hem onlarda gitmiş olur
Aynen öyle tam olarak bu, bende ağır makyajı bırakalı çok oldu bu dönemde de tamamen bıraktım. Ama dediğin gibi azda olsa ara ara yapmak lazım .ben bir kac sene oncesine kadar daha cok makyaj yapan biriydim sonrasinda biraktim .
ama suan kendimi sabahlari makyaj yapma en azindan bir rimel ince bir bb cream surme ihtyaci duyuyorum.
Bence bu normal. iyi hissettiriyor bize kendimizi.
Ben daha çanta almadım tatlış ama ebebekten yatak olabilen çanta alacaktım ama iyice inceledim yatak kısmı önündeki cepte yer alıyor ve biberonlari iç kısma koymak zorunda kalıyorsun biraz kullanışsız geldi o yüzden vazgeçtim alanlar model atarsa çok mutlu oluruzSen bej bebek çantasıda almıştım tatlım onuda atarsan sevinirim
Canım benimki travel içinde puseti var büyük olanı çıkarıp puseti takıyorsun. Tek şeyi benimki ikiye katlanıyor yani senin attıkların gibi aşırı küçülmüyor ama benim için problem olmadı pekBenim nazarım diyecegimde kullanmadimda
Seninki aklımda bal içinde puset ana kucağı yok diye cayıyordumki bulunur bence içine karar vermezsemde tek derdim bu olacak gibi uyuyamadım
Kuzu biraz pat diye yazıyor oluyorum elimin ayarı kaçıyor sanki ben yaşıyor gibi hissediyorum okuyunca çünkü bizler asosyal olsakta burada bir bağ oluştu sonuçta senin üzüntün bizim üzüntümüz demek.Herşeyin çaresi var .Sen yeterki o enerjini kaybetme kaybetsende o seni bulur yeterki gülümseÇok şükür o sinir dönemi sanırım yavaş yavaş gidiyor daha rahatım. İnsanın hayatının değişmesi (bebek çok büyük sorumluluk), bu değişime ayak uydurması, hormonlar vs herkeste farklı süreç yaratabiliyor canım.
İşte sorun bu süreçte kendimizi de ihmal etmemek sonrası zaten kolay. Herşey Bir operasyona veya bakıma bakar. Her neyse Happy ciğim. İsmin gibi mutluluğun hep daim olsun inşallahPozitif enerjini aldım, teşekkür ediyorum
O zaman eleme başlasın bu hafta bu bebek arabası dozu yeter size haftaya kararlı bir happy olarak buna karar verdim diyeceğim sabriniza sonsuz teşekkür ediyorumCanım benimki travel içinde puseti var büyük olanı çıkarıp puseti takıyorsun. Tek şeyi benimki ikiye katlanıyor yani senin attıkların gibi aşırı küçülmüyor ama benim için problem olmadı pek
Aldılar Aldılar uyandiklarinda bizi çanta yağmuruna tutacaklar inanıyorumBen daha çanta almadım tatlış ama ebebekten yatak olabilen çanta alacaktım ama iyice inceledim yatak kısmı önündeki cepte yer alıyor ve biberonlari iç kısma koymak zorunda kalıyorsun biraz kullanışsız geldi o yüzden vazgeçtim alanlar model atarsa çok mutlu oluruz
Tamir olmazsa bu sefer ben başlatabilirim bu konuyuO zaman eleme başlasın bu hafta bu bebek arabası dozu yeter size haftaya kararlı bir happy olarak buna karar verdim diyeceğim sabriniza sonsuz teşekkür ediyorum
Niye ki?
AnladımPolemiğe girmişim biriyle ,i
Tamir olmazsa bu sefer ben başlatabilirim bu konuyu
Geçmiş olsun kuzum seni banlayan sistemi kınım kınım kınıyorum
tetanoz olmayacağım zaten doktorum bir doz önerdi covid aşısınıda sorcam ben tek aşı oldum oda en başında eşim hiç olmadı covidde geçirmedik bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısıGeçmiş olsun kuzum seni banlayan sistemi kınım kınım kınıyorum
Aşıyı oldunmu
Covid aşısı var dimi birdetetanoz olmayacağım zaten doktorum bir doz önerdi covid aşısınıda sorcam ben tek aşı oldum oda en başında eşim hiç olmadı covidde geçirmedik bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı
ben markette bilgi işlemdim her yer kapandığında biz maalesef çalışıyorduk ve o zaman bile olmadım covid yemekhanede çalışan abla olmuştu ama hiçbirimize bulaştırmadan karantinaya girdi aşı karşıtı değilim ama çok yaptırma yanlısı da değilim o yüzden kararı doktoruma bırakacağımCovid aşısı var dimi birde
Bizde gecirmedik hayırlısıyla inşAllah bu 3 ayıda atlatırız hastaliksiz
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?