Bende içtiğim d3k2 takviyesinin birde bol bol tavuk et suyu soğan sarımsakimon portakal mandalina kefir elma sirkesi tüketmiştim bunlar antibiyotik bağışıklık antioksidan c vitamini hepsi şifa olduben markette bilgi işlemdim her yer kapandığında biz maalesef çalışıyorduk ve o zaman bile olmadım covid yemekhanede çalışan abla olmuştu ama hiçbirimize bulaştırmadan karantinaya girdi aşı karşıtı değilim ama çok yaptırma yanlısı da değilim o yüzden kararı doktoruma bırakacağım
Günaydın biz aşımızı bile olduk eve geldik teyzesiGünaydınuyu uyan uyu uyan uyu ve uyan.... Ya insan gibi tek seferde uyuyup uyandigim günleri özledim ben
Süpersonsuz hizmete hazırız
Şimdide aynısını yaparsak doğurana kadar bile atlatsak iyidir ondan sonra bir süre evden çıkmayız zatenBende içtiğim d3k2 takviyesinin birde bol bol tavuk et suyu soğan sarımsakimon portakal mandalina kefir elma sirkesi tüketmiştim bunlar antibiyotik bağışıklık antioksidan c vitamini hepsi şifa oldu
Benim doktor d vitamini vermedi nedenide 40 çıkmıştı yaz sonuna kadar idare edermiş.Şimdide aynısını yaparsak doğurana kadar bile atlatsak iyidir ondan sonra bir süre evden çıkmayız zaten
benimki de öyle akıntım var diyorum bol su iç diyor haklı adamda bir şey diyemiyorumBenim doktor d vitamini vermedi nedenide 40 çıkmıştı yaz sonuna kadar idare edermiş.
Ben yinede ağustos sonu özel laboratuvar d vitamini hem kalsiyum baktiracagim ona göre alırım benimki kesin magnezyum bile yazmaz kramp girse bilemuz ye Maden suyu iç der
Ben klimayı çalıştırdım bana mısın demiyorYa ben de camı açıp uyumustum ağzımız burnunuz kurumuş eşimle ayni anda uyandık düzeldi ama alışveriş sitelerinde gezmekten uyuyamıyorum şimdi de telefonu sakince yere bırakmam lazım6 buçukta uyanıp ise gidicem çünkü
Sebebi yok canım sabaha kadar döndüm durdumHadi benim bebek arabası kabusundan sen hayırdır kuzum
Kuzu seninki yine cevp yazıyor ben bunları yazsam engeller randevu tarihine kadar açmazbenimki de öyle akıntım var diyorum bol su iç diyor haklı adamda bir şey diyemiyorumbacağıma kramp giriyor uykuda diyorum hamilelikte olur öyle diyoe
Bende bende ama bebek arabasimi yoksa aşı heyecanımı bilemedimBen klimayı çalıştırdım bana mısın demiyor
Sebebi yok canım sabaha kadar döndüm durdum
bende numarası bile yok gittikçe şikayetlerimi söylüyorumKuzu seninki yine cevp yazıyor ben bunları yazsam engeller randevu tarihine kadar açmazkan vahşet olmayınca bakmıyor birde önemli bir tahlil sonucu olmadığı sürece adam cool takılıyor bu gittiğimde darlıyacağım onu
Oh mis mis yap kiz kasma kendini kahve içtim ben herşeyi yaptim ya kasmadim hiçGünaydın biz aşımızı bile olduk eve geldik teyzesiakşama yürüyüş yapsak olurmu acaba akşama duş girebilirsin dedi malum Adana akşama kadar ter ter
Sen o gün multivitaminini ictinmi vuruldugun gün birde kahvebol sorulu Günaydın
Kuzum bir çekingenligim daha varda onu 7 gün sonra söyleyeceğim ben olumsuzu çekiyorum ya genelde söylerim şimdi başıma gelir 7 gün sonra unutturma amaOh mis mis yap kiz kasma kendini kahve içtim ben herşeyi yaptim ya kasmadim hiç
Ben gidince doktor senmisin benmisin diyemiyor ama alttan alttan laf çarpıyor sonra ben soracaklarimi unutuyorumbende numarası bile yok gittikçe şikayetlerimi söylüyorumnerden bulaştım bilmiyorumkii
Aşkım benim aman ağzından çıkarma da olmasın biliyorsun çıkarsa kesin olumsuzu çekiyorsun sen artık ben bile biliyorumKuzum bir çekingenligim daha varda onu 7 gün sonra söyleyeceğim ben olumsuzu çekiyorum ya genelde söylerim şimdi başıma gelir 7 gün sonra unutturma ama
Cidden öyleAşkım benim aman ağzından çıkarma da olmasın biliyorsun çıkarsa kesin olumsuzu çekiyorsun sen artık ben bile biliyorumhaftaya geçince hstirlatacagim
özel olunca öyle oluyor kusura bakmasınlar kötü bir şey olduğunda pat diye suratımıza söylüyorlar biz bir şey diyor muyuzBen gidince doktor senmisin benmisin diyemiyor ama alttan alttan laf çarpıyor sonra ben soracaklarimi unutuyorum
Aman boşver olmayan birşeyi evham yapıp bizi strese sokmuyorsun hiç değilse senin başına gelen enerjisel birşeylerCidden öylebeterin beteri vardır derler ben o raddenin bile üst seviyesiyim
Allah yardımcısı olsun vücutlarımızınBende bende ama bebek arabasimi yoksa aşı heyecanımı bilemedim
Birde 3 gibi Türk kahvesi içmiştim oda uyutmamis olabilir üstüne 8 gibi bol soslu makarna yemiştim vücut napsin
Son 3 ay sabır sabır sabırözel olunca öyle oluyor kusura bakmasınlar kötü bir şey olduğunda pat diye suratımıza söylüyorlar biz bir şey diyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?