2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende içtiğim d3k2 takviyesinin birde bol bol tavuk et suyu soğan sarımsakimon portakal mandalina kefir elma sirkesi tüketmiştim bunlar antibiyotik bağışıklık antioksidan c vitamini hepsi şifa oldu

Günaydın uyu uyan uyu uyan uyu ve uyan.... Ya insan gibi tek seferde uyuyup uyandigim günleri özledim ben
Günaydın biz aşımızı bile olduk eve geldik teyzesiakşama yürüyüş yapsak olurmu acaba akşama duş girebilirsin dedi malum Adana akşama kadar ter ter

Sen o gün multivitaminini ictinmi vuruldugun gün birde kahve bol sorulu Günaydın

Bende içtiğim d3k2 takviyesinin birde bol bol tavuk et suyu soğan sarımsakimon portakal mandalina kefir elma sirkesi tüketmiştim bunlar antibiyotik bağışıklık antioksidan c vitamini hepsi şifa oldu
Şimdide aynısını yaparsak doğurana kadar bile atlatsak iyidir ondan sonra bir süre evden çıkmayız zaten

Şimdide aynısını yaparsak doğurana kadar bile atlatsak iyidir ondan sonra bir süre evden çıkmayız zaten
Benim doktor d vitamini vermedi nedenide 40 çıkmıştı yaz sonuna kadar idare edermiş.
Ben yinede ağustos sonu özel laboratuvar d vitamini hem kalsiyum baktiracagim ona göre alırım benimki kesin magnezyum bile yazmaz kramp girse bile muz ye Maden suyu iç der

benimki de öyle akıntım var diyorum bol su iç diyor haklı adamda bir şey diyemiyorum bacağıma kramp giriyor uykuda diyorum hamilelikte olur öyle diyoe

Ben klimayı çalıştırdım bana mısın demiyor
Hadi benim bebek arabası kabusundan sen hayırdır kuzum
Sebebi yok canım sabaha kadar döndüm durdum

benimki de öyle akıntım var diyorum bol su iç diyor haklı adamda bir şey diyemiyorum bacağıma kramp giriyor uykuda diyorum hamilelikte olur öyle diyoe
Kuzu seninki yine cevp yazıyor ben bunları yazsam engeller randevu tarihine kadar açmaz kan vahşet olmayınca bakmıyor birde önemli bir tahlil sonucu olmadığı sürece adam cool takılıyor bu gittiğimde darlıyacağım onu

Ben klimayı çalıştırdım bana mısın demiyor

Sebebi yok canım sabaha kadar döndüm durdum
Bende bende ama bebek arabasimi yoksa aşı heyecanımı bilemedim
Birde 3 gibi Türk kahvesi içmiştim oda uyutmamis olabilir üstüne 8 gibi bol soslu makarna yemiştim vücut napsin

bende numarası bile yok gittikçe şikayetlerimi söylüyorum nerden bulaştım bilmiyorumkii

Oh mis mis yap kiz kasma kendini kahve içtim ben herşeyi yaptim ya kasmadim hiç

Birde kızlar önce maşAllah diyorum
Bugün 32 haftalık kız bebeğe hamile kadınla tanıştım sağlık ocağında 2.dozunu oluyordu .
Hiçmi kilolu durmaz yok kadın fitim fitti ben tıfıl yağ bidonu gibi kaldim birde maşAllah boyu kadar oğlu vardı yanında getirmiş.

Hım bu arada aşı 32.haftada da yapılıyormuş haftasini geçiren olursa korkmasin

Kuzum bir çekingenligim daha varda onu 7 gün sonra söyleyeceğim ben olumsuzu çekiyorum ya genelde söylerim şimdi başıma gelir 7 gün sonra unutturma ama
Aşkım benim aman ağzından çıkarma da olmasın biliyorsun çıkarsa kesin olumsuzu çekiyorsun sen artık ben bile biliyorum haftaya geçince hstirlatacagim

Ben gidince doktor senmisin benmisin diyemiyor ama alttan alttan laf çarpıyor sonra ben soracaklarimi unutuyorum
özel olunca öyle oluyor kusura bakmasınlar kötü bir şey olduğunda pat diye suratımıza söylüyorlar biz bir şey diyor muyuz

Cidden öyle beterin beteri vardır derler ben o raddenin bile üst seviyesiyim
Aman boşver olmayan birşeyi evham yapıp bizi strese sokmuyorsun hiç değilse senin başına gelen enerjisel birşeyler . Duzeleceksin inşallah be.Bu oğlan sana pozitif dnalarindan bırakacak ben inanmıyorum

Bende bende ama bebek arabasimi yoksa aşı heyecanımı bilemedim
Birde 3 gibi Türk kahvesi içmiştim oda uyutmamis olabilir üstüne 8 gibi bol soslu makarna yemiştim vücut napsin
Allah yardımcısı olsun vücutlarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…