2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aman boşver olmayan birşeyi evham yapıp bizi strese sokmuyorsun hiç değilse senin başına gelen enerjisel birşeyler . Duzeleceksin inşallah be.Bu oğlan sana pozitif dnalarindan bırakacak ben inanmıyorum
Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader
Necip Fazıl demiş.

Oğlum akrep kıskaçlarını bırakma şefkatle gel
Demis happy

Bakalım necip Fazıl mi happymi galip gelecek

H a p p y kuzum canta sormussun ben bimden almıştım bir iki ay önce 60 tlydi baya geniş kullanışlı ekledigim lacivert olan, yazlık olarak da su krem renkliyi alasim var ama su an değil çok masraf var
ilk basta beni bim ganimeti idare edecek sana da fikir olsun yaza daha çok gezeceğiz kisin idareten bi şey de bakabilirsin ben çok eskittigim için öyle yapacağım bi de sıkılacağım ikinciye ihtiyaç duyacağım cunku kendimi biliyorum

Eklentiler

• P_20220728_103836.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20220728-103548.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 67
kızlar şeker yüklemesine geldim gerçekten de içmesi berbat bişe
Nerede yaptırıyorsun canim sağlık ocağında mi hemen çıkmıyor ya sonuçlar orada benim aklıma o takılıyor bi yanlışlık vs olur mu diye, ben de haftaya gideceğim de tedirginim acaba dahiliyeden mi yaptirsaydim diye sen nasıl bi yol izledin

Doktor şeker yüklemesine gerek duymadı bende istemedim , bebek ilk başta geç döllenmeydi şuan normal . 25+1

Bej olan muhteşem teşekkür ederim tatlım
Bekarken hep sırt çantası takardım vay be

Yeni takıntım oyuncak almak

Eklentiler

• Screenshot_20220728-114243_Hepsiburada.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20220728-114024_Hepsiburada.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20220728-113925_Hepsiburada.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 43
Canım ben böyle tahta beşik tercih etmiştim . ilk zamanlar odamıza almıştık beşiği ama biliyorsun benim çocuk prematüre idi çok farklı oluyor normal çocuktan. uykusu hep tedirgindi hep tavşan uykusu. hiç derin uyuyamazdı. o beşiğin çıt sesine ayrı uyanır koyarken ayrı uyanır. sonra zaten sezeryan dikişiyle al geri koy çocuğu ne bel kalıyordu ne boyun. 4 ay falan kullandık. sonra odasını ayırıp normal yatağa geçirdim sonra montessori yatakta yattı hep. öyle alıştı. tabi uyku problemi hep devam etti 4 yaşına kadar ama en azından yatak kaynaklı sıkıntıyı çözmüş olduk.
Şİmdi de şöyle bir şey aldım indirimden. 426 tl ye almıştım.
Maksadım yine ilk ayları yanıma alıp sonra yatağına ayırmak. ama tabi her bebek farklı hiç belli olmaz. ama bunu tercih etme sebebim az yer kaplaması ve katlanıp taşınabilmesi. bir yere gittiğimizde yatılı yanımıza da alabiliriz diye düşündüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…