Amin kuzum uykum var ama direniyorum aklım hala yemek yemekte yerken uyurum boğulurum diyede korkmuyor değilimAllah yardımcısı olsun vücutlarımızın
Dün akşam 12 den beri birşey yemedim belki şeker yüklemesi yaparlar diyeAmin kuzum uykum var ama direniyorum aklım hala yemek yemekte yerken uyurum boğulurum diyede korkmuyor değilim
Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kaderAman boşver olmayan birşeyi evham yapıp bizi strese sokmuyorsun hiç değilse senin başına gelen enerjisel birşeyler. Duzeleceksin inşallah be.Bu oğlan sana pozitif dnalarindan bırakacak ben inanmıyorum
Yaparlar inşAllah kuzum kurtulursun bundanda geriyede bol dua son 3 ayDün akşam 12 den beri birşey yemedim belki şeker yüklemesi yaparlar diyedevlete kontrole geldim. Açıım
İnşallah canımYaparlar inşAllah kuzum kurtulursun bundanda geriyede bol dua son 3 ay
Ben happy i tutuyorum fjdjdjdjAkrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader
Necip Fazıl demiş.
Oğlum akrep kıskaçlarını bırakma şefkatle gel
Demis happy
Bakalım necip Fazıl mi happymi galip gelecek
Nerede yaptırıyorsun canim sağlık ocağında mi hemen çıkmıyor ya sonuçlar orada benim aklıma o takılıyor bi yanlışlık vs olur mu diye, ben de haftaya gideceğim de tedirginim acaba dahiliyeden mi yaptirsaydim diye sen nasıl bi yol izledinkızlar şeker yüklemesine geldim gerçekten de içmesi berbat bişe
Bej olan muhteşem teşekkür ederim tatlımH a p p y kuzum canta sormussun ben bimden almıştım bir iki ay önce 60 tlydi baya geniş kullanışlı ekledigim lacivert olan, yazlık olarak da su krem renkliyi alasim var ama su an değil çok masraf var
ilk basta beni bim ganimeti idare edecek sana da fikir olsun yaza daha çok gezeceğiz kisin idareten bi şey de bakabilirsin ben çok eskittigim için öyle yapacağım bi de sıkılacağım ikinciye ihtiyaç duyacağım cunku kendimi biliyorum
Haydi gözün aydın kurtuldun kuzumDoktor şeker yüklemesine gerek duymadı bende istemedim , bebek ilk başta geç döllenmeydi şuan normal . 25+1
Allah razı olsun canımHaydi gözün aydın kurtuldun kuzum
Tokluk şekerinedemi bakmadi
Geriye kaldı 3 ayAllah razı olsun canımkan aldı açlık bakacak. Zaten daha önce sağlık ocağında vermiştim normal çıkmıştı
Ay evveettGeriye kaldı 3 ay
Ya benim tek suyumuz ne zaman gelecek belli olmuyor ya orası işte tedirgin ediyorAy evveettbir doğum korkusu sarmadı desem yalan olur
Canım ben böyle tahta beşik tercih etmiştim . ilk zamanlar odamıza almıştık beşiği ama biliyorsun benim çocuk prematüre idi çok farklı oluyor normal çocuktan. uykusu hep tedirgindi hep tavşan uykusu. hiç derin uyuyamazdı. o beşiğin çıt sesine ayrı uyanır koyarken ayrı uyanır. sonra zaten sezeryan dikişiyle al geri koy çocuğu ne bel kalıyordu ne boyun. 4 ay falan kullandık. sonra odasını ayırıp normal yatağa geçirdim sonra montessori yatakta yattı hep. öyle alıştı. tabi uyku problemi hep devam etti 4 yaşına kadar ama en azından yatak kaynaklı sıkıntıyı çözmüş olduk.Canım tavsiyelerinize ihtiyacım var o yüzden soruyorum zaten
Önerini dikkate alacağım
Teşekkür ederim
Senin ilk çocuktan kalan beşiğin vardır sanırım
Yeni alacak mısın?
İlk bebekte nasıl birşey tercih ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?