Çok çok iyi yapmışssın. işin btince aldığın fiyata da satarsın mis mis.Ben konforundan ve sürüsünden emin olamadigim için ikinci el aldım belki bebiş sevmez rahat edemez yeni alırım diye düşündüm ama kullananlar çok memnun sadece puset de takılıyor oturma yeri portatif çıkıyor. Malzemesi çok sağlam.
Kuzum ilk çocukta travel sistem aldım benimki minyondu yine de 1 yaşında artık kullanılamayacak kadar ağır geliyordu sattım kısa sürede. Sonradan baston puset aldık . chicco baston puset ohlala modeli. hafif ama çocuk için konforlu bir araba değil ama idare edicem yeni almam baston olarak. Yenidoğan bebeğe uygun olması adına şimdi ikinci el kabin tipi araba bakıyorum maksimum 1.500 veririm. ama açıkçası sonradan baston almamak için çok ince pedli olanları almanızı tavsiye etmem. xiomininkiler vs onlar yenidoğana uygun dense de bana mümkün gelmiyor. O yüzden ben travel ile baston arası modellere bakıyorum mesela joie litetrax 3 ya da litetrax 4 gibi.Belki benim çevremde edindiğim bir intibadir bilemiyorum tabi hakkı ile kullananlarda var sizin gibi ama çoğu araba bir süre sonra çöp oluyor üzülüyorum verilen paraya.agzi yüzü düzgün bir bbek arabası olmuş 8/10 k insan değer mi diye düşünmeden edemiyor o sebeple ikinci el sıcak geliyor bana
Sana burdan bunlar daha iyi günlerimiz demek istiyorum. En azından uyanıp hoop tekrar uyu o zaman birGünaydınuyu uyan uyu uyan uyu ve uyan.... Ya insan gibi tek seferde uyuyup uyandigim günleri özledim ben
Dogum, akabinde emzirme (inanilmaz yag yagiyor) eski halinize donersiniz 2-3 ay icinde. Zaten kis ayina denk gelecek bizim dogumlar hic endiselenmeye gerek yok. Bahara kadar yavas yavas donecegiz normale. :)eski resimlerime baktım psikolijim bozulduben hep kendimi böyle sanıyordum meğersem ben yine iyimişim ve şuanda asla eski halime bile döneyemeyecek mişim gibi hissediyorumm
İnşallahhh amiinnDogum, akabinde emzirme (inanilmaz yag yagiyor) eski halinize donersiniz 2-3 ay icinde. Zaten kis ayina denk gelecek bizim dogumlar hic endiselenmeye gerek yok. Bahara kadar yavas yavas donecegiz normale. :)
Benimde hala aklım sağlık ocağındaki kadinda ama bir fark var aramızda onun boyu çok uzundueski resimlerime baktım psikolijim bozulduben hep kendimi böyle sanıyordum meğersem ben yine iyimişim ve şuanda asla eski halime bile döneyemeyecek mişim gibi hissediyorumm
İnşallah hepimiz, her bir aldığımızı sağlıkla, keyifle kullanalımÇok şükür down sendromu riski tespit edilmediÇok teşekkür ederim, umarım sizin de sorunsuz çıkmıştır sonuçlar
Uyumlu isim istemiyoruz öncelikleValla birinden biri yaramaz olcak zaten, ikizler zıt karakter olurmuş yaa, çekeceğimiz var herhalde Dün Ege ve Can’ı bir kağıda yazdık, abileri çekti kurayı ve Can çıktı Muhtemelen Can olacak, eşime kıyamasam da
Baktım şimdi çok değişik baya şeyi de var güzelmiş gerçekten. Güzel günlerde kullanınAklımda olsun bu marka da, diğerini sipariş verdim bakalım
çok yoruldun muBebeğim çok hareketli bir çocuktu ama 3. Günümüz zerre bişe yok kafayı yicem ya bu haftada yaşayan oldu mu bunu
Bende bunu almayı düşünüyorum seneye yaz başında inşallah, şimdi doona aldım hem puset hem açılınca bebek arabası olan ama bu da gönlümün yıldızı. Boyları, kiloları gelsin buna geçeceğim inşallahKızlar ben almıştım bebek arabası. Pusetiyle. Şimdi n11’de xiaomi’nin mitu diye bi modeline denk geldim, beğendim. Çok hafif, çok güzel katlanıyor, ama tek yönlü. Eğer ilerisi için düşüneniniz varsa bakabilir, fiyat 2.900’dü. Ben almış olduğumdan artık bakmıyorum. Ama linki bırakıyorum.
Tek Yönlü Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları - n11
Tek yönlü bebek arabaları binlerce marka ve modelleri ile n11'de! Uygun fiyatlı tek yönlü bebek arabası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Çok mu yoruldun acaba bazen benim de akşama kadar olmuyor hareketi gece uyanıp karnıma masaj yapıyorum küçük dürtüyorum hareketleniyorBebeğim çok hareketli bir çocuktu ama 3. Günümüz zerre bişe yok kafayı yicem ya bu haftada yaşayan oldu mu bunu
canım merhaba . ben devlet hastanesinde yaptırdım ama çok küçük bir ilçede. Özel hastane gibi gerçekten :) size mesaj attığımda o zımbırtıyı yeni içmiştim (10.13). 11.13 e kan verdim 40 dk falan öncede sonuç çıktıNerede yaptırıyorsun canim sağlık ocağında mi hemen çıkmıyor ya sonuçlar orada benim aklıma o takılıyor bi yanlışlık vs olur mu diye, ben de haftaya gideceğim de tedirginim acaba dahiliyeden mi yaptirsaydim diye sen nasıl bi yol izledin
hiç tedirgin olmana gerek yok bu arada ...öyle televizyonlarda abartıldığı gibi bişe değil ama bende malesef çıktı. 140ı geçmemesi gerekiyomuş benim ki 160 çıktı... çok üst sınırda değil ama doktor dikkatli olmamı istedi..glikometre alacağım takipli gideceğiz ...ben zaten tahmin ediyodum çıkacağınıNerede yaptırıyorsun canim sağlık ocağında mi hemen çıkmıyor ya sonuçlar orada benim aklıma o takılıyor bi yanlışlık vs olur mu diye, ben de haftaya gideceğim de tedirginim acaba dahiliyeden mi yaptirsaydim diye sen nasıl bi yol izledin
Ahahah yandık ki ne yandık valla uykulu uykulu geziyorum tüm günSana burdan bunlar daha iyi günlerimiz demek istiyorum. En azından uyanıp hoop tekrar uyu o zaman birbaşımızda olacak.
Jiletle alınca daha az oluyor o sivilcelenme tatlım. Yinede çıkıyor ama fazla değil en azından bende 4 -5 tane çıktı kendiliğinden sönüyor kremini sür nemlendiricikızlar selam birşey soracağım 22 haftalık hamileyim göbeğimde aşırı kıllanma oldu bende doktora falan gidiyorum diye utandım kuaförde aldırdım ama sonrasında karnım sivilce dolune yapsam geçer bu sivilceler
Canim üçlü tarama testi sonuçlarından anliyormusun sonuçların çıkmış daha muayene yarın.cok korkuyormAhahah yandık ki ne yandık valla uykulu uykulu geziyorum tüm gün
Canim üçlü tarama yaptm e nabız da bunlar çıkıyor anlıyorsan yorum yapabilirmisn korkuyormÇok şükür down sendromu riski tespit edilmediÇok teşekkür ederim, umarım sizin de sorunsuz çıkmıştır sonuçlar
Uyumlu isim istemiyoruz öncelikleValla birinden biri yaramaz olcak zaten, ikizler zıt karakter olurmuş yaa, çekeceğimiz var herhalde Dün Ege ve Can’ı bir kağıda yazdık, abileri çekti kurayı ve Can çıktı Muhtemelen Can olacak, eşime kıyamasam da
Baktım şimdi çok değişik baya şeyi de var güzelmiş gerçekten. Güzel günlerde kullanınAklımda olsun bu marka da, diğerini sipariş verdim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?