2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
eski resimlerime baktım psikolijim bozuldu ben hep kendimi böyle sanıyordum meğersem ben yine iyimişim ve şuanda asla eski halime bile döneyemeyecek mişim gibi hissediyorumm

Çok çok iyi yapmışssın. işin btince aldığın fiyata da satarsın mis mis.

Kuzum ilk çocukta travel sistem aldım benimki minyondu yine de 1 yaşında artık kullanılamayacak kadar ağır geliyordu sattım kısa sürede. Sonradan baston puset aldık . chicco baston puset ohlala modeli. hafif ama çocuk için konforlu bir araba değil ama idare edicem yeni almam baston olarak. Yenidoğan bebeğe uygun olması adına şimdi ikinci el kabin tipi araba bakıyorum maksimum 1.500 veririm. ama açıkçası sonradan baston almamak için çok ince pedli olanları almanızı tavsiye etmem. xiomininkiler vs onlar yenidoğana uygun dense de bana mümkün gelmiyor. O yüzden ben travel ile baston arası modellere bakıyorum mesela joie litetrax 3 ya da litetrax 4 gibi.

eski resimlerime baktım psikolijim bozuldu ben hep kendimi böyle sanıyordum meğersem ben yine iyimişim ve şuanda asla eski halime bile döneyemeyecek mişim gibi hissediyorumm
Dogum, akabinde emzirme (inanilmaz yag yagiyor) eski halinize donersiniz 2-3 ay icinde. Zaten kis ayina denk gelecek bizim dogumlar hic endiselenmeye gerek yok. Bahara kadar yavas yavas donecegiz normale. :)

İnşallah hepimiz, her bir aldığımızı sağlıkla, keyifle kullanalım

kızlar selam birşey soracağım 22 haftalık hamileyim göbeğimde aşırı kıllanma oldu bende doktora falan gidiyorum diye utandım kuaförde aldırdım ama sonrasında karnım sivilce dolu ne yapsam geçer bu sivilceler

Bende bunu almayı düşünüyorum seneye yaz başında inşallah, şimdi doona aldım hem puset hem açılınca bebek arabası olan ama bu da gönlümün yıldızı. Boyları, kiloları gelsin buna geçeceğim inşallah

canım merhaba . ben devlet hastanesinde yaptırdım ama çok küçük bir ilçede. Özel hastane gibi gerçekten :) size mesaj attığımda o zımbırtıyı yeni içmiştim (10.13). 11.13 e kan verdim 40 dk falan öncede sonuç çıktı

hiç tedirgin olmana gerek yok bu arada ...öyle televizyonlarda abartıldığı gibi bişe değil ama bende malesef çıktı. 140ı geçmemesi gerekiyomuş benim ki 160 çıktı... çok üst sınırda değil ama doktor dikkatli olmamı istedi..glikometre alacağım takipli gideceğiz ...ben zaten tahmin ediyodum çıkacağını

Jiletle alınca daha az oluyor o sivilcelenme tatlım. Yinede çıkıyor ama fazla değil en azından bende 4 -5 tane çıktı kendiliğinden sönüyor kremini sür nemlendirici

Kızlar bana yardım edin anlayan varmı sonuçlardan üçlü tarama testi

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-28-14-03-05-834_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 69
Canim üçlü tarama yaptm e nabız da bunlar çıkıyor anlıyorsan yorum yapabilirmisn korkuyorm

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-28-14-03-05-834_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…