2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ben hamilelikten önce yaptırmıştım içecek bir şekilde içiliyor da iste sağlık ocağı sonuçları geç çıkartıyor ya bi karisiklik olur mu diye dert ettim kendime hastane en mantiklisi tabi sıra bulabilirsek, çok aşırı yuksek çıkmamış sanki senin de genelde karbonhidratı kesince düzeliyormuş canim dikkat etmekte fayda var

Selam hanımlar uzun zamandır giremedim inşallah tüm annişler ve bebişler iyidir iki çocuk ve hamilelik ilerledikçe çok yorucu oluyor nasıl gidiyor hazırlıklar ana kucağı aldınız mı elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyi olur siz ne yaptınız fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Çok mu yoruldun acaba bazen benim de akşama kadar olmuyor hareketi gece uyanıp karnıma masaj yapıyorum küçük dürtüyorum hareketleniyo

nerdeyse hiç tüketmiyorum k.hidrat . meyve ye biraz dikkat edeceğiz

Ben henüz almadım, aceba her bebek duruyor mu onda ? Alırım da bebeğim sevmez kullanamam diye endişeliyim. Siz diğer bebeklerinizde kullandınız mı ?

Canim üçlü tarama testi sonuçlarından anliyormusun sonuçların çıkmış daha muayene yarın.cok korkuyorm
Yok malesef anlamiyorum ben Fetal yaptirdigim için üçlü ve dörtlüye girmedim malesef.Umarim sonuçların tertemizdir ama buraya fotosunu atarsan eminim anlayan birileri kesinlikle çıkar tecrübeli analarimiz bol burda

Haftaya cumartesi kontrolüm var soracağım tekrar bakalım. Bir kere test verdim sadece bir sıkıntı görse her ay isterdi bence doktorum
Sıkıntı yoktur muhtemelen. Kan grubunuz neydi eşinle ?

Merhaba ,

bayadır giremedim sizin testler iyi çıkmıştır umarım aklım sizdeydi.
bende de sıkıntılar vardı.
fetal dna yaptırmıştım.
Geçmiş olsun nasıl geldi sonuçlar

Kizlar portatif, ahsap anne yanj besigi istiyorum ne onerirsiniz
Meltem kral modele baktım ben geçen, park yatak istiyorduk ama ahşap daha güzel ve sessiz geldi.

Bu kadın favorim net ve açıklayıcı.
Yanlış yapma payın çok düşük.
Sağol canım bakayım bende, bende birine bakıyordum ama kimdi unuttum bile ismini

Evet canım yazın açıyor, aklımda 3 ay güneşte beklemesi gerektiği kalmış özünü yağa vermesi için, ama detayları unuttum. Ben kullanıcıyım sadece

Ben henüz almadım, aceba her bebek duruyor mu onda ? Alırım da bebeğim sevmez kullanamam diye endişeliyim. Siz diğer bebeklerinizde kullandınız mı ?
Evet ikisinde de kullandım beni çok rahat ettirdi mutfakta odada nerede isem bebek benimleydi bazen üzerinde uyuttuğum bile oldu şimdi manuel mi alsam yoksa elektrikli mi karar veremiyorum

Aslında elektrikli istiyorum ama 2.elde bile fiyatlar uçmuş

bende düşünüyorum ama çok pahalı ...Hala düşünüyorum yanig

Ya benim tek suyumuz ne zaman gelecek belli olmuyor ya orası işte tedirgin ediyor
Sancısı ağrısı işlemez regl olurkende ağrıyordu hayatım hep sancılı yani kuzum
Bilmiyorum ama ben ciddi ciddi korkuyorum eşim evde falan olmazsa o an diye

Benimde gözüm onda

Bilmiyorum ama ben ciddi ciddi korkuyorum eşim evde falan olmazsa o an diye
Her şekilde dogacaklar kuzum aklima hep geliyor haberlerde çıkmıştı kadın doğum için gidiyor doktor daha zaman var diyip eve yolluyor kadın banyoda çocuklarının gözünün önünde doğuruyor Hayırlısıyla sağlıklı doğmuş

Kızlar Merhaba, aylardır okuyorum takipteydim sessiz sessiz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. Artık alışveriş konularına gelince araştırmasını yaptığım konular olmuştu paylaşmak istedim. Ana kucağını ilk yazayım. Elektrikli olanları özellikle yabancı bloglarda hiç önermemişler. Doktorların da tavsiyesi manuel olanlardan olmuş. Sinir sisteminin gelişimini etkiliyor özellikle kendi hareket ettirebildiğinde tepki alabildiği şekilde olmalı demişlerdi. Babybjörn örnek verilmişti ama o zaten uçuk, mantalite onun gibi işte.

Ben aldım canım çünkü çocuğu olanların bahsettiği kadarıyla oldukça kokulu günler bizi bekliyor :)

Öyle tabi nasipten öte yol yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20220728-154317_Instagram.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20220728-154300_Instagram.webp
    47 KB · Görüntüleme: 55
ya yaaaaaa çok tatlılar güle güle sağlıkla giysin

Şu hışırtılı kitabın her sayfası hışırtılımı kuzu
Bende bu seti almayı düşünüyorum birde şu oyun matini
Amin canım Allah razı olsun ön ve arka sayfa hışırtılı sadece . Set olarak daha mi uygun olur ki öylede alsam . Tanesi 30 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…