linki var mı acabaBen seker yüklenmesini haftaya yaptıracağım 25 haftalık olacağız doktorum öyle söylemişti senin de doktoruna danışman daha doğru olur bu konuyu, beşik olarak da ben de sallanan ahşap besiklerden aldım park yatak gibi kademeli olanlardan
canım merhaba . ben devlet hastanesinde yaptırdım ama çok küçük bir ilçede. Özel hastane gibi gerçekten :) size mesaj attığımda o zımbırtıyı yeni içmiştim (10.13). 11.13 e kan verdim 40 dk falan öncede sonuç çıktı
Ben hamilelikten önce yaptırmıştım içecek bir şekilde içiliyor da iste sağlık ocağı sonuçları geç çıkartıyor ya bi karisiklik olur mu diye dert ettim kendime hastane en mantiklisi tabi sıra bulabilirsek, çok aşırı yuksek çıkmamış sanki senin de genelde karbonhidratı kesince düzeliyormuş canim dikkat etmekte fayda varhiç tedirgin olmana gerek yok bu arada ...öyle televizyonlarda abartıldığı gibi bişe değil ama bende malesef çıktı. 140ı geçmemesi gerekiyomuş benim ki 160 çıktı... çok üst sınırda değil ama doktor dikkatli olmamı istedi..glikometre alacağım takipli gideceğiz ...ben zaten tahmin ediyodum çıkacağını
Çok mu yoruldun acaba bazen benim de akşama kadar olmuyor hareketi gece uyanıp karnıma masaj yapıyorum küçük dürtüyorum hareketleniyo
nerdeyse hiç tüketmiyorum k.hidrat . meyve ye biraz dikkat edeceğizBen hamilelikten önce yaptırmıştım içecek bir şekilde içiliyor da iste sağlık ocağı sonuçları geç çıkartıyor ya bi karisiklik olur mu diye dert ettim kendime hastane en mantiklisi tabi sıra bulabilirsek, çok aşırı yuksek çıkmamış sanki senin de genelde karbonhidratı kesince düzeliyormuş canim dikkat etmekte fayda var
Ben henüz almadım, aceba her bebek duruyor mu onda ? Alırım da bebeğim sevmez kullanamam diye endişeliyim. Siz diğer bebeklerinizde kullandınız mı ?Selam hanımlar uzun zamandır giremedim inşallah tüm annişler ve bebişler iyidir iki çocuk ve hamilelik ilerledikçe çok yorucu oluyornasıl gidiyor hazırlıklar ana kucağı aldınız mı elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyi olur siz ne yaptınız fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Yok malesef anlamiyorum ben Fetal yaptirdigim için üçlü ve dörtlüye girmedim malesef.Umarim sonuçların tertemizdir ama buraya fotosunu atarsan eminim anlayan birileri kesinlikle çıkar tecrübeli analarimiz bol burdaCanim üçlü tarama testi sonuçlarından anliyormusun sonuçların çıkmış daha muayene yarın.cok korkuyorm
Sıkıntı yoktur muhtemelen. Kan grubunuz neydi eşinle ?Haftaya cumartesi kontrolüm var soracağım tekrar bakalım. Bir kere test verdim sadece bir sıkıntı görse her ay isterdi bence doktorum
Geçmiş olsun nasıl geldi sonuçlarMerhaba ,
bayadır giremedim sizin testler iyi çıkmıştır umarım aklım sizdeydi.
bende de sıkıntılar vardı.
fetal dna yaptırmıştım.
Meltem kral modele baktım ben geçen, park yatak istiyorduk ama ahşap daha güzel ve sessiz geldi.Kizlar portatif, ahsap anne yanj besigi istiyorum ne onerirsiniz
Sağol canım bakayım bende, bende birine bakıyordum ama kimdi unuttum bile ismini
Bu kadın favorim net ve açıklayıcı.
Yanlış yapma payın çok düşük.
Evet canım yazın açıyor, aklımda 3 ay güneşte beklemesi gerektiği kalmış özünü yağa vermesi için, ama detayları unuttum. Ben kullanıcıyım sadeceCanım yanlış hatırlamıyorsam yazın çıkıyor çiçekleri topladılar diye biliyorum. Yağın tarifi internette falan var bu arada hakiki zeytinyağı falan karıştırılıyor. Ama makbulü en az 6 ay bekleyip dinlenmesi. O yüzden elimizde olsa da kış için tekrar yaptı şimdiden.
Evet ikisinde de kullandım beni çok rahat ettirdi mutfakta odada nerede isem bebek benimleydi bazen üzerinde uyuttuğum bile oldu şimdi manuel mi alsam yoksa elektrikli mi karar veremiyorumBen henüz almadım, aceba her bebek duruyor mu onda ? Alırım da bebeğim sevmez kullanamam diye endişeliyim. Siz diğer bebeklerinizde kullandınız mı ?
Aslında elektrikli istiyorum ama 2.elde bile fiyatlar uçmuşSelam hanımlar uzun zamandır giremedim inşallah tüm annişler ve bebişler iyidir iki çocuk ve hamilelik ilerledikçe çok yorucu oluyornasıl gidiyor hazırlıklar ana kucağı aldınız mı elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyi olur siz ne yaptınız fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
bende düşünüyorum ama çok pahalı ...Hala düşünüyorum yaniKorbell alacak mısınız kızlar? Bezleri normal çöpe atmam ayırırım mutlaka ama normal çöp kovası mı yoksa korbell alsam mı diyorum. Aslında istiyorum ama gereksiz mi acaba ? Tek balkonum var o da kapalı. Alacak gibiyim. Yazarken bile kendimi ikna ettim gibi
Bilmiyorum ama ben ciddi ciddi korkuyorum eşim evde falan olmazsa o an diyeYa benim tek suyumuz ne zaman gelecek belli olmuyor ya orası işte tedirgin ediyor
Sancısı ağrısı işlemez regl olurkende ağrıyordu hayatım hep sancılı yani kuzum
Benimde gözüm ondaKorbell alacak mısınız kızlar? Bezleri normal çöpe atmam ayırırım mutlaka ama normal çöp kovası mı yoksa korbell alsam mı diyorum. Aslında istiyorum ama gereksiz mi acaba ? Tek balkonum var o da kapalı. Alacak gibiyim. Yazarken bile kendimi ikna ettim gibi
Her şekilde dogacaklar kuzum aklima hep geliyor haberlerde çıkmıştı kadın doğum için gidiyor doktor daha zaman var diyip eve yolluyor kadın banyoda çocuklarının gözünün önünde doğuruyorBilmiyorum ama ben ciddi ciddi korkuyorum eşim evde falan olmazsa o an diye
Ben aldım canım çünkü çocuğu olanların bahsettiği kadarıyla oldukça kokulu günler bizi bekliyor :)Korbell alacak mısınız kızlar? Bezleri normal çöpe atmam ayırırım mutlaka ama normal çöp kovası mı yoksa korbell alsam mı diyorum. Aslında istiyorum ama gereksiz mi acaba ? Tek balkonum var o da kapalı. Alacak gibiyim. Yazarken bile kendimi ikna ettim gibi
Öyle tabi nasipten öte yol yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHer şekilde dogacaklar kuzum aklima hep geliyor haberlerde çıkmıştı kadın doğum için gidiyor doktor daha zaman var diyip eve yolluyor kadın banyoda çocuklarının gözünün önünde doğuruyorHayırlısıyla sağlıklı doğmuş
Ya ya yaaaaaa çok tatlılar güle güle sağlıkla giysinBugünün ganimetlerieksikler bitmiyor
Eki Görüntüle 3104009 Eki Görüntüle 3104010 Eki Görüntüle 3104011
Amin canım Allah razı olsunya yaaaaaa çok tatlılar güle güle sağlıkla giysin
Şu hışırtılı kitabın her sayfası hışırtılımı kuzu
Bende bu seti almayı düşünüyorum birde şu oyun matini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?