2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bende düşünüyorum ama çok pahalı ...Hala düşünüyorum yanig
Toplu alımlarda indirim yapıyorlarsa grupça alsak mı
Benimde gözüm onda
Bu gidişle sadece gözümüz onda kalacak gibi o fiyatlar ne öyle plastik yahu alt tarafı

Ben aldım canım çünkü çocuğu olanların bahsettiği kadarıyla oldukça kokulu günler bizi bekliyor :)
Evet o koku düşündürüyor beni özellikle ek gıdaya geçince koku daha da artar diye biliyorum. 2 balkonum olsa neyse de aksi gibi tek balkonum ve sıcak oluyor. Koku katmerlenir o zaman

Hayatımda kendim gibi belescisini ilk kez gördüm.Bebek Kamerasi bakıyordum bugün almak için görümcem aradı ne yapıyorsun nasıl gidiyor diye kamera alıyorum dedim telsiz işini görürse Aventin telsizi var bende dedi Mi kamera alacakken avent telsizle kaldım öylece. kullanan var mı görüntü olmadan da iş görür gibi geldi bana ama aşırı tereddutteyim elbette.Tecrubeli analar imdaaaattttttt üzerime bilgi atın

Maymun atıyorum

Bebeğim çok hareketli bir çocuktu ama 3. Günümüz zerre bişe yok kafayı yicem ya bu haftada yaşayan oldu mu bunu

Sürekli ayakta yoruluyorsan o da seninle birlikte yoruluyor uyuya kalıyor hareketi azalıyor.Gecen gün 4 gün zerre hissetmedim ertesi gün dinlenmeye geçtiğimde çiçek gibiydi delirdi hareketlendi yine.Bunkonuds endişeye kapılma lütfen kendinde herhangi ağrı sancı hissetmiyorsan.

Elektrikliden gözlerimi çekeyim o zaman eski usul devam babybjörn muadilleri var onlara bakalım pierre cardin in relaxı vardı onu bi araştırayım bilgi için çok teşekkür ederim

Elektrikliden gözlerimi çekeyim o zaman eski usul devam babybjörn muadilleri var onlara bakalım pierre cardin in relaxı vardı onu bi araştırayım bilgi için çok teşekkür ederim
Babyjorn muadili tcherci marka var Hepsiburada da.ben ondan aldim hiç bir farklı yok neredeyse.En başarılı ve ucuz muadillerinden bilginiz olsun

Biz de mi kamera alıcaktık arkadaşımız ne gerek var sanki villada oturuyorsunuz, küçük ev telsiz yeter bendeki telsizi vereyim dedi. Kocam hemen atladı, dursun şimdi kamera ihtiyaç olursa sonraki aylar alırız dedi
Ben dolaptan alcam onu yaa sıfırına ihtiyacım yok. Kırığı bişeyi olmasın yeter

Ahahahha hep kendimi rahatlatmaya çalışıyorum geleceğine daha iyi yatırım yapacağım bebeğim diye hepten coplukcu oldum ya
Bakıcı desteği alırsan sana mutlaka şart zaten kamera hatta kameralar. İyi sende telsize gectiysen bende doğuma kadar kamera bakmıyorum fjdjdjdj

Hahaha evde olduğum sürece telsizle devam. 1 yaşından sonra bakıcı işine gireriz diye düşünüyoruz. O zamanlar yaklaşınca değerlendiririz artık yeniden

Hahaha evde olduğum sürece telsizle devam. 1 yaşından sonra bakıcı işine gireriz diye düşünüyoruz. O zamanlar yaklaşınca değerlendiririz artık yeniden
Bende anneanne ve babanne ile arami sıcak tutuyorum 7. Aydan sonra byby aslında kreş alıyor da 3 yaştan evvel göndermem diye düşünüyorum fjdjdjdj

O zaman eleme başlasın bu hafta bu bebek arabası dozu yeter size haftaya kararlı bir happy olarak buna karar verdim diyeceğim sabriniza sonsuz teşekkür ediyorum
Canım ben de kanz x go plus travel araba aldım, çook araştırdım ben memnunum tercihimden şimdilik. travel bakıyorsan bir araştırabilirsin.
Günaydın uyu uyan uyu uyan uyu ve uyan.... Ya insan gibi tek seferde uyuyup uyandigim günleri özledim ben
Offf aynı benden bir tane daha
Bana biraz gereksiz pahalı geliyor yaa. En kötü ayrı bir poşete koyar onu da balkona koyarım diye düşünüyorum. Zaten günlük dolar poşet, atarsın.
Güle güle kullansın bebiş
Aslında ben de aşırı kameracı takılıyorum, sürekli gözüm kamerada ama bence de telsiz yeter. Tamamiyle ilk defa anne olacak olmaktan ve heyecandan kaynaklı kamera istediğimi de düşünüyorum
Babyjorn muadili tcherci marka var Hepsiburada da.ben ondan aldim hiç bir farklı yok neredeyse.En başarılı ve ucuz muadillerinden bilginiz olsun
Thiercihi yi hepsiburada yurtdışından söyledim çoook kötü bir ürün geldi. Diğer kişilere gelenden çok daha farklıydı. Bence alacaklar yurtdışı olmamasına özen göstersin, yurtdışından gelen o kadar kötü diye düşünüyorum. O vakadan sonra mamma marka olan muadili aldım ben ve kesinlikle yakın fiyatlar olmasına rağmen aralarında dağlar kadar fark vardı. Mamma dan gelen ürün taş gibi, çok kullanışlı ve uzun zaman rahatça sıkıntısız kullanılır. Normal türkiye siparişi nasıl oluyor bilemiyorum denemedim ama yurdışından bana gelen thierchi marka ürün rezaletti

Kızlar tetanoz aşısı olmadım daha, doktoruma 3 hafta sonra falan gidicem, ne zaman olunuyordu geç kalıyor muyum? Doktoruma yazıp sorsam mı diye düşündüm de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…