2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yataklı çanta diye geçiyor

Eklentiler

• Screenshot_20220728-174900_Trendyol.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20220728-174848_Trendyol.webp
    28 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220728-174839_Trendyol.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ben yine hastanelik oldum meğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Geçmiş olsun kuzum o akıntın ondanmi olmuş yoksa kasıklarınmı ağrıyordu

Kızlar ben yine hastanelik oldum meğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Çok geçmiş olsun canım inşallah iş oralara varmadan alırsın bebişini kucağına

Geçmiş olsun kuzum o akıntın ondanmi olmuş yoksa kasıklarınmı ağrıyordu
Yok kalbim sıkıştı ve mide bulantım vardı geçen gittiğimde olduğu gibi yine nefesim kesildi ölüyorum sandım bu sefer başka hastaneye gittim doktorum gececi diye iyiki gitmişim sorunu çözdüler en azından

Biraz evde dinlen artık kuzum ya izne erken ayrilabiliyorsan ayrıl
Allahım şifa versin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Yurtdışı satisli tcherci marka aldım kendi saticisindan gayet güzel bir ürün geldi hay Allah oncelikle geçmiş olsun.Mamba marka da babyjorn muadili ama çevremde tcherci marka olunca bende indirimini bekleyip çok uygun bir fiyata kapmistim gayet de düzgün bir ürün geldi.Baska bir arkadasa da göndermekten vazgeçtiler acaba tcherci nin kendisinden mi aldiniz

Ben bi değişiğini ebebekten aldım baby moom du sanırım kargoyu bekliyorum umarım pişman olmam çoğu birbirine benziyo zaten elime geçince yorum yaparım
Köye yaylaya denize giderken iyi olur diye düşündüm teşekkür ederim tatlım

Çok geçmiş olsun canım, inşallah normal vaktine kadar hiçbir sıkıntı yaratmaz bebeğini zamanında kucağına alırsın

Benim ilk aldığım şeylerdendi. Herkes önermişti zaten risksiz parça diye alıvermiştim bi eski bir indirim döneminden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…