Geçmiş olsun kuzum o akıntın ondanmi olmuş yoksa kasıklarınmı ağrıyorduKızlar ben yine hastanelik oldummeğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
23 . Haftadasin sanırım kuzum geç kalmıyorsun ben 25.haftada vuruldumKızlar tetanoz aşısı olmadım daha, doktoruma 3 hafta sonra falan gidicem, ne zaman olunuyordu geç kalıyor muyum? Doktoruma yazıp sorsam mı diye düşündüm de.
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben yine hastanelik oldummeğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Yok kalbim sıkıştı ve mide bulantım vardı geçen gittiğimde olduğu gibiGeçmiş olsun kuzum o akıntın ondanmi olmuş yoksa kasıklarınmı ağrıyordu
İnşallah sağ salim bi doğursaydımÇok geçmiş olsun canıminşallah iş oralara varmadan alırsın bebişini kucağına
Biraz evde dinlen artık kuzum yaYok kalbim sıkıştı ve mide bulantım vardı geçen gittiğimde olduğu gibiyine nefesim kesildi ölüyorum sandım bu sefer başka hastaneye gittim doktorum gececi diye iyiki gitmişim sorunu çözdüler en azından
Ben bi değişiğini ebebekten aldım baby moom du sanırım kargoyu bekliyorum umarım pişman olmam çoğu birbirine benziyo zaten elime geçince yorum yaparımYataklı çanta diye geçiyor
Galiba öyle olacak bu gidişleBiraz evde dinlen artık kuzum yaizne erken ayrilabiliyorsan ayrıl
Allahım şifa versin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Yurtdışı satisli tcherci marka aldım kendi saticisindan gayet güzel bir ürün geldi hay Allah oncelikle geçmiş olsun.Mamba marka da babyjorn muadili ama çevremde tcherci marka olunca bende indirimini bekleyip çok uygun bir fiyata kapmistim gayet de düzgün bir ürün geldi.Baska bir arkadasa da göndermekten vazgeçtiler acaba tcherci nin kendisinden mi aldinizCanım ben de kanz x go plus travel araba aldım, çook araştırdım ben memnunum tercihimden şimdilik. travel bakıyorsan bir araştırabilirsin.
Offf aynı benden bir tane daha
Bana biraz gereksiz pahalı geliyor yaa. En kötü ayrı bir poşete koyar onu da balkona koyarım diye düşünüyorum. Zaten günlük dolar poşet, atarsın.
Güle güle kullansın bebiş
Aslında ben de aşırı kameracı takılıyorum, sürekli gözüm kamerada ama bence de telsiz yeter. Tamamiyle ilk defa anne olacak olmaktan ve heyecandan kaynaklı kamera istediğimi de düşünüyorum
Thiercihi yi hepsiburada yurtdışından söyledim çoook kötü bir ürün geldi. Diğer kişilere gelenden çok daha farklıydı. Bence alacaklar yurtdışı olmamasına özen göstersin, yurtdışından gelen o kadar kötü diye düşünüyorum. O vakadan sonra mamma marka olan muadili aldım ben ve kesinlikle yakın fiyatlar olmasına rağmen aralarında dağlar kadar fark vardı. Mamma dan gelen ürün taş gibi, çok kullanışlı ve uzun zaman rahatça sıkıntısız kullanılır. Normal türkiye siparişi nasıl oluyor bilemiyorum denemedim ama yurdışından bana gelen thierchi marka ürün rezaletti
Köye yaylaya denize giderken iyi olur diye düşündümBen bi değişiğini ebebekten aldım baby moom du sanırım kargoyu bekliyorum umarım pişman olmam çoğu birbirine benziyo zaten elime geçince yorum yaparım
Geçmiş olsun canim benimKızlar ben yine hastanelik oldummeğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Gidişi yok bir bak bakim 2-3 gün en azından al sonra baktın olmuyor izne ayrilGaliba öyle olacak bu gidişle
Çok geçmiş olsun canım, inşallah normal vaktine kadar hiçbir sıkıntı yaratmaz bebeğini zamanında kucağına alırsınKızlar ben yine hastanelik oldummeğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Amin inşallah ben bebekle alakası olmaz sanıyordum ama baya oluyormuşÇok geçmiş olsun canım, inşallah normal vaktine kadar hiçbir sıkıntı yaratmaz bebeğini zamanında kucağına alırsın
Rpor aldım yarın cumartesi pazar zaten izinliyim dinlenicem evdeGidişi yok bir bak bakim 2-3 gün en azından al sonra baktın olmuyor izne ayril
Şifa olsun kuzularimaRpor aldım yarın cumartesi pazar zaten izinliyim dinlenicem evde
Amiin Allah beterinden esirgesinŞifa olsun kuzularimaherşey güzel olacak
Benim ilk aldığım şeylerdendi. Herkes önermişti zaten risksiz parça diye alıvermiştim bi eski bir indirim döneminden :)Korbell alacak mısınız kızlar? Bezleri normal çöpe atmam ayırırım mutlaka ama normal çöp kovası mı yoksa korbell alsam mı diyorum. Aslında istiyorum ama gereksiz mi acaba ? Tek balkonum var o da kapalı. Alacak gibiyim. Yazarken bile kendimi ikna ettim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?