bende ikinci el aldim ama hic kullanilmamis. pempe almislar . bebekde erkek cikmisBenim ilk aldığım şeylerdendi. Herkes önermişti zaten risksiz parça diye alıvermiştim bi eski bir indirim döneminden :)
Hahahah gel sarılalımS Sntr sen bedavaci gormemissin
Benim bebemin butun elbiselerini resmen arkadasim verdioto koltugu, puset , anne yani yatak, 4moms salincak, biberon isitma makinasi, biberon dezenfekte edici alet , yorgan bunlar aklima gelenler
birde ben yuzsuz gibi pusetin kalin gecirilcek battineyesi varmiydi ? yagmurluklugu varmiydi diye soruyorum
Eksiklerimin bazilarini arkadaslarima yolladim ekim ayinin sonuna kadar alirsin teyzesi , dayisi , amcaso fln diyorum
ay yok ya benm vicdanim rahat vallahi . ya bir cok seyi o kadar az sure kullaniuorlar ki ne gerek var full para odemeye, yazik gunah.Hahahah gel sarılalımgerçekten kendimi kızıma karşı çok suçlu hissediyorum ben yine eşya kütüphane kitap falan alicam ama gerçekten çocuğa ikinci çocuk muamelesi yapıyoruz
Pek sayılmazçok yoruldun mu
Alma bidaha benimde tuglendi cımbızla çok siyahlari aldım sadece .sivilcelere Fito krem sur zararı yok hamilelere cilt yenileyici özelliği varkızlar selam birşey soracağım 22 haftalık hamileyim göbeğimde aşırı kıllanma oldu bende doktora falan gidiyorum diye utandım kuaförde aldırdım ama sonrasında karnım sivilce dolune yapsam geçer bu sivilceler
Ben aldım bileKorbell alacak mısınız kızlar? Bezleri normal çöpe atmam ayırırım mutlaka ama normal çöp kovası mı yoksa korbell alsam mı diyorum. Aslında istiyorum ama gereksiz mi acaba ? Tek balkonum var o da kapalı. Alacak gibiyim. Yazarken bile kendimi ikna ettim gibi
Benim de öyleydi ama biraz yorulmuştum evde kalıp dinlenince sabahtan akşama kadar zıpladı durduPek sayılmaz
Ben önce yataklı çanta almak istemedim aslında kış bebişi olacak diye ama belki bir yerde kullanırız büyümedenKöye yaylaya denize giderken iyi olur diye düşündümteşekkür ederim tatlım
Ah ya sen arada gel böyle içimi rahatlat benim kocam sürekli annen coplluk gibi yaptı odanı diye söylenip duruyoray yok ya benm vicdanim rahat vallahi . ya bir cok seyi o kadar az sure kullaniuorlar ki ne gerek var full para odemeye, yazik gunah.
Ilerde zatwn buyudukce istekleri bitmicek smdiden ne kadar minima o kadr iyi
ayy sanki cocuklar oda da duruyor. benim arkadaslarimin cocuklarinin hep odalari oldu ama gunun sonunda butn oyuncalar hersey salondaydi.Ah ya sen arada gel böyle içimi rahatlat benim kocam sürekli annen coplluk gibi yaptı odanı diye söylenip duruyor
Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin inşallahKızlar ben yine hastanelik oldummeğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Allah korusun, tekrar etmesin inşallah. Çok geçmiş olsunAmin inşallah ben bebekle alakası olmaz sanıyordum ama baya oluyormuş
Amin inşallah ama doğurana kdar biraz zorlayacakAllah korusun, tekrar etmesin inşallah. Çok geçmiş olsun
Kesinlikle o görüşteyimÇok çok iyi yapmışssın. işin btince aldığın fiyata da satarsın mis mis.
Ben B negatif eşim 0 pozitif,Sıkıntı yoktur muhtemelen. Kan grubunuz neydi eşinle ?
Geçmiş olsun nasıl geldi sonuçlar
Meltem kral modele baktım ben geçen, park yatak istiyorduk ama ahşap daha güzel ve sessiz geldi.
Sağol canım bakayım bende, bende birine bakıyordum ama kimdi unuttum bile ismini
Evet canım yazın açıyor, aklımda 3 ay güneşte beklemesi gerektiği kalmış özünü yağa vermesi için, ama detayları unuttum. Ben kullanıcıyım sadece
Ya ben bu sebeple Montessori mantığıyla çocuğa göre dizayn ettim odayı.Yatagi falan yürüdüğü anda inebilecegi kitaplara emekledigi an ulaşabileceği boyutta..Sırf bu sebepten.O oda onun keşif odası düzenden çok onun yaşam alanını kolaylaştırmaya yönelikti umarım odasını salona taşımazzayy sanki cocuklar oda da duruyor. benim arkadaslarimin cocuklarinin hep odalari oldu ama gunun sonunda butn oyuncalar hersey salondaydi.
Odalari kendimiz icin diziyoruz vallahi, 4-5 yasina gelene kadr ne anlaiyorlar odadan duzenden fln
sen gene cok umutlanmadaYa ben bu sebeple Montessori mantığıyla çocuğa göre dizayn ettim odayı.Yatagi falan yürüdüğü anda inebilecegi kitaplara emekledigi an ulaşabileceği boyutta..Sırf bu sebepten.O oda onun keşif odası düzenden çok onun yaşam alanını kolaylaştırmaya yönelikti umarım odasını salona taşımazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?