2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
S Sntr sen bedavaci gormemissin
Benim bebemin butun elbiselerini resmen arkadasim verdi oto koltugu, puset , anne yani yatak, 4moms salincak, biberon isitma makinasi, biberon dezenfekte edici alet , yorgan bunlar aklima gelenler

birde ben yuzsuz gibi pusetin kalin gecirilcek battineyesi varmiydi ? yagmurluklugu varmiydi diye soruyorum

Eksiklerimin bazilarini arkadaslarima yolladim ekim ayinin sonuna kadar alirsin teyzesi , dayisi , amcaso fln diyorum

Hahahah gel sarılalım gerçekten kendimi kızıma karşı çok suçlu hissediyorum ben yine eşya kütüphane kitap falan alicam ama gerçekten çocuğa ikinci çocuk muamelesi yapıyoruz

Hahahah gel sarılalım gerçekten kendimi kızıma karşı çok suçlu hissediyorum ben yine eşya kütüphane kitap falan alicam ama gerçekten çocuğa ikinci çocuk muamelesi yapıyoruz
ay yok ya benm vicdanim rahat vallahi . ya bir cok seyi o kadar az sure kullaniuorlar ki ne gerek var full para odemeye, yazik gunah.
Ilerde zatwn buyudukce istekleri bitmicek smdiden ne kadar minima o kadr iyi

Alma bidaha benimde tuglendi cımbızla çok siyahlari aldım sadece .sivilcelere Fito krem sur zararı yok hamilelere cilt yenileyici özelliği var

Ben aldım bile nerde bir zımbırtı ben orda

ay yok ya benm vicdanim rahat vallahi . ya bir cok seyi o kadar az sure kullaniuorlar ki ne gerek var full para odemeye, yazik gunah.
Ilerde zatwn buyudukce istekleri bitmicek smdiden ne kadar minima o kadr iyi
Ah ya sen arada gel böyle içimi rahatlat benim kocam sürekli annen coplluk gibi yaptı odanı diye söylenip duruyor

Ah ya sen arada gel böyle içimi rahatlat benim kocam sürekli annen coplluk gibi yaptı odanı diye söylenip duruyor
ayy sanki cocuklar oda da duruyor. benim arkadaslarimin cocuklarinin hep odalari oldu ama gunun sonunda butn oyuncalar hersey salondaydi.

Odalari kendimiz icin diziyoruz vallahi, 4-5 yasina gelene kadr ne anlaiyorlar odadan duzenden fln

Kızlar ben yine hastanelik oldum meğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin inşallah

Ben B negatif eşim 0 pozitif,

ayy sanki cocuklar oda da duruyor. benim arkadaslarimin cocuklarinin hep odalari oldu ama gunun sonunda butn oyuncalar hersey salondaydi.

Odalari kendimiz icin diziyoruz vallahi, 4-5 yasina gelene kadr ne anlaiyorlar odadan duzenden fln
Ya ben bu sebeple Montessori mantığıyla çocuğa göre dizayn ettim odayı.Yatagi falan yürüdüğü anda inebilecegi kitaplara emekledigi an ulaşabileceği boyutta..Sırf bu sebepten.O oda onun keşif odası düzenden çok onun yaşam alanını kolaylaştırmaya yönelikti umarım odasını salona taşımazz

sen gene cok umutlanmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…