2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bir arkadaş sling paylaşmıştı ucuzdu baya hatta. Ekran resmi almamışım. Var mı elinde görseli olan
Canım cevap geldi mi bakamadım henüz ama bahsettiğin buydu galiba

Hepiniz atın toptan tek tek nik yazmasida zor oluyor

Tecrübeli anneler uzak kalmayın atın atın bizde faydalanalım arada burayada bakın
Canım bizde arkadaştan aldık, satıyormul bşzw de lazım olunca piyasa fiyatının çok altına aldık. 1400 gibi bişeye anlaştık. o yüzden fazla araştırma yapmadık

Eklentiler

• Screenshot_20220728-204414_Instagram.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20220728-205437_Chrome.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 68
Elektrikliden gözlerimi çekeyim o zaman eski usul devam babybjörn muadilleri var onlara bakalım pierre cardin in relaxı vardı onu bi araştırayım bilgi için çok teşekkür ederim
Rica ederim Günlük max 20 dakika ile sınırlandırın elektrikli olanları diyorlar. Kullananlar çok memnun gerçi ben luna leaf tercih ettim biraz çevremden tecrübelerle, biraz yorumlardan etkilenerek.

Gayet yeterli canım bebek mık dese anlıyorsun zaten durumunu.

Taşıyor beybi biraz da şundan oluyor o devamlı onunla oynarken odasına gidince insan sıkılıyor hadi gel salona gidelim diyorsun bütün gün odasında geçmiyor çünkü. sonra sonra salon komple onların oluyor

Maşallah ne hafıza kız bu benim kim neyi yazmış hatırlamam için dönüp bakmam lazım.

Kızlar heyecanınızı, özeninizi anlıyorum ama şuan kafanızda mükemmel bir evren var. Doğumdan sonra işler o kadar çok değişiyor ki. İlla kötü anlamda anlamayın ama psikolojinizi de ona göre ayarlayın her şey olabilir diye. Sonrasında en ufak bir aksilik bir sorunda depresyona girmeyin ya da kendinizi eksik-yetersiz hissetmeyin.
Mesela tırnaklarını kesemem diyorsunuz ya (sadece bir örnek) insan neler yapabiliyor şaşarsınız. Annelik ile beraber acayip bir güç de geliyor insana. Benim oğlum 1700 gr doğdu kimse kucağına almıyordu. Kafasını tutunca yumuşak kafa derisine parmaklarım gömülüyordu. Daha neler neler. Ajitasyon yapmak istemem. Hani normal doğum dersiniz kısmet olmaz, emzireceğim dersiniz olmaz. Bakımlı olacağım dersiniz inanın dişimi fırçalayınca mutlu oluyordum. Kilo veririm dal gibi olurum dersiniz 2-3 yıl sürebilir. Bunlar çok doğal süreçler ama insan tahmin edemiyor ve kendi kafasında bir şablon oluşturuyor. Elbette her şeyin güzel gideceğini umun, hayal edin bunlar güzel şeyler ama kesin yargılar oluşturmayın demek istediğim bu. Hepinize sevgiler :)

Annelik hunisiz delilik demek kuzum hepsini yaşayıp tek tek günümüzü göreceğiz acısıyla tatlısıyla

Arkadaşım kullanıyor kamera, öyle pahalı bişey de değil ama çok kullanışlı bence. Bizde istiyoruz. Mesela mutfakta salonda sohbet ederkennkarşısına koyuyor kamerayı çocuk kıpırtadı mı görüyor. Kötü düşünme, seni de tedirgin etmek istemem ama görmek daha iyi. 2.elden falan temiz denk getirirsen olur bence. Ya da kullanılmayan bi telefon varsa a101, bim gibi marketlere kameralar geliyor. Bağlantı yaparsınız arada. Ben internete bağlanan bişey istemiyorum güvenlik nedeniyle ama yine de kararsızım. Neticede sadece bebek uyurken açık olacak. Senin için farketmezse bu son deidğimi yapabilirsin. Fiyatı çok çok ucuza gelir ya da 2. El bakabilirsin.

Benim ilk aldığım şeylerdendi. Herkes önermişti zaten risksiz parça diye alıvermiştim bi eski bir indirim döneminden :)
Ayyy bilemedim balkonu da kullanıyoruz ya o yüzden balkonda koku olmasın diye şeyediyorum ben. Almak iyi olacak gibi, 2. El temiz denk gelirse ona da bakarım. Belli de olmaz kampanya olursa birinci el de alabilirim.

Ben aldım bile nerde bir zımbırtı ben orda

Ben B negatif eşim 0 pozitif,
Canım resim ekliyorum bi bak. Bence doktoruna sor, belki kan testlerinde yapılıyordur. İlk gebeliğinse dikkat etmen şart. Ama daha önce doğum, düşük vb olduysa ve iğne yaptılarsa belki gerek görmeyebilirler. Eskiden doğumdan sonra yaparlarmış, hala bu şekilde yapan doktorlar var. Ama hem özeldeki hem devletteki doktorum 28 haftada gel mutlaka iğneni yapalım dedi. Kan testleri pozitif çıksaydı hemen müdahale edeceklerdi. Bebeğin kan grubunu bilmedikleri için kandan bakıyorlar. bebek pozitif olursa sanıyorum kandan bu anlaşılıyor ve erken müdahale oluyor. Eğer bebek negatifse sorun yok ama pozitifse sorun var ve şu anda bilmeleri imkansız. Risk almamak için 28. Haftada iğne yapıyor olabilirler.

Seninkide havalı kuzu
Sağol canjm, havası falan değil de hazır bulmuşken kaliteli bişey nasılsa alalım kaçırmayalım dedik. İyiki almışız şimdi fiyatlara bakıyoruz da ikinci eli bile uçmuş bu modelin bebek arabalarının hepsi uçmuş durumda zaten, o aaldığımız fiyata herhalde kolay kolay 2. El bile alamayız. İnşallah sende gönlüne göre olanı bulursun.

Eklentiler

• Screenshot_20220728-212157_Chrome.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…