Ay kuzum nasıl olcak o iş çok ses çıkarıyor mu benim aldığım sette törpü kağıttanKızlar ne aldım bakınçok tatlı değil mi kızımın tırnak törpüleme cihazı
ay ben emin olamiyorum , tinak makasimi yoksa torpuleme makinasimi diyeKızlar ne aldım bakınçok tatlı değil mi kızımın tırnak törpüleme cihazı
Sen olacağa baksen gene cok umutlanmada
Daha denemedim eve gidince deniycemAy kuzum nasıl olcak o iş çok ses çıkarıyor mu benim aldığım sette törpü kağıttan
Ben tırnak makasından korkuyorum minik parmağıyla nasıl yapicam diyeay ben emin olamiyorum , tinak makasimi yoksa torpuleme makinasimi diye
Canım cevap geldi mi bakamadım henüz ama bahsettiğin buydu galibaKızlar bir arkadaş sling paylaşmıştı ucuzdu baya hatta. Ekran resmi almamışım. Var mı elinde görseli olan
Canım bizde arkadaştan aldık, satıyormul bşzw de lazım olunca piyasa fiyatının çok altına aldık. 1400 gibi bişeye anlaştık. o yüzden fazla araştırma yapmadıkHepiniz atın toptan tek tek nik yazmasida zor oluyor
Tecrübeli anneler uzak kalmayın atın atın bizde faydalanalım arada burayada bakın
Link at kuzum erkeği kızı olmaz dimi törpü törpüdürKızlar ne aldım bakınçok tatlı değil mi kızımın tırnak törpüleme cihazı
Çok teşekkür ederim canımCanım cevap geldi mi bakamadım henüz ama bahsettiğin buydu galiba
Canım bizde arkadaştan aldık, satıyormul bşzw de lazım olunca piyasa fiyatının çok altına aldık. 1400 gibi bişeye anlaştık. o yüzden fazla araştırma yapmadık
Seninkide havalı kuzuCanım cevap geldi mi bakamadım henüz ama bahsettiğin buydu galiba
Canım bizde arkadaştan aldık, satıyormul bşzw de lazım olunca piyasa fiyatının çok altına aldık. 1400 gibi bişeye anlaştık. o yüzden fazla araştırma yapmadık
Gezmelerde iyi olur covidden çıkamasaktaBen önce yataklı çanta almak istemedim aslında kış bebişi olacak diye ama belki bir yerde kullanırız büyümeden
Rica ederimElektrikliden gözlerimi çekeyim o zaman eski usul devambabybjörn muadilleri var onlara bakalım pierre cardin in relaxı vardı onu bi araştırayım bilgi için çok teşekkür ederim
Bumu ♡Ben tırnak makasından korkuyorum minik parmağıyla nasıl yapicam diye
Gayet yeterli canım bebek mık dese anlıyorsun zaten durumunu.Hayatımda kendim gibi belescisini ilk kez gördüm.Bebek Kamerasi bakıyordum bugün almak için görümcem aradı ne yapıyorsun nasıl gidiyor diye kamera alıyorum dedim telsiz işini görürse Aventin telsizi var bende dediMi kamera alacakken avent telsizle kaldım öylece. kullanan var mı görüntü olmadan da iş görür gibi geldi bana ama aşırı tereddutteyim elbette.Tecrubeli analar imdaaaattttttt üzerime bilgi atın
Cımbızla çek çek bitmezkiAlma bidaha benimde tuglendi cımbızla çok siyahlari aldım sadece .sivilcelere Fito krem sur zararı yok hamilelere cilt yenileyici özelliği var
Taşıyor beybiYa ben bu sebeple Montessori mantığıyla çocuğa göre dizayn ettim odayı.Yatagi falan yürüdüğü anda inebilecegi kitaplara emekledigi an ulaşabileceği boyutta..Sırf bu sebepten.O oda onun keşif odası düzenden çok onun yaşam alanını kolaylaştırmaya yönelikti umarım odasını salona taşımazz
Silkelensene sen bir kuzu ne buönce sinirliyim diye karşının kalbini kırıyorum diye üzüldün şimdi kendini kendin için heba ediyorsun bak emzirme dönemi bitsin her bakımını yaptirirsin
Hem söyle düşün uykusuz kalınca yine göz altın sisecek morda olacak hem onlarda gitmiş olur
Hergün 2 ceviz multivitamin artık durmadan yemek yemekMaşallah ne hafıza kız bubenim kim neyi yazmış hatırlamam için dönüp bakmam lazım.
Annelik hunisiz delilik demek kuzumKızlar heyecanınızı, özeninizi anlıyorum ama şuan kafanızda mükemmel bir evren var. Doğumdan sonra işler o kadar çok değişiyor ki. İlla kötü anlamda anlamayın ama psikolojinizi de ona göre ayarlayın her şey olabilir diye. Sonrasında en ufak bir aksilik bir sorunda depresyona girmeyin ya da kendinizi eksik-yetersiz hissetmeyin.
Mesela tırnaklarını kesemem diyorsunuz ya (sadece bir örnek) insan neler yapabiliyor şaşarsınız. Annelik ile beraber acayip bir güç de geliyor insana. Benim oğlum 1700 gr doğdu kimse kucağına almıyordu. Kafasını tutunca yumuşak kafa derisine parmaklarım gömülüyordu. Daha neler neler. Ajitasyon yapmak istemem. Hani normal doğum dersiniz kısmet olmaz, emzireceğim dersiniz olmaz. Bakımlı olacağım dersiniz inanın dişimi fırçalayınca mutlu oluyordum. Kilo veririm dal gibi olurum dersiniz 2-3 yıl sürebilir. Bunlar çok doğal süreçler ama insan tahmin edemiyor ve kendi kafasında bir şablon oluşturuyor. Elbette her şeyin güzel gideceğini umun, hayal edin bunlar güzel şeyler ama kesin yargılar oluşturmayın demek istediğim bu. Hepinize sevgiler :)
Arkadaşım kullanıyor kamera, öyle pahalı bişey de değil ama çok kullanışlı bence. Bizde istiyoruz. Mesela mutfakta salonda sohbet ederkennkarşısına koyuyor kamerayı çocuk kıpırtadı mı görüyor. Kötü düşünme, seni de tedirgin etmek istemem ama görmek daha iyi. 2.elden falan temiz denk getirirsen olur bence. Ya da kullanılmayan bi telefon varsa a101, bim gibi marketlere kameralar geliyor. Bağlantı yaparsınız arada. Ben internete bağlanan bişey istemiyorum güvenlik nedeniyle ama yine de kararsızım. Neticede sadece bebek uyurken açık olacak. Senin için farketmezse bu son deidğimi yapabilirsin. Fiyatı çok çok ucuza gelir ya da 2. El bakabilirsin.Biz de mi kamera alıcaktık arkadaşımız ne gerek var sanki villada oturuyorsunuz, küçük ev telsiz yeter bendeki telsizi vereyim dedi. Kocam hemen atladı, dursun şimdi kamera ihtiyaç olursa sonraki aylar alırız dedi
Ben dolaptan alcam onu yaa sıfırına ihtiyacım yok. Kırığı bişeyi olmasın yeter
Ayyy bilemedim balkonu da kullanıyoruz ya o yüzden balkonda koku olmasın diye şeyediyorum ben. Almak iyi olacak gibi, 2. El temiz denk gelirse ona da bakarım. Belli de olmaz kampanya olursa birinci el de alabilirim.Benim ilk aldığım şeylerdendi. Herkes önermişti zaten risksiz parça diye alıvermiştim bi eski bir indirim döneminden :)
Ben aldım bilenerde bir zımbırtı ben orda
Canım resim ekliyorum bi bak. Bence doktoruna sor, belki kan testlerinde yapılıyordur. İlk gebeliğinse dikkat etmen şart. Ama daha önce doğum, düşük vb olduysa ve iğne yaptılarsa belki gerek görmeyebilirler. Eskiden doğumdan sonra yaparlarmış, hala bu şekilde yapan doktorlar var. Ama hem özeldeki hem devletteki doktorum 28 haftada gel mutlaka iğneni yapalım dedi. Kan testleri pozitif çıksaydı hemen müdahale edeceklerdi. Bebeğin kan grubunu bilmedikleri için kandan bakıyorlar. bebek pozitif olursa sanıyorum kandan bu anlaşılıyor ve erken müdahale oluyor. Eğer bebek negatifse sorun yok ama pozitifse sorun var ve şu anda bilmeleri imkansız. Risk almamak için 28. Haftada iğne yapıyor olabilirler.Ben B negatif eşim 0 pozitif,
Sağol canjm, havası falan değil de hazır bulmuşken kaliteli bişey nasılsa alalım kaçırmayalım dedik. İyiki almışız şimdi fiyatlara bakıyoruz da ikinci eli bile uçmuş bu modelinSeninkide havalı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?