Viviyi 6 Taşlama Kafaları Bebekler ve Çocuklar için Elektrikli Manikür Tırnak Bileyici Seti Bebek Tırnak Kesici Manikür : Amazon.com.tr: MutfakLink at kuzum erkeği kızı olmaz dimi törpü törpüdür
Evet canım ben amazondan aldım 170 liraya oraya bak istersenBumu ♡
Denedinmi kuzu kestinmi kendi tırnağını bende heves ettimEvet canım ben amazondan aldım 170 liraya oraya bak istersen
Sanırım olmayacak tek ona karar veremedim kendime 1 hafta müddet verdimArkadaşım kullanıyor kamera, öyle pahalı bişey de değil ama çok kullanışlı bence. Bizde istiyoruz. Mesela mutfakta salonda sohbet ederkennkarşısına koyuyor kamerayı çocuk kıpırtadı mı görüyor. Kötü düşünme, seni de tedirgin etmek istemem ama görmek daha iyi. 2.elden falan temiz denk getirirsen olur bence. Ya da kullanılmayan bi telefon varsa a101, bim gibi marketlere kameralar geliyor. Bağlantı yaparsınız arada. Ben internete bağlanan bişey istemiyorum güvenlik nedeniyle ama yine de kararsızım. Neticede sadece bebek uyurken açık olacak. Senin için farketmezse bu son deidğimi yapabilirsin. Fiyatı çok çok ucuza gelir ya da 2. El bakabilirsin.
Ayyy bilemedim balkonu da kullanıyoruz ya o yüzden balkonda koku olmasın diye şeyediyorum ben. Almak iyi olacak gibi, 2. El temiz denk gelirse ona da bakarım. Belli de olmaz kampanya olursa birinci el de alabilirim.
Canım resim ekliyorum bi bak. Bence doktoruna sor, belki kan testlerinde yapılıyordur. İlk gebeliğinse dikkat etmen şart. Ama daha önce doğum, düşük vb olduysa ve iğne yaptılarsa belki gerek görmeyebilirler. Eskiden doğumdan sonra yaparlarmış, hala bu şekilde yapan doktorlar var. Ama hem özeldeki hem devletteki doktorum 28 haftada gel mutlaka iğneni yapalım dedi. Kan testleri pozitif çıksaydı hemen müdahale edeceklerdi. Bebeğin kan grubunu bilmedikleri için kandan bakıyorlar. bebek pozitif olursa sanıyorum kandan bu anlaşılıyor ve erken müdahale oluyor. Eğer bebek negatifse sorun yok ama pozitifse sorun var ve şu anda bilmeleri imkansız. Risk almamak için 28. Haftada iğne yapıyor olabilirler.
Sağol canjm, havası falan değil de hazır bulmuşken kaliteli bişey nasılsa alalım kaçırmayalım dedik. İyiki almışız şimdi fiyatlara bakıyoruz da ikinci eli bile uçmuş bu modelinbebek arabalarının hepsi uçmuş durumda zaten, o aaldığımız fiyata herhalde kolay kolay 2. El bile alamayız. İnşallah sende gönlüne göre olanı bulursun.
Bebeğim çok hareketli bir çocuktu ama 3. Günümüz zerre bişe yok kafayı yicem ya bu haftada yaşayan oldu mu bunu
odadan degil de birinizi yatagindan edebilirSen olacağa bakbeni odamdan etmese bari
MaşAllahKızlar şeker yükleme tamam, 50’likti zaten, limonlu gazoz gibi, şekeri fazlaydı sadecesıkıntı çıkmadı sonuçlarda.
Tetanoz ikinci doz da tamam
Yoga’ya başladım, ilk ders, o da tamam
Yalnız B12 eksiğim varmış, onu da takviyeyle halledicez.
Cikmicak ya cikmicak ateşinMaşAllah
Bende yürüyüş baslim elimde çekirdekleaşı oldum ya hala stresi var nedense mutlu olamadım kurtuldum diye bende bugün oldum ağrı yok ateşim daha cikarmi acaba 12 ye kadar beklicem
Çok sessiz çalışıyor muhteşem bişeyDenedinmi kuzu kestinmi kendi tırnağını bende heves ettimmükemmel birşey bu yetişkin aparatida var
10 oldu daha çıkmaz dimi demir hapimi içip uyumak istiyorumCikmicak ya cikmicak ateşin
Sen mükemmel bir detaysin varsa böyle marjinal ürünler at kuzumÇok sessiz çalışıyor muhteşem bişey
Süper canım o zaman randevumu beklim rahatça, teşekkür ederim23 . Haftadasin sanırım kuzum geç kalmıyorsun ben 25.haftada vuruldum
Evet canım satıcı direkt thierchiydi ama yurtdışından geliyordu sadece. Valla ürün yorumlarında zaten benimki kadar kötü bir ürün görmemiştim, benimki bayağı kötü bir üründü yaaa ben de şaşırdım açıkçası. Dediğin gibi indirimli fiyata bir arkadaşım da sipariş verdi, ama fiyat bayağı düşüktü, hatalı fiyat diye iptal ettiler onunkini de. Nasıl o kadar kötü ve farklı bir ürün geldi bana ben de anlamadımYurtdışı satisli tcherci marka aldım kendi saticisindan gayet güzel bir ürün geldi hay Allah oncelikle geçmiş olsun.Mamba marka da babyjorn muadili ama çevremde tcherci marka olunca bende indirimini bekleyip çok uygun bir fiyata kapmistim gayet de düzgün bir ürün geldi.Baska bir arkadasa da göndermekten vazgeçtiler acaba tcherci nin kendisinden mi aldiniz
Ay yok kuzu 2. falan değil, hiç aşı olmadım. Geç mi kalmış oldum bu durumdaKatre_g Birde seninde 2.dimi aşı sanada sağlık cizelgesi verdiyse 2.de olman gerektiren bilgi vardır. Ben sormadım bile orada yazıyordu vurdurdum.
H2O Humidifier Hava Oda Araç Nemlendirici Buhar Makinesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben şundan almıştım kendim için minik ama çok iyi kocaman yatak odamı ferahlatıyor resmen. Acaba bebişe de yeter mi böyle birşeySen mükemmel bir detaysin varsa böyle marjinal ürünler at kuzumben gelecek ayın başında almaya başlıyorum. Hava nemlendiricisi aldinmi
Ben geçen sene almıştım canım paylaşmıştım burda. Deermanin bir nemlendiricisiSen mükemmel bir detaysin varsa böyle marjinal ürünler at kuzumben gelecek ayın başında almaya başlıyorum. Hava nemlendiricisi aldinmi
Hemen telaşlanma yarın bir sağlık ocağı ebenle görüş tatlım. İlkini vurur 2. Dozda gebeliğin son 2 haftasına kadar yapılıyor benim bildiğim ama her doktor her ebe farklı konuşuyor. En azından doktoruna ulasamasanda sağlık ocagindaki ebe doktor yardımcı olurAy yok kuzu 2. falan değil, hiç aşı olmadım. Geç mi kalmış oldum bu durumda
Artık yokBen geçen sene almıştım canım paylaşmıştım burda. Deermanin bir nemlendiricisi
Bende aksine çevremde görüyorum, çocukların ayakları neredeyse yere değecek. Demek ki diyorum çok kullanışlı bişey. Büyüyünce açıkçası istemem ama ufakken iyi olur.. en kötü 3 veeya 4 yaşına kadar kullanırız gibi geliyor.Belki benim çevremde edindiğim bir intibadir bilemiyorum tabi hakkı ile kullananlarda var sizin gibi ama çoğu araba bir süre sonra çöp oluyor üzülüyorum verilen paraya.agzi yüzü düzgün bir bbek arabası olmuş 8/10 k insan değer mi diye düşünmeden edemiyor o sebeple ikinci el sıcak geliyor bana
Canım burundan nefes almakta problem yaşıyorsan hormalaya karşı burun bantları var ya onlar işe yarıyor. Burun kanallarını açıyor. Bide nazalnem vermişti doktorum burunda kuruma için. İyi geliyor nemlendiriyor.Ya ben de camı açıp uyumustum ağzımız burnunuz kurumuş eşimle ayni anda uyandık düzeldi ama alışveriş sitelerinde gezmekten uyuyamıyorum şimdi de telefonu sakince yere bırakmam lazım6 buçukta uyanıp ise gidicem çünkü
Göz altını falan geçtim uyuyamamak sinir yapıyor. Rahatça uyumayı özledim bendeGünaydın kuzular ben de maalesef uyuyamayan kervanındayım. Zaten var olan göz altı torbalarım ve morluklar sanırım bu süreçte çoook daha fazla belirginleşecek. Bu beni psikolojik olarak da çok etkiliyor.
Ahhh ahh bazı insanlar ne kadar şanslı olduğunun farkında mı acabaBenimde hala aklım sağlık ocağındaki kadinda ama bir fark var aramızda onun boyu çok uzundu
Ne yaptın canım hala sıkıntı varsa bi doktora git istersenBebeğim çok hareketli bir çocuktu ama 3. Günümüz zerre bişe yok kafayı yicem ya bu haftada yaşayan oldu mu bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?