Onu gördükten sonra daha çok iştahım açıldıBende aksine çevremde görüyorum, çocukların ayakları neredeyse yere değecek. Demek ki diyorum çok kullanışlı bişey. Büyüyünce açıkçası istemem ama ufakken iyi olur.. en kötü 3 veeya 4 yaşına kadar kullanırız gibi geliyor.
Canım burundan nefes almakta problem yaşıyorsan hormalaya karşı burun bantları var ya onlar işe yarıyor. Burun kanallarını açıyor. Bide nazalnem vermişti doktorum burunda kuruma için. İyi geliyor nemlendiriyor.
Göz altını falan geçtim uyuyamamak sinir yapıyor. Rahatça uyumayı özledim bendesürekli dönüyorum sancı da yok ama rahat edemiyorum bi türlü. İşe gitmek zor oluyor sonra.
Ahhh ahh bazı insanlar ne kadar şanslı olduğunun farkında mı acaba
Ne yaptın canım hala sıkıntı varsa bi doktora git istersen
Benim ki buydu ama stokta yok hiçbir yerde fiyatı göremedimArtık yokvar olanda ben yok oldum fiyata gel
Anam babam usulü kaloriferin üzerine kasenin içine su katarım
En ucuz bunu buldum kuzu yorumlarida iyi tek ışıklı olmasını sevmedim belki onu devre dışı birakabiliyoruzdurBenim ki buydu ama stokta yok hiçbir yerde fiyatı göremedim
Valla haftalar önce gittiğimde doktorum tetanozu mırıldanmıştı. Takip ediyorum anlamında bir şeyler söylemişti ama sonra birşey demedi. Üstünden de bayağı zaman geçti. En iyisi ben yarın bir yazayım doktoruma belki git vurul der. Ona göre giderim. Sağol canımHemen telaşlanma yarın bir sağlık ocağı ebenle görüş tatlım. İlkini vurur 2. Dozda gebeliğin son 2 haftasına kadar yapılıyor benim bildiğim ama her doktor her ebe farklı konuşuyor. En azından doktoruna ulasamasanda sağlık ocagindaki ebe doktor yardımcı olur
Hareketleri çok sık hissediyor msunuz ? Ben kimi zaman hıc hissetmiyorum. Doktorunuz ne yorum yaptı peki ? Normal doğuma engel mi?Sanırım bendetaylı ultrason raporunda plasenta ön duvar ve plesanta previa yazıyor
Ben bi ara indirimden almıştım kuzum kullanan herkes memnun özellikle koku konusunda sürekli çöpe gitme imkanı olmayacaktı benim için çöp baya mahallenin bi ucunda daha steril birikmesi için de gerekli buldum ben açıkçasıKorbell alacak mısınız kızlar? Bezleri normal çöpe atmam ayırırım mutlaka ama normal çöp kovası mı yoksa korbell alsam mı diyorum. Aslında istiyorum ama gereksiz mi acaba ? Tek balkonum var o da kapalı. Alacak gibiyim. Yazarken bile kendimi ikna ettim gibi
Hoşgeldin yeni fobiiiiHer şekilde dogacaklar kuzum aklima hep geliyor haberlerde çıkmıştı kadın doğum için gidiyor doktor daha zaman var diyip eve yolluyor kadın banyoda çocuklarının gözünün önünde doğuruyorHayırlısıyla sağlıklı doğmuş
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalarKızlar ben yine hastanelik oldummeğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Bende bundan bakıyorum canım nereden aldınKızlar ne aldım bakınçok tatlı değil mi kızımın tırnak törpüleme cihazı
Psikolojik psikolojik yat uyu sabah geçerOnu gördükten sonra daha çok iştahım açıldışimdiye hapimi içmiş bebeksi uykumda olmam gerekiyordu ama ben ne yaptım domatesli peynirli tost ayran salata çekirdek yedim tık yok hem ben bunları asla yemezdim bu saatte 5 ten sonra yemiyorum normalde bende ters etki yaptı kadın
Sağolasjm canım takipte kalayım uyguna denk gelirse alayım bendeBen bi ara indirimden almıştım kuzum kullanan herkes memnun özellikle koku konusunda sürekli çöpe gitme imkanı olmayacaktı benim için çöp baya mahallenin bi ucunda daha steril birikmesi için de gerekli buldum ben açıkçası
Aslında ben bununla ilgili bir şey okumuştum. Ev bizim olduğu kadar onların da evi ve sadece bir oda verip orada sınırlı kalmalarını isteyip beklemek yerine tüm odalarda onlara ait küçük alanlar oluşturmalıymışız. Örneğin mutfakta sadece onun eşyalarının olduğu, ulaşabileceği bir çekmece, salonda ona ait bir köşe (yer oyun minderleri üzerine küçük bir kutuda oyuncak vs) falan gibi şeyleri yaparsak çocuk da evin hangi yerleri onun olduğunu bilir ve sınırlı davranırmış. Ben olabildiğince uymaya çalışıyorum tabii hep kitapta yazan gibi olmuyor ama olsunYa ben bu sebeple Montessori mantığıyla çocuğa göre dizayn ettim odayı.Yatagi falan yürüdüğü anda inebilecegi kitaplara emekledigi an ulaşabileceği boyutta..Sırf bu sebepten.O oda onun keşif odası düzenden çok onun yaşam alanını kolaylaştırmaya yönelikti umarım odasını salona taşımazz
B12 kaç çıktı canım bende unutkanım diye yaptırdım, normale göre yüksek ama acaba diyorum hamilelikte normal mi ? Testlerim yeni bitti doktoruma yarın sorabileceğimKızlar şeker yükleme tamam, 50’likti zaten, limonlu gazoz gibi, şekeri fazlaydı sadecesıkıntı çıkmadı sonuçlarda.
Tetanoz ikinci doz da tamam
Yoga’ya başladım, ilk ders, o da tamam
Yalnız B12 eksiğim varmış, onu da takviyeyle halledicez.
Hastane çantası evdeki valizi kullanacağım, eşyaları da hurçlar satılıyor hastane için 6 lı boy boy oluyor, onlardan alacağım. Bizim buralara bakayım olmazsa trendyolda var oradan alacağım. Bu çantanın özelliği ne ki? Normale düşünülebilir belki ama hastane için bence yetersiznormal içinde büyük geldi gözüme.Stylo Mommy Bag Anne Bebek Bakım Çantası Siyah-Beyaz Fiyatı 3538 / SBY
Hastane çantası olarak bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce
Bebeğin hareketlerini ne sıklıkta hissediyorsunuz peki ve doktorunuzun yorum nedir ?Benim ön duvarda
Doktorum gerek görmedi. Senin ikili falan riskli mi çıktı canımKızlar 3 lü 4 lü tarama testi yaptırdınız mı?
Özellik olarak değilde model olarak beğendim . İçi geniş bayağı. Yorumları çok iyi trendyoldaB12 kaç çıktı canım bende unutkanım diye yaptırdım, normale göre yüksek ama acaba diyorum hamilelikte normal mi ? Testlerim yeni bitti doktoruma yarın sorabileceğim
Hastane çantası evdeki valizi kullanacağım, eşyaları da hurçlar satılıyor hastane için 6 lı boy boy oluyor, onlardan alacağım. Bizim buralara bakayım olmazsa trendyolda var oradan alacağım. Bu çantanın özelliği ne ki? Normale düşünülebilir belki ama hastane için bence yetersiznormal içinde büyük geldi gözüme.
Amazondan aldım canım Türkiye'den daha da uyguna aldım hattaHoşgeldin yeni fobiiii
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar
Bende bundan bakıyorum canım nereden aldın
Ya çok geçmiş olsun kuzum aklıma kötü şeyler getirme inşallah iyi olacaksınız ikiniz deKızlar ben yine hastanelik oldummeğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?