2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Onu gördükten sonra daha çok iştahım açıldı şimdiye hapimi içmiş bebeksi uykumda olmam gerekiyordu ama ben ne yaptım domatesli peynirli tost ayran salata çekirdek yedim tık yok hem ben bunları asla yemezdim bu saatte 5 ten sonra yemiyorum normaldebende ters etki yaptı kadın

Benim ki buydu ama stokta yok hiçbir yerde fiyatı göremedim
En ucuz bunu buldum kuzu yorumlarida iyi tek ışıklı olmasını sevmedim belki onu devre dışı birakabiliyoruzdur

Eklentiler

• Screenshot_20220728-223546_Trendyol.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba arkadaşlar plesenta ön duvar olan var mı?

Valla haftalar önce gittiğimde doktorum tetanozu mırıldanmıştı. Takip ediyorum anlamında bir şeyler söylemişti ama sonra birşey demedi. Üstünden de bayağı zaman geçti. En iyisi ben yarın bir yazayım doktoruma belki git vurul der. Ona göre giderim. Sağol canım

Sanırım ben detaylı ultrason raporunda plasenta ön duvar ve plesanta previa yazıyor
Hareketleri çok sık hissediyor msunuz ? Ben kimi zaman hıc hissetmiyorum. Doktorunuz ne yorum yaptı peki ? Normal doğuma engel mi?

Ben bi ara indirimden almıştım kuzum kullanan herkes memnun özellikle koku konusunda sürekli çöpe gitme imkanı olmayacaktı benim için çöp baya mahallenin bi ucunda daha steril birikmesi için de gerekli buldum ben açıkçası

Hoşgeldin yeni fobiiii
Kızlar ben yine hastanelik oldum meğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar

Kızlar ne aldım bakın çok tatlı değil mi kızımın tırnak törpüleme cihazı
Bende bundan bakıyorum canım nereden aldın

Psikolojik psikolojik yat uyu sabah geçer

Sağolasjm canım takipte kalayım uyguna denk gelirse alayım bende

Aslında ben bununla ilgili bir şey okumuştum. Ev bizim olduğu kadar onların da evi ve sadece bir oda verip orada sınırlı kalmalarını isteyip beklemek yerine tüm odalarda onlara ait küçük alanlar oluşturmalıymışız. Örneğin mutfakta sadece onun eşyalarının olduğu, ulaşabileceği bir çekmece, salonda ona ait bir köşe (yer oyun minderleri üzerine küçük bir kutuda oyuncak vs) falan gibi şeyleri yaparsak çocuk da evin hangi yerleri onun olduğunu bilir ve sınırlı davranırmış. Ben olabildiğince uymaya çalışıyorum tabii hep kitapta yazan gibi olmuyor ama olsun

B12 kaç çıktı canım bende unutkanım diye yaptırdım, normale göre yüksek ama acaba diyorum hamilelikte normal mi ? Testlerim yeni bitti doktoruma yarın sorabileceğim

Stylo Mommy Bag Anne Bebek Bakım Çantası Siyah-Beyaz Fiyatı 3538 / SBY
Hastane çantası olarak bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce
Hastane çantası evdeki valizi kullanacağım, eşyaları da hurçlar satılıyor hastane için 6 lı boy boy oluyor, onlardan alacağım. Bizim buralara bakayım olmazsa trendyolda var oradan alacağım. Bu çantanın özelliği ne ki? Normale düşünülebilir belki ama hastane için bence yetersiznormal içinde büyük geldi gözüme.

Özellik olarak değilde model olarak beğendim . İçi geniş bayağı. Yorumları çok iyi trendyolda

Kızlar ben yine hastanelik oldum meğerse safra kesemde taş varmış şuanlık bir sorun yok ama birdaha olursa enfeksiyon kapabilirmiş bebek ameliyata kadar gidebilir
Ya çok geçmiş olsun kuzum aklıma kötü şeyler getirme inşallah iyi olacaksınız ikiniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…