2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Aslında benim testlerde b12 yazmıyor, ama kan sayımından ya da diğer değerlerden mi çıkardı bilmiyorum, biraz b12 eksikliği var diyerek takviye vermiş.

Bu ara o kadar çok kitap okuyorum ki çocuk eğitimiyle alakalı ne halt edeceğimi şaşırdım önce kendimi egiteyim inşallah onu da egitirim inşallah Valla herşey dört dörtlük olmasa da kinadigim çocuklara benzemesin yeter

Hareketleri çok sık hissediyor msunuz ? Ben kimi zaman hıc hissetmiyorum. Doktorunuz ne yorum yaptı peki ? Normal doğuma engel mi?
Hareketlerini gün içinde sık sık hissediyorum. Hatta şaşırmıştım ön duvar çıkmasına. Sadece ön duvar olması normal doğuma engel değil ama plasenta previa normal doğuma engel.

Amin canım

Hareketlerini gün içinde sık sık hissediyorum. Hatta şaşırmıştım ön duvar çıkmasına. Sadece ön duvar olması normal doğuma engel değil ama plasenta previa normal doğuma engel.
Ben en çok geceleri hissediyorum uyku uyanıkla alakalı olabilir mi ki

Ben en çok geceleri hissediyorum uyku uyanıkla alakalı olabilir mi ki
Şu an mesela elimin altında kayıyor ben uyurken hissetmiyorum pek uyandığım zaman ya da gün içinde özellikle ayaklarımı uzatmışsam çok net hissediyorum. Ayakta çok sık hissetmiyorum. Sırt üstü uzanıp ayaklarını uzatmayı dene baya net hissedersin bence

Teşekkür ederim deneyeyim bir

Özellik olarak değilde model olarak beğendim . İçi geniş bayağı. Yorumları çok iyi trendyolda
Anladım canım ihtiyacını görecekse güzel

Amazondan aldım canım Türkiye'den daha da uyguna aldım hatta
Senin gönderdiğin linke bakacağım canım, uygulamada bulamsdım ama uykum geldi yarın bakarım artık. Epeydir baktığım bişeydi alayım fırsat varken sağolasın

Aslında benim testlerde b12 yazmıyor, ama kan sayımından ya da diğer değerlerden mi çıkardı bilmiyorum, biraz b12 eksikliği var diyerek takviye vermiş.
Çok ilginç, her türlü ihtiyacın var diye mi düşündü acaba, benim her yanım vitamin ıldu yüzüyorum vitamin içinde ona rağmen b12 600 değil
Yok canım çok şükür temiz. Yaptırmak gerekli mi diye çünkü bana yaptır yaptırma bişey demedi Doktor
İkili, fetal vb temizse gerek görmüyorlar anladığım kadarıyla. Bana da yapmadı doktorum gerek yok dedi.

Canım benim daha erken başladı ayak ve ayak bileklerimin şişliği. Bildiğin fil ayağı gibiydi, bileklerimin şekli bozulmuştu artık. Doktorum her gördüğünde tuzu keseceksin tamamen diyordu. 1 hafta tatile gittim, tuzlu su o kadar iyi geldi ki. Yeniden 37 giyiyorum şimdi Nasıl oldu anlamadım, aylardır şiş olan ayaklarım tamamen indi. İstersen leğende tuzlu suya koy ayaklarını, belki sende de işe yarar

Benim bi önceki testte de alt sınırdaydı. Şimdi kan değerlerini de biraz düşmüş görünce bu sefer Se onu verelim dedi heralde

Yaaa ne iyi yapıyorsun, ben daha hiiiiiç bi şey okumadım bebelerle ilgili.

Aaaa kızlar neyi unuttum. Lierac kullanan, kullanmak isteyen varsa, trendyol’da kendi mağazasında 3 al 2 öde var, bir de 600’ü geçince 50 TL daha indirim yapıyor. Ama başka satıcı olmayacak kendi satıcısı. Phytolastil jeli inanılmaz uyguna geliyor böyle olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…