- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
B12 kaç çıktı canım bende unutkanım diye yaptırdım, normale göre yüksek ama acaba diyorum hamilelikte normal mi ? Testlerim yeni bitti doktoruma yarın sorabileceğim
Hastane çantası evdeki valizi kullanacağım, eşyaları da hurçlar satılıyor hastane için 6 lı boy boy oluyor, onlardan alacağım. Bizim buralara bakayım olmazsa trendyolda var oradan alacağım. Bu çantanın özelliği ne ki? Normale düşünülebilir belki ama hastane için bence yetersiznormal içinde büyük geldi gözüme.
Aslında ben bununla ilgili bir şey okumuştum. Ev bizim olduğu kadar onların da evi ve sadece bir oda verip orada sınırlı kalmalarını isteyip beklemek yerine tüm odalarda onlara ait küçük alanlar oluşturmalıymışız. Örneğin mutfakta sadece onun eşyalarının olduğu, ulaşabileceği bir çekmece, salonda ona ait bir köşe (yer oyun minderleri üzerine küçük bir kutuda oyuncak vs) falan gibi şeyleri yaparsak çocuk da evin hangi yerleri onun olduğunu bilir ve sınırlı davranırmış. Ben olabildiğince uymaya çalışıyorum tabii hep kitapta yazan gibi olmuyor ama olsun
Hareketlerini gün içinde sık sık hissediyorum. Hatta şaşırmıştım ön duvar çıkmasına. Sadece ön duvar olması normal doğuma engel değil ama plasenta previa normal doğuma engel.Hareketleri çok sık hissediyor msunuz ? Ben kimi zaman hıc hissetmiyorum. Doktorunuz ne yorum yaptı peki ? Normal doğuma engel mi?
Amin canımBu ara o kadar çok kitap okuyorum ki çocuk eğitimiyle alakalı ne halt edeceğimi şaşırdımönce kendimi egiteyim inşallah onu da egitirim inşallah Valla herşey dört dörtlük olmasa da kinadigim çocuklara benzemesin yeter
Ben en çok geceleri hissediyorum uyku uyanıkla alakalı olabilir mi kiHareketlerini gün içinde sık sık hissediyorum. Hatta şaşırmıştım ön duvar çıkmasına. Sadece ön duvar olması normal doğuma engel değil ama plasenta previa normal doğuma engel.
Şu an mesela elimin altında kayıyorBen en çok geceleri hissediyorum uyku uyanıkla alakalı olabilir mi ki
Teşekkür ederim deneyeyim birŞu an mesela elimin altında kayıyorben uyurken hissetmiyorum pek uyandığım zaman ya da gün içinde özellikle ayaklarımı uzatmışsam çok net hissediyorum. Ayakta çok sık hissetmiyorum. Sırt üstü uzanıp ayaklarını uzatmayı dene baya net hissedersin bence
Yok canım çok şükür temiz. Yaptırmak gerekli mi diye çünkü bana yaptır yaptırma bişey demedi DoktorDoktorum gerek görmedi. Senin ikili falan riskli mi çıktı canım
Anladım canım ihtiyacını görecekse güzelÖzellik olarak değilde model olarak beğendim . İçi geniş bayağı. Yorumları çok iyi trendyolda
Senin gönderdiğin linke bakacağım canım, uygulamada bulamsdım ama uykum geldi yarın bakarım artık. Epeydir baktığım bişeydi alayım fırsat varkenAmazondan aldım canım Türkiye'den daha da uyguna aldım hatta
Çok ilginç, her türlü ihtiyacın var diye mi düşündü acaba, benim her yanım vitamin ıldu yüzüyorum vitamin içindeAslında benim testlerde b12 yazmıyor, ama kan sayımından ya da diğer değerlerden mi çıkardı bilmiyorum, biraz b12 eksikliği var diyerek takviye vermiş.
İkili, fetal vb temizse gerek görmüyorlar anladığım kadarıyla. Bana da yapmadı doktorum gerek yok dedi.Yok canım çok şükür temiz. Yaptırmak gerekli mi diye çünkü bana yaptır yaptırma bişey demedi Doktor
Canım benim daha erken başladı ayak ve ayak bileklerimin şişliği. Bildiğin fil ayağı gibiydi, bileklerimin şekli bozulmuştu artık. Doktorum her gördüğünde tuzu keseceksin tamamen diyordu. 1 hafta tatile gittim, tuzlu su o kadar iyi geldi ki. Yeniden 37 giyiyorum şimdivalla sadece yüzük çıkarcak kadar olsa canıma minnet ama 2 numara büyük terlikleri son delikte kullanıyorum yine de sıkıyorve artık o kadar derisi gerildi ki bileklerimi oynatamıyorum yürüyüşümü bile etkiliyor
Ben her gece en az 2 kere kalkıyorum bacım:)Bugun kimse çise kalkmamis galiba sessiz buralar
Ah keşkeBugun kimse çise kalkmamis galiba sessiz buralar
YanılıyorsunBugun kimse çise kalkmamis galiba sessiz buralar
Ben her gece en az 2 kere kalkıyorum bacım:)
Ah keşkeHiç uyumadın hiçç, wc nin duvarlarında kendimi görmeye başladım artık
o zaman guzel bir Gunaydin kizlarYanılıyorsunsadece Instagram daahs ağır basmış olabilir
4.ye kalktım, bu gece sıcakla birleşince hoş geçmedi. Gözümden uyku akıyorBugun kimse çise kalkmamis galiba sessiz buralar
Anladım canım ihtiyacını görecekse güzel
Senin gönderdiğin linke bakacağım canım, uygulamada bulamsdım ama uykum geldi yarın bakarım artık. Epeydir baktığım bişeydi alayım fırsat varkensağolasın
Çok ilginç, her türlü ihtiyacın var diye mi düşündü acaba, benim her yanım vitamin ıldu yüzüyorum vitamin içindeona rağmen b12 600 değil
İkili, fetal vb temizse gerek görmüyorlar anladığım kadarıyla. Bana da yapmadı doktorum gerek yok dedi.
Yaaa ne iyi yapıyorsun, ben daha hiiiiiç bi şey okumadım bebelerle ilgili.Bu ara o kadar çok kitap okuyorum ki çocuk eğitimiyle alakalı ne halt edeceğimi şaşırdımönce kendimi egiteyim inşallah onu da egitirim inşallah Valla herşey dört dörtlük olmasa da kinadigim çocuklara benzemesin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?