2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gece uyanmaları peşimi bırakmıyorum yapmadan önce tıka basa yemek yiyorum gece uyanıp yemek yemeyeyim diye bana mısın demiyor. Rekorum bu gece sabah uyanmamı saymazsak 11 sefer uyandım 5 sefer bir şeyler atıştırdım.

teşekkürler kuzu

Bu arada karnımın hiç belli olmaması
Benim yandan belli oturuncada yayilmiyor belli oluyor hepsi ekmeğin eseri yağlı kaşar peynirinin tam buğday sağlıklı diyip yediğim makarnalarin kısırların domatesli bulgur pilavınınhele hele poncik bacaklarım selülit yumağı oldu .Niye yürüyüşü bıraktım diye akşam şart oldu

Bi erken bebiş doğuran anne de benim benim kızımda o civar doğdu hiç beklemiyorduk osmanlı tokadı yemiş gibi olduk yeni doğan ünitesinde ne ameliyat olduğumu bildim ne ağrı ne sancı annelik çok başka bir şey içinizden ne çıkacağı belli değil ben hep kendimi naif sanırdım hiç de öyle değilmişim insan yavrusu için bi anda kaplan kesiliyor tesbitiniz o kadar doğeu ki umarım her şey herkesin gönlüne göre olur

Kızlar günaydın ben de uyuyamıyorum ya gece 2 de uyudum 7.30 da kalktım daha da uyuyamıyorum uykumu alamadığım için de gün içinde sersem gibi oluyorum. Magnezyum almama rağmen sabah gene kramp ile uyandım

Kızlar günaydın ben de uyuyamıyorum ya gece 2 de uyudum 7.30 da kalktım daha da uyuyamıyorum uykumu alamadığım için de gün içinde sersem gibi oluyorum. Magnezyum almama rağmen sabah gene kramp ile uyandım
Bu kramp nasıl birşey kuzum bir yerine iğne batması gibimi eğer öyleyse benim sağ kalcamda vardi diyordum ya zorlada sürüne sürüne olsada 3-4 gün öyle yürüdüm dışarıda 15 dkcik evet hala çok kötü ağrıyordu şimdi hamdolsun geçti şimdide pöç ağrısı başladı yani doğurana kadar bir yerimiz agriyacak kaçışımız yok

Benim de geceleri 2 bacağıma birden giriyor. Doktorum ayağını sürekli yukarı da tutacaksın dedi. Tutsam da işe yaramıyor çünkü gün içinde aktif olarak çalışıyorum. Sade maden suyu,muz ve badem yememi tavsiye etti

Ben hiç diyet yapmıyorum tatlının gözüne gözüne vuruyorum selülit bende hiç yoktu ama artık var ödem çok fazla ayaklarım 37 numaradan 39 numaraya çıktı Son 116 gün sonrası için diyette yaparım sporda

Bir iki gündür maden suyu içmiyordum tekrar içeyim madem

Yok canım öyle değil özellikle bacak baldırına giriyor ama çok şiddetli ayağın kasılıyor geçmesi için ayağı biraz sallayıp kasları gevşetmek gerekiyor. Yani nerdeyse saniyelik ağrı ama çok şiddetli oluyor

Merhaba benim sat 24.01.2022 doğum Ekim sonu erkek bebek bekliyorum 35 yasindayim

kramp icin benim doktorum dedi ki , yatmadan once esin iyi bir masaj yapsin bacaklarina , laktik asit kalmamasi lazim dedi. kramp girdiginde de buz koy dedi. benim ayakbilegime giriyor bazen .

daha buzu deneyemedim cunku o gunden sonra kramp girmedi ama bir deneyin derim

Kızlar sanki alınacak eksikler hiç bitmiyormuş gibi geliyor. Düşündükçe canım sıkılıyor. Dün civile gittim hiç bir şey beğenemedim bile o yüzden yine zıbın alıp çıktım. Onda bile o kadar kararsz kalıyorum ki 0-3 mü 3-6 mı almam gerekiyor bilmiyorum. Siz nasıl alıyorsunz kıyafetleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…