2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
soyle yap canm doktoruna sor kac kilo civari dogar bebegin diye, boyunu zaten soyluyorlar . baktin iri bir bebek olacak 0-3 bir kac parca alip 3-6 daha cok alirsin. yada daha minyon dogacaksa , tam tersini yaparsin

Eşime söyliyim ama onun kendine hayrı yok işten geç ve yorgun geliyor ama gene de bir şansımı deneyeyim.

Diyete niyet çok önemli bende un şeker tuz muhteşem 3lüyü gebelik sonrası bırakmayı düşünüyorum. Aramizdaki bu ilişkinin bitmesi gerek .

Kuzum geçmiş olsun bunu henüz yaşamadım
Buda beter birşeye benziyor .
Maden suyu muz felanda tüketiyormusun ekstra magnezyum hapı yanında

Canım bizim yaklaşık 10 tane yenidoğan kıyafetimiz oldu artik 3 6 ayları almayı düşünüyorum denk geldikçe, çünkü hizli büyüyor diyorlar bi de kilosu boyu nasıl olacak bebişin bilemiyoruz tabi belki uzun sure yenidoğan kullanacaklar ama ihtiyaç halinde alınır diye düşündük hic olmadı yıkayıp kurutmasi ne kadar sürer ki çocuğu zaten kontrolleri harici çok çıkarmam kış günü, 3 6 ay almak daha garanti su an bahara cıvıl cıvıl giydirir gezdiririm dedim

Gece 3 kere uyananlardanım ve aşırı terliyorum hem wc hem de üstümü de değiştiriyorum ay Bi tek bende oluyor sanıyordum
Eşimin iş yerinde covid olanlar var
Eşim de her akşam acaba covid miyim diyor strese girdik iyice.
Biz 2 aşılıydık Zaten ocakta geçirmiştik şubatta gebelik oldu.

Bebek giyimi ve bakımı konusunda YouTube dan çok video dinledim
En başta zıbın almıştım 0 3 ay ve 3 6 ay için
Alt üst takımlar alt değiştirirken daha kullanışlı diye duydum YouTube dan.. Bi de alt kıyafet ayrıca almak lazımmış. 3 6 ay alt üst takım aldım 5 tane. Ayrıca 3 tane alt aldım
Beşik park yatak kiwi zoody aldık ve reflü yatagı aldım (delikli olan ve ayak kısmında kaymasın diye hilal şeklinde yastık olandan)
Bebek arabası puset VS alsam az bişey kalacak galiba. Ama karar veremiyorum.
Az, önce Bi video gördüm puset şeklinde bebek arabası hafif kolay katlanır oto koltugu da oluyor ama omuzları sıkışıyor bebeğim yazmış biri geri vazgeçtim

Ben hepsinden 3er tane aldım, aldıklarımıda not ediyorum, daha iyi oluyor neyden ne kadar var biliyorum. 0-3 ay fazla almayacağım çok çabuk büyüyorlarmış.

Amin canımm

Yok canım baya damar damar üstüne binmiş gibi oluyor çok şiddetli sancı ile sonra kas gevşiyor rahatlıyorsun.

Kalp atışını dinledik canm sağlık ocağında akşamdan bu yana afedersiniz vajinamda hareket ediyor sıpa içeriye vurup duruyor idrara sıkışmış gibi konuyorum o vurdukca ne ariyo o kadar aşağıda bilmem

Yok canım baya damar damar üstüne binmiş gibi oluyor çok şiddetli sancı ile sonra kas gevşiyor rahatlıyorsun.
Buda beter birşeye benziyor doktor kontrolünde soylim banada yazsin magnezyum daha yok böyle birseyde ilerleyen haftalarda herkeste oluyor sanirim

Bebeğin hareketlerini ne sıklıkta hissediyorsunuz peki ve doktorunuzun yorum nedir ?
Perinatolojide kadın doğum doktorumda olumsuz bir yorumda bulunmadı. Plasentanın ön duvarda olması sıkıntı yaratacak bir durum degil. Asagıda olursa sıkıntı oluyor. Benim ilk zamanlar asagidaydi simdi düzelmis ön duvarda gayet iyi yerleşimi dediler. Hareketlerini hissedebiliyorum. Daha çok karnımın yan taraflarında hissediyorum. Günde 7 -8 defa fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…