soyle yap canm doktoruna sor kac kilo civari dogar bebegin diye, boyunu zaten soyluyorlar . baktin iri bir bebek olacak 0-3 bir kac parca alip 3-6 daha cok alirsin. yada daha minyon dogacaksa , tam tersini yaparsinKızlar sanki alınacak eksikler hiç bitmiyormuş gibi geliyor. Düşündükçe canım sıkılıyor. Dün civile gittim hiç bir şey beğenemedim bile o yüzden yine zıbın alıp çıktım. Onda bile o kadar kararsz kalıyorum ki 0-3 mü 3-6 mı almam gerekiyor bilmiyorum. Siz nasıl alıyorsunz kıyafetleri?
Eşime söyliyim ama onun kendine hayrı yokkramp icin benim doktorum dedi ki , yatmadan once esin iyi bir masaj yapsin bacaklarina , laktik asit kalmamasi lazim dedi. kramp girdiginde de buz koy dedi. benim ayakbilegime giriyor bazen .
daha buzu deneyemedim cunku o gunden sonra kramp girmedi ama bir deneyin derim
bana kendinde yapbilirsin ama egilmek zor olur dedi ondan sonra esin yapsin dedi zatenEşime söyliyim ama onun kendine hayrı yokişten geç ve yorgun geliyor ama gene de bir şansımı deneyeyim.
Diyete niyet çok önemliBen hiç diyet yapmıyorum tatlının gözüne gözüne vuruyorumselülit bende hiç yoktu ama artık var ödem çok fazla ayaklarım 37 numaradan 39 numaraya çıktı Son 116 gün sonrası için diyette yaparım sporda
Kuzum geçmiş olsun bunu henüz yaşamadımYok canım öyle değil özellikle bacak baldırına giriyor ama çok şiddetli ayağın kasılıyor geçmesi için ayağı biraz sallayıp kasları gevşetmek gerekiyor. Yani nerdeyse saniyelik ağrı ama çok şiddetli oluyor
Canım bizim yaklaşık 10 tane yenidoğan kıyafetimiz oldu artik 3 6 ayları almayı düşünüyorum denk geldikçe, çünkü hizli büyüyor diyorlar bi de kilosu boyu nasıl olacak bebişin bilemiyoruz tabi belki uzun sure yenidoğan kullanacaklar ama ihtiyaç halinde alınır diye düşündük hic olmadı yıkayıp kurutmasi ne kadar sürer ki çocuğu zaten kontrolleri harici çok çıkarmam kış günü, 3 6 ay almak daha garanti su an bahara cıvıl cıvıl giydirir gezdiririm dedimKızlar sanki alınacak eksikler hiç bitmiyormuş gibi geliyor. Düşündükçe canım sıkılıyor. Dün civile gittim hiç bir şey beğenemedim bile o yüzden yine zıbın alıp çıktım. Onda bile o kadar kararsz kalıyorum ki 0-3 mü 3-6 mı almam gerekiyor bilmiyorum. Siz nasıl alıyorsunz kıyafetleri?
Maden suyu içiyorum ama muz yemiyorum çok sevmiyorum diye muz da alayım bakalım iyi gelecek miKuzum geçmiş olsun bunu henüz yaşamadım
Buda beter birşeye benziyor .
Maden suyu muz felanda tüketiyormusun ekstra magnezyum hapı yanında
Ben her gece 2,3 kez kalkıyorumBugun kimse çise kalkmamis galiba sessiz buralar
Ben hepsinden 3er tane aldım, aldıklarımıda not ediyorum, daha iyi oluyor neyden ne kadar var biliyorum. 0-3 ay fazla almayacağım çok çabuk büyüyorlarmış.Kızlar sanki alınacak eksikler hiç bitmiyormuş gibi geliyor. Düşündükçe canım sıkılıyor. Dün civile gittim hiç bir şey beğenemedim bile o yüzden yine zıbın alıp çıktım. Onda bile o kadar kararsz kalıyorum ki 0-3 mü 3-6 mı almam gerekiyor bilmiyorum. Siz nasıl alıyorsunz kıyafetleri?
Amin canımmBi erken bebiş doğuran anne de benim benim kızımda o civar doğdu hiç beklemiyorduk osmanlı tokadı yemiş gibi olduk yeni doğan ünitesinde ne ameliyat olduğumu bildim ne ağrı ne sancı annelik çok başka bir şey içinizden ne çıkacağı belli değil ben hep kendimi naif sanırdım hiç de öyle değilmişim insan yavrusu için bi anda kaplan kesiliyor tesbitiniz o kadar doğeu ki umarım her şey herkesin gönlüne göre olur
Yok canım baya damar damar üstüne binmiş gibi oluyor çok şiddetli sancı ile sonra kas gevşiyor rahatlıyorsun.Bu kramp nasıl birşey kuzum bir yerine iğne batması gibimi eğer öyleyse benim sağ kalcamda vardi diyordum ya zorlada sürüne sürüne olsada 3-4 gün öyle yürüdüm dışarıda 15 dkcik evet hala çok kötü ağrıyordu şimdi hamdolsun geçti şimdide pöç ağrısı başladı yani doğurana kadar bir yerimiz agriyacak kaçışımız yok
Muzu haftada 3 gün ye kuzum kabızlık yapabilir tam sarı olan yapmıyor. Açık sarı ve yeşile yakın olan muz kabız yapıyor.Maden suyu içiyorum ama muz yemiyorum çok sevmiyorum diye muz da alayım bakalım iyi gelecek mi
Kalp atışını dinledik canm sağlık ocağında akşamdan bu yana afedersiniz vajinamda hareket ediyor sıpa içeriye vurup duruyor idrara sıkışmış gibi konuyorum o vurdukca ne ariyo o kadar aşağıda bilmemBende aksine çevremde görüyorum, çocukların ayakları neredeyse yere değecek. Demek ki diyorum çok kullanışlı bişey. Büyüyünce açıkçası istemem ama ufakken iyi olur.. en kötü 3 veeya 4 yaşına kadar kullanırız gibi geliyor.
Canım burundan nefes almakta problem yaşıyorsan hormalaya karşı burun bantları var ya onlar işe yarıyor. Burun kanallarını açıyor. Bide nazalnem vermişti doktorum burunda kuruma için. İyi geliyor nemlendiriyor.
Göz altını falan geçtim uyuyamamak sinir yapıyor. Rahatça uyumayı özledim bendesürekli dönüyorum sancı da yok ama rahat edemiyorum bi türlü. İşe gitmek zor oluyor sonra.
Ahhh ahh bazı insanlar ne kadar şanslı olduğunun farkında mı acaba
Ne yaptın canım hala sıkıntı varsa bi doktora git istersen
Buda beter birşeye benziyorYok canım baya damar damar üstüne binmiş gibi oluyor çok şiddetli sancı ile sonra kas gevşiyor rahatlıyorsun.
Sizinle aynı haftadayiz çok seviniyorum böyle görünce
Evet sıcağa dayanamıyorum yanma oluyor hormonlarimizdan maalesef senin bebiş kaç grm önde gitme vs varmı?Bu ara ben de sıcak basması avuç içim ayak altlarımda yanma oluyo senin de öyle mi canım
Perinatolojide kadın doğum doktorumda olumsuz bir yorumda bulunmadı. Plasentanın ön duvarda olması sıkıntı yaratacak bir durum degil. Asagıda olursa sıkıntı oluyor. Benim ilk zamanlar asagidaydi simdi düzelmis ön duvarda gayet iyi yerleşimi dediler. Hareketlerini hissedebiliyorum. Daha çok karnımın yan taraflarında hissediyorum. Günde 7 -8 defa flnBebeğin hareketlerini ne sıklıkta hissediyorsunuz peki ve doktorunuzun yorum nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?