2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Nazar değdirme kendine bende de biseycik olmadı mis gibi olduk artık doğuma haziriz yalnız bu çocuk solucan gibi içimde kıpır kıpır sürekli salıncağa binsem uyur mu
Benim biraz canım sıkkın kuzum 2-3 gün daha geçsin emin olim öyle yazacağım kuruntu yapmak istemiyorum ilk üç ayıma dönmeyede niyetim yok

Kuzu benimde sabah doğru 3 4 gibi coşuyor
Hareketli olmasına iyi diyorlar

Ya Allah hayırlara çıkarsın inşallah endişelerin yersizdir canim benim Kendini boğma olumsuz düşüncelerle ya.Ahahaha dünyaya geldiğinde de sabaha karşı 3/4 gibi uyanacak demek ki hazır ol

Ya Allah hayırlara çıkarsın inşallah endişelerin yersizdir canim benim Kendini boğma olumsuz düşüncelerle ya.Ahahaha dünyaya geldiğinde de sabaha karşı 3/4 gibi uyanacak demek ki hazır ol
5-6 gibi kalkıyorum kuzu normaldede açlığa tahammülüm yokta oda annesi gibi boğazlı olacak

5-6 gibi kalkıyorum kuzu normaldede açlığa tahammülüm yokta oda annesi gibi boğazlı olacak
Ay bir de beni düşün kayinvalideym halen bu yaşlılar ne kadar az şey yiyor Tabağa bit kadwr koyup doyuyorlar ben onlarin tabağa koyduğu meyveyi mutfaktan balkona gelirken yolluk yapiyorum evime kavusayim da hunharca ekşi tüketeym fhdjdjdn başka yerde keyfi cikmiyo

Teşekkür ederim bende o şekilde hissediyorum ama sanki daha çok hissetmem gerekiyor gibime gelmişti

Birde katarken cekiniyorsun dimi bende bir porsiyon meyveyi 3 porsiyon yapıp yiyorum baktım doymuyorum ceviz çekirdek yanına
Hayırlısıyla ne zaman gideceksin kuzum

Birde katarken cekiniyorsun dimi bende bir porsiyon meyveyi 3 porsiyon yapıp yiyorum baktım doymuyorum ceviz çekirdek yanına
Hayırlısıyla ne zaman gideceksin kuzum
Pazartesi yallah tatile 2 hafta kadar sonra evimin yolunu bulurum sonra bebek oda düzenlemeye tam gaz devam

Pazartesi yallah tatile 2 hafta kadar sonra evimin yolunu bulurum sonra bebek oda düzenlemeye tam gaz devam
Oh mis tatili çoktan hakettin .
Benim bebegin odasının dışı içi yapılsa boyanması felan bende tek tek alacağım yani şöyle düzenlim kalsın diyorum hali dusunuyormusun yoksa oyun matimi alacaksın kuzum birde şu dönengecli mattan aldinmi

Kızlar saçını boyayan oldu mu? Doktora sormadım ama organik boya ile boyasak sorun olur mu acaba? Ya da hazır az kalmış dişimi sıkıp doğumu mu beklesem

Odaya boya gerekmiyor benim ama duvara bir iki numaralik hareket yapicam bir tarafa stekear yapıştırmak gibi gibi...önce herşey otursun istiyorum kafamda.Normal Halı dusunuyorum evet trendyoldan alacağım hatta.Oyun matı şuanlik düşünmüyorum açıkçası nasıl bir bebekle karsilasacagim bilmiyorum.ama ilerisi için elbette açık kapım var asla demiyorum. Donengecli mat ne peki görsel atar misin neyi kastettigini anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…