Nazar değdirme kendine bende de biseycik olmadı mis gibi olduk artık doğuma haziriz
Benim biraz canım sıkkın kuzum 2-3 gün daha geçsin emin olim öyle yazacağım kuruntu yapmak istemiyorum ilk üç ayıma dönmeyede niyetim yokNazar değdirme kendine bende de biseycik olmadı mis gibi olduk artık doğuma hazirizyalnız bu çocuk solucan gibi içimde kıpır kıpır sürekli salıncağa binsem uyur mu
Benim biraz canım sıkkın kuzum 2-3 gün daha geçsin emin olim öyle yazacağım kuruntu yapmak istemiyorum ilk üç ayıma dönmeyede niyetim yok
Kuzu benimde sabah doğru 3 4 gibi coşuyor
Hareketli olmasına iyi diyorlar
5-6 gibi kalkıyorum kuzu normaldede açlığa tahammülüm yoktaYa Allah hayırlara çıkarsın inşallah endişelerin yersizdir canim benimKendini boğma olumsuz düşüncelerle ya.Ahahaha dünyaya geldiğinde de sabaha karşı 3/4 gibi uyanacak demek ki hazır ol
Ay bir de beni düşün kayinvalideym halen bu yaşlılar ne kadar az şey yiyor5-6 gibi kalkıyorum kuzu normaldede açlığa tahammülüm yoktaoda annesi gibi boğazlı olacak
Teşekkür ederim bende o şekilde hissediyorum ama sanki daha çok hissetmem gerekiyor gibime gelmiştiPerinatolojide kadın doğum doktorumda olumsuz bir yorumda bulunmadı. Plasentanın ön duvarda olması sıkıntı yaratacak bir durum degil. Asagıda olursa sıkıntı oluyor. Benim ilk zamanlar asagidaydi simdi düzelmis ön duvarda gayet iyi yerleşimi dediler. Hareketlerini hissedebiliyorum. Daha çok karnımın yan taraflarında hissediyorum. Günde 7 -8 defa fln
Şişen ve tanıyamadığım ayaklarıma bakiyorum canım sen napiyosunnapıyorsunuz kızlar nasıl gidiyorr
Birde katarken cekiniyorsun dimiAy bir de beni düşün kayinvalideym halen bu yaşlılar ne kadar az şey yiyorTabağa bit kadwr koyup doyuyorlar ben onlarin tabağa koyduğu meyveyi mutfaktan balkona gelirken yolluk yapiyorum evime kavusayim da hunharca ekşi tüketeym fhdjdjdn başka yerde keyfi cikmiyo
Helal olsun hala ayakkabı giyiyorsunnŞişen ve tanıyamadığım ayaklarıma bakiyorum canım sen napiyosunbenim canım ayaklarım toynaga dönüştü ama sadece bileğim şişiyor ayakkabida kalan kısmı yer bulamayınca sisemiyor
Bol yemeli bel ağrılı güzel bir gün hafta sonunapıyorsunuz kızlar nasıl gidiyorr
Bende yatış Netflix meyve oyun takılmacadayımmBol yemeli bel ağrılı güzel bir gün hafta sonu
Sen napiyorsun
Oh mis hem sana hem bebise şifa olsunBende yatış Netflix meyve oyun takılmacadayımm
Pazartesi yallah tatile 2 hafta kadar sonra evimin yolunu bulurum sonra bebek oda düzenlemeye tam gaz devamBirde katarken cekiniyorsun dimibende bir porsiyon meyveyi 3 porsiyon yapıp yiyorum baktım doymuyorum ceviz çekirdek yanına
Hayırlısıyla ne zaman gideceksin kuzum
Çalışırken mecburum ya saha denetimi yapıyorum normal ayakkabı iş ayakkabısı ne varsa giymek zorundayimHelal olsun hala ayakkabı giyiyorsunn
Ayy evet ya benım iş rahat o yöndenÇalışırken mecburum ya saha denetimi yapıyorum normal ayakkabı iş ayakkabısı ne varsa giymek zorundayim
Oh mis tatili çoktan hakettin .Pazartesi yallah tatile 2 hafta kadar sonra evimin yolunu bulurum sonra bebek oda düzenlemeye tam gaz devam
Benim doktor ben demeden saçına bakim yaptırabilirsin demişti kuzum .4.ayimda gittigimde.Kızlar saçını boyayan oldu mu? Doktora sormadım ama organik boya ile boyasak sorun olur mu acaba? Ya da hazır az kalmış dişimi sıkıp doğumu mu beklesem
Odaya boya gerekmiyor benim ama duvara bir iki numaralik hareket yapicam bir tarafa stekear yapıştırmak gibi gibi...önce herşey otursun istiyorum kafamda.Normal Halı dusunuyorum evet trendyoldan alacağım hatta.Oyun matı şuanlik düşünmüyorum açıkçası nasıl bir bebekle karsilasacagim bilmiyorum.ama ilerisi için elbette açık kapım var asla demiyorum. Donengecli mat ne peki görsel atar misin neyi kastettigini anlamadımOh mis tatili çoktan hakettin .
Benim bebegin odasının dışı içi yapılsa boyanması felan bende tek tek alacağım yani şöyle düzenlim kalsın diyorum hali dusunuyormusun yoksa oyun matimi alacaksın kuzum birde şu dönengecli mattan aldinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?