Organik boya ile yaptırabilirsin canim dipleri boyatacaksan.Doktorum bir sakıncası yok dedi bana.Ama ben doğumdan bir ay önce yaptıracağım ombreKızlar saçını boyayan oldu mu? Doktora sormadım ama organik boya ile boyasak sorun olur mu acaba? Ya da hazır az kalmış dişimi sıkıp doğumu mu beklesem
Bundan kuzuOdaya boya gerekmiyor benim ama duvara bir iki numaralik hareket yapicam bir tarafa stekear yapıştırmak gibi gibi...önce herşey otursun istiyorum kafamda.Normal Halı dusunuyorum evet trendyoldan alacağım hatta.Oyun matı şuanlik düşünmüyorum açıkçası nasıl bir bebekle karsilasacagim bilmiyorum.ama ilerisi için elbette açık kapım var asla demiyorum. Donengecli mat ne peki görsel atar misin neyi kastettigini anlamadım
Oyun haliisiiiiii diyon sennnn Amazondan 220 tl ye dusurmustum fisher price delux olanınıBundan kuzu
Teşekkür ederim tatlım bakıyorumOyun haliisiiiiii diyon sennnn Amazondan 220 tl ye dusurmustum fisher price delux olanınıen az 45 dakikası var diyorlar Tek başına ister ev temizle ister yemek yap ister kahve iç tabi şuan ki fiyatı can yakabilir sana onun muadilini söyleyeyim Babycim zamanında araştırmıştım kendim almak için amazondan vurgun yapınca kaldı öyle.O bahsettiğim de piyanolu aynalı ve oyuncaklı gayet güzel şuan 398 gösteriyor favorine at 230/240 bandındayken al
Ben boyattım, beyazlarım çok, beni psikolojik olarak olumsuz etkiliyordu. Doktoruma sordum; 4. ayın sonuydu olur dedi zaten direkt. Kuaför organik boya ile yaptı. renk tutuyor ama beyaz kapama normal boya performansına göre %20 az gibi. Amonyaksız oluyormuş organik boya dedi zaten hiç yanma falan hissetmedim. Ben çok memnun kaldım, eylülde tekrar yaptıracağım dipleri.Kızlar saçını boyayan oldu mu? Doktora sormadım ama organik boya ile boyasak sorun olur mu acaba? Ya da hazır az kalmış dişimi sıkıp doğumu mu beklesem
Ben boyattım geçen hafta 2 doktorum da prof ikisi de 20. hafta sonrası organik bitkisel boyayla boyatabileceğimi söyledi. Aşırı beyazım var benim genetikKızlar saçını boyayan oldu mu? Doktora sormadım ama organik boya ile boyasak sorun olur mu acaba? Ya da hazır az kalmış dişimi sıkıp doğumu mu beklesem
Bize niye söylemiyosun böyle vurgunlarıOyun haliisiiiiii diyon sennnn Amazondan 220 tl ye dusurmustum fisher price delux olanınıen az 45 dakikası var diyorlar Tek başına ister ev temizle ister yemek yap ister kahve iç tabi şuan ki fiyatı can yakabilir sana onun muadilini söyleyeyim Babycim zamanında araştırmıştım kendim almak için amazondan vurgun yapınca kaldı öyle.O bahsettiğim de piyanolu aynalı ve oyuncaklı gayet güzel şuan 398 gösteriyor favorine at 230/240 bandındayken al
Şuan işyerinde tam olarak benim bileklerimŞişen ve tanıyamadığım ayaklarıma bakiyorum canım sen napiyosunbenim canım ayaklarım toynaga dönüştü ama sadece bileğim şişiyor ayakkabida kalan kısmı yer bulamayınca sisemiyor
Ben kendim boyamayı düşünüyorum organik boya alıp sanırım tutturabilirimBen boyattım, beyazlarım çok, beni psikolojik olarak olumsuz etkiliyordu. Doktoruma sordum; 4. ayın sonuydu olur dedi zaten direkt. Kuaför organik boya ile yaptı. renk tutuyor ama beyaz kapama normal boya performansına göre %20 az gibi. Amonyaksız oluyormuş organik boya dedi zaten hiç yanma falan hissetmedim. Ben çok memnun kaldım, eylülde tekrar yaptıracağım dipleri.
Diğer tüp bebek postundan buraya geçmemiştim dahaBen boyattım geçen hafta 2 doktorum da prof ikisi de 20. hafta sonrası organik bitkisel boyayla boyatabileceğimi söyledi. Aşırı beyazım var benim genetik6 ay boyanmadı boyanınca çok iyi hissettim
Bize niye söylemiyosun böyle vurgunları
Şuan işyerinde tam olarak benim bileklerim
Daha önce bende evde boyadı. En koyu olan yere göre bir ton koyuya boyayınca olmuştu ama dipleri önce boya sonra uçlara gel. Youtube da video çok hatta ben bunu izledikten sonra bi gazla yapmıştım :)Ben kendim boyamayı düşünüyorum organik boya alıp sanırım tutturabilirimrenk eşitsizliği oldu benim dipler koyu ve beyazlı diğer yerler daha açık renk o yüzden hiç hoşuma gitmiyor
Phyto boya aldım ben tavsiye ederim. Lierac firmasının ürünü sanıyorum. İlk kez organik boya kullandım ama memnun kaldım. Hem kokusu yok, hem yanma vs olmadı. Saçlarım da yumuşacık olduBen kendim boyamayı düşünüyorum organik boya alıp sanırım tutturabilirimrenk eşitsizliği oldu benim dipler koyu ve beyazlı diğer yerler daha açık renk o yüzden hiç hoşuma gitmiyor
Sen iyi cesaret edip almışsın cidden, ben de alamazdımDiğer tüp bebek postundan buraya geçmemiştim dahapozitiften bir iki hafta sonra aldığım ilk oyuncağıydi oraya yazdm ama herkes korkuyordu haliyle bişey almaya
Çok tatlı birşey ben bunları gördükçe ağlayasım geliyor analik duygusu yenimi yükleniyor napiyor geriden geliyorum ama gümbür gümbür geliyorumİşte bu
Biraz deli cesareti oldu ama güzel olduSen iyi cesaret edip almışsın cidden, ben de alamazdım
İnanki bende almadım henüz sanki tüm kötü olaylar başıma gelecekmiş gibi oysaki çevremde olumsuz gebelik geçirende yok benim kendi olumsuz yaşadığım olaylar güzel giden gebeliği bile etkiliyor psikolojide çok önemliSen iyi cesaret edip almışsın cidden, ben de alamazdım
Ah kıyamam sana benÇok tatlı birşey ben bunları gördükçe ağlayasım geliyor analik duygusu yenimi yükleniyor napiyor geriden geliyorum ama gümbür gümbür geliyorumdaha yeni olgunluk geldi 3 gündür daha duygusalim eş kişisini anası gibi bağrıma basasim geliyor dur kadın diyorum onun anası var adamında ayarını bozacağım çizgimizi aşmayalim
Bir daha bu güzel duygulari kim bilir ne zaman yasayacagiz belki de hiç .. o sebeple anın tadını çıkar iç içe olmanın zevkine var derim benİnanki bende almadım henüz sanki tüm kötü olaylar başıma gelecekmiş gibi oysaki çevremde olumsuz gebelik geçirende yok benim kendi olumsuz yaşadığım olaylar güzel giden gebeliği bile etkiliyor psikolojide çok önemliumarım hayırlısıyla hepimiz son 3 ayı sağlıklı bir şekilde atlatıp kucağımıza alır ek gıda serüveni küçük yaş ergenliklerini konuşacağımız topikte buluşuruz
Evet ben de phytoya bakıyorum şimdiPhyto boya aldım ben tavsiye ederim. Lierac firmasının ürünü sanıyorum. İlk kez organik boya kullandım ama memnun kaldım. Hem kokusu yok, hem yanma vs olmadı. Saçlarım da yumuşacık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?