2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. 24+3tryim ve 2 hafta önce biontech vuruldum. Aşıdan beri 2-3 kere tansiyonum çok yükseldi. Normalde düşük tansiyonluyum hep 10/6 11/7 filan normalim yani. 13 14 leri görmeye başladım ve çok ciddi sarsıyor beni. Doktorla konuştum 14/9un üstüne çıkarsa hemen ara dedi. Benim gibi bu durumu yaşayan ya da yakınında şahit olan var mı? Bu durumun aşıdan sonra olması kafamı karıştırdı yardımlarınızı bekliyorum

Benim bi önceki testte de alt sınırdaydı. Şimdi kan değerlerini de biraz düşmüş görünce bu sefer Se onu verelim dedi heralde
Garantiye aldı doktorun desene

Eee mekanın sahibi o annesi istediğini yapar o hem kolay mı ne zamandır orada kaldı çocuk, oyun istiyo

Bir daha bu güzel duygulari kim bilir ne zaman yasayacagiz belki de hiç .. o sebeple anın tadını çıkar iç içe olmanın zevkine var derim ben
çıkınca yeteri kadar içli köfte gibi olacağız kuzum 4 yaşlarında çok konuşuyorlarmis bol bol aktif olacağız

Biz daha yeni tetanoz aşısı sendromunu atlattık kuzum .
Bizim topikte sanırım henüz vurulan olmadı düşünüyorduk tetanozdan 1 ay sonra yada 15 gün sonra vurulmayi Doktorlarimiza danışacağız

Ah kıyamam sana ben Bazen bende kendimi ağlarken bulur oldum ki zor ağlayan bir yapım var...Eşine analık yapmaya başlarsan dişil enerjine çelme takarsın boşver sürünsün hem unutma o kremleri almadı sana
Dişil değil söyleyemiyorum sen anla psikoterapist yolu gözükür bize denge kurmak çok önemli ilk üç ay doğunca bebek vücut için çekim gücüde yasak

Belki bilmeden aşırı tuzlu tükettin stres yaptin heyecan yaptın bunlarda yükseltiyor yada tansiyon ölçmeye çok taktın gerçekten eminmisin aşıdan sonra olduğuna sakinken ölçüyorsun dimi .

Dişil değil söyleyemiyorum sen anla psikoterapist yolu gözükür bize denge kurmak çok önemli ilk üç ay doğunca bebek vücut için çekim gücüde yasak
Hahahahahahahah deli kız ben 6 aydır birader gözüyle bakmaya basladm fjdjjrjrjr çocuk olunca umarım düzelir

Evet sıcağa dayanamıyorum yanma oluyor hormonlarimizdan maalesef senin bebiş kaç grm önde gitme vs varmı?
Oldu baya canım gideli bilmiyorum kaç gram benim erken yumurtlama oldugu için önden gidiyo normal de 25 Ocak son adet tarihim ama doktor bebek ölcumune göre 20 Ocak de dedi son adet tarihine yumurtlama testiyle kaldığım için biliyorum

Benimde önde bakalım erken yumurtlama olabilir dedi bana da. 9 gün önce 960 grm di bakalım 20 sinde gidicem nasipse

Benimde önde bakalım erken yumurtlama olabilir dedi bana da. 9 gün önce 960 grm di bakalım 20 sinde gidicem nasipse
MaşAllah
1kg neredeyse
26.haftadamisiniz
Ne yiyip iciyorsunuz ekstra birsey yiyormusunuz kilo alsın diye .
Yoksa iri yapılı uzun boylumusunuz

MaşAllah
1kg neredeyse
26.haftadamisiniz
Ne yiyip iciyorsunuz ekstra birsey yiyormusunuz kilo alsın diye .
Yoksa iri yapılı uzun boylumusunuz
Şu an 1 i geçmiştir heralde extra hiç yok benim bulantı vs.. olmuyor hiç baba uzun ve kilolu bende 1.72 -62 kg dim hamile kalmadanbaba nin kafası büyük ona çekti sanırım,

napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyorr
İyiyiz cok sukur bayadır bakamadım artık bakarım kendi evime yeni geçicem bayramdan beri düğün dernek işleri
Benim oldu baya 4 temmuz da gittim en son evime yarın gidicem Allah ın izniyle 27+1 bugun hem kan uyuşmazlığı iğnesi var hem seker yüklemesi hem kontrol olcam döneyim de hayırlısıyla

Hahahahahahahah deli kız ben 6 aydır birader gözüyle bakmaya basladm fjdjjrjrjr çocuk olunca umarım düzelir
Ayy biz de aynen böyleyiz. Dişil mişil enerji yok. Amca oğlu takılıyoruz şu ara bizim durum riskli diye doktor nau nau dedi. Lohusalıktan sonra umarım tekrar

Git bakalım bebişi görmeye ben 20 sini bekleyebilir miyim bilmiyorum bakalım

Benimde askerlik arkadaşım kız zaten bizim olay vajinusmus hikayesi ya senede 1 oldu ondada gol oldu anla iste :)

Umarım tekrar psikoterapistlik olmam
3 aya duzelirmis
Ay ciddi misin bir kere astiysan bir kere daha asarsin ya o kasları kontrol etmeyi ogrenmissindir artık ama ilkinde olduğunu bilmiyordum cidden hikayeniz çok iyi

Belki bilmeden aşırı tuzlu tükettin stres yaptin heyecan yaptın bunlarda yükseltiyor yada tansiyon ölçmeye çok taktın gerçekten eminmisin aşıdan sonra olduğuna sakinken ölçüyorsun dimi .
Yok canım benim ne tuzlu yedim ne de stresliyim. Bu sabah uyanmamla belli etti zaten. Farklı belirtileri var. Her gün tansiyon da ölçmem. İlk yükseldiği aşı gecesiydi. İyi ve sakin hissettiğim bir iki gün ölçtüm ve normaldi. Bu sabah böyle uyanınca aklıma geldi ve ölçtüm. Belki aşıdan değildir normal gebelik tansiyonu dedikleri şey beni bulmuştur bilemiyorum.Tşkler cevabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…