2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kıyamam yorma kendinii

Arkadaşımın bebeğine yaptım zormuş bayaa nasıl olmuş
Ağzındaki emzik sanırım eline sağlık ben de ilk amigurimi denememde kızıma tavşan yaptımyapması çok zevkliymiş ama

Eklentiler

• IMG_20220722_211405.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 58
Ayy biz de aynen böyleyiz. Dişil mişil enerji yok. Amca oğlu takılıyoruz şu ara bizim durum riskli diye doktor nau nau dedi. Lohusalıktan sonra umarım tekrar
Ahahahah valla hiç sorma gereği dahi duymadim ben fjdjdjdj romantik şaraplı geceler bitti,denize nazır sohbetler bitti geçen gün yüzerken reflü yatağının gerekli gereksizligi konusunda sohbet ederken bulduk kendimizi bu hayat artık bizim diiiilllll

Ay ciddi misin bir kere astiysan bir kere daha asarsin ya o kasları kontrol etmeyi ogrenmissindir artık ama ilkinde olduğunu bilmiyordum cidden hikayeniz çok iyi
Tam trajikomik bir aşk hikayesi bizimkisi bileydik ilk günden gol olacağını terapiye 2 sene önce giderdim

Benimde doktora gidince yüksek çıkıyor eve gelince normal korkma endiselenme

Kızlar bugün bebek karnımın içinde yüzüyor gidi çok değişik karnımda su dalgalanması oluyo ve resmen vurunca içi gıdıklanıyor normal mi

Kızzz nasıl tekte tutturdunuz. Maşallah. Sen dikkat et bebekten sonra.
Kız benimki psikolojik hastalikti ya ama mücadelem 2 sene sürdü psikoterapiste gitsem başta duzelecekmis biz ta Ankarada 3 günde çözülür diyene gittik 4 milyarimiz gitti şimdi daha pahalıdır birde botox bile yaptiracaktim sonra bu kadınlar kulübünü buldum vajinusmus topigindeki arkadaşlar ve psikoterapist sayesinde yendim .
Birde eşimin desteği tabi .
Ben hala olmamıştır diye ard arda denedim meğer bebek 1 buçuk aylık olmuş buradan bir arkadaş git kan ver demese gitmiyordumda ümidim yoktu yani 10 gün gecikmisti

Hepimizin hikayesi farklı ama buluşma noktamız aynı of aşk tesadüfleri sever gibi oldu
Yiring burda birbirimizi görmeden birbirimize olan merak ve düşkünlüğümüz onda on samimiyet değil de ne bu dayanışma unutulmaz ya seneler geçse de şu 9 aylık süreci askerlik gibi birlikte bitirdigimizi unutmayacağız çok şükür

Tek pişmanlığım gebe kaldığımı bilmiyordum saçıma keratin bakımı yaptırmıştım ilk Jinekologum bende yaptırmıştım dedi yalan söylemez herhalde normalde hep pat pat bütün olumsuz olayları söylüyorlar. Bir sürede buna takmıştım. Yani bir türlü mutlu bir gebelik geciremedim

Sende yeşil renk kadın olsana doğa severler kulübü
turuncu anneler kulübü
Sanki Doğurunca gidecekmissiniz hissiyatı veriyor siyah renk bana tırsıyorum alışmışken

Bitmesin hikayemiz

Ay ben ilk normal test yapmıştım çook hafif bir silik çizgi çıkmıştı. O gün hemen saçımı boyamıştım ya hamileysem bir daha boyayamam diye ertesi gün de erken test ile kesinleştirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…