Kızzz nasıl tekte tutturdunuz. Maşallah. Sen dikkat et bebekten sonra.Benimde askerlik arkadaşım kız zaten bizim olay vajinusmus hikayesi ya senede 1 oldu ondada gol oldu anla iste :)
Umarım tekrar psikoterapistlik olmam
3 aya duzelirmis
Kıyamam yorma kendiniiİyiyiz cok sukur bayadır bakamadım artık bakarım kendi evime yeni geçicem bayramdan beri düğün dernek işleri
Benim oldu baya 4 temmuz da gittim en son evime yarın gidicem Allah ın izniyle 27+1 bugun hem kan uyuşmazlığı iğnesi var hem seker yüklemesi hem kontrol olcam döneyim de hayırlısıyla
Ağzındaki emzik sanırımArkadaşımın bebeğine yaptımzormuş bayaa nasıl olmuş
Ahahahah valla hiç sorma gereği dahi duymadim ben fjdjdjdj romantik şaraplı geceler bitti,denize nazır sohbetler bittiAyy biz de aynen böyleyiz. Dişil mişil enerji yok. Amca oğlu takılıyoruz şu ara bizim durum riskli diye doktor nau nau dedi. Lohusalıktan sonra umarım tekrar
Boy pos var ondan maşallah tekrardanŞu an 1 i geçmiştir heralde extra hiç yok benim bulantı vs.. olmuyor hiç baba uzun ve kilolu bende 1.72 -62 kg dim hamile kalmadanbaba nin kafası büyük ona çekti sanırım,
Boy pos var ondan maşallah tekrardan
[/QUOT
İnşallah canımtüm bebişlere maşallah
Tam trajikomik bir aşk hikayesi bizimkisi bileydik ilk günden gol olacağını terapiye 2 sene önce giderdimAy ciddi misinbir kere astiysan bir kere daha asarsin ya o kasları kontrol etmeyi ogrenmissindir artık ama ilkinde olduğunu bilmiyordum cidden hikayeniz çok iyi
Benimde doktora gidince yüksek çıkıyor eve gelince normal korkma endiselenmeYok canım benim ne tuzlu yedim ne de stresliyim. Bu sabah uyanmamla belli etti zaten. Farklı belirtileri var. Her gün tansiyon da ölçmem. İlk yükseldiği aşı gecesiydi. İyi ve sakin hissettiğim bir iki gün ölçtüm ve normaldi. Bu sabah böyle uyanınca aklıma geldi ve ölçtüm. Belki aşıdan değildir normal gebelik tansiyonu dedikleri şey beni bulmuştur bilemiyorum.Tşkler cevabın için.
Çoook güzell bende şimdi oğlusuma yapcam emzik evetAğzındaki emzik sanırımeline sağlık ben de ilk amigurimi denememde kızıma tavşan yaptım yapması çok zevkliymiş ama
İyi ki böyle bir hikayen olmuş seni tanımasam çok üzülürdümTam trajikomik bir aşk hikayesi bizimkisi bileydik ilk günden gol olacağını terapiye 2 sene önce giderdim
Ben de şimdi totoro yapıyorumÇoook güzell bende şimdi oğlusuma yapcam emzik evet
Kız benimki psikolojik hastalikti ya ama mücadelem 2 sene sürdü psikoterapiste gitsem başta duzelecekmis biz ta Ankarada 3 günde çözülür diyene gittik 4 milyarimiz gitti şimdi daha pahalıdır birde botox bile yaptiracaktim sonra bu kadınlar kulübünü buldum vajinusmus topigindeki arkadaşlar ve psikoterapist sayesinde yendim .Kızzz nasıl tekte tutturdunuz. Maşallah. Sen dikkat et bebekten sonra.
Ben suanda yılbası kostümü örüyorum külot ve şapkaBen de şimdi totoro yapıyorumsonraki hedefim geyik yapmak yaptıkça at fikir olur bize de
Hepimizin hikayesi farklı ama buluşma noktamız aynıİyi ki böyle bir hikayen olmuş seni tanımasam çok üzülürdüm
YiringHepimizin hikayesi farklı ama buluşma noktamız aynıof aşk tesadüfleri sever gibi oldu
Hahaha çok tatlıBen suanda yılbası kostümü örüyorum külot ve şapka
Sende yeşil renk kadın olsana doğa severler kulübüYiringburda birbirimizi görmeden birbirimize olan merak ve düşkünlüğümüz onda on samimiyet değil de ne bu dayanışma unutulmaz ya seneler geçse de şu 9 aylık süreci askerlik gibi birlikte bitirdigimizi unutmayacağız çok şükür
Ay ben ilk normal test yapmıştım çook hafif bir silik çizgi çıkmıştı. O gün hemen saçımı boyamıştım ya hamileysem bir daha boyayamam diyeTek pişmanlığım gebe kaldığımı bilmiyordum saçıma keratin bakımı yaptırmıştımilk Jinekologum bende yaptırmıştım dedi yalan söylemez herhalde normalde hep pat ptlat söylüyorlar. Bir sürede buna takmıştım. Yani bir türlü mutlu bir gebelik geciremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?