2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzu model varsa atsana anneme yaptirim blu spa merkezine gotururken yılbaşı konsepti resmi olur
Şu mavi olanın kemerini siyah yapıyorum geri kalan kısımlarını kırmızı beyaz yapıcam şapkayıda yapınca atıcam donuda atıcam aksama kadar bitirirm İnşallah cok zpr değil

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-29-18-06-59-062_com.google.android.youtube.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 68
Ay ben ilk normal test yapmıştım çook hafif bir silik çizgi çıkmıştı. O gün hemen saçımı boyamıştım ya hamileysem bir daha boyayamam diye ertesi gün de erken test ile kesinleştirmiştim
Ama benimki daha korkunç kimyasal tam
Şimdi biraz sakinimde ilk üç ay ödüm koptu birşey oldumu diye hayırlısı dedim sonra Allahim affeder bilmeden yaptırdım sonucta

Bende ilk akşamı yaptım birde sabahı sonra baktım çift çizgi direk sağlık ocağına kan verdim
Birde ne oldu ahh o an bile mutluluğu yaşayamadık kırmızı normalde e nabizda referans dışı ya bu gebelik olan kısımda kırmızı cikmasinmi ıhi dedim gebe değilim kist mi var bende regl olmadım dedim birde bu korkuyu yaşadım yaşattım

Bak ard arda denemişsin. Demek ki bebekten sonra sizin yeni evlilik seçmenleri başlıyor aman dikkat

Ben de bi süre ya kimyasal gebelikse diye kendimi yemiştim keseyi görene kadar ha regl oldum ha olucam diye beklemiştim valla hamilelik ayrı delilik analık ayrı delilik

Bak ard arda denemişsin. Demek ki bebekten sonra sizin yeni evlilik seçmenleri başlıyor aman dikkat
Ya ben aslında tüm tetanoz doğumu ve kızamıkçık aşımı olup bir daha düşünüyorum hayırlısıyla benim yaşım geçerse kendi psikolojimi biliyo yapamam sonradan bir daha stres felan onun için sütten kesilir kesilmez devamke

O zaman kırmızı yaparız kendimizi doğum hediyesi bizede para verirler herhalde doğum parası eş kişileri bir 100 tl hesaba atsınlar kırmızı üye olalım
Aman böyle kalalım ya nolcak uygulamaları leş gibi zaten foto falan yuklenmiyo hiç yatırım yapmamışlar bir de para mı yedireim fjfjdjdj

Ben de bi süre ya kimyasal gebelikse diye kendimi yemiştim keseyi görene kadar ha regl oldum ha olucam diye beklemiştim valla hamilelik ayrı delilik analık ayrı delilik
Sen beni gör ağlamaktan 46 kilo ben bunun stresinden ilk üç ayda yiye yiye duba gibi oldum millet kusuyor midesi bulanıyor ben hayvan gibi yedim gercektende yedim korkunun gözünü sevim ah ne hayallerim vardı gebelik pilatesi diyetis felan hepsi yalan oldu

Ben bi de hamile olduğumu bilmeden diyetisyene başlamıştım biraz kilo verip hamile kalayım fit anne olayım diye iki gün sonra süpriiiz diye geldi kızım hayaller ve hayatlar yaşadım resmen aman boşver bebişler sağlıklı olsun da gerisini her türlü hallederiz

Sende yeşil renk kadın olsana doğa severler kulübü
turuncu anneler kulübü
Sanki Doğurunca gidecekmissiniz hissiyatı veriyor siyah renk bana tırsıyorum alışmışken

Bitmesin hikayemiz
Ben 10 yıl önce oğluma hamile iken burda tanıştığım 4 arkadaşla özellikle iletişimi hiç koparmadık. En çok yazıştığım whatsap grubum olur kendileri. Her fırsatta buluşup görüşmeye çalışıyoruz. Canım onlar benim

30 lu haftalara gelsek biraz daha rahatlayacagim hala kendimi salamadim

Vay onlarda hala giriyormu

Hanımlar size güzel haberlerle geldim,bugün kontrole gitmiştim hastaneye ama özellikle farklı doktora gittim her zamanki doktoruma gitmedim,detaylı ultrasona giremedim bu nedenle çocuk kardiyolojisine ramdevu almam için kayıt açarmısınız dedimxbu doktor insaflı çıktı hemen perinatoloji bölümüne git doktora anlat durumunu seni haftaya boşluğu varsa alsın dedi,gittim durumu anlattım önce yok ne zaman randevu bulursan falan dedi sonra bebeğin haftasını ve doktorun söylediklerini söyledim ve hemen detaylı ultrasona aldı,çok şükür bakıldı ama detaylı ultrason raporu ve fotoğrafı vermiyorum bilgin olsun dedi,renkli olarakta bakılmadı ama çok şükür detaylıyı yaptırabildim,elimde belki renkli fotoğrafı olmayacak ama kilosunun 720 gram,boyunun 30 cm ve hiçbir sorun olmadığını öğrendim çok şükür, sırt üstü duruyordı bir türlü sırtına bakamadı yürüdüm birşeyler yedim yinede paşazade keyfinden ödün vermedi

MaşAllah

Her şerde bir hayır vardır

Çok sevindim hep mutlu ol artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…