2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok mutlu oldum canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

O test beni tedirgin ediyor ya bazıları diyor yaptır bazıları diyor yaptırma karar vermedim
Kuzu ailede şeker yoksa bana doktor sağlık ocağında sadece tokluk şekerine baktirdi sende öyle yapabilirsin sağlık ocağına kan vermeden 1 saat önce normal kahvaltı üzerine 1 bardak portakal suyu iç dedi 1 inci dilim ekmek üzerinede reçel 1 saat sonrada kan verdim .

Ailede şeker yok kuzum bakalım olmadı öyle yaparım

Gözün aydın kuzuumm içinin rahatlamasına çok sevindim masallah bebise kilosu boyu çok güzel bundan sonra artik takma kafana bi şey rahat ol ki bebis de mutlu olsun içerde

Öyle zorlu yollardan gectin ki feraha çıktın çok şükür Bundan sonraki dönem çiçek gibi geçsin canim benim

Evet ben de phytoya bakıyorum şimdi

Lierac’ın Trendyol sayfasından bakııııın! Dinleyin bu kardeşinizi aynı marka ya bunlar, hepsinde 3 al 2 öde var, bir de 400 üzerine 50 TL indirim. Çatlak kremi de aradan çıkmış olur, o olmazsa bakım kremi olur, saç maskesi olur, olur yani…

Ya kızlar bu sıcaklar beni çok etkiliyor gerçekten inanılmaz halsiz oluyorum kolumu kaldıramıyorum size de oluyor mu bu? Yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyordur

Eneee alayım

Bugünün en güzel haberi oldu, mühim olan bebişe detaylıca bakılmış olması, boşver fotoğrafını, çok şükür hiçbir şey yokmuş benim bebe de inatlaşmıştı yüzü göstermemişti

O test beni tedirgin ediyor ya bazıları diyor yaptır bazıları diyor yaptırma karar vermedim

En düşük doz verebilir doktor, benim hem yaş hem de tiroid dengesizliği vardı, yaptıralım dedi, demese de ben isterdim zaten. 50’lik, aşırı tatlı limonlu bir gazoz içtiğini düşün. Ama sana bir sıkıntın yok derse de boşver, kimisinden istenmiyor, sağlığına yaşına vs göre değişiyor. Ama yaptıralım derse de stres olma diye anlatıyorum.

Ya kızlar bu sıcaklar beni çok etkiliyor gerçekten inanılmaz halsiz oluyorum kolumu kaldıramıyorum size de oluyor mu bu? Yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyordur
Ayni aynı hepimiz aynı bir de yürüyüşe git demezler mi gitmiyorum karsiiim sizene ya yata yata buyutecegim çocuğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…