- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Öyle canım çok şükürMaşAllah
Her şerde bir hayır vardır
Çok sevindim hep mutlu ol artık
Çok mutlu oldum canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahHanımlar size güzel haberlerle geldim,bugün kontrole gitmiştim hastaneye ama özellikle farklı doktora gittim her zamanki doktoruma gitmedim,detaylı ultrasona giremedim bu nedenle çocuk kardiyolojisine ramdevu almam için kayıt açarmısınız dedimxbu doktor insaflı çıktı hemen perinatoloji bölümüne git doktora anlat durumunu seni haftaya boşluğu varsa alsın dedi,gittim durumu anlattım önce yok ne zaman randevu bulursan falan dedi sonra bebeğin haftasını ve doktorun söylediklerini söyledim ve hemen detaylı ultrasona aldı,çok şükür bakıldı ama detaylı ultrason raporu ve fotoğrafı vermiyorum bilgin olsun dedi,renkli olarakta bakılmadı ama çok şükür detaylıyı yaptırabildim,elimde belki renkli fotoğrafı olmayacak ama kilosunun 720 gram,boyunun 30 cm ve hiçbir sorun olmadığını öğrendim çok şükür, sırt üstü duruyordı bir türlü sırtına bakamadı yürüdüm birşeyler yedim yinede paşazade keyfinden ödün vermedi
Oda hayırlısıyla tertemiz çıkacakÖyle canım çok şükürşimdi sıra şeker yükleme testinde bir tek o kaldı
İnşallah canım ALLAH razı olsunÇok mutlu oldum canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
O test beni tedirgin ediyor ya bazıları diyor yaptır bazıları diyor yaptırma karar vermedimOda hayırlısıyla tertemiz çıkacak
Kuzu ailede şeker yoksa bana doktor sağlık ocağında sadece tokluk şekerine baktirdi sende öyle yapabilirsin sağlık ocağına kan vermeden 1 saat önce normal kahvaltı üzerine 1 bardak portakal suyu iç dedi 1 inci dilim ekmek üzerinede reçel 1 saat sonrada kan verdim .O test beni tedirgin ediyor ya bazıları diyor yaptır bazıları diyor yaptırma karar vermedim
Ailede şeker yok kuzum bakalım olmadı öyle yaparımKuzu ailede şeker yoksa bana doktor sağlık ocağında sadece tokluk şekerine baktirdi sende öyle yapabilirsin sağlık ocağına kan vermeden 1 saat önce normal kahvaltı üzerine 1 bardak portakal suyu iç dedi 1 inci dilim ekmek üzerinede reçel 1 saat sonrada kan verdim .
Yok buraya girmiyoruz telefon üzerinden devam :)Vay onlarda hala giriyormu
ben de doğuma bir hafta kala ombre yaptıracağımOrganik boya ile yaptırabilirsin canim dipleri boyatacaksan.Doktorum bir sakıncası yok dedi bana.Ama ben doğumdan bir ay önce yaptıracağım ombre
Gözün aydın kuzuumm içinin rahatlamasına çok sevindim masallah bebise kilosu boyu çok güzel bundan sonra artik takma kafana bi şey rahat ol ki bebis de mutlu olsun içerdeHanımlar size güzel haberlerle geldim,bugün kontrole gitmiştim hastaneye ama özellikle farklı doktora gittim her zamanki doktoruma gitmedim,detaylı ultrasona giremedim bu nedenle çocuk kardiyolojisine ramdevu almam için kayıt açarmısınız dedimxbu doktor insaflı çıktı hemen perinatoloji bölümüne git doktora anlat durumunu seni haftaya boşluğu varsa alsın dedi,gittim durumu anlattım önce yok ne zaman randevu bulursan falan dedi sonra bebeğin haftasını ve doktorun söylediklerini söyledim ve hemen detaylı ultrasona aldı,çok şükür bakıldı ama detaylı ultrason raporu ve fotoğrafı vermiyorum bilgin olsun dedi,renkli olarakta bakılmadı ama çok şükür detaylıyı yaptırabildim,elimde belki renkli fotoğrafı olmayacak ama kilosunun 720 gram,boyunun 30 cm ve hiçbir sorun olmadığını öğrendim çok şükür, sırt üstü duruyordı bir türlü sırtına bakamadı yürüdüm birşeyler yedim yinede paşazade keyfinden ödün vermedi
Öyle zorlu yollardan gectin ki feraha çıktın çok şükürHanımlar size güzel haberlerle geldim,bugün kontrole gitmiştim hastaneye ama özellikle farklı doktora gittim her zamanki doktoruma gitmedim,detaylı ultrasona giremedim bu nedenle çocuk kardiyolojisine ramdevu almam için kayıt açarmısınız dedimxbu doktor insaflı çıktı hemen perinatoloji bölümüne git doktora anlat durumunu seni haftaya boşluğu varsa alsın dedi,gittim durumu anlattım önce yok ne zaman randevu bulursan falan dedi sonra bebeğin haftasını ve doktorun söylediklerini söyledim ve hemen detaylı ultrasona aldı,çok şükür bakıldı ama detaylı ultrason raporu ve fotoğrafı vermiyorum bilgin olsun dedi,renkli olarakta bakılmadı ama çok şükür detaylıyı yaptırabildim,elimde belki renkli fotoğrafı olmayacak ama kilosunun 720 gram,boyunun 30 cm ve hiçbir sorun olmadığını öğrendim çok şükür, sırt üstü duruyordı bir türlü sırtına bakamadı yürüdüm birşeyler yedim yinede paşazade keyfinden ödün vermedi
Benimde yok diye şeker yüklemesine gerek duymadı kuzumAilede şeker yok kuzum bakalım olmadı öyle yaparım
Ne mutlu sizeYok buraya girmiyoruz telefon üzerinden devam :)
Evet ben de phytoya bakıyorum şimdi
Eneee alayımLierac’ın Trendyol sayfasından bakııııın! Dinleyin bu kardeşiniziaynı marka ya bunlar, hepsinde 3 al 2 öde var, bir de 400 üzerine 50 TL indirim. Çatlak kremi de aradan çıkmış olur, o olmazsa bakım kremi olur, saç maskesi olur, olur yani…
Poncik terleyen parmaklarimla yazıyorum sanaYa kızlar bu sıcaklar beni çok etkiliyor gerçekten inanılmaz halsiz oluyorum kolumu kaldıramıyorum size de oluyor mu bu? Yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyordur
Hanımlar size güzel haberlerle geldim,bugün kontrole gitmiştim hastaneye ama özellikle farklı doktora gittim her zamanki doktoruma gitmedim,detaylı ultrasona giremedim bu nedenle çocuk kardiyolojisine ramdevu almam için kayıt açarmısınız dedimxbu doktor insaflı çıktı hemen perinatoloji bölümüne git doktora anlat durumunu seni haftaya boşluğu varsa alsın dedi,gittim durumu anlattım önce yok ne zaman randevu bulursan falan dedi sonra bebeğin haftasını ve doktorun söylediklerini söyledim ve hemen detaylı ultrasona aldı,çok şükür bakıldı ama detaylı ultrason raporu ve fotoğrafı vermiyorum bilgin olsun dedi,renkli olarakta bakılmadı ama çok şükür detaylıyı yaptırabildim,elimde belki renkli fotoğrafı olmayacak ama kilosunun 720 gram,boyunun 30 cm ve hiçbir sorun olmadığını öğrendim çok şükür, sırt üstü duruyordı bir türlü sırtına bakamadı yürüdüm birşeyler yedim yinede paşazade keyfinden ödün vermedi
O test beni tedirgin ediyor ya bazıları diyor yaptır bazıları diyor yaptırma karar vermedim
Ayni aynı hepimiz aynı bir de yürüyüşe git demezler mi gitmiyorum karsiiim sizene yaYa kızlar bu sıcaklar beni çok etkiliyor gerçekten inanılmaz halsiz oluyorum kolumu kaldıramıyorum size de oluyor mu bu? Yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?