2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Biraz deli cesareti oldu ama güzel oldu

Valla bilen bilir ben de tüpçüyüm o yüzden bir tüpçü olarak cesaretine ekstra şaşırdım ilk duyunca @sntr

Benim de hamileliğimin başı hep sıkıntılı, kanamalı, sorunlu geçti. Ben 17. Haftada bile bir arkadaşın zoruyla ilk eşyasını almıştım

En güzel zamanlarımı yaşıyorum şu an şükür ki umarım hepimizin öyle olur sonrası H a p p y

Öyle sıcak ki her yerimden ter akıyor günde 2 3 defa soğuk duş kesmiyor , klima fayda etmiyor. Günde 3 litreyi geçkin su içiyorum bana mısın demiyor

Sıcağın etkisiyle S Sntr Yazdığını üstüme alınıp yazdiydim neyse duzenleden geri sildim

Bizi birde biontech aşısı dalgası bekliyor zaten onun aksiyonuylada 3 ay çabuk geçer sonrası teferruat

Son düzenleme:

Ahahaha o ikilemden kurtulmak için almıştım iyi ki almışım he tutmasaydi aynı doktora gittiğim biriyle tanışmıştım gruptan ona verirdim olur biterdi yani

Ben de öyle alıcam bu kez, bir boya 2 jel şeklinde

Daha önce bende evde boyadı. En koyu olan yere göre bir ton koyuya boyayınca olmuştu ama dipleri önce boya sonra uçlara gel. Youtube da video çok hatta ben bunu izledikten sonra bi gazla yapmıştım :)

Teşekkür ederim daha öncede evde kendim boyadım ama bunlar organik ya tutar mı diye bi emin olamadım ama deniciim

Ayni aynı hepimiz aynı bir de yürüyüşe git demezler mi gitmiyorum karsiiim sizene ya yata yata buyutecegim çocuğumu
Ay ben yürüyüşe gitsem 3 adım sonra bayılırım evde yemek yapamıyorum mutfağım çok güneş alıyor inanılmaz sıcak oluyor akşam 7 den sonra hazırlıyorum bir şeyler şu saatlerde azcık kendime geliyorum. Allahtan raporluyum çalışıyor olsam cidden çok kötü olurdum.

Sıcaklar fena ya. Bugun oglumu scooter sursun diye disari cikardim..az da alisveris yaptik. Geldik dus aldik yigildim kaldim kolum kalkmiyo. Esime msj attim anahtarinla gir eve fenayim diye ben bu kdr etkilenmezdim sicaklardan bunalmazdim

ben aklim mantigim hala almiyor aslinda kabul etmek istemiyor ben zaten ayakta calisan bir isteyim neden birde ustune yuruyeyim demiii
Hahahahah bencede ya neden yuruyesin
Yürüme kız protesto edelim su milleti 6 ayda 4 kg almışım halen yaranamiyorum yürü diyorlar ben eriyorum bitiyorum sıcaktannnn sürekli çamaşır değiştirmekten ikirah geldi

Off kıyamam ya evinde yazın güneş gireni kisin güneş girmeyeni sinir ediyor ama şu hamileliğin agirlasma aylarının yaza gelmesi çok iyi değilmiş iyi ki Eylül Ekim son aylarimiz yoksa mahvolurmusuz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…