Biraz deli cesareti oldu ama güzel oldu
İnanki bende almadım henüz sanki tüm kötü olaylar başıma gelecekmiş gibi oysaki çevremde olumsuz gebelik geçirende yok benim kendi olumsuz yaşadığım olaylar güzel giden gebeliği bile etkiliyor psikolojide çok önemliumarım hayırlısıyla hepimiz son 3 ayı sağlıklı bir şekilde atlatıp kucağımıza alır ek gıda serüveni küçük yaş ergenliklerini konuşacağımız topikte buluşuruz
ben aklim mantigim hala almiyorAyni aynı hepimiz aynı bir de yürüyüşe git demezler mi gitmiyorum karsiiim sizene yayata yata buyutecegim çocuğumu
Sıcağın etkisiyle S Sntr Yazdığını üstüme alınıp yazdiydim neyse duzenleden geri sildimValla bilen bilir ben de tüpçüyümo yüzden bir tüpçü olarak cesaretine ekstra şaşırdım ilk duyunca @sntr
Benim de hamileliğimin başı hep sıkıntılı, kanamalı, sorunlu geçti. Ben 17. Haftada bile bir arkadaşın zoruyla ilk eşyasını almıştım
En güzel zamanlarımı yaşıyorum şu an şükür kiumarım hepimizin öyle olur sonrası H a p p y
1 kg yakın salatalık yedim banamısın demediÖyle sıcak kiher yerimden ter akıyor günde 2 3 defa soğuk duş kesmiyor , klima fayda etmiyor. Günde 3 litreyi geçkin su içiyorum bana mısın demiyor
Valla bilen bilir ben de tüpçüyümo yüzden bir tüpçü olarak cesaretine ekstra şaşırdım ilk duyunca @sntr
Benim de hamileliğimin başı hep sıkıntılı, kanamalı, sorunlu geçti. Ben 17. Haftada bile bir arkadaşın zoruyla ilk eşyasını almıştım
En güzel zamanlarımı yaşıyorum şu an şükür kiumarım hepimizin öyle olur sonrası H a p p y
Ay vallahi şu Ağustos nasıl geçecek bilmiyorum1 kg yakın salatalık yedim banamısın demedi
Yarin daha sıcakmışAy vallahi şu Ağustos nasıl geçecek bilmiyorum
Ben de öyle alıcam bu kez, bir boya 2 jel şeklindeLierac’ın Trendyol sayfasından bakııııın! Dinleyin bu kardeşiniziaynı marka ya bunlar, hepsinde 3 al 2 öde var, bir de 400 üzerine 50 TL indirim. Çatlak kremi de aradan çıkmış olur, o olmazsa bakım kremi olur, saç maskesi olur, olur yani…
Onu bende yapıyorum soğuk soğuk iyi geliyor buğday çorbasıYarin daha sıcakmışyemek olarak buz yiyeceğim 3 öğün karsambac buzlaç bicibici tek protein olarakta buzlu yoğurtlu buğday çorbası
Onu bende yapıyorum soğuk soğuk iyi geliyor buğday çorbası
Tek bizi klima paklarKizlar Kocaeli'de yaşamama rağmen öyle bir sıcak basıyo ki herkes oh bugün hava serin diyor benim totomdan ter akiyornapacaz biz
Teşekkür ederim daha öncede evde kendim boyadım ama bunlar organik ya tutar mı diye bi emin olamadım ama deniciimDaha önce bende evde boyadı. En koyu olan yere göre bir ton koyuya boyayınca olmuştu ama dipleri önce boya sonra uçlara gel. Youtube da video çok hatta ben bunu izledikten sonra bi gazla yapmıştım :)
Ay ben yürüyüşe gitsem 3 adım sonra bayılırımAyni aynı hepimiz aynı bir de yürüyüşe git demezler mi gitmiyorum karsiiim sizene yayata yata buyutecegim çocuğumu
Kizlar Kocaeli'de yaşamama rağmen öyle bir sıcak basıyo ki herkes oh bugün hava serin diyor benim totomdan ter akiyornapacaz biz
Hahahahah bencede ya neden yuruyesinben aklim mantigim hala almiyoraslinda kabul etmek istemiyor ben zaten ayakta calisan bir isteyim neden birde ustune yuruyeyim demiii
Off kıyamam ya evinde yazın güneş gireni kisin güneş girmeyeni sinir ediyor ama şu hamileliğin agirlasma aylarının yaza gelmesi çok iyi değilmiş iyi ki Eylül Ekim son aylarimiz yoksa mahvolurmusuz bizAy ben yürüyüşe gitsem 3 adım sonra bayılırımevde yemek yapamıyorum mutfağım çok güneş alıyor inanılmaz sıcak oluyor akşam 7 den sonra hazırlıyorum bir şeyler şu saatlerde azcık kendime geliyorum. Allahtan raporluyum çalışıyor olsam cidden çok kötü olurdum.
Aaa bir İzmirli daha sana da selam olsunİzmir’den selamlar
Kız bu neeKarpuzun çorbayla çorbanın karpuzla imtihanı
Buzlu karpuz çorbası yazdım yazmaz olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?