Aşı olacak mısın? Ben az kaldı zaten sonuna kadar direneyim diyorum. Daha önceden 2 doz olmuştum, üstüne bir de covid olmuştum zaten, hamileyken olmak istemedim.
Hahah çok iyi yapmışsın ama kesinlikle. Ben de 17. Haftada o ilk oyuncağı aldıktan sonra açıldımAhahaha o ikilemden kurtulmak için almıştım iyi ki almışımhe tutmasaydi aynı doktora gittiğim biriyle tanışmıştım gruptan ona verirdim olur biterdi yani
Ben de günde 2 kez kıyafet değiştiriyorum. Şıpır şıpır terliyorumTek bizi klima paklar
Eşimde gram ter yok beni gör menopoz girmiş gibi çıldırcam
Al benden de o kadarÖyle sıcak kiher yerimden ter akıyor günde 2 3 defa soğuk duş kesmiyor , klima fayda etmiyor. Günde 3 litreyi geçkin su içiyorum bana mısın demiyor
Ben Alanya'da yaşıyorum yok böyle bir sıcak ya esmiyor vallahiAl benden de o kadarAntalya ya geldik böyle bir sıcak yok sinirlerim bozuluyor artık bu hafta her yer sıcak galiba. Bugün sıcaktan o kadar etkilendim ki denizde kustum düşünün yani tarihe geçmiş olabilirim
İzmir’den selamlar
İzmirde buharlasanlara +1 benAaa bir İzmirli daha sana da selam olsunbiz İzmir'de sıcağa ne deriz ne deriz buhar olduk uçuyoruz ya bu nedir
Valla haberimiz yokmuş o kadar da konuşuyoruzAaa ne çok izmirliymisiz
Canım Allah kolaylık versin yatılmıyor uyunmuyorBen Alanya'da yaşıyorum yok böyle bir sıcak ya esmiyor vallahi
GerçektenHahahahah bencede ya neden yuruyesin
Yürüme kız protesto edelim su milleti 6 ayda 4 kg almışım halen yaranamiyorum yürü diyorlar ben eriyorum bitiyorum sıcaktannnn sürekli çamaşır değiştirmekten ikirah geldi
Off kıyamam ya evinde yazın güneş gireni kisin güneş girmeyeni sinir ediyor ama şu hamileliğin agirlasma aylarının yaza gelmesi çok iyi değilmiş iyi ki Eylül Ekim son aylarimiz yoksa mahvolurmusuz biz
Peki covidin üstünden kaç ay geçti kuzu antikor durumun nasılki ben doktor kontrolünde soracağım vurulimmi diye onaylarsa olacağımAşı olacak mısın? Ben az kaldı zaten sonuna kadar direneyim diyorum. Daha önceden 2 doz olmuştum, üstüne bir de covid olmuştum zaten, hamileyken olmak istemedim.
Hahah çok iyi yapmışsın ama kesinlikle. Ben de 17. Haftada o ilk oyuncağı aldıktan sonra açıldımşimdiyse eksikler peşimi bırakmıyor
Sürdüğümüz yağlar boşa gidiyor daha masrafBen de günde 2 kez kıyafet değiştiriyorum. Şıpır şıpır terliyorum
Oraya el atamadım ya Rüyamda Fransa biletim vardı onuda iptal ettim Ah belki beni andin diye bu güzel ama gerçekleşmeyen rüyayı gördümİzmir'de bir happy eksikmis gibi
Ben de varım hem bendeki oyun arkadaşları x2KatieMorosky
S Sntr
Ruyaperisi
Doğurunca buluşun hem bebelerin aynı yaş oyun arkadaşları olur mis gibi
Sendemi izmirBen de varım hem bendeki oyun arkadaşları x2
EveeeettSendemi izmir
O zaman sen şimdi deneyimlisin hepsini bir araya toplayabilirsinEveeeett
Bende bu zamana kadar 7 kilo almışımBenimki senden betersenin için bir daha tartilim 8 kilo 300 gram almışım şöyle düşün artık bebek kilo alıyor sen değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?