2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aşı olacak mısın? Ben az kaldı zaten sonuna kadar direneyim diyorum. Daha önceden 2 doz olmuştum, üstüne bir de covid olmuştum zaten, hamileyken olmak istemedim.
Ahahaha o ikilemden kurtulmak için almıştım iyi ki almışım he tutmasaydi aynı doktora gittiğim biriyle tanışmıştım gruptan ona verirdim olur biterdi yani
Hahah çok iyi yapmışsın ama kesinlikle. Ben de 17. Haftada o ilk oyuncağı aldıktan sonra açıldım şimdiyse eksikler peşimi bırakmıyor

Öyle sıcak ki her yerimden ter akıyor günde 2 3 defa soğuk duş kesmiyor , klima fayda etmiyor. Günde 3 litreyi geçkin su içiyorum bana mısın demiyor
Al benden de o kadar Antalya ya geldik böyle bir sıcak yok sinirlerim bozuluyor artık bu hafta her yer sıcak galiba. Bugün sıcaktan o kadar etkilendim ki denizde kustum düşünün yani tarihe geçmiş olabilirim

Al benden de o kadar Antalya ya geldik böyle bir sıcak yok sinirlerim bozuluyor artık bu hafta her yer sıcak galiba. Bugün sıcaktan o kadar etkilendim ki denizde kustum düşünün yani tarihe geçmiş olabilirim
Ben Alanya'da yaşıyorum yok böyle bir sıcak ya esmiyor vallahi

Gerçekten şöyle aslında Eylül ekim gibi hamile kalıp Nisan mayıs gibi doğurmak var mis gibi

Peki covidin üstünden kaç ay geçti kuzu antikor durumun nasılki ben doktor kontrolünde soracağım vurulimmi diye onaylarsa olacağım

İzmir'de bir happy eksikmis gibi
Oraya el atamadım ya Rüyamda Fransa biletim vardı onuda iptal ettim Ah belki beni andin diye bu güzel ama gerçekleşmeyen rüyayı gördüm
Şehirler içi görim ben İzmire çok çok küçükken gitmişim Menemene eniştem orada görevlinin yani minikken bir iz bırakmışım oralarda
Ya sizin boyoz vede firinlanmis yumurta uyumuna bayılıyorum o yumurta hiç sasi kokmuyor
Birde Bergama tulumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…