2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Meraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
Geçmiş olsun kuzum benim en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz

Hareketleri nasıl

Bebek alıyor artık kuzu saymiyorum ben tartılmıyorumda bir sağlık ocağı birde doktor tartıyor
Bende açıkçası cok umursamıyorum
Canim ne çekiyorsa yiyorum
Bebito iyi olsun da kilo durumuna doğumdan sonra el atarım modundayim
Su 3 gunde zayıfladım bile oyke hissediyorum pek birsey yiyemedim karnim da küçüldü sanki
Bakalim ayrintilim var 6 ağustos ta

Meraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
gecmis olsun canim
etkilenmemistir bebegin benim arkadasimda covid gecirmisti , masallah 9 aylik bir tosuncuk yavrusu var

İçini ferah tut güzelim bak ayrıntılı ultrasonda yakin zamanda kemik suyu tavuk suyu çorbalar tuket soğan sarimsak meyve salatası yap limonunu salataya sık hayırlısıyla hiçbirşey olmayacak

İçini ferah tut güzelim bak ayrıntılı ultrasonda yakin zamanda kemik suyu tavuk suyu çorbalar tuket soğan sarimsak meyve salatası yap limonunu salataya sık hayırlısıyla hiçbirşey olmayacak
Insallah
3 gündür corba tuketebildim sadece bol sıvı
Dun ayağa kalkamıyordum şükür bugün daha iyiyim

O zaman hiç korkma güzelim o seninleannesine moral veriyor ben buradayım diyor üzülme stres daha etkiler
Ayy gözlerim doldu
Ah bebeğim hissetmiştir canımın nasil yandığını
Surekli oksamaya çalıştım burdayım iyiyim demeye çalıştım bende ona
Ah hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah

Ben bunu ilk oğlumda deneyimlerim. 10 Mayıs doğumlu rahat oluyor ama karda kışta bol düşme tehlikesi geçirdim
Su yaziyi okuyunca içim yandı
Ben nisan ayında doğuracaktım
Oyle mutluyduk ki tam istediğim zamandi 3 aylıkken dusuk yaptim Eylül sonu tüm kış ağlayarak gecirdim hele o nisan ayi kavuşacağım sanıp ellerim bomboş kaldığı cok zordu ama cok şükür ki Allahim mart ayında hamilelik nasip etti tekrar

Çok üzüldüm. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah

Of kıyamam sana bebeni buyutte gel gezdirelim seni buralarda fırınlanmış yumurtanın geçmişi çok eskidir adı da kulikadir İzmir'de yaşayan çoğu insan bilmez bunu sen nasıl yedin be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…