Geçmiş olsun kuzum benim en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde atlatirsinizMeraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
Bebek alıyor artık kuzu saymiyorum ben tartılmıyorumda bir sağlık ocağı birde doktor tartıyorBende bu zamana kadar 7 kilo almışım
Tesekkur ederim hareketleri iyi hatta benimle hiç uyumadi sanki beni teselli eder gibi ben ateşler içindeyken kendisi kıpır kipirdiGeçmiş olsun kuzum benim en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz
Hareketleri nasıl
Bende açıkçası cok umursamıyorumBebek alıyor artık kuzu saymiyorum ben tartılmıyorumda bir sağlık ocağı birde doktor tartıyor
gecmis olsun canimMeraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
İçini ferah tut güzelim bak ayrıntılı ultrasonda yakin zamanda kemik suyu tavuk suyu çorbalar tuket soğan sarimsak meyve salatası yap limonunu salataya sıkBende açıkçası cok umursamıyorum
Canim ne çekiyorsa yiyorum
Bebito iyi olsun da kilo durumuna doğumdan sonra el atarım modundayim
Su 3 gunde zayıfladım bile oyke hissediyorum pek birsey yiyemedim karnim da küçüldü sanki
Bakalim ayrintilim var 6 ağustos ta
O zaman hiç korkma güzelim o seninleTesekkur ederim hareketleri iyi hatta benimle hiç uyumadi sanki beni teselli eder gibi ben ateşler içindeyken kendisi kıpır kipirdi
Tesekkur ederimgecmis olsun canim
etkilenmemistir bebeginbenim arkadasimda covid gecirmisti , masallah 9 aylik bir tosuncuk yavrusu var
Insallahİçini ferah tut güzelim bak ayrıntılı ultrasonda yakin zamanda kemik suyu tavuk suyu çorbalar tuket soğan sarimsak meyve salatası yap limonunu salataya sıkhayırlısıyla hiçbirşey olmayacak
Ayy gözlerim dolduO zaman hiç korkma güzelim o seninleannesine moral veriyor ben buradayım diyor üzülme stres daha etkiler
Ben bunu ilk oğlumda deneyimlerim. 10 Mayıs doğumlu rahat oluyor ama karda kışta bol düşme tehlikesi geçirdimGerçektenşöyle aslında Eylül ekim gibi hamile kalıp Nisan mayıs gibi doğurmak var mis gibi
Normal grip olunca bile bol sarımsaklı limonlu haşlama et çorbası içince kendine getittiriyorInsallah
3 gündür corba tuketebildim sadece bol sıvı
Dun ayağa kalkamıyordum şükür bugün daha iyiyim
Su yaziyi okuyunca içim yandıBen bunu ilk oğlumda deneyimlerim. 10 Mayıs doğumlu rahat oluyor ama karda kışta bol düşme tehlikesi geçirdim
Evet biraz var ama beni en çok zorlayan eklem ağrıları ozellikle sirt uyumadım gece boyu ağrıdanNormal grip olunca bile bol sarımsaklı limonlu haşlama et çorbası içince kendine getittiriyor
Öksürük felan varmi kuzu
Yastıkla destekle soluna yat kuzum benim yaEvet biraz var ama beni en çok zorlayan eklem ağrıları ozellikle sirt uyumadım gece boyu ağrıdan
Evet daha iyiyim bebito mu da göreyim de icim anca rahat ederYastıkla destekle soluna yat kuzum benim ya
Neyse ateşin kalmadı o ağrı geçer
Çok üzüldüm. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallahSu yaziyi okuyunca içim yandı
Ben nisan ayında doğuracaktım
Oyle mutluyduk ki tam istediğim zamandi 3 aylıkken dusuk yaptim Eylül sonu tüm kış ağlayarak gecirdim hele o nisan ayi kavuşacağım sanıp ellerim bomboş kaldığı cok zordu ama cok şükür ki Allahim mart ayında hamilelik nasip etti tekrar
Of kıyamam sana bebeni buyutte gel gezdirelim seni buralarda fırınlanmış yumurtanın geçmişi çok eskidir adı da kulikadirOraya el atamadım ya Rüyamda Fransa biletim vardı onuda iptal ettim Ah belki beni andin diye bu güzel ama gerçekleşmeyen rüyayı gördüm
Şehirler içi görim benİzmire çok çok küçükken gitmişim Menemene eniştem orada görevlinin yani minikken bir iz bırakmışım oralarda
Ya sizin boyoz vede firinlanmis yumurta uyumuna bayılıyorum o yumurta hiç sasi kokmuyor
Birde Bergama tulumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?