- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Oraya el atamadım ya Rüyamda Fransa biletim vardı onuda iptal ettim Ah belki beni andin diye bu güzel ama gerçekleşmeyen rüyayı gördüm
Şehirler içi görim benİzmire çok çok küçükken gitmişim Menemene eniştem orada görevlinin yani minikken bir iz bırakmışım oralarda
Ya sizin boyoz vede firinlanmis yumurta uyumuna bayılıyorum o yumurta hiç sasi kokmuyor
Birde Bergama tulumu
Buluşmaz miyiz ya nasipse bir çocukları kucağımıza alalim ayaklandiralim yok mu kahvemizi içerken oyun alanlarını kesfimizKatieMorosky
S Sntr
@Ruyaperisi
Doğurunca buluşun hem bebelerin aynı yaş oyun arkadaşları olur mis gibi
Cogaldik valla maşallah bizeBen de varım hem bendeki oyun arkadaşları x2
Ben de varım hem bendeki oyun arkadaşları x2
Sağ ol canım öyle gerçekten içtiğim suyun çoğu ter ile atılıyorCanım Allah kolaylık versin yatılmıyor uyunmuyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin inşallahMeraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
Bende almadım yalnız değilsinEvet daha iyiyim bebito mu da göreyim de icim anca rahat eder
Daha koca alışverişi duruyor ve ben hiç birsey almadim
Yeterki boğaz olsun be gülümOf kıyamam sana bebeni buyutte gel gezdirelim seni buralarda fırınlanmış yumurtanın geçmişi çok eskidir adı da kulikadirİzmir'de yaşayan çoğu insan bilmez bunu sen nasıl yedin be
Benimde babamla kardeşlerim İzmir'deler. Güzel memleket. Yaz bitmeden ben de geçeceğim galiba o taraflara çağırıp duruyorlarOo İzmirliler ne çokmuşuz
Bebe büyüyünce halani ozleyiverirsin hasretinden deliriesin fjfjfjjdYeterki boğaz olsun be gülümhalam sağolsun izmir'de
Tarihi geçmemişse alerjin olabilir canımBio oil beni kasindiriyor galiba. son 3 gundur duzenli kullanmaya basladim , kollarima bacaklarimada suruyordum kurular diye ama acayip kasinmaya basladim.
kullanip boyle bir sorun yasayan oldu mu?
Meraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
Siz gelin mangal partisi yaparızBebe büyüyünce halani ozleyiverirsin hasretinden deliriesin fjfjfjjd
ay tarihine hic bakmadim ama icindeki esansiyel yaglara bazen bucut tepki gosterebiliyormus yazmislaeTarihi geçmemişse alerjin olabilir canım
Kuzu onlinedanmi aldın eczanedenmi kıyamam yaBio oil beni kasindiriyor galiba. son 3 gundur duzenli kullanmaya basladim , kollarima bacaklarimada suruyordum kurular diye ama acayip kasinmaya basladim.
kullanip boyle bir sorun yasayan oldu mu?
yok canim metro gibi magaza var ordan aldimKuzu onlinedanmi aldın eczanedenmi kıyamam ya
Bioderma bulabiliyorsanyok canim metro gibi magaza var ordan aldim
Hayırlısıyla birsey çıkmazKızlar selamşeker yüklemesindeyim 50 gr elma aromalı bi kutuydu içtim onu sonuçlar iyi çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?