2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben şimdiden güneş gözlüğü alim diyorum alışsın beraber takarız

Eklentiler

• Screenshot_20220730-102013_Instagram.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20220730-101853_Instagram.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 76
Günaydın güzel anneler, kızıma bundan alacağım da 3 aylık mı alsam 6 aylık mı ? Kalıpları dar çekti falan demişler. 3 aylık alsam çok mu ufak kalır ki ilk zamanlarda giydiririm zaten

Eklentiler

• Screenshot_20220730-103034_ebebek.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 74
Benimde babamla kardeşlerim İzmir'deler. Güzel memleket. Yaz bitmeden ben de geçeceğim galiba o taraflara çağırıp duruyorlar
Oooo maşallah maşallah İzmir'de nüfusu arttıralım hahahaha

Düşünmen yeterli

Orada akraba artıyor yalnız teyzemde bugün gitmiş eniştemin yeğeninin yanına
Hahahahha senin sulalenin ortak noktası galiba İzmir benim de teyzem Ankara da

Bio oil beni kasindiriyor galiba. son 3 gundur duzenli kullanmaya basladim , kollarima bacaklarimada suruyordum kurular diye ama acayip kasinmaya basladim.

kullanip boyle bir sorun yasayan oldu mu?
Ben kullanıyorum pembe olandan ama sorun olmadı canım. Alerji yaptı demek ki

Yok ya bura Adana ya çocuğum şimdiden göz çevresi kırışmasın mimik yapmaktan birde bu alacağım burunda iz felanda yapmıyor gelişimini etkilemiyor
Bakımlı annenin bakımlı bebesi

Kuzu son ayda kilosuna göremi alsanki ya tombis yada minik olursa diye
Aslında niyetim oydu, eylül hatta ekim gibi kıyafetlerini almak istiyorum. Dediğin gibi kilosu belli olunca almak daha mantıklı sabah bebek önlüğü indirime girmiş ona bakayım derkenn uzun kollu body bakarken buldum kendimi dedim nasılsa alınacak alayım diye gaza geldiydim

Ben o yüzden bakmıyorum kuzu elimin ayarı yok çünkü a Buda varmış a Buda derim derim abartısız 10 bin gider

Günaydın güzel anneler, kızıma bundan alacağım da 3 aylık mı alsam 6 aylık mı ? Kalıpları dar çekti falan demişler. 3 aylık alsam çok mu ufak kalır ki ilk zamanlarda giydiririm zaten
Ben ilk 3 ay dışında çok bişey almıyorum. Benimkiler bi de küçük doğacaklar hiç kestiremiyorum. Birden kilo alırlar mı zayıf mı devam ederler. Aldığım her şeyi de netten alıyorum zaten ihtiyaç oldukça alır dururum

Ben bi kaç parça yenidoğan aldım. Çok almamak mı lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…