bir bakim canim yarinBioderma bulabiliyorsan
Kuzum ondan al istersen dermokozmetik ya yağ yok içinde
kizz modasi gecer alma simdidenBen şimdiden güneş gözlüğü alim diyorum alışsınberaber takarız
Şimdiden havalı olacak belli olduBen şimdiden güneş gözlüğü alim diyorum alışsınberaber takarız
Ahahahahah boyozdan yollar yapariz ayipsinSiz gelin mangal partisi yaparız
Bende size güne gelirim boyozlu
Yok kız bu lipizi geçmez büyükler için olanida var doğar doğmaz takabiliyorsun burnuna zarar vermiyorkizz modasi gecer alma simdiden
Düşünmen yeterliAhahahahah boyozdan yollar yapariz ayipsin
Yok ya bura Adana ya çocuğum şimdiden göz çevresi kırışmasın mimik yapmaktanŞimdiden havalı olacak belli oldu
Kuzu son ayda kilosuna göremi alsanki ya tombis yada minik olursa diyeGünaydın güzel anneler, kızıma bundan alacağım da 3 aylık mı alsam 6 aylık mı ? Kalıpları dar çekti falan demişler. 3 aylık alsam çok mu ufak kalır ki ilk zamanlarda giydiririm zaten
Oooo maşallah maşallahBenimde babamla kardeşlerim İzmir'deler. Güzel memleket. Yaz bitmeden ben de geçeceğim galiba o taraflara çağırıp duruyorlar
Hahahahha senin sulalenin ortak noktası galiba İzmirDüşünmen yeterli
Orada akraba artıyor yalnız teyzemde bugün gitmiş eniştemin yeğeninin yanına
Ben kullanıyorum pembe olandan ama sorun olmadı canım. Alerji yaptı demek kiBio oil beni kasindiriyor galiba. son 3 gundur duzenli kullanmaya basladim , kollarima bacaklarimada suruyordum kurular diye ama acayip kasinmaya basladim.
kullanip boyle bir sorun yasayan oldu mu?
Bakımlı annenin bakımlı bebesiYok ya bura Adana ya çocuğum şimdiden göz çevresi kırışmasın mimik yapmaktanbirde bu alacağım burunda iz felanda yapmıyor gelişimini etkilemiyor
Aslında niyetim oydu, eylül hatta ekim gibi kıyafetlerini almak istiyorum. Dediğin gibi kilosu belli olunca almak daha mantıklı sabah bebek önlüğü indirime girmiş ona bakayım derkenn uzun kollu body bakarken buldum kendimiKuzu son ayda kilosuna göremi alsanki ya tombis yada minik olursa diye
İzmire giden teyzem Ankara da yaşıyorOooo maşallah maşallahİzmir'de nüfusu arttıralım hahahaha
Hahahahha senin sulalenin ortak noktası galiba İzmirbenim de teyzem Ankara da
Ben o yüzden bakmıyorum kuzu elimin ayarı yok çünkü a Buda varmış a Buda derim derim abartısız 10 bin giderBen kullanıyorum pembe olandan ama sorun olmadı canım. Alerji yaptı demek ki
Bakımlı annenin bakımlı bebesi
Aslında niyetim oydu, eylül hatta ekim gibi kıyafetlerini almak istiyorum. Dediğin gibi kilosu belli olunca almak daha mantıklı sabah bebek önlüğü indirime girmiş ona bakayım derkenn uzun kollu body bakarken buldum kendimidedim nasılsa alınacak alayım diye gaza geldiydim
İçeriğe iyice bakılmalı canım kullanmadan. Demek ki sen de iyi etki bırakmamışay tarihine hic bakmadim ama icindeki esansiyel yaglara bazen bucut tepki gosterebiliyormus yazmislae
Eşim Maraşlı gelirim bak
Ben ilk 3 ay dışında çok bişey almıyorum. Benimkiler bi de küçük doğacaklar hiç kestiremiyorum. Birden kilo alırlar mı zayıf mı devam ederler. Aldığım her şeyi de netten alıyorum zaten ihtiyaç oldukça alır dururumGünaydın güzel anneler, kızıma bundan alacağım da 3 aylık mı alsam 6 aylık mı ? Kalıpları dar çekti falan demişler. 3 aylık alsam çok mu ufak kalır ki ilk zamanlarda giydiririm zaten
Ayy gelsene. Hatta fırnıza gideriz. Şuan bizi orası paklar sokarız ayakları buzlu suyaEşim Maraşlı gelirim bak
Ben bi kaç parça yenidoğan aldım. Çok almamak mı lazım acabaBen ilk 3 ay dışında çok bişey almıyorum. Benimkiler bi de küçük doğacaklar hiç kestiremiyorum. Birden kilo alırlar mı zayıf mı devam ederler. Aldığım her şeyi de netten alıyorum zaten ihtiyaç oldukça alır dururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?