Hele o antep lahmacunu oh mis
Biz gittik bi ara coştuk seneye yaza giyecekleri cicilerden bile topladık. Aileler desen onlar da öyle ama hep 6 veya 9 ay falan alıyoruz. Bazen 12 ay alıyoruz. Yenidoğan çok çok az aldık henüz. Sona bıraktım onları. Eksiklerimiz var hala ama sanırım asıl yüklü alışveriş eylül sonu ekim başı olacakBen o yüzden bakmıyorum kuzu elimin ayarı yok çünkü a Buda varmış a Buda derim derim abartısız 10 bin gider
Senin durumun normal canım, bende aslında alışveriş için eylül sonu ekim başını bekliyorum. Ufaktan da alayım bişeyleri diyorum aslında sonra sıkıntı olmasın diye ama kilosunu falan bilemeyince emin olamıyor insan.Ben ilk 3 ay dışında çok bişey almıyorum. Benimkiler bi de küçük doğacaklar hiç kestiremiyorum. Birden kilo alırlar mı zayıf mı devam ederler. Aldığım her şeyi de netten alıyorum zaten ihtiyaç oldukça alır dururum
Yanında maraş dondurması getirirse gelsinAyy gelsene. Hatta fırnıza gideriz. Şuan bizi orası paklar sokarız ayakları buzlu suya
Bizde tek minik kuzen aldı ilköğretim öğrencisiBiz gittik bi ara coştuk seneye yaza giyecekleri cicilerden bile topladık. Aileler desen onlar da öyle ama hep 6 veya 9 ay falan alıyoruz. Bazen 12 ay alıyoruz. Yenidoğan çok çok az aldık henüz. Sona bıraktım onları. Eksiklerimiz var hala ama sanırım asıl yüklü alışveriş eylül sonu ekim başı olacakşampuanlar kremler kıyafetler çoraplar derken deli gibi alışveriş yapacağız galiba
Senin durumun normal canım, bende aslında alışveriş için eylül sonu ekim başını bekliyorum. Ufaktan da alayım bişeyleri diyorum aslında sonra sıkıntı olmasın diye ama kilosunu falan bilemeyince emin olamıyor insan.
BeyranHele o antep lahmacunu oh miskuru dolmalariniz fıstıklı yaş pastanız şiveydiz beyran çorbası
Ben sizin tüm yemekleri seviyorum daha doğrusu ben bütün illerin yemeklerini seviyorumBeyrançok severim ama sıcak
Hahaha canım ben Antepli değilim aslen Malatyalıyım. Ama burda yaşıyoruz. Nasipse tercih yaptık pazartesi belli olacak.Ben sizin tüm yemekleri seviyorum daha doğrusu ben bütün illerin yemeklerini seviyorum
Nereyi yazdın kuzumHahaha canım ben Antepli değilim aslen Malatyalıyım. Ama burda yaşıyoruz. Nasipse tercih yaptık pazartesi belli olacak.
Canım çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine maşallah bebeklerine ve sanaMerhaba kızlar bu ay taşınma yerleşme telaşı içinde yorgunluk içinde ne yaşadığımı bilmeden zaman geçirdim hiç konuşulanlara da dahil olamadım. İndirimli alışverişleri haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim hiç bir yere bakamıyorum resmen burda gördükçe girip aldım bir sürü şey veya fikir sahibi oldum iyi ki varsınızindirimli yakalayınca zafer kazanmış gibi hissediyorum kendimi
Ben de durum güncellemesi yapayım taşındığım yerde içime sinen doktor bulamazsam diye çok korkuyordum çok tatlı bir doktorum var çok sevdimBebeklerim çok iyiler Allah’a şükür geçen hafta 25.haftada 800gramı geçmişlerdi. Ve dışarıdan belli olacak kadar hareket ediyorlar artık kıpır kıpırlar
5kilo aldım şimdiye kadar ama bel ve ayak ağrılarım var biraz yürüsem basamıyorum ödem oluyor ayaklarım malesef.. Dün şeker yüklemesi yaptırdım o da normal aralıklarda çıktı.
2.doz tetenoz için kaç hafta sonra gitmeliyim bilmiyorum olanlar kaç hafta Aralık bıraktı?
MaşAllahMerhaba kızlar bu ay taşınma yerleşme telaşı içinde yorgunluk içinde ne yaşadığımı bilmeden zaman geçirdim hiç konuşulanlara da dahil olamadım. İndirimli alışverişleri haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim hiç bir yere bakamıyorum resmen burda gördükçe girip aldım bir sürü şey veya fikir sahibi oldum iyi ki varsınızindirimli yakalayınca zafer kazanmış gibi hissediyorum kendimi
Ben de durum güncellemesi yapayım taşındığım yerde içime sinen doktor bulamazsam diye çok korkuyordum çok tatlı bir doktorum var çok sevdimBebeklerim çok iyiler Allah’a şükür geçen hafta 25.haftada 800gramı geçmişlerdi. Ve dışarıdan belli olacak kadar hareket ediyorlar artık kıpır kıpırlar
5kilo aldım şimdiye kadar ama bel ve ayak ağrılarım var biraz yürüsem basamıyorum ödem oluyor ayaklarım malesef.. Dün şeker yüklemesi yaptırdım o da normal aralıklarda çıktı.
2.doz tetenoz için kaç hafta sonra gitmeliyim bilmiyorum olanlar kaç hafta Aralık bıraktı?
Son 3 haftaya bırakma bence, hem sen ağırlaşırsın hem bebek bu belli olmaz erken gelrceği tutar. Ben en azından böyle düşündüüğüm için son 8 veya 6 hafta diyorum, o zamana kadar alışverişimiz biterBizde tek minik kuzen aldı ilköğretim öğrencisi
Gerisinde tık yokbizimki minimalist takılacak hipiciler gibi anasida gitsin güneş gözlüğü alsin bir çaputu bile yok
Nedense gözüm kıyafette değil minnos yada devasa birsey çıkarsa diye son 3 haftada alınır diyede düşünüyorum hayırlısıyla o zamana kilosunu boyunu görim benim çok eşya takıntım var dolap açınca ferah olmalı bu düzeni bebekle devam ettiremem bilincindeyim ama olsun ne yaparsam kar
Bnm oyleydi haziranda dogum yaptim hic boyle bunaldigimi hatirlamiyorum. Simdi sicaktan nefesim kesiliyo resmenGerçektenşöyle aslında Eylül ekim gibi hamile kalıp Nisan mayıs gibi doğurmak var mis gibi
Kocaeli.Nereyi yazdın kuzum
Hamileyken 12 saat yolu gözüm almıyor bahanesi ile girmiyorum. Çocuklar doğsun biraz büyüsün de sonra olur inşallahAyy gelsene. Hatta fırnıza gideriz. Şuan bizi orası paklar sokarız ayakları buzlu suya
Olur sen de bir adana ısmarlarsın artıkDondurmayı kapta gel o zaman
İstediğin kadar ısmarlarımOlur sen de bir adana ısmarlarsın artık
Pişmaniye yeriz taze tazeKocaeli.
Kız ben agirlassamda anneme derim eşime derim penguen gibi olacağım zaman kıpırdayamam zatenSon 3 haftaya bırakma bence, hem sen ağırlaşırsın hem bebek bu belli olmaz erken gelrceği tutar. Ben en azından böyle düşündüüğüm için son 8 veya 6 hafta diyorum, o zamana kadar alışverişimiz biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?