bilmiyorum ki 5 ay once almistim. Neyse geri verdim parami tamamen geri aldim zatenAllah allah bozuldu mu acaba bozulur mu onu da bilmiyorum da doğal yağlar en iyisi hindistan yağı işinize yarıyorsa daha güzell
Alerjik o zaman kuzu bende biodermalar birşey yapmadı daha bio oil deneyimlemedimGunaydin kizlar
Beni kasindiran gercekten bio oilmis. Iade ettim , saf hindistan cevizi ile yola devam
forumu az karistirim dedimAlerjik o zaman kuzu bende biodermalar birşey yapmadı daha bio oil deneyimlemedim
Bu arada yeşil olmuşsun
Kuzu bende yamuna terletenden alacağım taytiBen lcw den toplarlayıcı tayt ısmarladım bile yoldaİlk gebelikte birşey yapmamıştım. Çok bir şey kalmadı ama daha hizli toparlanmak daha iyi olur tabi stres yapmadan :)
Doğurunca kırmızı olacağım bizede bir doğum parası 50 liracik verirlerforumu az karistirim dedim
Evet ben de korseyi sonraya bıraktım. Tayt her türlü giyilir dedim. Ben terleten alamam zaten benim terim bana yeterKuzu bende yamuna terletenden alacağım tayti
Korseyide diyorum ki doğumdan sonraya çünkü sezeryanmi normal dogummu hiç belli olmaz ya korseyide askılı atlet tarzı olan var ondan alacağım
o nasil oluyor yaaDoğurunca kırmızı olacağım bizede bir doğum parası 50 liracik verirler
Kırmızı üye 50 liraydi kuzu onada zam gelmişse bilemedimo nasil oluyor yaa
Evet ben de kaydettim trendyolda bekliyor şu askılı olan
Al gitsin pişman olmazsin ama son 1 ayda belimizi ölçer öyle alırız ben xsmalldum sanırım large yada xlarge olurum gibi sonra bak o balenli askılıyada gecebilirsin biraz sert o yorumları baya iyi .Evet ben de kaydettim trendyolda bekliyor şu askılı olan
Ben pek sıkıntıya gelemem kıyafet konusunda bile rahat severim. bir de bebe ile cebelleşirken zor oluyor sürekli yapışık bir şekilde olunuyor. bir de sezeryan olacağım kesin benim ilk 3 ay feci oluyor. sonra da işe döneceğim çok zamanım yok yani. fazla yatırım yapmam kısacası :)Al gitsin pişman olmazsin ama son 1 ayda belimizi ölçer öyle alırız ben xsmalldum sanırım large yada xlarge olurum gibi sonra bak o balenli askılıyada gecebilirsin biraz sert o yorumları baya iyi .40 i çıkana kadar fitim fit oluruz
Sezeryan için olanda var .Onun askısı yok bulamadım onu .Ben eski ince belim için takarım şuan hazmedemiyorumBen pek sıkıntıya gelemem kıyafet konusunda bile rahat severim. bir de bebe ile cebelleşirken zor oluyor sürekli yapışık bir şekilde olunuyor. bir de sezeryan olacağım kesin benim ilk 3 ay feci oluyor. sonra da işe döneceğim çok zamanım yok yani. fazla yatırım yapmam kısacası :)
yok değil ama her gittiğimde kilona dikkat et şuanda normal için bir sorun gözükmüyor diyordu cuma günü randevum var gideceğim bide bu taş beni çok zorlayacak mı çok ağrım olacak mı bilmiyorum olursa mecbur erkenden sezeryan olacağım normali beklemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?