2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
deneyimli anneler size simdi bir şey sormak istiyorum benim hamilelik öncesinde var olan bir bel ağrım vardı temizlik yaptıktan sonra belim tutuluyor ve tek başıma sağa sola dönemiyordum şimdide bir yemek yapiyim ev süpürüyim uzandığımda hemen belim tutuluyor bu doğumu engeller mi ya da doğumda Allah korusun bana ciddi hasarlar verir mi

Ben lcw den toplarlayıcı tayt ısmarladım bile yolda İlk gebelikte birşey yapmamıştım. Çok bir şey kalmadı ama daha hizli toparlanmak daha iyi olur tabi stres yapmadan :)
Kuzu bende yamuna terletenden alacağım tayti
Korseyide diyorum ki doğumdan sonraya çünkü sezeryanmi normal dogummu hiç belli olmaz ya korseyide askılı atlet tarzı olan var ondan alacağım

Kuzu bende yamuna terletenden alacağım tayti
Korseyide diyorum ki doğumdan sonraya çünkü sezeryanmi normal dogummu hiç belli olmaz ya korseyide askılı atlet tarzı olan var ondan alacağım
Evet ben de korseyi sonraya bıraktım. Tayt her türlü giyilir dedim. Ben terleten alamam zaten benim terim bana yeter

Eklentiler

• Screenshot_20220801-085114_Instagram.webp
    20 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20220801-085020_Instagram.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220801-084940_Instagram.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 50
Evet ben de kaydettim trendyolda bekliyor şu askılı olan
Al gitsin pişman olmazsin ama son 1 ayda belimizi ölçer öyle alırız ben xsmalldum sanırım large yada xlarge olurum gibi sonra bak o balenli askılıyada gecebilirsin biraz sert o yorumları baya iyi . 40 i çıkana kadar fitim fit oluruz

Ben pek sıkıntıya gelemem kıyafet konusunda bile rahat severim. bir de bebe ile cebelleşirken zor oluyor sürekli yapışık bir şekilde olunuyor. bir de sezeryan olacağım kesin benim ilk 3 ay feci oluyor. sonra da işe döneceğim çok zamanım yok yani. fazla yatırım yapmam kısacası :)

Sezeryan için olanda var .Onun askısı yok bulamadım onu .Ben eski ince belim için takarım şuan hazmedemiyorum

Bu arada benim gibi mantar problemi yaşayan arkadaşlara önermek istediğim bir şey var. Doktorun verdiği kremi kullandım işe yaramadı. Sonra tam fitili deneyecektim ki. Nette araştırdım hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş diye. Denedim hakikaten kaşıntıyı alıyor tavsiye ederim.

R Roseash kuzum senin bellimi normal yada sezeryan çatal muayenesinde normalde belli oluyor ama bazilarimiz tedavi süreci farklı olunca ilk baştan sezeryan karar veriryorlar.
yok değil ama her gittiğimde kilona dikkat et şuanda normal için bir sorun gözükmüyor diyordu cuma günü randevum var gideceğim bide bu taş beni çok zorlayacak mı çok ağrım olacak mı bilmiyorum olursa mecbur erkenden sezeryan olacağım normali beklemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…