Yaa bende AntepteyimBende yola çıkacağım
2,5 saatlik
İnşallah bir sıkıntı olmaz
Şu kemeri internetten alsam yetişmez ya pztesi çıkcaz.
Denize gidiyoruz yolda ayağım şişse bile tuzlu suda iner diye düşündüm
Bugün Antep yanıyor ya
Sabah kalktım elim ayagım titredi kahvaltı yaptım tansiyon ölçtüm duş aldım az önce.. 9 a 6.
Bitseydi şu havalar 2 gün sonra 38 den 34 e düşüyor hava durumunda
Az kaldı
Sorma sorma. Doktoruma gittim sorun yok dediCanım geçmiş olsun nasıl denk gelmiş gerçekten
Ya ben sen panik olursun diye demedim de doktorum bana bazen alerjik olabiliyor dedi o yüzden tırstım ama heralde benimde yaptırmam gerekecekBugun damardan demir takviyesi aldim hamişler. Simdiden faydasini gordum 1 haftadir ic titremesi halsizlik ic daralmasi oluyordu gecti sukur. Kalp carpintisi bile yqpar bu demir eksikligi.
He bir de faydali olabilir size de diye belirteyim dedim; kalcamin yanlari agriyodu yan yatarken.Magnezyum zaten iciyorum d vitamini de oyle qma doktor Kalsiyum da yazdi bakalim insallah fayda eder.
Evet doktorum söyledi çok şükür hiç kanamam olmadı, ayda bir bu testi yaptırıyorumBenim de aynı durum söz konusu. Yalnız bana ilk gebelikte değil doğumdan hemen sonra yapıldı iğne. Bu gebeligimin başında testi yaptım negatif çıktı. Bir daha da bir şey yapmadım. Size doktorunuz mu söyledi düzenli testi. Kanama mi oldu?
Evet ilkinde hiç problem olmamıştı ama ikinci bebekte olabiliyormuş , çok teşekkür ederim inşallah oran artmaz diğer ay iğnemi olurum içim rahatlarSonunda cozulmesine cok sevindim. Gecmis olsun.
Ben de ayda bir indirect coombs testi yaptiriyorum, ilk bebek. Sizde ikinci oldugu icin sanirim cok daha dikkat edilmesi gerekiyor. Umarim kolayca atlatiriz bu sureci.
Serumu alırken hemşire gelip sürekli soruyor alerjik bi reaksiyon var mı diye takip ediliyorsun. Eğer yoksa Sonrasında birşey olmuyormuş zatenYa ben sen panik olursun diye demedim de doktorum bana bazen alerjik olabiliyor dedi o yüzden tırstım ama heralde benimde yaptırmam gerekecek
Seninkiler daha fena son aylarda yumruklar tepikler havada uçuşur yarışa girerler dıştan görmeye başlayınca daha değişik olacak ya çok heyecanlıyımBenim bebeklerimden biri sağda biri solda duruyor. Ne tarafa yatsam altta kalan aşırı hareket ediyor çok üzülüyorum ezildi bebeğim diyesırt üstü yatarken eşit davranıyormuşum gibi hissediyorum bi o zaman da ikisi birden tekme atıyor döne döne yaşıyorum bu aralar
Evet aynen biliyorum ama gene de ben de tedirgin bi tipim o yüzden kimseyi etkilemek istemedimSerumu alırken hemşire gelip sürekli soruyor alerjik bi reaksiyon var mı diye takip ediliyorsun. Eğer yoksa Sonrasında birşey olmuyormuş zaten
Yok canım pozitifsindirYa evet olabiliyormuş öyle karışıklıklar sağlık ocaklarinda solüsyonla yapıyorlar ya ben de ehliyet alırken orada yaptırmıştım o yüzden güvenmeyip bi kaç hastanede daha kan tahlili şeklinde yaptırdım sonra hala pozitifti umarım hepsi yanılmamıştır
Her yer cidden bi değişik sağ salim bi dogursaydık hayırlısıyla valla Allah kimseyi hastaneye falan düşürmesinBenim de yok kanamam. İlkinde de kendim talep ettim testi. Kimse demedi yani doktor ya da hemsirem. Kanamayı bekliyorlar galiba
Aman masallah
Canım kan uyuşmazlığı yoksa indirect coombs un negatif çıkması gerekmiyor mu? ben o kadar araştırdım ama hep pozitifse uyuşmazlık oluyor diyordu, gerçi doktorlar ben rh+ olduğum için bir önemi yok dedi ama ben yine de takrarlamistim testi iki kere pozitif ciktiKan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olduğunda oluyor.yani siz ikinizde pozitfsiniz zaten otestin pozitif olması kadar doğal bi durum yok.yapilmasi hata sana.kan grubu negatif olunca pozitif antijenler anne kanına karisinca pozitif çıkar.benim 0rh- eşimin Brh+ hem grup hem Rh uyuşmazlığı var yani
Ölçüleri nasıl canim biliyor musun bana ufak tefek bi şey lazim ahşap beşik aldım 120*60 sigdiramiyorum yatak odama daha küçük bi şey lazimBenimde alanım yok iki kızım tek odada yatıyor bu yüzden şimdilik baby plus anne yani aldım.letgodan ikinci el öneririm gayet temizdi 5 6 ay kullanacagiz zaten .
Canm ben geçen gün amonyaksız boyayla boyattım tam dibine vurmasina gerek yoktu bende sarılarını kapattık ama her hamile geliyor dedi ben bişe olacağını düşünmüyorum bunun için zatenKızlar doğum zamanı belli olduktan sonra 1,2 gün içinde saçımızı boyatsak ne olur sanki yaa
Hiç sikinti değil vurdurabilirsinBu soylenti ama hemsireyle konusayim bakalim ne diyecek.
Valls psikolojim bozuldu artık saclsrım beyaz fena cogaldıCanm ben geçen gün amonyaksız boyayla boyattım tam dibine vurmasina gerek yoktu bende sarılarını kapattık ama her hamile geliyor dedi ben bişe olacağını düşünmüyorum bunun için zaten
Amonyaksız boyayla boyat canm rica et dışarıda yada kapılar açık boyasinValls psikolojim bozuldu artık saclsrım beyaz fena cogaldı
Vallahi yanlis kan grubu laboratuvar kapattirir kurumu sikayet etsenizBen ilk oğlumu isterken ögrendim negatif oldugumu 26 yasıma kadar kendimi pozitif sanıyordum halam labarant yanlış bakmış bütün aileye pozitif diyip geçmiş ama ben negatifim ve alt genden cıkmıyo kan merkezine gidip arastırttık buyuk ihtimal annem negatif oda bilmiyo baktırmadı
Zaten ayri kucuk bir sey alicaksan anne yanina , onlarda max 6 ay fln yatabiliyorlar. Ikinci el temiz bulabilirsin.Kızlar bebeğin beşiğini odasına koyacağım ama çocuk yanımda yatmalı yani nasıl yapacağım bilemedim odamda beşiği koyacak alan yok küçük tipli bir beşik anadizi nasıl bir şey alabilirim almış olan kullanmış olan araştırmış olan kısacası önerisi olan varsa link atabilir mi uygun fiyatlı olanindan
ayy yerim yaaBenim bebeklerimden biri sağda biri solda duruyor. Ne tarafa yatsam altta kalan aşırı hareket ediyor çok üzülüyorum ezildi bebeğim diyesırt üstü yatarken eşit davranıyormuşum gibi hissediyorum bi o zaman da ikisi birden tekme atıyor döne döne yaşıyorum bu aralar
Iste annelik boyle biseyBenim bebeklerimden biri sağda biri solda duruyor. Ne tarafa yatsam altta kalan aşırı hareket ediyor çok üzülüyorum ezildi bebeğim diyesırt üstü yatarken eşit davranıyormuşum gibi hissediyorum bi o zaman da ikisi birden tekme atıyor döne döne yaşıyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?