2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa bende Antepteyim çok sıcak çok

Bugun damardan demir takviyesi aldim hamişler. Simdiden faydasini gordum 1 haftadir ic titremesi halsizlik ic daralmasi oluyordu gecti sukur. Kalp carpintisi bile yqpar bu demir eksikligi.

He bir de faydali olabilir size de diye belirteyim dedim; kalcamin yanlari agriyodu yan yatarken.Magnezyum zaten iciyorum d vitamini de oyle qma doktor Kalsiyum da yazdi bakalim insallah fayda eder.

Ya ben sen panik olursun diye demedim de doktorum bana bazen alerjik olabiliyor dedi o yüzden tırstım ama heralde benimde yaptırmam gerekecek

Evet doktorum söyledi çok şükür hiç kanamam olmadı, ayda bir bu testi yaptırıyorum
Sonunda cozulmesine cok sevindim. Gecmis olsun.
Ben de ayda bir indirect coombs testi yaptiriyorum, ilk bebek. Sizde ikinci oldugu icin sanirim cok daha dikkat edilmesi gerekiyor. Umarim kolayca atlatiriz bu sureci.
Evet ilkinde hiç problem olmamıştı ama ikinci bebekte olabiliyormuş , çok teşekkür ederim inşallah oran artmaz diğer ay iğnemi olurum içim rahatlar

Ya ben sen panik olursun diye demedim de doktorum bana bazen alerjik olabiliyor dedi o yüzden tırstım ama heralde benimde yaptırmam gerekecek
Serumu alırken hemşire gelip sürekli soruyor alerjik bi reaksiyon var mı diye takip ediliyorsun. Eğer yoksa Sonrasında birşey olmuyormuş zaten

Seninkiler daha fena son aylarda yumruklar tepikler havada uçuşur yarışa girerler dıştan görmeye başlayınca daha değişik olacak ya çok heyecanlıyım

Yok canım pozitifsindir hiç beynini kurcalama evham da yapma

Canım kan uyuşmazlığı yoksa indirect coombs un negatif çıkması gerekmiyor mu? ben o kadar araştırdım ama hep pozitifse uyuşmazlık oluyor diyordu, gerçi doktorlar ben rh+ olduğum için bir önemi yok dedi ama ben yine de takrarlamistim testi iki kere pozitif cikti
Benimde alanım yok iki kızım tek odada yatıyor bu yüzden şimdilik baby plus anne yani aldım.letgodan ikinci el öneririm gayet temizdi 5 6 ay kullanacagiz zaten .
Ölçüleri nasıl canim biliyor musun bana ufak tefek bi şey lazim ahşap beşik aldım 120*60 sigdiramiyorum yatak odama daha küçük bi şey lazim

Kızlar bende yarın şeker yüklemesi yaptıracam ama nasıl oluyor kaç dakka bekletiyorlar babamla gidicem çok bekletmekte istemiyorum onu

Kızlar doğum zamanı belli olduktan sonra 1,2 gün içinde saçımızı boyatsak ne olur sanki yaa
Canm ben geçen gün amonyaksız boyayla boyattım tam dibine vurmasina gerek yoktu bende sarılarını kapattık ama her hamile geliyor dedi ben bişe olacağını düşünmüyorum bunun için zaten

Canm ben geçen gün amonyaksız boyayla boyattım tam dibine vurmasina gerek yoktu bende sarılarını kapattık ama her hamile geliyor dedi ben bişe olacağını düşünmüyorum bunun için zaten
Valls psikolojim bozuldu artık saclsrım beyaz fena cogaldı

Vallahi yanlis kan grubu laboratuvar kapattirir kurumu sikayet etseniz
bizim lab da da en son biyokimya makinalari vardi ama kan grubu testini bir fayans uzeri solusyonlarla fii tarihinden klma yontemle yapiyorduk
Zaten ayri kucuk bir sey alicaksan anne yanina , onlarda max 6 ay fln yatabiliyorlar. Ikinci el temiz bulabilirsin.
ayy yerim yaa
yuzumu guldurdun sabah sabah vallahi

Iste annelik boyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…