çok az kaldı bu aydan sonra rahatlayacağız Allahın izniyle benim normal hayatta tansiyonum 9/10 13 çıktığında dünyam dönüyorBende yola çıkacağım
2,5 saatlik
İnşallah bir sıkıntı olmaz
Şu kemeri internetten alsam yetişmez ya pztesi çıkcaz.
Denize gidiyoruz yolda ayağım şişse bile tuzlu suda iner diye düşündüm
Bugün Antep yanıyor ya
Sabah kalktım elim ayagım titredi kahvaltı yaptım tansiyon ölçtüm duş aldım az önce.. 9 a 6.
Bitseydi şu havalar 2 gün sonra 38 den 34 e düşüyor hava durumunda
Az kaldı
Geçmiş olsun canım kan uyuşmazlığınız var da bu teste mi bakmadılar ? İlk gebeliğin mi kanaman oluyorsa özellikle bu teste bakıyorlarÇok sağol canım geçmiş olsun. Ben de operasyon falan geçirdim hiç bakılmadı ya bu kan uyuşmazlığına. Salı günü gittiğimde sorayım.
Sol yanak cizgim oluşacakEvet hanımefendi sadece sol istiyorvalla sola yatmaktan kolumu hissetmiyorum artık ağrıyor da
Kalp seviyesinden yukarıda tutmak lazım ara ara ama çok zor işteykenkeşkeee bende ancak yanımdaki sandalyeye uzatıyorum çaktırmadan
Ben sipariş vericem canım haber et nasıl gelirse :) Sana güveniyoruz. Ben de 12 li hastane çıkışıyla çarşaf seti almak istiyorum.Astral baby sitesinden alışveriş yapan var mı 3lü takım ve müslin battaniye aldım inşallah baskısı güzel gelir
İkinci gebeliğim canım ilkinde yapılmıştı gerekenler. Bunda serklaj oldum. Ama hiç bu konu konuşulmadı. Ben bir hatırlatayım yine de :)Geçmiş olsun canım kan uyuşmazlığınız var da bu teste mi bakmadılar ? İlk gebeliğin mi kanaman oluyorsa özellikle bu teste bakıyorlar
Mutlaka yaptır testi ayda bir canım ne olur ne olmaz :)İkinci gebeliğim canım ilkinde yapılmıştı gerekenler. Bunda serklaj oldum. Ama hiç bu konu konuşulmadı. Ben bir hatırlatayım yine de :)
O zaman birazcık bekle gelince bakiyim öyle ver kendimi denek ilan ediyorumBen sipariş vericem canım haber et nasıl gelirse :) Sana güveniyoruz. Ben de 12 li hastane çıkışıyla çarşaf seti almak istiyorum.
Yani ikinci gebelik ve ilkiyle kan grubunuz farklı değil mi?Kızlar merhaba 13 aylık bir bebeğim daha olduğu için pek aktif değilim ama okuyorum mesajlarınızı. Bizde de kan uyuşmazlığı var ayda bir indirect coombs testi yapıyordu doktorum negatif çıkıyordu sorun yoktu. Pazartesi pozitif çıktı tekrar kan verdim 1/2 oranında pozitif çıktı kendi doktorum beni çok korkuttu 28. Hafta saki iğneyi yapamayız artık falan dedi beni perinatolog a yönlendirdi ben de başka bir doktora gittim sağolsun o doktor daha iyi ilgilendi ayrıntılı açıkladı . Bu oranın da negatif sayıldığı 1/16 1/32 oranındaki pozitifliğin risk olduğunu 28. Hafta da iğneyi olup normal sürece devam edeceğimizi söyledi . Kaç gündür araştırma yapıyorum başına böyle bir şey gelen pek yok fikir olması açısından sizinle de paylaşmak istedim
Merhaba ikinci gebelik evet , ilk bebek pozitif ben negatifim bir de eşimle de kan uyuşmazlığı var . İlk gebelikte 28. Hafta da ve doğumda iğne olmuştumYani ikinci gebelik ve ilkiyle kan grubunuz farklı değil mi?
Kan uyuşmazlığı gercekten sıkıntı geçmiş olsun ben dün vuruldum negatif cıktı testim deKızlar merhaba 13 aylık bir bebeğim daha olduğu için pek aktif değilim ama okuyorum mesajlarınızı. Bizde de kan uyuşmazlığı var ayda bir indirect coombs testi yapıyordu doktorum negatif çıkıyordu sorun yoktu. Pazartesi pozitif çıktı tekrar kan verdim 1/2 oranında pozitif çıktı kendi doktorum beni çok korkuttu 28. Hafta saki iğneyi yapamayız artık falan dedi beni perinatolog a yönlendirdi ben de başka bir doktora gittim sağolsun o doktor daha iyi ilgilendi ayrıntılı açıkladı . Bu oranın da negatif sayıldığı 1/16 1/32 oranındaki pozitifliğin risk olduğunu 28. Hafta da iğneyi olup normal sürece devam edeceğimizi söyledi . Kaç gündür araştırma yapıyorum başına böyle bir şey gelen pek yok fikir olması açısından sizinle de paylaşmak istedim
Tesekkur ederim insallah sen kolaydan halledersin benim eşim 0+ oglum B+ ben Ab- hepimiz ayrı telden bakalım ikinci bebiş ne olcakBuyuk gecmis olsun, ben de simdiden arayayim o igneyi o zaman. Hemsiremize de yine de sorayim. Demir cozulur, hap yaziyor doktorlar. Sadece dikkat edin, demir hapini aldiktan 6 saat sonrasina kadar sut-kefir vs gibi yuklu kalsiyum yada kalsiyum hapi almayin. Vucudun demiri emilimini azaltir. Bende de hafif cikmisti hemen duzeldi.
Ben yolculuk sık sık yapıyorum bu aralar biraz daha etkisi zorlamaya başladı tabii. Yolculuk yapılacağı günler tuz tüketmiyorum suyu arttırıyorum. Yol tuvaletleri için ekstra önlem alıyorum. Sırtıma yastık koymak çok iyi geliyor. 2 saatte bir muhakkak 15 dk mola ve yürüyüş çok iyi geliyor. Bu molayı vermezsem şişlik kesin oluyo.Bende yola çıkacağım
2,5 saatlik
İnşallah bir sıkıntı olmaz
Şu kemeri internetten alsam yetişmez ya pztesi çıkcaz.
Denize gidiyoruz yolda ayağım şişse bile tuzlu suda iner diye düşündüm
Bugün Antep yanıyor ya
Sabah kalktım elim ayagım titredi kahvaltı yaptım tansiyon ölçtüm duş aldım az önce.. 9 a 6.
Bitseydi şu havalar 2 gün sonra 38 den 34 e düşüyor hava durumunda
Az kaldı
Kuzum kan uyuşmazlığı ile ilgili bir şey sorabilir miyim sana benim kan grubum a+ esim 0+ bana normalde indirect coombs yapmaları gerekmiyormuş ama tesadüfen yapmışlardı ilk haftalarda test pozitif çıkmıştı sonraki kontrolümde yine istedim belki hata olmuştur diye yine pozitif çıktı 3 farklı doktora sordum pernitolog dahil bana önemsiz olduğunu rh+ olduğum için uyuşmazlık olmayacağını söylediler bilgin var mi bu konuda niye boyle çıkar ne zamandır unutmuştum konuşulunca yine hatırlayıp evham yaptimKan uyuşmazlığı gercekten sıkıntı geçmiş olsun ben dün vuruldum negatif cıktı testim de
Geçmiş olsun canım ben de 3 hafta sonra vurulacağımKan uyuşmazlığı gercekten sıkıntı geçmiş olsun ben dün vuruldum negatif cıktı testim de
Sizde uyuşmazlık olmadığı için hiçbir sorun olmaz bazen insan vücudundaki bazı antikorlar da testi pozitif çıkarırmışKuzum kan uyuşmazlığı ile ilgili bir şey sorabilir miyim sana benim kan grubum a+ esim 0+ bana normalde indirect coombs yapmaları gerekmiyormuş ama tesadüfen yapmışlardı ilk haftalarda test pozitif çıkmıştı sonraki kontrolümde yine istedim belki hata olmuştur diye yine pozitif çıktı 3 farklı doktora sordum pernitolog dahil bana önemsiz olduğunu rh+ olduğum için uyuşmazlık olmayacağını söylediler bilgin var mi bu konuda niye boyle çıkar ne zamandır unutmuştum konuşulunca yine hatırlayıp evham yaptim
Bu markanın aparatını aldım, kullanıyorum 2 haftadır. Çok memnun kaldım, dünya varmış dedim kendime niye eziyet etmişim acaba almayarak bilemiyorumyaa teşekkür ederim zaten artık rahatsız etmeye başladı ayrı aparat almam lazım bacak arasından takmak için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?