2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çok az kaldı bu aydan sonra rahatlayacağız Allahın izniyle benim normal hayatta tansiyonum 9/10 13 çıktığında dünyam dönüyor

Çok sağol canım geçmiş olsun. Ben de operasyon falan geçirdim hiç bakılmadı ya bu kan uyuşmazlığına. Salı günü gittiğimde sorayım.
Geçmiş olsun canım kan uyuşmazlığınız var da bu teste mi bakmadılar ? İlk gebeliğin mi kanaman oluyorsa özellikle bu teste bakıyorlar

Geçmiş olsun canım kan uyuşmazlığınız var da bu teste mi bakmadılar ? İlk gebeliğin mi kanaman oluyorsa özellikle bu teste bakıyorlar
İkinci gebeliğim canım ilkinde yapılmıştı gerekenler. Bunda serklaj oldum. Ama hiç bu konu konuşulmadı. Ben bir hatırlatayım yine de :)

Kızlar hayırlı cumalar olsun. 2. doz tetanozu yaptırdım sabah ilki çok ağrımamıştı inşallah bu da hafif geçer. 3. doz için 6 ay sonra yani Mart ayına gel dedi yaptırır mıyım bilmiyorum..
size bir sorum olacak daha önce 200 adet 1 numara bez almıştım goon marka şimdi yine bez alayım diyorum sleepy naturel burda tavsiye edilmişti hangi numaradan almalıyım sizce?

Eklentiler

• A59CA507-C6C2-411C-96DE-73A5EC0400B6.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 37
Yani ikinci gebelik ve ilkiyle kan grubunuz farklı değil mi?

Kan uyuşmazlığı gercekten sıkıntı geçmiş olsun ben dün vuruldum negatif cıktı testim de

Tesekkur ederim insallah sen kolaydan halledersin benim eşim 0+ oglum B+ ben Ab- hepimiz ayrı telden bakalım ikinci bebiş ne olcak

Ben yolculuk sık sık yapıyorum bu aralar biraz daha etkisi zorlamaya başladı tabii. Yolculuk yapılacağı günler tuz tüketmiyorum suyu arttırıyorum. Yol tuvaletleri için ekstra önlem alıyorum. Sırtıma yastık koymak çok iyi geliyor. 2 saatte bir muhakkak 15 dk mola ve yürüyüş çok iyi geliyor. Bu molayı vermezsem şişlik kesin oluyo.

Kan uyuşmazlığı gercekten sıkıntı geçmiş olsun ben dün vuruldum negatif cıktı testim de
Kuzum kan uyuşmazlığı ile ilgili bir şey sorabilir miyim sana benim kan grubum a+ esim 0+ bana normalde indirect coombs yapmaları gerekmiyormuş ama tesadüfen yapmışlardı ilk haftalarda test pozitif çıkmıştı sonraki kontrolümde yine istedim belki hata olmuştur diye yine pozitif çıktı 3 farklı doktora sordum pernitolog dahil bana önemsiz olduğunu rh+ olduğum için uyuşmazlık olmayacağını söylediler bilgin var mi bu konuda niye boyle çıkar ne zamandır unutmuştum konuşulunca yine hatırlayıp evham yaptim

Sizde uyuşmazlık olmadığı için hiçbir sorun olmaz bazen insan vücudundaki bazı antikorlar da testi pozitif çıkarırmış

yaa teşekkür ederim zaten artık rahatsız etmeye başladı ayrı aparat almam lazım bacak arasından takmak için .
Bu markanın aparatını aldım, kullanıyorum 2 haftadır. Çok memnun kaldım, dünya varmış dedim kendime niye eziyet etmişim acaba almayarak bilemiyorum

Eklentiler

• 16596989303055757687074677493303.webp
    82 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…