Teşekkürler söylicem doktor kızsada umrumda değil artıkAmonyaksız boyayla boyat canm rica et dışarıda yada kapılar açık boyasin
Canım ben gece 12 sen sonra bişey yemedim içmedimKızlar bende yarın şeker yüklemesi yaptıracam ama nasıl oluyor kaç dakka bekletiyorlar babamla gidicem çok bekletmekte istemiyorum onu
Vallahi yanlis kan grubu laboratuvar kapattirir kurumu sikayet etseniz
bizim lab da da en son biyokimya makinalari vardi ama kan grubu testini bir fayans uzeri solusyonlarla fii tarihinden klma yontemle yapiyorduk
Dogrudur canım büyük ihtimalle annem de pozitif sandı kendini cunku benden önce 3 aylık bir düşüğü var ablam kesin ab+ o baktırdı ablam dan sonra bir kürtaj ikinciyi istedikleri zaman benim önümden 3 aylık bi düşük sonra ben olmusum ben de negatif olunca tutundum büyük ihtimalle diye düşünüyorum
Ender sarac bir videosun da organik amonyaksiz boyalar icin dipe gelmicek sekilde boyanmasina ok diyorduTeşekkürler söylicem doktor kızsada umrumda değil artık
Ay niye böyle 3 kere istemişler ki ya çok uzunCanım ben gece 12 sen sonra bişey yemedim içmedim
Önce doktorun yanına gittim
Muayene oldum
Sonra kan vermeye indim
9.00 gibi kan verdim
75 lik sıvıyı 10 dk içmem gerekiyormuş 10 dk içinde içtim
10.10 ikinci kez kan verdim
11.10 üçüncü ve son kez kan verdim
Aklımda bulunsun çok teşekkür ederimBu markanın aparatını aldım, kullanıyorum 2 haftadır. Çok memnun kaldım, dünya varmış dedim kendime niye eziyet etmişim acaba almayarak bilemiyorum
Önce açken kan alıyorlar, şekerli sıvıyı veriyorlar içmen için, gazoz gibi bir şey, 10 dk içinde bitirmeni istiyorlar ve ilk kan alımından tam 1 saat sonra ikinci kan alımı için tekrar orada olmanı istiyorlar.Kızlar bende yarın şeker yüklemesi yaptıracam ama nasıl oluyor kaç dakka bekletiyorlar babamla gidicem çok bekletmekte istemiyorum onu
yok be hic sesini cikarma .Kızlar başıma çok ilginç bişey geldi PTT avmden 24 paket ıslak mendil aldım 284 liraya bir kaç gün sonra siparişim iptal edildi ama aynı gün pttden siparişiniz kargoya verildi diye mesaj geldi. Aradım stok sorunu sebebiyle siparişiniz iptal edildi dediler. Ama kargodan mesaj geldi dedim sistem hatasıdır dediler iptal görünüyor şuan dediler. Ciddiye almadım sonra akbanktan mesaj geldi pttavm iade ücretiniz hesabınıza yatacaktir diye aynı gün kargo aradı paketiniz var evde misiniz dedilerkargoyu teslim aldım aynı gün para da hesabıma yattı. Şimdi aynı sitede 12 lisi 285 lira olmuş ne yapicam bilemedim arayıp bilgi versem paketi gönderin mi derler güncel fiyattan para mı talep ederler. Benim hiçbir suçum yok ama
Orası öyle ama haksiz kazanç olur benlik değilyok be hic sesini cikarma .
Kendi hatalari.
yavruna evren in bir hediyesibaska birsey alirsin o parayla .
Kızlar başıma çok ilginç bişey geldi PTT avmden 24 paket ıslak mendil aldım 284 liraya bir kaç gün sonra siparişim iptal edildi ama aynı gün pttden siparişiniz kargoya verildi diye mesaj geldi. Aradım stok sorunu sebebiyle siparişiniz iptal edildi dediler. Ama kargodan mesaj geldi dedim sistem hatasıdır dediler iptal görünüyor şuan dediler. Ciddiye almadım sonra akbanktan mesaj geldi pttavm iade ücretiniz hesabınıza yatacaktir diye aynı gün kargo aradı paketiniz var evde misiniz dedilerkargoyu teslim aldım aynı gün para da hesabıma yattı. Şimdi aynı sitede 12 lisi 285 lira olmuş ne yapicam bilemedim arayıp bilgi versem paketi gönderin mi derler güncel fiyattan para mı talep ederler. Benim hiçbir suçum yok ama
yok be ne haksiz kazanci , kimbilir ne kàr vardir onun ustunde . bnce hic sesini cikarma .Orası öyle ama haksiz kazanç olur benlik değilbir sorayım kalsın derlerse kalır
Evet çok şükürAman masallahherşey hazır resmen
Bence durumu bildirin, sipariş ettiğiniz fiyattan ödeme yapmayı teklif edin.Kızlar başıma çok ilginç bişey geldi PTT avmden 24 paket ıslak mendil aldım 284 liraya bir kaç gün sonra siparişim iptal edildi ama aynı gün pttden siparişiniz kargoya verildi diye mesaj geldi. Aradım stok sorunu sebebiyle siparişiniz iptal edildi dediler. Ama kargodan mesaj geldi dedim sistem hatasıdır dediler iptal görünüyor şuan dediler. Ciddiye almadım sonra akbanktan mesaj geldi pttavm iade ücretiniz hesabınıza yatacaktir diye aynı gün kargo aradı paketiniz var evde misiniz dedilerkargoyu teslim aldım aynı gün para da hesabıma yattı. Şimdi aynı sitede 12 lisi 285 lira olmuş ne yapicam bilemedim arayıp bilgi versem paketi gönderin mi derler güncel fiyattan para mı talep ederler. Benim hiçbir suçum yok ama
Kesinlikle muhteşem ben Bi de tavşanlısını aldım 38 TL ye alınabilecek en güzel müslin benceKızlar little dreams çift katli muslin almıştım tereddüt ede ede indirimdeydi iskillenmistim acaba kotu müdür diye 38 tlye aldim, müthiş bi şey çıktı yumuşacık kocaman 110*110 cm. almak isteyenler takip etsin indirimi benim aldigimdan kalmamış ama su linktekinden var indirim olduğunda bundan da alacağım
https://www.hepsiburada.com/little-...PRUL?magaza=ebebek&url_src=and-product-detail
Canım bana kalırsa da Bildir zaten iade istemezler gelmiş ürün. Neden bu ıslak mendili tercih ettin peki ben kaçırdım onu özelliği nedirKızlar başıma çok ilginç bişey geldi PTT avmden 24 paket ıslak mendil aldım 284 liraya bir kaç gün sonra siparişim iptal edildi ama aynı gün pttden siparişiniz kargoya verildi diye mesaj geldi. Aradım stok sorunu sebebiyle siparişiniz iptal edildi dediler. Ama kargodan mesaj geldi dedim sistem hatasıdır dediler iptal görünüyor şuan dediler. Ciddiye almadım sonra akbanktan mesaj geldi pttavm iade ücretiniz hesabınıza yatacaktir diye aynı gün kargo aradı paketiniz var evde misiniz dedilerkargoyu teslim aldım aynı gün para da hesabıma yattı. Şimdi aynı sitede 12 lisi 285 lira olmuş ne yapicam bilemedim arayıp bilgi versem paketi gönderin mi derler güncel fiyattan para mı talep ederler. Benim hiçbir suçum yok ama
Evet ya göbeğim hareket etmeye başladı artık o kadar heyecanla izliyorum kiSeninkiler daha fena son aylarda yumruklar tepikler havada uçuşur yarışa girerler dıştan görmeye başlayınca daha değişik olacak ya çok heyecanlıyım
Sen yine epttyi ara bilgi ver canim parasını 12li fiyattan isterlerse ürünleri gönderirsin senin siparişin kayıtlarda duruyordur zaten 24lu o fiyata almissin, ha belki hatadan dolayı hediye ederler ne güzel olur o zaman parayla başka ihtiyacını görürsün. ama bence ara hem bebeğinde kullanıcan hem başka yerden tatsız bir şekilde çıkmasın o para Allah korusun ben boyle şeylere inaniyorum da okuyunca kayıtsız kalamadimKızlar başıma çok ilginç bişey geldi PTT avmden 24 paket ıslak mendil aldım 284 liraya bir kaç gün sonra siparişim iptal edildi ama aynı gün pttden siparişiniz kargoya verildi diye mesaj geldi. Aradım stok sorunu sebebiyle siparişiniz iptal edildi dediler. Ama kargodan mesaj geldi dedim sistem hatasıdır dediler iptal görünüyor şuan dediler. Ciddiye almadım sonra akbanktan mesaj geldi pttavm iade ücretiniz hesabınıza yatacaktir diye aynı gün kargo aradı paketiniz var evde misiniz dedilerkargoyu teslim aldım aynı gün para da hesabıma yattı. Şimdi aynı sitede 12 lisi 285 lira olmuş ne yapicam bilemedim arayıp bilgi versem paketi gönderin mi derler güncel fiyattan para mı talep ederler. Benim hiçbir suçum yok ama
Ya evet çok güzel ask yaşıyorum resmen tavsanlisi 38 tl değildi ben bunu aldığımda düşerse fiyatı kesin alicam keske başka desenleri de olsa ya kocam da diyor ki bunların büyükler için olanı yok mu bize neden almıyorsunKesinlikle muhteşem ben Bi de tavşanlısını aldım 38 TL ye alınabilecek en güzel müslin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?