2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen bizde bayıldık oğlum hemen sahiplendi anne bu benim üzerimi kapattı tam benim olsun diyor

Olay annenin negatif bebeğin pozitif kanının annede antikor oluşturması ve daha sonraki gebeliklerde veya o anki gebelikte anemiye yada başka sağlık sorunlarına yol açması. olmasından kaynaklanıyor .senin kan grubun zaten pozitif bebeğin negatif olsada kanida karissa sana böyle bı sağlık sorunu oluşmaz testin pozitif olması sorun teşkil etmez yani.

Ölçüleri nasıl canim biliyor musun bana ufak tefek bi şey lazim ahşap beşik aldım 120*60 sigdiramiyorum yatak odama daha küçük bi şey lazim
Ölçüleri 92-58 yazıyor görselini yükledim çok hafif evin içinde heryere götürebilirsin sallanma özelliği reflü yatağı özelliği müzikli aparatida vardı çok pratik bişey yani.700 aldım ben sıfırı 1800 civarı.

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-06-01-46-47-089_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 49
Canım b

Canım bana kalırsa da Bildir zaten iade istemezler gelmiş ürün. Neden bu ıslak mendili tercih ettin peki ben kaçırdım onu özelliği nedir
Bionatural gibi içeriği temizmjs ama bionaturalden daha kalın dokuluymus yorumları bayağı iyiydi o yüzden aldım ama bezini bionatural aldım

Canim benimde yatak odamda dar bir alan vardı ölçtüm bictim anne yani aldım kendi odasına Montessori bebek odası takımı aldik ama ,ilk ,6ay bizimle aynı odada olacak

Yataş juno gibi birşey alıp birşeyin üstüne koysanız?

Am
amazon olsa hata için özür diler, mendilleri hediye ederdi. Ama ptt ne yapar bilemedim.

Canımız acıyor normalmi diye yazarız artık şimdi tepik atıyor ama pat diye son 2 ayda gümbür gümbür hissedeceğiz

Merhaba 2021 Kasım annesi olarak konunuzu gözlerim dolu dolu okuyorum kızlarrr. Hepiniz sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah. Sorunuza gelince. Bu süreçte iyi ki almışım dediğim şeylerin başında anne yanı beşik geldi. Kesinlikle alın aldırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…