Kesinlikle. Daha dünyaya gelmeden kalbimi büyüttüler de eşit bir şekilde paylaştılar da Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallahIste annelik boyle bisey
Amin canım inşallahHer yer cidden bi değişik sağ salim bi dogursaydık hayırlısıyla valla Allah kimseyi hastaneye falan düşürmesin
Aynen bizde bayıldık oğlum hemen sahiplendi anne bu benim üzerimi kapattı tam benim olsun diyorYa evet çok güzel ask yaşıyorum resmen tavsanlisi 38 tl değildi ben bunu aldığımda düşerse fiyatı kesin alicam keske başka desenleri de olsa ya kocam da diyor ki bunların büyükler için olanı yok mu bize neden almıyorsun
Olay annenin negatif bebeğin pozitif kanının annede antikor oluşturması ve daha sonraki gebeliklerde veya o anki gebelikte anemiye yada başka sağlık sorunlarına yol açması. olmasından kaynaklanıyor .senin kan grubun zaten pozitif bebeğin negatif olsada kanida karissa sana böyle bı sağlık sorunu oluşmaz testin pozitif olması sorun teşkil etmez yani.Canım kan uyuşmazlığı yoksa indirect coombs un negatif çıkması gerekmiyor mu? ben o kadar araştırdım ama hep pozitifse uyuşmazlık oluyor diyordu, gerçi doktorlar ben rh+ olduğum için bir önemi yok dedi ama ben yine de takrarlamistim testi iki kere pozitif çıktı
Ölçüleri 92-58 yazıyor görselini yükledim çok hafif evin içinde heryere götürebilirsin sallanma özelliği reflü yatağı özelliği müzikli aparatida vardı çok pratik bişey yani.700 aldım ben sıfırı 1800 civarı.Ölçüleri nasıl canim biliyor musun bana ufak tefek bi şey lazim ahşap beşik aldım 120*60 sigdiramiyorum yatak odama daha küçük bi şey lazim
Bionatural gibi içeriği temizmjs ama bionaturalden daha kalın dokuluymus yorumları bayağı iyiydi o yüzden aldım ama bezini bionatural aldımCanım b
Canım bana kalırsa da Bildir zaten iade istemezler gelmiş ürün. Neden bu ıslak mendili tercih ettin peki ben kaçırdım onu özelliği nedir
Canim benimde yatak odamda dar bir alan vardı ölçtüm bictim anne yani aldım kendi odasına Montessori bebek odası takımı aldik ama ,ilk ,6ay bizimle aynı odada olacakKızlar bebeğin beşiğini odasına koyacağım ama çocuk yanımda yatmalı yani nasıl yapacağım bilemedim odamda beşiği koyacak alan yok küçük tipli bir beşik anadizi nasıl bir şey alabilirim almış olan kullanmış olan araştırmış olan kısacası önerisi olan varsa link atabilir mi uygun fiyatlı olanindan
1 saatte 1 alıyorlar canim 3saatte bitti benimKızlar bende yarın şeker yüklemesi yaptıracam ama nasıl oluyor kaç dakka bekletiyorlar babamla gidicem çok bekletmekte istemiyorum onu
Yataş juno gibi birşey alıp birşeyin üstüne koysanız?Canım kan uyuşmazlığı yoksa indirect coombs un negatif çıkması gerekmiyor mu? ben o kadar araştırdım ama hep pozitifse uyuşmazlık oluyor diyordu, gerçi doktorlar ben rh+ olduğum için bir önemi yok dedi ama ben yine de takrarlamistim testi iki kere pozitif cikti
Ölçüleri nasıl canim biliyor musun bana ufak tefek bi şey lazim ahşap beşik aldım 120*60 sigdiramiyorum yatak odama daha küçük bi şey lazim
amazon olsa hata için özür diler, mendilleri hediye ederdi. Ama ptt ne yapar bilemedim.Kızlar başıma çok ilginç bişey geldi PTT avmden 24 paket ıslak mendil aldım 284 liraya bir kaç gün sonra siparişim iptal edildi ama aynı gün pttden siparişiniz kargoya verildi diye mesaj geldi. Aradım stok sorunu sebebiyle siparişiniz iptal edildi dediler. Ama kargodan mesaj geldi dedim sistem hatasıdır dediler iptal görünüyor şuan dediler. Ciddiye almadım sonra akbanktan mesaj geldi pttavm iade ücretiniz hesabınıza yatacaktir diye aynı gün kargo aradı paketiniz var evde misiniz dedilerkargoyu teslim aldım aynı gün para da hesabıma yattı. Şimdi aynı sitede 12 lisi 285 lira olmuş ne yapicam bilemedim arayıp bilgi versem paketi gönderin mi derler güncel fiyattan para mı talep ederler. Benim hiçbir suçum yok ama
Bir haftam var sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel bir tatil olur inşallah.Günaydın kızlarbugün tatil için yola çıkıyoruz, çok mutluyum darısı tatili gelmiş diğer annelerin başına
Canımız acıyor normalmi diye yazarız artıkEvet ya göbeğim hareket etmeye başladı artık o kadar heyecanla izliyorum kidışardan elini ayağını hissedeceğimiz günler de yakındır canım acımaya başladığında muhtemelen bu cümleleri kuramam tabi
Bakalım ya site uzerinden görüş yazıcam ya da ariycam pttye de ulaşmak çileAm
amazon olsa hata için özür diler, mendilleri hediye ederdi. Ama ptt ne yapar bilemedim.
Şükür benm öyle olmadı ya 1 kere içtikten 1 saat sonra aldılar galiba 50 Gr di diye1 saatte 1 alıyorlar canim 3saatte bitti benim
Merhaba 2021 Kasım annesi olarak konunuzu gözlerim dolu dolu okuyorum kızlarrr. Hepiniz sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah. Sorunuza gelince. Bu süreçte iyi ki almışım dediğim şeylerin başında anne yanı beşik geldi. Kesinlikle alın aldırınKızlar bebeğin beşiğini odasına koyacağım ama çocuk yanımda yatmalı yani nasıl yapacağım bilemedim odamda beşiği koyacak alan yok küçük tipli bir beşik anadizi nasıl bir şey alabilirim almış olan kullanmış olan araştırmış olan kısacası önerisi olan varsa link atabilir mi uygun fiyatlı olanindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?