2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba ikinci gebelik evet , ilk bebek pozitif ben negatifim bir de eşimle de kan uyuşmazlığı var . İlk gebelikte 28. Hafta da ve doğumda iğne olmuştum
Benim de aynı durum söz konusu. Yalnız bana ilk gebelikte değil doğumdan hemen sonra yapıldı iğne. Bu gebeligimin başında testi yaptım negatif çıktı. Bir daha da bir şey yapmadım. Size doktorunuz mu söyledi düzenli testi. Kanama mi oldu?

Sizde yok canım kan uyuşmazlığı önemli değil o yüzden biriniz negatif biriniz pozitif oldugunda oluyor o durum cok ilginç test yapmaları da garip

Ara ara bakmadı mı hıç benim her ay bakmadı bu 4 indirek coobs testi oldugun basından beri ara ara baktı hiç kanamam falan da olmadı cok sukur

Sonunda cozulmesine cok sevindim. Gecmis olsun.
Ben de ayda bir indirect coombs testi yaptiriyorum, ilk bebek. Sizde ikinci oldugu icin sanirim cok daha dikkat edilmesi gerekiyor. Umarim kolayca atlatiriz bu sureci.

Sizde yok canım kan uyuşmazlığı önemli değil o yüzden biriniz negatif biriniz pozitif oldugunda oluyor o durum cok ilginç test yapmaları da garip
Gebelik için otomatik istenen testlerde varmış canım doktor da normalde yapmayız dedi yani yanlışlıkla eklemişler, benim tabi içime kurt düştüğünden defalarca kan testi yaptırdım farkli hastanelerde tabi acaba rh- miyim diye

Ben ilk oğlumu isterken ögrendim negatif oldugumu 26 yasıma kadar kendimi pozitif sanıyordum halam labarant yanlış bakmış bütün aileye pozitif diyip geçmiş ama ben negatifim ve alt genden cıkmıyo kan merkezine gidip arastırttık buyuk ihtimal annem negatif oda bilmiyo baktırmadı

Eklentiler

• P_20220805_130037.webp
    99,8 KB · Görüntüleme: 76
Ya evet olabiliyormuş öyle karışıklıklar sağlık ocaklarinda solüsyonla yapıyorlar ya ben de ehliyet alırken orada yaptırmıştım o yüzden güvenmeyip bi kaç hastanede daha kan tahlili şeklinde yaptırdım sonra hala pozitifti umarım hepsi yanılmamıştır

Ara ara bakmadı mı hıç benim her ay bakmadı bu 4 indirek coobs testi oldugun basından beri ara ara baktı hiç kanamam falan da olmadı cok sukur
Benim de yok kanamam. İlkinde de kendim talep ettim testi. Kimse demedi yani doktor ya da hemsirem. Kanamayı bekliyorlar galiba

Kızlar bebeğin beşiğini odasına koyacağım ama çocuk yanımda yatmalı yani nasıl yapacağım bilemedim odamda beşiği koyacak alan yok küçük tipli bir beşik anadizi nasıl bir şey alabilirim almış olan kullanmış olan araştırmış olan kısacası önerisi olan varsa link atabilir mi uygun fiyatlı olanindan

Kızlar ben bugün popo üstü düştüm. Gittiğim restoranda sandalye kırıkmış bana denk geldi sizce bişey olur mu ? Hastaneye gittim kanama ağrı yok ama yarın kendi doktoruma gidicem bakalım
Canım geçmiş olsun nasıl denk gelmiş gerçekten

Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olduğunda oluyor.yani siz ikinizde pozitfsiniz zaten otestin pozitif olması kadar doğal bi durum yok.yapilmasi hata sana.kan grubu negatif olunca pozitif antijenler anne kanına karisinca pozitif çıkar.benim 0rh- eşimin Brh+ hem grup hem Rh uyuşmazlığı var yani

Hadi kurtuldun kuzum

Çok fenalar çok hemen kendileri rahat etsin diye sola döndürüyorlar sağa yatincada tekmesi bol oluyor
Benim bebeklerimden biri sağda biri solda duruyor. Ne tarafa yatsam altta kalan aşırı hareket ediyor çok üzülüyorum ezildi bebeğim diye sırt üstü yatarken eşit davranıyormuşum gibi hissediyorum bi o zaman da ikisi birden tekme atıyor döne döne yaşıyorum bu aralar

Benimde alanım yok iki kızım tek odada yatıyor bu yüzden şimdilik baby plus anne yani aldım.letgodan ikinci el öneririm gayet temizdi 5 6 ay kullanacagiz zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…