- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
İyi yolculuklar tatlımGünaydın kızlarbugün tatil için yola çıkıyoruz, çok mutluyum darısı tatili gelmiş diğer annelerin başına
Aynen benimde 50 gramdı 1 kere aldılar..50 gram sanırım tarama testi, 75 gram olan tanı testi öyle biliyorum. 50 Grmda sorun varsa 75i içiriyorlar tanı içinŞükür benm öyle olmadı ya 1 kere içtikten 1 saat sonra aldılar galiba 50 Gr di diye
Hadi bakalım hayırlı haberler inşallahGünaydın herkese biz şeker yüklemesine geldikönce minnoş kızımla görüşüp ordan kan vermeye ineceğim
Her şey yolundaymis 815 Gr olmuş maşallahHadi bakalım hayırlı haberler inşallah
Bi bakayım canim o seçeneğe deYataş juno gibi birşey alıp birşeyin üstüne koysanız?
Ya çok güzel zamanlarıdır simdi bebisinin sağlıkla büyüsünMerhaba 2021 Kasım annesi olarak konunuzu gözlerim dolu dolu okuyorum kızlarrr. Hepiniz sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah. Sorunuza gelince. Bu süreçte iyi ki almışım dediğim şeylerin başında anne yanı beşik geldi. Kesinlikle alın aldırın
Ay ne çok pahalıymış küçücük şey elim ayağım titrediYataş juno gibi birşey alıp birşeyin üstüne koysanız?
Oy maşalahhHer şey yolundaymis 815 Gr olmuş maşallahkan verdim 75 Gr dekstrozlu elmalı içecek içtim tekrar kan vericem
Chicco next to me almıştım sekiz aya kadar kullandık. Odasına geçti sonra bir de anne yanı park yataklar çok kullanışlı ben tatil için onlardan almıştım. Baya kullanır onu.Bi bakayım canim o seçeneğe de
Ya çok güzel zamanlarıdır simdi bebisinin sağlıkla büyüsünnasıl bi anne yani kullanıyorsun su an yatabiliyor mu mesela ben alan için küçük olsun istiyorum ama en azından seneye yaza da kullansın yazliga falan goturebileyim istiyorum 80*50 ölçüler var ama bebek sigar mi boyları ne kadar uzar bilemiyorum cevremde hiç bebek de yok
Herkes beni korkuttu şekerli sıvı mide bulandiriyo insanı mahvediyor dediler. Ben mi anormalim çok beğendim tadınıOy maşalahh
Merhaba Allah nasip eder de biz de o günleri görürüz inşallahChicco next to me almıştım sekiz aya kadar kullandık. Odasına geçti sonra bir de anne yanı park yataklar çok kullanışlı ben tatil için onlardan almıştım. Baya kullanır onu.
Ne güzel işte Çok şanslısınHerkes beni korkuttu şekerli sıvı mide bulandiriyo insanı mahvediyor dediler. Ben mi anormalim çok beğendim tadını2 saat oldu içeli birazdan üçüncü kanı vericem
Benim 75 Gr ondan mı acabaŞükür benm öyle olmadı ya 1 kere içtikten 1 saat sonra aldılar galiba 50 Gr di diye
Su içerseniz mideniz bulanir dediler banaNe güzel işte Çok şanslısın
Markadan markaya da içecek farkediyor olabilir mi bence kesinlikle farkediyordur benim bi arkadaşımda böyle güzel anlatmıştı ben korkusuzca gittim sonra yutmak için suyla birlikte içtim tüm şişeyi. Aşırı yoğun baklava şerbeti gibi bişeydi benimki aşağı inmiyordu resmen. Sonra iki saat boyunca onu çıkarmamak için dualar ederek geçti bidaha içemem diyeAllahtan şeker çıkmadı tabi önemli olan sonuç herşeye katlanmayı göze almışız bu süreçte
Aynıyız be kaderdaşımBiz bu sene önceden rezervasyon yaptırdığımız tatili iptal etmek zorunda kaldık riskli gebelik sebebiyle. Sağlık olsun da seneye acısını çıkarırız inşallah. Tatile giden arkadaşlara bol eğlenceler dilerim
Normalde park yatağın mantığı yatağınızdan kalkmadan bebek ile ilgilenmenize olanak vermesinden geçiyor ancak ben de mesela emzirecepim zaman kalkıp koltukta emziriyordum. Yatarak çok rahat emziremedim küçükken. Bence yine de kullanışlı olur hani arada bebeğe bakmanız açısındanMerhaba Allah nasip eder de biz de o günleri görürüz inşallahtecrübenize dayanarak ben de bi soru sormak istiyorum yatakla ilgili. Ben yoyko park yatak aldım iki tane yatak odam büyük her iki tarafa da koyacağız sığıyor fakat benim kendi yatağım baya yüksekmiş sanırım anne yanını açtığımda bebek seviyesi baya bi aşağıda kalıyor. Aynı seviyede olamayınca Bu şekilde anne yanı almış olmamın bi anlamı kalmamış mı oldu yoksa aşağıda olsa da yine kullanışlı olur mu?
Bende çok beğenmiştim tadını ,mor renkli teneke içecekti elma aromalydıHerkes beni korkuttu şekerli sıvı mide bulandiriyo insanı mahvediyor dediler. Ben mi anormalim çok beğendim tadını2 saat oldu içeli birazdan üçüncü kanı vericem
Doktoruma soracağım olur derse doğuma bikaç gün kala boyatırım belki o da. Boyatırsam da kendi rengime yakın olacak. Çünkü doğumdan sonra 2 ay kadar kuaföre gidebileceğimi hiç sanmıyorum. Hem kış, hem bebek derken kuaföre git gel en az 3 saat demek o kadar süre ayrı kalmak istemem. Boyatma süresini mümkün olduğu kadar uzatmak için en iyisi kendi rengim diye düşünüyorum. Aklıma yatan bu. 4.aydan sonra belki. Bide doğumdan sonra galiba saçlar dökülüyormuş çok, yormak istemem saçlarımı.Kızlar doğum zamanı belli olduktan sonra 1,2 gün içinde saçımızı boyatsak ne olur sanki yaa
Bakıldı aslında bi sorun yok dedi doktorlar.canım magnezyum yada demir baktır
Ortadan açılanlardan alacağım ben ayaksız. Ama bunlar değil galiba bahsedilen, bunlardan da bikaç tane olsun ama uzun ayaksız tulumlardan da olsun, bizim bebelerimiz kışın doğacaklar üşümesin .Güzel kadınlar hanginizdi
Ortadan açılan çıtçıtlı body daha iyi ayakları sıkışmaz demisti bumu dediğiniz
virginiastat
@Lovelyicecream
Canım pas varsa bardağa dökerken o pas sodaya da bulaşmıyor mu ? Bende pas korkusu var.Bende şişeden içiyordum vitamini gitmesin diye bardağa katmiyordum sonra bir baktım pas dedim budami beni bulurcamda pas ne alakaysa hep kapaktan geçiyor
Düşük olan hangisi canım hgb mi demir mi ferritin mi ?9.1 baya düşük benimki
Mecburi değil ama kramplar oluyor. Magnezyum iyi geliyor rahatlatıyor.Yok kuzum daha doktora gitmedim magnezyum mecburi yaziyormu şuan bende o anlattiklari uyusma tutulma gibi birsey olmadı gidince sorarım
Kramp az ve nadir oluyor magnezyum öncesi daha çoktu bende. Ama yatamıyotum yine de dün gece uyumadım neredeyse. Soluma yattım olmadı sağıma yattım olmadı. Yatak rahatsız etti resmen.uykular haram oldu arkadaşlar bacak ağrısından ve kramptan uyku uyumadan işe geldim
Muhtemelen aynı üründür canım ben 75 Gr aldım 50 grlik olan morduBende çok beğenmiştim tadını ,mor renkli teneke içecekti elma aromalydıbaya severek içtim hatta kan vermeye girdim hemşire diyoki ilk defa biri beğendi
Yatarak emzirirken uyuyakalırım ben ya çok tehlikeli değil mi. emzirme için olduğunu hiç düşünmemiştim zaten iki bebek olacağı için mecbur kalkacağım da göz seviyesinde olması amaç diye düşünüyordum şimdi tepeden bakacaz artık yapcak bişey yok baktım hepsi aynı yükseklikte geri göndermedim o yüzden yatakları inşallah benim için de kullanışlı olur park yatak uzun vadedeNormalde park yatağın mantığı yatağınızdan kalkmadan bebek ile ilgilenmenize olanak vermesinden geçiyor ancak ben de mesela emzirecepim zaman kalkıp koltukta emziriyordum. Yatarak çok rahat emziremedim küçükken. Bence yine de kullanışlı olur hani arada bebeğe bakmanız açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?