2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benımki israrla vermıyor magnezyum boya konusunda bende kendi rengımı boyatcam

Kızlar Hepsiburada marka günlerinde lierac indirimi var, çatlak bakım kremi %15 düşüyor sepette. Ben lierac kullanmıyorum ama aramızda vardır illa ki kullanıcısı
Ben kullanıyorum ama biter mi bitmez mi emin olamıyorum ya hala ağır ama içini göremiyorum

Kızlar Hepsiburada marka günlerinde lierac indirimi var, çatlak bakım kremi %15 düşüyor sepette. Ben lierac kullanmıyorum ama aramızda vardır illa ki kullanıcısı
Teşekkür ederim haber verdiğin için premium ile 220 liraya almış oldum kaç ay önce dsha pahalı almıştım

Yaptığım şeye bakın
Ayyy çok tatlı, sağkıkla kullansın kuzu

M Mekap virginiastat seneye bebenizle inş ttailin keyfini çıkarın kızlar

B benimadimumut sana da şimdiden mükemmel bir tatil diliyorum

Evaante ben de lierac kullanıyorum, hamileliğin 3. Ayında başladım şu an bitti sayılır. Ben mi çok kullanıyorum acaba çatlarım diye korkuma çok sıkıyor da olabilirim çünkü ben, kendimi biliyorum

Geçmiş olsun bu arada canım

Ben de yarı yolda kalırım biter falan diye alacaktım şimdi tükendi Hepsiburadada

Kızlar kahverengi lekelenme yaşayan varmi aranızda sabah uyandigimdan beri kahverengi lekelenmem var anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…