Normal şekerin sorun yokKızlar şeker yüklemesi sonuçlarım çıktı açlık 85 1. Saat 155 2.saat 131 çıkmış 75 grlik yaptırmıştım normal mi? Pazartesi doktora yazıcam
Benımki israrla vermıyor magnezyum boya konusunda bende kendi rengımı boyatcamDoktoruma soracağım olur derse doğuma bikaç gün kala boyatırım belki o da. Boyatırsam da kendi rengime yakın olacak. Çünkü doğumdan sonra 2 ay kadar kuaföre gidebileceğimi hiç sanmıyorum. Hem kış, hem bebek derken kuaföre git gel en az 3 saat demek o kadar süre ayrı kalmak istemem. Boyatma süresini mümkün olduğu kadar uzatmak için en iyisi kendi rengim diye düşünüyorum. Aklıma yatan bu. 4.aydan sonra belki. Bide doğumdan sonra galiba saçlar dökülüyormuş çok, yormak istemem saçlarımı.
Bakıldı aslında bi sorun yok dedi doktorlar.
Ortadan açılanlardan alacağım ben ayaksız. Ama bunlar değil galiba bahsedilen, bunlardan da bikaç tane olsun ama uzun ayaksız tulumlardan da olsun, bizim bebelerimiz kışın doğacaklar üşümesin .
Canım pas varsa bardağa dökerken o pas sodaya da bulaşmıyor mu ? Bende pas korkusu var.
Düşük olan hangisi canım hgb mi demir mi ferritin mi ?
Mecburi değil ama kramplar oluyor. Magnezyum iyi geliyor rahatlatıyor.
Kramp az ve nadir oluyor magnezyum öncesi daha çoktu bende. Ama yatamıyotum yine de dün gece uyumadım neredeyse. Soluma yattım olmadı sağıma yattım olmadı. Yatak rahatsız etti resmen.
Evet benimki bunun moruyduMuhtemelen aynı üründür canım ben 75 Gr aldım 50 grlik olan mordu
75 grlikta tespit etmek daha kolay oluyormuş canım aile öykümu sormadan 75 verdiEvet benimki bunun moruydu50 gramdı . Sana neden ilk 75gramı verdi doktorun?
Oh çok şükürNormal şekerin sorun yok
Anladım canım tamam,benimki 50 de sorun çıkmayınca 75i vermedi ozaman75 grlikta tespit etmek daha kolay oluyormuş canım aile öykümu sormadan 75 verdi
Ay çok şeker sağlıkla kullansın bıdıkYaptığım şeye bakın
Teşekkürler teyEsiiiOyyy yesinler
Ben kullanıyorum ama biter mi bitmez mi emin olamıyorum ya hala ağır ama içini göremiyorumKızlar Hepsiburada marka günlerinde lierac indirimi var, çatlak bakım kremi %15 düşüyor sepette. Ben lierac kullanmıyorum ama aramızda vardır illa ki kullanıcısı
Teşekkür ederim haber verdiğin içinKızlar Hepsiburada marka günlerinde lierac indirimi var, çatlak bakım kremi %15 düşüyor sepette. Ben lierac kullanmıyorum ama aramızda vardır illa ki kullanıcısı
Ayyy çok tatlı, sağkıkla kullansın kuzuYaptığım şeye bakın
Ben de yarı yolda kalırım biter falan diye alacaktım şimdi tükendi HepsiburadadaAyyy çok tatlı, sağkıkla kullansın kuzu
M Mekapvirginiastat seneye bebenizle inş ttailin keyfini çıkarın kızlar
B benimadimumut sana da şimdiden mükemmel bir tatil diliyorum
Evaante ben de lierac kullanıyorum, hamileliğin 3. Ayında başladım şu an bitti sayılır. Ben mi çok kullanıyorum acaba çatlarım diye korkuma çok sıkıyor da olabilirim çünkü ben, kendimi biliyorum
Geçmiş olsun bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?