2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkürler ponciiik

Kızlar kahverengi lekelenme yaşayan varmi aranızda sabah uyandigimdan beri kahverengi lekelenmem var anlamadım
Ben yaşadım canım son zamanlarda iki üç kere ilkinde ilişki sonrası acil doktora gitmiştim herşey yolundaydı. Bu hafta yine geldi doktor ilişkiden sonra geldiği için önemsiz buluyor. Ordaki damarların hassas olmasıyla alakalı oluyormuş. Artık gelince korkmuyorum yorgunluktan da olabilir ilişkiden de tabi başka sebep yoksa

Herkes beni korkuttu şekerli sıvı mide bulandiriyo insanı mahvediyor dediler. Ben mi anormalim çok beğendim tadını 2 saat oldu içeli birazdan üçüncü kanı vericem
Yok canım sadece acken biraz zor gidiyo yoksa meyveli gazoz gibi birsey
Anladım canım tamam,benimki 50 de sorun çıkmayınca 75i vermedi ozaman
Bana direk 75mg yaptı hiç 50 içmedim her kesin doktoru ayrı kafa ya

Ayy kızlar ya benim çok fena mide yanmalarım başladı iki haftadır. Oğlumda Soğuk süt içince geçerdi. Bunda geçmiyor da. Mide yanması yaşayan başkası var mı. Nasıl çözüm buldunuz geçmesi için?

Kızlar bu doktorlar 50 75 seker yüklenmesini neye gore yapıyor? Benim doktorum 75lik yaptır dedi sağlık ocagina gittim dun 3. Kan elimizde kalır dış labaratuvara gidiyor tahlilleri erken gönderiyoruz deyip almadılar. 50likte açlık ve 1 saate mi bakılıyor sadece saglik ocagi 50lik al gel demişti basta bana çünkü acaba ondan mi isim hastaneye kaldı benim de

Bana rennie duo şurup kullanabileceğimi söyledi doktorum yanma sürekli olmuyor bende dayanilmayacak kadar artarsa içiyorum bir ölçek iyi geliyor

Canm doktorum bana yanmalar için Rennie verdi onu içiyorum ,bende de başladı çünkü

CNm doktorlar arası farklı ekoller varmış bazıları iki kerede bazıları tek seferde şeker yükleme yapıyormuş. Netten araştırmıştım. Bana 50 gram tek sefer yaptı önce bi açken sabah hemen kan aldı açlık şekerim 84 müş sonra sıvıyı içtim 1 saat sonra kan aldılar oda 120 çıkmjş .Sonuçlar kötü olsaydı tanı testi içi haftaya bir daha çağıracaktım ozman 75 vercektim dedi.Normal çıktığı için haftaya gelmene gerek yok dedi

Ay hanımlar çok ilginç Bi şekilde bikini bölgemin sol tarafı ağrıyo ya.. Neden acaba
Pzrtesi yola çıkacaktım bişey olurmu ki

Pas dışında kuzum döndüre döndüre bakıyorum

O tulumdan bulursan benide etiketle

Sorularım çok birikti kabızlık için hap yürüyüş kaç bin adım atim biontech olimmi magnezyum baslimmi bu tansiyonum ne olacak varmi arttıran

Yani yatak ayrı olduğu için çok büyük tehlike oluşturmuyor ama dediğim gibi hani kontrol açısından da iyi oluyor

Ben kullanıyorum ama biter mi bitmez mi emin olamıyorum ya hala ağır ama içini göremiyorum

Ben de 3.ayda başladım, ilave olarak badger ve bio oil de kullanıyordum, biri bitti ikincisini aldım bol buldum sanırım. Trendyol’da kendi mağazasında 3 al 2 öde görünce tekrar aldım, nasıl olsa çabuk bitiyor. Bir de doğumdan sonra da bir süre kullanın diyorlar.

M mucizemmelegim merhaba son durumunuz nasıl acaba merak ettim? Umarım bebisinizde sizde iyisinizdir
Çok şükür canım iyiyiz. 22. haftada acil serklaj yapıldı. Bir hafta hastanede kaldım. Sonrasında taburcu oldum. Taburcu olduktan bir hafta sonra da bir anda kanama oldu. Doktor dikişleri ve bebeğin iyi olduğunu söyledi kanamanın sebebi bulunamadı. 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum. Şuan 26+1 olduk. Banyo ve tuvalet dışında kalkmıyorum.
Hayırlısıyla 30 lu haftalara geliriz inşallah

Iyi olmanıza sevindim. Allahın izniyle gelirsiniz insallah. zaten ondan sonra korkmayın yeğenlerim 32. Haftada doğdu küvöze bile girmediler. Umarım sağlıklı bir sekilde kucaginiza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…