Teşekkürler ponciiikAyyy çok tatlı, sağkıkla kullansın kuzu
@Mekapvirginiastat seneye bebenizle inş ttailin keyfini çıkarın kızlar
@benimadimumut sana da şimdiden mükemmel bir tatil diliyorum
Evaante ben de lierac kullanıyorum, hamileliğin 3. Ayında başladım şu an bitti sayılır. Ben mi çok kullanıyorum acaba çatlarım diye korkuma çok sıkıyor da olabilirim çünkü ben, kendimi biliyorum
Geçmiş olsun bu arada canım
Ben yaşadım canım son zamanlarda iki üç kere ilkinde ilişki sonrası acil doktora gitmiştim herşey yolundaydı. Bu hafta yine geldi doktor ilişkiden sonra geldiği için önemsiz buluyor. Ordaki damarların hassas olmasıyla alakalı oluyormuş. Artık gelince korkmuyorum yorgunluktan da olabilir ilişkiden de tabi başka sebep yoksaKızlar kahverengi lekelenme yaşayan varmi aranızda sabah uyandigimdan beri kahverengi lekelenmem var anlamadım
Yok canım sadece acken biraz zor gidiyo yoksa meyveli gazoz gibi birseyHerkes beni korkuttu şekerli sıvı mide bulandiriyo insanı mahvediyor dediler. Ben mi anormalim çok beğendim tadını2 saat oldu içeli birazdan üçüncü kanı vericem
Bana direk 75mg yaptı hiç 50 içmedim her kesin doktoru ayrı kafa yaAnladım canım tamam,benimki 50 de sorun çıkmayınca 75i vermedi ozaman
Gaviscon şurup çok iyi geliyor kesinlikle dene.Ayy kızlar ya benim çok fena mide yanmalarım başladı iki haftadır. Oğlumda Soğuk süt içince geçerdi. Bunda geçmiyor da. Mide yanması yaşayan başkası var mı. Nasıl çözüm buldunuz geçmesi için?
Bana rennie duo şurup kullanabileceğimi söyledi doktorum yanma sürekli olmuyor bende dayanilmayacak kadar artarsa içiyorum bir ölçek iyi geliyorAyy kızlar ya benim çok fena mide yanmalarım başladı iki haftadır. Oğlumda Soğuk süt içince geçerdi. Bunda geçmiyor da. Mide yanması yaşayan başkası var mı. Nasıl çözüm buldunuz geçmesi için?
Teşekkür ederim. Bakayım ona birGaviscon şurup çok iyi geliyor kesinlikle dene.
Salı şeker yüklemesi var o gün söyleyeceğim önerilen ilaçlarıBana rennie duo şurup kullanabileceğimi söyledi doktorum yanma sürekli olmuyor bende dayanilmayacak kadar artarsa içiyorum bir ölçek iyi geliyor
O zamana kadar da çekeceğim artık yapacak bir şey yokBana rennie duo şurup kullanabileceğimi söyledi doktorum yanma sürekli olmuyor bende dayanilmayacak kadar artarsa içiyorum bir ölçek iyi geliyor
Canm doktorum bana yanmalar için Rennie verdi onu içiyorum ,bende de başladı çünküAyy kızlar ya benim çok fena mide yanmalarım başladı iki haftadır. Oğlumda Soğuk süt içince geçerdi. Bunda geçmiyor da. Mide yanması yaşayan başkası var mı. Nasıl çözüm buldunuz geçmesi için?
Hayaller hayatlar :) neyse sağlık olsun.Aynıyız be kaderdaşımbizde her şeyi iptal ettik mecburen
CNm doktorlar arası farklı ekoller varmış bazıları iki kerede bazıları tek seferde şeker yükleme yapıyormuş. Netten araştırmıştım. Bana 50 gram tek sefer yaptı önce bi açken sabah hemen kan aldı açlık şekerim 84 müş sonra sıvıyı içtim 1 saat sonra kan aldılar oda 120 çıkmjş .Sonuçlar kötü olsaydı tanı testi içi haftaya bir daha çağıracaktım ozman 75 vercektim dedi.Normal çıktığı için haftaya gelmene gerek yok dediKızlar bu doktorlar 50 75 seker yüklenmesini neye gore yapıyor? Benim doktorum 75lik yaptır dedi sağlık ocagina gittim dun 3. Kan elimizde kalır dış labaratuvara gidiyor tahlilleri erken gönderiyoruz deyip almadılar. 50likte açlık ve 1 saate mi bakılıyor sadece saglik ocagi 50lik al gel demişti basta bana çünkü acaba ondan mi isim hastaneye kaldı benim de
Pas dışında kuzum döndüre döndüre bakıyorumDoktoruma soracağım olur derse doğuma bikaç gün kala boyatırım belki o da. Boyatırsam da kendi rengime yakın olacak. Çünkü doğumdan sonra 2 ay kadar kuaföre gidebileceğimi hiç sanmıyorum. Hem kış, hem bebek derken kuaföre git gel en az 3 saat demek o kadar süre ayrı kalmak istemem. Boyatma süresini mümkün olduğu kadar uzatmak için en iyisi kendi rengim diye düşünüyorum. Aklıma yatan bu. 4.aydan sonra belki. Bide doğumdan sonra galiba saçlar dökülüyormuş çok, yormak istemem saçlarımı.
Bakıldı aslında bi sorun yok dedi doktorlar.
Ortadan açılanlardan alacağım ben ayaksız. Ama bunlar değil galiba bahsedilen, bunlardan da bikaç tane olsun ama uzun ayaksız tulumlardan da olsun, bizim bebelerimiz kışın doğacaklar üşümesin .
Canım pas varsa bardağa dökerken o pas sodaya da bulaşmıyor mu ? Bende pas korkusu var.
Düşük olan hangisi canım hgb mi demir mi ferritin mi ?
Mecburi değil ama kramplar oluyor. Magnezyum iyi geliyor rahatlatıyor.
Kramp az ve nadir oluyor magnezyum öncesi daha çoktu bende. Ama yatamıyotum yine de dün gece uyumadım neredeyse. Soluma yattım olmadı sağıma yattım olmadı. Yatak rahatsız etti resmen.
Yani yatak ayrı olduğu için çok büyük tehlike oluşturmuyor ama dediğim gibi hani kontrol açısından da iyi oluyorYatarak emzirirken uyuyakalırım ben ya çok tehlikeli değil mi. emzirme için olduğunu hiç düşünmemiştim zaten iki bebek olacağı için mecbur kalkacağım da göz seviyesinde olması amaç diye düşünüyordum şimdi tepeden bakacaz artık yapcak bişey yok baktım hepsi aynı yükseklikte geri göndermedim o yüzden yatakları inşallah benim için de kullanışlı olur park yatak uzun vadede
Ben kullanıyorum ama biter mi bitmez mi emin olamıyorum ya hala ağır ama içini göremiyorum
Ayyy çok tatlı, sağkıkla kullansın kuzu
@Mekapvirginiastat seneye bebenizle inş ttailin keyfini çıkarın kızlar
@benimadimumut sana da şimdiden mükemmel bir tatil diliyorum
Evaante ben de lierac kullanıyorum, hamileliğin 3. Ayında başladım şu an bitti sayılır. Ben mi çok kullanıyorum acaba çatlarım diye korkuma çok sıkıyor da olabilirim çünkü ben, kendimi biliyorum
Geçmiş olsun bu arada canım
Çok şükür canım iyiyiz. 22. haftada acil serklaj yapıldı. Bir hafta hastanede kaldım. Sonrasında taburcu oldum. Taburcu olduktan bir hafta sonra da bir anda kanama oldu. Doktor dikişleri ve bebeğin iyi olduğunu söyledi kanamanın sebebi bulunamadı. 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum. Şuan 26+1 olduk. Banyo ve tuvalet dışında kalkmıyorum.M mucizemmelegim merhaba son durumunuz nasıl acaba merak ettim? Umarım bebisinizde sizde iyisinizdir
Iyi olmanıza sevindim. Allahın izniyle gelirsiniz insallah. zaten ondan sonra korkmayın yeğenlerim 32. Haftada doğdu küvöze bile girmediler. Umarım sağlıklı bir sekilde kucaginiza almak nasip olurÇok şükür canım iyiyiz. 22. haftada acil serklaj yapıldı. Bir hafta hastanede kaldım. Sonrasında taburcu oldum. Taburcu olduktan bir hafta sonra da bir anda kanama oldu. Doktor dikişleri ve bebeğin iyi olduğunu söyledi kanamanın sebebi bulunamadı. 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum. Şuan 26+1 olduk. Banyo ve tuvalet dışında kalkmıyorum.
Hayırlısıyla 30 lu haftalara geliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?