2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bacak baldır krampları için ben bunu içiyorum Doktorum vermişti. İngilitere menşei. Kramp sorunum kalktı ortadan. Eczane fiyatı şimdilik 109 lira nette daha uygun ama güvenilir mi bilmiyorum.

Yakın zamanda yani 1 haftaicine ilişki olmadı ama plesenta aşağıda acaba ondan mı bilmiyorum

Yakın zamanda yani 1 haftaicine ilişki olmadı ama plesenta aşağıda acaba ondan mı bilmiyorum
Benim de ilk kahverengi lekem ilişki yokken gelmişti. Doktor kanın bekleyince akıntıyla kahverengi geldiğini söylemişti. Tabi sizin başka durumunuz varsa doktora söylemeniz gerekli. Ama kahverengi bekleyip akınca oluyor. Taze kan değil

Doğru inşallah sıkıntı olmaz pazartesi günü doktordaymis gayet iyi sıkıntı yok demişti birden sabah böyle görünce endiselendim

Bebek hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür hareket ediyor tekmelere devam ediyor

Ay hanımlar çok ilginç Bi şekilde bikini bölgemin sol tarafı ağrıyo ya.. Neden acaba
Pzrtesi yola çıkacaktım bişey olurmu ki
Benim de hamileliğin başından beri sol kasığımda ara ara ağrı oldu hep. Şuanda da geziyor ağrı. Hep yattigimdan mi anlamadım agrilarim artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…