- 26 Mart 2022
- 156
- 210
- 18
- 36
Amin canım insallahhhhIyi olmanıza sevindim. Allahın izniyle gelirsiniz insallah. zaten ondan sonra korkmayın yeğenlerim 32. Haftada doğdu küvöze bile girmediler. Umarım sağlıklı bir sekilde kucaginiza almak nasip olur
Yakın zamanda yani 1 haftaicine ilişki olmadı ama plesenta aşağıda acaba ondan mı bilmiyorumBen yaşadım canım son zamanlarda iki üç kere ilkinde ilişki sonrası acil doktora gitmiştim herşey yolundaydı. Bu hafta yine geldi doktor ilişkiden sonra geldiği için önemsiz buluyor. Ordaki damarların hassas olmasıyla alakalı oluyormuş. Artık gelince korkmuyorum yorgunluktan da olabilir ilişkiden de tabi başka sebep yoksa
Eskiden çok kötüydü şimdi sprite gibi olmuş tadı elmaliydi benim begendimYok canım sadece acken biraz zor gidiyo yoksa meyveli gazoz gibi birsey
Bana direk 75mg yaptı hiç 50 içmedim her kesin doktoru ayrı kafa ya
Benim de ilk kahverengi lekem ilişki yokken gelmişti. Doktor kanın bekleyince akıntıyla kahverengi geldiğini söylemişti. Tabi sizin başka durumunuz varsa doktora söylemeniz gerekli. Ama kahverengi bekleyip akınca oluyor. Taze kan değilYakın zamanda yani 1 haftaicine ilişki olmadı ama plesenta aşağıda acaba ondan mı bilmiyorum
Doğru inşallah sıkıntı olmaz pazartesi günü doktordaymis gayet iyi sıkıntı yok demişti birden sabah böyle görünce endiselendimBenim de ilk kahverengi lekem ilişki yokken gelmişti. Doktor kanın bekleyince akıntıyla kahverengi geldiğini söylemişti. Tabi sizin başka durumunuz varsa doktora söylemeniz gerekli. Ama kahverengi bekleyip akınca oluyor. Taze kan değil
Plensantasi asagida olan annelere diger doktorlar iliskiyi yasaklamisti . Size yasak koymadilar mi ?Yakın zamanda yani 1 haftaicine ilişki olmadı ama plesenta aşağıda acaba ondan mı bilmiyorum
Bebek hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür hareket ediyor tekmelere devam ediyorBenim de ilk kahverengi lekem ilişki yokken gelmişti. Doktor kanın bekleyince akıntıyla kahverengi geldiğini söylemişti. Tabi sizin başka durumunuz varsa doktora söylemeniz gerekli. Ama kahverengi bekleyip akınca oluyor. Taze kan değil
Birşey demedi doktor bana yakında dedi tam kapatma olmamış dedi perinatolog falanda öyle birşey demediPlensantasi asagida olan annelere diger doktorlar iliskiyi yasaklamisti . Size yasak koymadilar mi ?
Ben kanamada korkuyla gittim ama o kadar keyifliydiki ultrasonda :) o ilk korktu dehşetti anlıyorum sizi. Sağlıkla gelsinlerBebek hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür hareket ediyor tekmelere devam ediyor
Benim de hamileliğin başından beri sol kasığımda ara ara ağrı oldu hep. Şuanda da geziyor ağrı. Hep yattigimdan mi anlamadım agrilarim arttiAy hanımlar çok ilginç Bi şekilde bikini bölgemin sol tarafı ağrıyo ya.. Neden acaba
Pzrtesi yola çıkacaktım bişey olurmu ki
İnşallah hepsi sağlıcakla gelsin bebislerimizin inşallahBen kanamada korkuyla gittim ama o kadar keyifliydiki ultrasonda :) o ilk korktu dehşetti anlıyorum sizi. Sağlıkla gelsinler
Siz gittiginizde tekrar sorun isterseniz, ekim annelerinde 2-3 kisi aylardir bu nedenle iliskiye girmiyorlar ama tabi bilemiyorum onlarinki tam kapatmis mi kapatmamis mi .Birşey demedi doktor bana yakında dedi tam kapatma olmamış dedi perinatolog falanda öyle birşey demedi
Tabiki sorarım hatta dikkat edicem bundan sonraSiz gittiginizde tekrar sorun isterseniz, ekim annelerinde 2-3 kisi aylardir bu nedenle iliskiye girmiyorlar ama tabi bilemiyorum onlarinki tam kapatmis mi kapatmamis mii
Ben kullanıyorum ama biter mi bitmez mi emin olamıyorum ya hala ağır ama içini göremiyorum
Ah çok sevindim, çatlaksız günler diliyorum o zamanTeşekkür ederim haber verdiğin içinpremium ile 220 liraya almış oldum kaç ay önce dsha pahalı almıştım
Plasenta aşağıda olunca ilişki yasak canım doktorun soylemedimi.Yakın zamanda yani 1 haftaicine ilişki olmadı ama plesenta aşağıda acaba ondan mı bilmiyorum
o zaman indirimsiz bir paket daha alayım :)Doğumdan sonra da bir süre kullanılıyormuş bu kremler, onu da göz önüne al canım
Benim 2 santimdi rahim agziyla arasındaki mesafe doktor o süre zarfında agır iş yapmayi ve iliskiyi yasaklamisti simdi yukarı cıktığı için yasakları kaldırdıTabiki sorarım hatta dikkat edicem bundan sonra
Akşamüstü stok yoktu şimdi alabildim indirimli :)Doğumdan sonra da bir süre kullanılıyormuş bu kremler, onu da göz önüne al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?