Sağlıkla gelsinler de beraber gidelimHayaller hayatlar :) neyse sağlık olsun.
Süper, her şeyi bindirimli almayalım arada indirimin de gözüne vuralımAkşamüstü stok yoktu şimdi alabildim indirimli :)
Ben iki koli ıslak mendili bedava alınca bayağı coştum :)Süper, her şeyi bindirimli almayalım arada indirimin de gözüne vuralım
Yok kimse birşey demediPlasenta aşağıda olunca ilişki yasak canım doktorun soylemedimi.
Anladım bende dikkat ediyim bundan sonraBenim 2 santimdi rahim agziyla arasındaki mesafe doktor o süre zarfında agır iş yapmayi ve iliskiyi yasaklamisti simdi yukarı cıktığı için yasakları kaldırdı
Ben çok duydum böyle yapanları fizik tedaviye gidip 10 gün rapor alıyolarmış o bitince dahiliyeye gidip bir 10 gün daha :)Kızlar ya bişey soracağım bilen var mı ? Ben kamuda çalışıyorum. 32. Haftadan sonra sağlık ocağından normal rapor alsak olur mu ? Normalde hastayken bile rapor alan biri depilim de doğumdan sonrasjna izin kalsın diye düşündüm5 veya 10 gün rapor alsam, sonra yıllık izin alsam, 4 hafta falan kalıyor zaten doğumuma. Olur mu sizce
Ben hm sitesindeki o montları dolapta 300 e gördüm. Millet 2. Eli bile abartmış. Umarım bizde iyi fiyata denk getiririz.hıı pardon o zaman. tabi zaten içi de dolu olunca bol olsa da doldurur haklısın zaten tecrübelisin de :) dolap uygulamasından hiç mevsimine denk gelememiş sıfır astronotlar gördüm bu arada. bir tane aldım oradan. belki tercih etmek istersin.
Benim tam kanama değilde kan kuruyordu içinde. Sabahları kalkıyordum burnum tıkalı. Tuvalete gidince içinde kan oluyordu. Nemlendirici, nazalnem ve burun bandı ile birsz çözdüm. Bide odayı havalandırmak önrmli. Bu dönemde damarlarda değişiklik oluyormuş normalmiş. Ama çoksa bi doktoruna sor senkızlar ya burnu kanayan var mı hiç? benim hhaftada bir kere kanıyor. Bildiğim kadaryla kötü bir şey deil ama başına gelipte doktora soran var mı merak ettim.
Aman benim ilk bende de oluyor, aşağı doğru baskı oluyor hele bazen epey çok oluyor. Yürüyüşüm de değişti. Penguene döndümKizlar herkese selamlar, benimde asagiya dogru cok kasik agrim oluyor, yurumem bile degisti. Boyle bisey yasiyor musunuz? Doktorum 2. Gebelik oldugu icin normal diyor
Aa magnezyumu neden vermiyor ki zarsrlı mıymış ? Benim bildiğim verilir. Kramp oluyorsa muz ye canımBenımki israrla vermıyor magnezyum boya konusunda bende kendi rengımı boyatcam
Görmüşsündür görsen hatırlarsın ben anlatamadım muhtemelenPas dışında kuzum döndüre döndüre bakıyorum
O tulumdan bulursan benide etiketle
Sorularım çok birikti kabızlık için hap yürüyüş kaç bin adım atim biontech olimmi magnezyum baslimmi bu tansiyonum ne olacakvarmi arttıran
Ben venatura kullaniyordum hic bir faydasını görmedim sürekli para verip duruyorum takviyelere faydası olmuyor diye sgk nin ödediği bi magnezyum yazdırdım efermag, bakalım inşallah iyi gelir bel agrilarima gelmezse bundan alırım ekran görüntüsü aldım canimKızlar bacak baldır krampları için ben bunu içiyorum Doktorum vermişti. İngilitere menşei. Kramp sorunum kalktı ortadan. Eczane fiyatı şimdilik 109 lira nette daha uygun ama güvenilir mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3108776
Sağol, çalıştığım yer karışık. İzin alamıyorum şimdi. İzinlerimi bölmek istemiyorum. Kullanırsam tıplu kullanacağım o da uzun süreli olacak. Bide doğum izni falan git gel olmasın diye bağlayayım dedim. İzne çıkabilmek için de diğerlerinin dönmesini beklemek zorundayım, yerime eleman verilecek falan idare et diyorlar ama bi türlü kolaylık sağlamıyorlar. İşimi bilen başkası da yok. Öyle aylarca rapor almayı da doğru bulmuyorum etik gelmiyor. Alt tarafı maksimum 10 güne ihtiyacım olacak gibi. Deeiiğin gibi olursa çok iyi olurBen çok duydum böyle yapanları fizik tedaviye gidip 10 gün rapor alıyolarmış o bitince dahiliyeye gidip bir 10 gün daha :)
Fizik tedaviye gidebilirsin bence rapor verir. Benim de yerime biri gelecek işi öğreteceğim sonra çıkacağım.Sağol, çalıştığım yer karışık. İzin alamıyorum şimdi. İzinlerimi bölmek istemiyorum. Kullanırsam tıplu kullanacağım o da uzun süreli olacak. Bide doğum izni falan git gel olmasın diye bağlayayım dedim. İzne çıkabilmek için de diğerlerinin dönmesini beklemek zorundayım, yerime eleman verilecek falan idare et diyorlar ama bi türlü kolaylık sağlamıyorlar. İşimi bilen başkası da yok. Öyle aylarca rapor almayı da doğru bulmuyorum etik gelmiyor. Alt tarafı maksimum 10 güne ihtiyacım olacak gibi. Deeiiğin gibi olursa çok iyi olur
32. Haftada doktorun çalışabilir raporu veriyor. O şekilde devam edebiliyorsun. Çalışabilir raporunun üstüne başka bir rapor olur mu onu bilmiyorum canim. Biraz zor gibi. Ama başka bir hekimden alınıyorsa bilemem.Kızlar ya bişey soracağım bilen var mı ? Ben kamuda çalışıyorum. 32. Haftadan sonra sağlık ocağından normal rapor alsak olur mu ? Normalde hastayken bile rapor alan biri depilim de doğumdan sonrasjna izin kalsın diye düşündüm5 veya 10 gün rapor alsam, sonra yıllık izin alsam, 4 hafta falan kalıyor zaten doğumuma. Olur mu sizce
Bende bundan kullanıyorum ama haftada 3 gün, diğer 4 gün sadece magnezyum hapı kullanıyorum. Niye böyle verdi bilmiyorum doktorum.Kızlar bacak baldır krampları için ben bunu içiyorum Doktorum vermişti. İngilitere menşei. Kramp sorunum kalktı ortadan. Eczane fiyatı şimdilik 109 lira nette daha uygun ama güvenilir mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3108776
Sağol canım aklımda olsun deneyeyimFizik tedaviye gidebilirsin bence rapor verir. Benim de yerime biri gelecek işi öğreteceğim sonra çıkacağım.
İşte sorduğum da o, başka doktor rapor verebiliyor mu ?32. Haftada doktorun çalışabilir raporu veriyor. O şekilde devam edebiliyorsun. Çalışabilir raporunun üstüne başka bir rapor olur mu onu bilmiyorum canim. Biraz zor gibi. Ama başka bir hekimden alınıyorsa bilemem.
37. Haftaya kadar çalışa bilir raporu alırsan eğer 5 haftanı doğumdan sonra kullana bilirsin. Kadın doğum veriyor riskli gebelik değilse eğer. Ben o şekilde yapacağım hatta bazı doktorlar 38. Haftaya kadar verebiliyormuş doktorunla bi konuş istersen. Hatta doğumdan sonra rapor veren doktorlar bile var. Ben doğuma girmeden konuşacağım en azından 1 ay idare etsinKızlar ya bişey soracağım bilen var mı ? Ben kamuda çalışıyorum. 32. Haftadan sonra sağlık ocağından normal rapor alsak olur mu ? Normalde hastayken bile rapor alan biri depilim de doğumdan sonrasjna izin kalsın diye düşündüm5 veya 10 gün rapor alsam, sonra yıllık izin alsam, 4 hafta falan kalıyor zaten doğumuma. Olur mu sizce
Ben varım uyanınca ayaklarımı soğuk su ile yıkamazsam uyuyamıyorumMerhaba arkadaslar 23 haftaya girdik ve ayak altlarinda geceleri asiri ayeslenme baslafi botle olan varmi .
Evet alabilirsin. Çalışabilir olman demek hasta olmayacağın anlamına gelmiyor.İşte sorduğum da o, başka doktor rapor verebiliyor mu ?
Bunun normal tavsiye edilen dozu günde 2 tablet canımBende bundan kullanıyorum ama haftada 3 gün, diğer 4 gün sadece magnezyum hapı kullanıyorum. Niye böyle verdi bilmiyorum doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?