2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selam kizlar bu cehennem sıcaklarında karnım pek yok pek yok derken davula döndüm bir haftada hazırlıklar nasıl gidiyor kendine indirimden birşey alan beni etiketlesin lohusaliga dair hiç birseyim halen yok

Selam kizlar bu cehennem sıcaklarında karnım pek yok pek yok derken davula döndüm bir haftada hazırlıklar nasıl gidiyor kendine indirimden birşey alan beni etiketlesin lohusaliga dair hiç birseyim halen yok
Ben de hic bir sey almadim daha gelecek ay baslayacagm insallah evime gecince.Gun gectikce agirlasiyoruz. Ben soguk memleketteym hem hastanede hem evde uyaninca hemen ustume rahatca alacagim pamuklu veya polar uzun sabahlik alacagim onu taktim kafaya :)) ilk dogumumdan kalma cok guzel 2 pijama takimim var bitane daha aldim. Acikcasi bilmiyorum iyi bi liste olusturmam gerekecek :)

Eklentiler

• 94631CAF-EC95-4224-B9DE-77A64AD23FF9.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 46
Hayirli olsun ben de daha almadim bir suru oneri var bakal hangisi kismet olacak bebisin saglikla yatsin icinde.

Ayrica kac aya kadar sigar icine ortalama ?

Bunun normal tavsiye edilen dozu günde 2 tablet canım
Ben de magvital kullanıyorum ama kramplar başımın belası doktor a sormadan sabahları da kullanmaya başladım yine işe yaramıyor. Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırıcam o zaman tekrar sormayı düşünüyorum. Egzersizlerde işe yaramıyor bende

Evet ben de 3 ay önce 1600 e almıştım yatak hediye gelmişti çantası ile birlikte çok kullanışlı bir ürün bebislerimiz sağlıkla uyusun icinde

Hayirli olsun ben de daha almadim bir suru oneri var bakal hangisi kismet olacak bebisin saglikla yatsin icinde.
Çok teşekkür ederiz teyzesi. Bana da herkes bi öneri de bulundu taşına bilir ve kullanışlı olsun basıdır kumaşıdır yapısıdır fiyatıdır derken hepsinin bulunduğu fiyat performans ürünü olarak bunu aldık. Umarım sizde gönlümüze ve bütçenize göre bulabilirsiniz

Evet ben de 3 ay önce 1600 e almıştım yatak hediye gelmişti çantası ile birlikte çok kullanışlı bir ürün bebislerimiz sağlıkla uyusun icinde
Sen çok iyi almışsın ben de son zamana sıkıştırmak istemedim bi de fiyatlar alıp başını gidiyor.

Evet alabilirsin. Çalışabilir olman demek hasta olmayacağın anlamına gelmiyor.
Canım sorduğum şey son yanıtında olan şey. 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım. Kullanmadıklarım doğum sonrasına kalacak. Ama 32. Haftadan sonra yıllık izin kullanacağım, araya sağlık ocağından veya evaante nin dediği gibi fizik tedavi vb doktordan rapor alsam olur mu diye merak ettim.

Ne tarz kramplar vycudunuzun neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…