Ben de hic bir sey almadim daha gelecek ay baslayacagm insallah evime gecince.Gun gectikce agirlasiyoruz. Ben soguk memleketteym hem hastanede hem evde uyaninca hemen ustume rahatca alacagim pamuklu veya polar uzun sabahlik alacagim onu taktim kafaya :)) ilk dogumumdan kalma cok guzel 2 pijama takimim var bitane daha aldim. Acikcasi bilmiyorum iyi bi liste olusturmam gerekecek :)Selam kizlar bu cehennem sıcaklarında karnım pek yok pek yok derken davula döndüm bir haftadahazırlıklar nasıl gidiyor kendine indirimden birşey alan beni etiketlesin lohusaliga dair hiç birseyim halen yok
Hayirli olsun ben de daha almadim bir suru oneri var bakal hangisi kismet olacakKızlar bugün kızçemin beşiğini yatağını ve uyku setini aldım. Elele park yatağını aldım almak isteyen ve tereddüt eden varsa hiç tereddüt etmeden alabilir aşırı kaliteli bir ürün çok araştırarak aldım. Şu an için indirime bile girmiş biz mağazandan aldın 2300 tl ye yatağı ile birlikte aldık şu an trendyol da indirim de Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 Cm Gri-siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ayrica kac aya kadar sigar icine ortalama ?Kızlar bugün kızçemin beşiğini yatağını ve uyku setini aldım. Elele park yatağını aldım almak isteyen ve tereddüt eden varsa hiç tereddüt etmeden alabilir aşırı kaliteli bir ürün çok araştırarak aldım. Şu an için indirime bile girmiş biz mağazandan aldın 2300 tl ye yatağı ile birlikte aldık şu an trendyol da indirim de Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 Cm Gri-siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben de magvital kullanıyorum ama kramplar başımın belası doktor a sormadan sabahları da kullanmaya başladımBunun normal tavsiye edilen dozu günde 2 tablet canım
Evet ben de 3 ay önce 1600 e almıştım yatak hediye gelmişti çantası ile birlikte çok kullanışlı bir ürünKızlar bugün kızçemin beşiğini yatağını ve uyku setini aldım. Elele park yatağını aldım almak isteyen ve tereddüt eden varsa hiç tereddüt etmeden alabilir aşırı kaliteli bir ürün çok araştırarak aldım. Şu an için indirime bile girmiş biz mağazandan aldın 2300 tl ye yatağı ile birlikte aldık şu an trendyol da indirim de Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 Cm Gri-siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Çok teşekkür ederiz teyzesi. Bana da herkes bi öneri de bulundu taşına bilir ve kullanışlı olsun basıdır kumaşıdır yapısıdır fiyatıdır derken hepsinin bulunduğu fiyat performans ürünü olarak bunu aldık. Umarım sizde gönlümüze ve bütçenize göre bulabilirsinizHayirli olsun ben de daha almadim bir suru oneri var bakal hangisi kismet olacakbebisin saglikla yatsin icinde.
Kac aya kadar kullanabilir?Evet ben de 3 ay önce 1600 e almıştım yatak hediye gelmişti çantası ile birlikte çok kullanışlı bir ürünbebislerimiz sağlıkla uyusun icinde
Sen çok iyi almışsın ben de son zamana sıkıştırmak istemedim bi de fiyatlar alıp başını gidiyor.Evet ben de 3 ay önce 1600 e almıştım yatak hediye gelmişti çantası ile birlikte çok kullanışlı bir ürünbebislerimiz sağlıkla uyusun icinde
Satıcı bana 4 yaşına kadar kullanırsınız dedi. 2 -3 yaşına kadar yatabilir sonra oyun parkı olarak kullanabilirsiniz dediKac aya kadar kullanabilir?
dogru yaparsiniz. stok ve muhasebe verilerinde cikiyor dengesizlik. acisini hatayi yapan personelden cikarir firma. muhtemelen asgariyle somurdukleri bir garipten keserler direk.Orası öyle ama haksiz kazanç olur benlik değilbir sorayım kalsın derlerse kalır
37. Haftaya kadar çalışa bilir raporu alırsan eğer 5 haftanı doğumdan sonra kullana bilirsin. Kadın doğum veriyor riskli gebelik değilse eğer. Ben o şekilde yapacağım hatta bazı doktorlar 38. Haftaya kadar verebiliyormuş doktorunla bi konuş istersen. Hatta doğumdan sonra rapor veren doktorlar bile var. Ben doğuma girmeden konuşacağım en azından 1 ay idare etsin
Canım sorduğum şey son yanıtında olan şey. 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım. Kullanmadıklarım doğum sonrasına kalacak. Ama 32. Haftadan sonra yıllık izin kullanacağım, araya sağlık ocağından veya evaante nin dediği gibi fizik tedavi vb doktordan rapor alsam olur mu diye merak ettim.Evet alabilirsin. Çalışabilir olman demek hasta olmayacağın anlamına gelmiyor.
Canım başka takviyeler de kullandığım için belki bunu haftada 3 gün kullan dedi. Bilemiyorum ki, çok takviye kullanıyorumBunun normal tavsiye edilen dozu günde 2 tablet canım
Benim alt komşumun 3 yaşındaki bebegi hala park yatağına yatıyorKac aya kadar kullanabilir?
Ya üzülürüm o zaman ödeme istesinler odeyeyim garibana yüklenmesinlerdogru yaparsiniz. stok ve muhasebe verilerinde cikiyor dengesizlik. acisini hatayi yapan personelden cikarir firma. muhtemelen asgariyle somurdukleri bir garipten keserler direk.
Ebqtlari ayni mi acaba?yoksa daha buyukleri falan oluyo mu :) 2 sene dayansa o da yeter :)Benim alt komşumun 3 yaşındaki bebegi hala park yatağına yatıyor
Ne tarz kramplar vycudunuzun neresi?Ben de magvital kullanıyorum ama kramplar başımın belası doktor a sormadan sabahları da kullanmaya başladımyine işe yaramıyor. Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırıcam o zaman tekrar sormayı düşünüyorum. Egzersizlerde işe yaramıyor bende
Yok yok aynı ebatti hala kullanıyor çocuk alt kademeye indirdi yatağını öyle kullanıyorEbqtlari ayni mi acaba?yoksa daha buyukleri falan oluyo mu :) 2 sene dayansa o da yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?