2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız ? Bebişlere yatak almalar başlamış hayırlı olsun alanlara almayanlar için 13 aylık bebekten bildiriyorum 70 e 120 beşiğe sığmıyor halen yanımda anne yanı gibi ve gece sürekli yanıma gelmek istiyor ben de ikisine bir montessori oda yaptırıyorum , tahta ahşap tarzı benim beşik bence park beşikler daha kullanışlı

Arkadaşlar 6-7 saattir kasıklarımda ağrı var. Önceden de olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi. Geceleri cam açık yattigim için usutmus de olabilirim diyorum ama tedirginim de. Sizce korkmalı miyim?

Sağlık ocağı 10 gün rapor vermez canım aciller de vermez herhangi bir polikliniğe gitmen daha iyi olur.. ben de iyi olursam 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum izinlerim doğum sonrasına aktarılabilsin diye. ama nasıl olur durumlar kestiremiyorum ağırlaşıyoruz artık herşey zor geliyor şimdiden

Arkadaşlar 6-7 saattir kasıklarımda ağrı var. Önceden de olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi. Geceleri cam açık yattigim için usutmus de olabilirim diyorum ama tedirginim de. Sizce korkmalı miyim?
Hafif sızı şeklinde mi yoksa bıçak saplanır gibi mi ? Gece boyu devam ederse yarın bir doktora görünün bence

Ya bende evimde değilim tatildeyim indirim takip edemiyorum çıldırıyorum öteki ay sadece kıyafet bakalım kesinlikle kendimize yoksa biseycik alamicaz paslasalim lütfen

Bende canım günden güne zorlanıyorum. Ama bir yandan da 37. Haftaya kadar çalışabilşr raporu alacağım. Öncesinde yıllık izin de kullanacağım. Ama şimdi izne çık deseler çıkacağım ama imkansız. Çalışma ortamım çok sağlıklı,değil. Çok yorucu bu aralar.

Ben de bacak huzursuzluğum var dedim, bunu verdi. Kullanırken baldırıma bir kez kramp girdi, bir daha olmadı. Her gün içiyorum. Ama demir hapıyla arasında 2 saat olsun dedi.

İşlerin rast gitsin inşallah canım

Canım bu dedğim hap bende işe yaradı krampları kesti .Doktoruna bu hapı sor canm istersen kullan faydası olursa devam edersin..içinde Magnezyum,kalsiyum ,çinko, d vit. var

Ben de bacak huzursuzluğum var dedim, bunu verdi. Kullanırken baldırıma bir kez kramp girdi, bir daha olmadı. Her gün içiyorum. Ama demir hapıyla arasında 2 saat olsun dedi.
Evet bende Demir hapını en son içiyorum aralarında 2 saat olmalı Kramp kesici mucize gibi bu hap

Ben mesela şu an raporluyum. Gerçi benimki keyfi değil zorunluluk ama doktorlar verir sıkıntı olmaz bence durumu anlatırsanız.

P pembeumutyildizi
Bahsettiğin durumu ben araştırdım
Galiba o dediğin olmuyor
Sana linkini atıyorum birde yazıyı kopyalıyorum (2016 tarihli haber)
Değişen birşey var mı bilmiyoeum
Yönetmeliği falanda çok inceledim ben ama olmuyor galiba
Ama sen bişey öğrenirsen benide haberdar eder misin?

“Fiilen çalışma süresi: Tabip raporuyla çalışabileceğini belgelendiren memur bu çalışma süresi içinde kanuni izinlerini kullanabilecektir. Ancak kullanmış olduğu bu izinler doğum sonrası izne aktarılmayacaktır. Kanun burada "fiilen" çalışmayı esas almaktadır. Örneğin; tekil gebelik yapacak kadın memur, raporla belgelendirdikten sonra çalışıp bu süre zarfında 5 gün yıllık izin, 5 gün hastalık izni ve 4 gün de mazeret izni kullanırsa doğum sonrası kullanabileceği izin süresine aktarılacak olan izin beş hafta değil, izinlerinin düşülerek fiilen çalıştığı üç hafta olacaktır. Kurumların birçoğunda bu uygulamaya dikkat edilmemektedir.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…