Ben yıkıyorum ama fayda etmiyo buzla yatabildim . Kan degerlerinize baktirdi iz mi hic yada bunu dojtora sordunuz muBen varım uyanınca ayaklarımı soğuk su ile yıkamazsam uyuyamıyorum
Sağlık ocağı 10 gün rapor vermez canım aciller de vermez herhangi bir polikliniğe gitmen daha iyi olur.. ben de iyi olursam 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum izinlerim doğum sonrasına aktarılabilsin diye. ama nasıl olur durumlar kestiremiyorum ağırlaşıyoruz artık herşey zor geliyor şimdidenSağol, çalıştığım yer karışık. İzin alamıyorum şimdi. İzinlerimi bölmek istemiyorum. Kullanırsam tıplu kullanacağım o da uzun süreli olacak. Bide doğum izni falan git gel olmasın diye bağlayayım dedim. İzne çıkabilmek için de diğerlerinin dönmesini beklemek zorundayım, yerime eleman verilecek falan idare et diyorlar ama bi türlü kolaylık sağlamıyorlar. İşimi bilen başkası da yok. Öyle aylarca rapor almayı da doğru bulmuyorum etik gelmiyor. Alt tarafı maksimum 10 güne ihtiyacım olacak gibi. Deeiiğin gibi olursa çok iyi olur
Hafif sızı şeklinde mi yoksa bıçak saplanır gibi mi ? Gece boyu devam ederse yarın bir doktora görünün benceArkadaşlar 6-7 saattir kasıklarımda ağrı var. Önceden de olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi. Geceleri cam açık yattigim için usutmus de olabilirim diyorum ama tedirginim de. Sizce korkmalı miyim?
Ya bende evimde değilim tatildeyim indirim takip edemiyorum çıldırıyorumBen de hic bir sey almadim daha gelecek ay baslayacagm insallah evime gecince.Gun gectikce agirlasiyoruz. Ben soguk memleketteym hem hastanede hem evde uyaninca hemen ustume rahatca alacagim pamuklu veya polar uzun sabahlik alacagim onu taktim kafaya :)) ilk dogumumdan kalma cok guzel 2 pijama takimim var bitane daha aldim. Acikcasi bilmiyorum iyi bi liste olusturmam gerekecek :)
Bende canım günden güne zorlanıyorum. Ama bir yandan da 37. Haftaya kadar çalışabilşr raporu alacağım. Öncesinde yıllık izin de kullanacağım. Ama şimdi izne çık deseler çıkacağım ama imkansız. Çalışma ortamım çok sağlıklı,değil. Çok yorucu bu aralar.Sağlık ocağı 10 gün rapor vermez canım aciller de vermez herhangi bir polikliniğe gitmen daha iyi olur.. ben de iyi olursam 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum izinlerim doğum sonrasına aktarılabilsin diye. ama nasıl olur durumlar kestiremiyorum ağırlaşıyoruz artık herşey zor geliyor şimdiden
Ben de bacak huzursuzluğum var dedim, bunu verdi. Kullanırken baldırıma bir kez kramp girdi, bir daha olmadı. Her gün içiyorum. Ama demir hapıyla arasında 2 saat olsun dedi.Kızlar bacak baldır krampları için ben bunu içiyorum Doktorum vermişti. İngilitere menşei. Kramp sorunum kalktı ortadan. Eczane fiyatı şimdilik 109 lira nette daha uygun ama güvenilir mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3108776
Sizi şeklinde. Adet ağrısı gibi.Hafif sızı şeklinde mi yoksa bıçak saplanır gibi mi ? Gece boyu devam ederse yarın bir doktora görünün bence
İhmal etmeyin bence devam ederse gidin yarın doktoraSizi şeklinde. Adet ağrısı gibi.
İşlerin rast gitsin inşallah canımBende canım günden güne zorlanıyorum. Ama bir yandan da 37. Haftaya kadar çalışabilşr raporu alacağım. Öncesinde yıllık izin de kullanacağım. Ama şimdi izne çık deseler çıkacağım ama imkansız. Çalışma ortamım çok sağlıklı,değil. Çok yorucu bu aralar.
Canım bu dedğim hap bende işe yaradı krampları kesti .Doktoruna bu hapı sor canm istersen kullan faydası olursa devam edersin..içinde Magnezyum,kalsiyum ,çinko, d vit. varBen de magvital kullanıyorum ama kramplar başımın belası doktor a sormadan sabahları da kullanmaya başladımyine işe yaramıyor. Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırıcam o zaman tekrar sormayı düşünüyorum. Egzersizlerde işe yaramıyor bende
Evet bende Demir hapını en son içiyorum aralarında 2 saat olmalıBen de bacak huzursuzluğum var dedim, bunu verdi. Kullanırken baldırıma bir kez kramp girdi, bir daha olmadı. Her gün içiyorum. Ama demir hapıyla arasında 2 saat olsun dedi.
Yani mantıksız gibi görünüyor ama burası Türkiye her şey olabilirİşte sorduğum da o, başka doktor rapor verebiliyor mu ?
Plasenta aşağıda ise zaten ilişki yasak. Benim de şu an aşağıda doktor bana kanama olduğu zaman gel demişti. Bence bir doktora gitmenize fayda var.Yakın zamanda yani 1 haftaicine ilişki olmadı ama plesenta aşağıda acaba ondan mı bilmiyorum
Teşekkür ederim gideceğim mutlakaPlasenta aşağıda ise zaten ilişki yasak. Benim de şu an aşağıda doktor bana kanama olduğu zaman gel demişti. Bence bir doktora gitmenize fayda var.
Ben mesela şu an raporluyum. Gerçi benimki keyfi değil zorunluluk ama doktorlar verir sıkıntı olmaz bence durumu anlatırsanız.Kızlar ya bişey soracağım bilen var mı ? Ben kamuda çalışıyorum. 32. Haftadan sonra sağlık ocağından normal rapor alsak olur mu ? Normalde hastayken bile rapor alan biri depilim de doğumdan sonrasjna izin kalsın diye düşündüm5 veya 10 gün rapor alsam, sonra yıllık izin alsam, 4 hafta falan kalıyor zaten doğumuma. Olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?