2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Maalesef 657 de kanunen geçen çalışabilir raporundan sonra yıllık izin kullanılamaması. Daha doğrusu tabii kullanabilirsin de doğum sonrasına aktaramazsın. O nedenle ben ikiz gebelikte 30. haftada izne ayrılmadan tüm kalan yanacak izinlerimi bu ay parça parça kullanmaya başladım. Belki sizin kurumda koşullardan dolayı insiyatif alınmıştır bi şekilde kılıfına uydurulacaktır. İnşallah süreç sonunda bir mağduriyet yaşatmazlar da rahat rahat kullanırsın izinlerini

Son düzenleme:
sonucta sen calistigin surece maasin ve sigortan odencegi icin , kesinti yapsalar bile mahkemeye gidersin. her turlu calistigini ispatlayabulirsin

Plensantasi asagida olan annelere diger doktorlar iliskiyi yasaklamisti . Size yasak koymadilar mi ?
Benim plesantamda asagida. Dr.um önermedi iliski hatta mecbur kalmadıkça aşağıdan muayenede etmeyecekmis 32.haftaya kadar en son detaylıcda bakmak durumunda kaldi. Bizde zaten hamilelikte cinsel iliskiyi biraz erteliyoruz önceki gebeligimde de lekelenmem oluyordu

Canım sor sen yine de. Haram olmasjn, bebeklerimiz bize emanet, boğazlarından haram lokma geçmesin. Tekşif edersin eski fıyatı yok derlerse iade edersin. 50 lira ile zengin olunmaz, ama vebalin bedeli büyük
Arayıp durumu izah ettim ne yapmam gerekiyor dedim talep açalım sistemden mail üzerinden bilgilendirileceksiniz dediler bekliyorum. Fiyatı direkt ikiye katladilar ben aldıktan sonra iade edip yenisini alırsam 570 lira odiycem orta yolu bulmam lazım

30.haftada doğum yapmış birisi için de bu geçerli mi mesela 8-9hafta izninden saymayacaklar mı erken doğum yaptı diye
32 den sonrasını izne dahil edebilirler. Yani doğum öncesi iznini öteleme işlemini yapamayabilirsin. Ama doğum sonrası iznin normal doğum tarihi ne zamansa o zaman başlar.

Canım bana kalsa çoktan kullanırdım, temmuz ayında kullanır bitirirdim, bu stresi yaşamazdım ama işler karışık. İzin alamıyorum. yeni bir durum değil nisan dan beri bu şekilde. Sürekli eleman vereceğiz bekle diyorlar. İdare durumumu bildiği halde açıkçası ciddiye almadı salladı. Haliyle bende izne çıkamadım. Yeni bir durum değil ki aylar öncesinden söylendi bu durum. Ağustosu bitirip iznimi alayım bari ne yaparlarsa yapsınlar. Azıcık sesimi çıkartayım. Ben işler yürüsün diye çabaladım ama idare umursamadı. İk iznini alırsın diyor ama doğum sonrasında sen izin kullanmışsın olmaz öyle gel başla derler mi derler.

sonucta sen calistigin surece maasin ve sigortan odencegi icin , kesinti yapsalar bile mahkemeye gidersin. her turlu calistigini ispatlayabulirsin
Canım maaşım yatacak onda sorun yok ama iznim yanacak olan iznime olacak. Beni kızdıran, idarenin bu durumu aylardır bildiği halde tedbir almaması ve beni mağdur etmesi.
Unarım bulursun canım

30.haftada doğum yapmış birisi için de bu geçerli mi mesela 8-9hafta izninden saymayacaklar mı erken doğum yaptı diye
Erken doğum olması durumunda kullanamadığın izin doğum sonrasına aktarılıyor. toplamda 16 hafta izne çıkabilirsin. 30. Haftada doğum yaparsan 2 hafta yanar bence. Yine 16 haftayı kullanırsın

Yaa gebelik gibi özel bir durumda zorluk çıkarmamaları lazım izinde. Kaldı ki riskli durumda da olabilirdin allah korusun. Aylarca heyet raporuyla götürebildirdin. Şuan herkes izinde diyosun herkesten önce senin ayrıcalığın var. İznini tabii ki alırsın ama dediğin gibi sonra 32 den sonra yıllık izin doğum iznine eklenmez derslerse sıkıntı. Ben bizim kurumdan da biliyorum bişeylere itiraz etmez sesini çıkarmazsan sonuna kadar iyi niyetin kullanılıyor. Maalesef her yerde bu böyle Umarım çok strese girmeden halledersin izin işini

Kızlar slm karnımın üst tarafı çok acıyor sanki anlam veremediğim Bi rahatsızlık var sanki karnımı içine çekmişim de yürüyormuşum gibi oluyor var mı yaşayan kasılma böyle Bi şey mi acaba ara ara bel ağrım da oluyor Bi tuhafım

Umarım canım, önümüzdeki günlerde bi iki kişi ile görüşüp beni idare edip edemeyecwklerini soracağım. Günlük işlerimi devredip kısa süreki izne çıkarım olmazsa. Kar kardır. Dediğin gibi her yerde sesini çıkarmayanı eziyorlar.

Teşekkür ederim acile gittim şuan sorun yok dedi ilişki yasak ağır kaldırma çok ayakta kalma dedi bebek gayet iyi dedi ilişki olmasın kanama başlarsa durmaz ameliyat olursun çok dikkat et dedi
Aynen canimm bu durumda olan herkese bu soyleniyor zaten.erken doğum riski var o yüzden kanama durrmuyo bizim durumumuzda olanlarda Dikkat et geçmiş olsunnn.

Selamlar herkese,
Istah kapanmasi yasayan var mi? Her lokma buyuyor, cigne cigne yutana kadar fenalik geciriyorum. Vitamin ve demir aliyorum ancak endise etmeye basladim ne olacak bu halim diye.
Ben 2 kilo vermişim şok oldum bugün resmen bebek içib yiyorum sadece ,

Teşekkür ederim haber verdiğin için premium ile 220 liraya almış oldum kaç ay önce dsha pahalı almıştım
Kalmamış galiba bende premium um ama 240 diyor bana

Yoğurt suyu dene canjm mümkünse ev yapımı değilse normal yoğurt. Yarım çay,bardağı içsen yeterli. Bide sabahları aç karnına içilen pulcet var o da çok iyi geliyor doktorum yazdı. Rennie de verdi ama sadece 1 kere kullandım. Pulcet ten sonra gerek kalmadı.

Hangi satıcıdan aldın canım, orijinal olup olmadığına güvenemiyorum.

İnternette orijinal ürün bulmak mesele

Demirden olabilir diye yazmışlardı bikaç sayfa önce.

Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz

Normal ağrı gibi değil canım. Örnek vereyim alt bacağında arka tarafta kaslar olur, ayağını gerersen falan o kasları farkedersin onlar da gerilir. İşte o kaslar ağrı yapar ama bir anda gelir ve çok şiddetli olur. Hatta bazen o kadar şiddetli oluyor li bende ayak parmaklarım bile yamuluyor bi tuhaf oluyor. Ayağın tutuluyor hareket ettiremiyorsun. Magnezyuma başlayınca azaldı çok şükür . Umarım sende gerek kalmaz

Demir hapı ve balık yağı mideni bulandırıyor mu? İçmemeyi denediğimde hiç kusmuyorum ama ne zaman içsem gün içinde çıkıyor
Bende balık,yağı hapı multivitaminin içinde, hafif bi kokusu var, gece içince etkilemiyor. Gündüz içtiğimde midem bulanıyordu. Demir haoını da yine multivitamin içinde alıyorum yemek arasında. O demir ilacını kullanamadım, doktorum bu şekilde verdi. Sgk karşılamıyor.

7 cikti canjm demirim
Çok düşükmüş canım, geçmiş olsun.
İçten genişliyor olabilir mi ? Ben çok ağrıdığı xaman genişliyor herhalde diye düşünüyorum.

Kasilma olsa alt karin bolgesinde de olur .Ayrica gerilir kaskati kesilir.Doktorum oyle dedi bana, korkma.

Kalsiyum ve magnezyum benim isime yaradi kramplarda bi danis doktoruna istersen

Olabilir canım haklısın inş öyledir annem de aynı yorumu yaptı benim ikinci bebeğim ilkinde yaşamadım ondan sanırım ya da unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…