Amin canım
Unutmazsam yazarım canım, takip et beni ya da o dönemde yaz bana. Eylül sonuna doğru denk gelecek.
Umarım canım
Sağol canım, eylül ün sonuna doğru yaz bana. Ben ik ya sordum, yıllık iznini kullanırsın dediler. Zaten yıllık izin fiilen çalışma kapsamına giriyor. Yıllık izinde de çalışmış oluyoruz neticede, doğum izninden keserlerse çok saçma olur. Kaldı ki şu anda keyfi bi durum yok. Israrla çalıştığım birime takviye yapılmıyor, diğerlerinin yıllık izinleri verildi. Bi tek ben kaldım. İşimi devredebileceğim kimse olmadığı içinde izne çıkamıyorum. İdarenin hatası söz konusu. Raporu geçtim eğer yıllık iznimi yerlerse fena kavga ederim.
Canım üstte de yazdım durumu. Durumumu bildikleri halde eleman vermiyorlar, haliyle izne çıkamıyorum ve çok yoruldum. Yıllık izinde mi jullanamam sence ? Bi yerde okumuştum yıllık izinli personel idari olarak çalışan gözüküyor diye.
Onu biliyorum sağol
İk ya sordum, o dönem yani 32. Haftadan sonra yıllık iznini kullanabilirsin dediler. Hemde 2 defa sordum. İznimi yerlerse fena kavga ederim. Israrla personel takviyesi yapmadılar o yüzden izne çıkamıyorum. Bu benim suçum değil. Eylülde herkes dönmüş olacak, o zaman izne çıkarsın diyolar. Bide tutup doğum iznimden keserlerse yatar kalkar beddua ederim artık. Zaten çalışma şartlarım çok kötü, hem yoğunum hem sıcak herkese izin verdiler bu halimle ben izne çıkamıyorum. Haksızlık
sonucta sen calistigin surece maasin ve sigortan odencegi icin , kesinti yapsalar bile mahkemeye gidersin. her turlu calistigini ispatlayabulirsinİk ya sordum, o dönem yani 32. Haftadan sonra yıllık iznini kullanabilirsin dediler. Hemde 2 defa sordum. İznimi yerlerse fena kavga ederim. Israrla personel takviyesi yapmadılar o yüzden izne çıkamıyorum. Bu benim suçum değil. Eylülde herkes dönmüş olacak, o zaman izne çıkarsın diyolar. Bide tutup doğum iznimden keserlerse yatar kalkar beddua ederim artık. Zaten çalışma şartlarım çok kötü, hem yoğunum hem sıcak herkese izin verdiler bu halimle ben izne çıkamıyorum. Haksızlık
Benim plesantamda asagida. Dr.um önermedi iliski hatta mecbur kalmadıkça aşağıdan muayenede etmeyecekmis 32.haftaya kadar en son detaylıcda bakmak durumunda kaldi. Bizde zaten hamilelikte cinsel iliskiyi biraz erteliyoruz önceki gebeligimde de lekelenmem oluyorduPlensantasi asagida olan annelere diger doktorlar iliskiyi yasaklamisti . Size yasak koymadilar mi ?
Arayıp durumu izah ettim ne yapmam gerekiyor dedim talep açalım sistemden mail üzerinden bilgilendirileceksiniz dediler bekliyorum. Fiyatı direkt ikiye katladilar ben aldıktan sonra iade edip yenisini alırsam 570 lira odiycemCanım sor sen yine de. Haram olmasjn, bebeklerimiz bize emanet, boğazlarından haram lokma geçmesin. Tekşif edersin eski fıyatı yok derlerse iade edersin. 50 lira ile zengin olunmaz, ama vebalin bedeli büyük
Ay ben de bikini bölgesinde başladı ilk görünce şok geçirdim bu ne diyeBu aradw gobek cizgisi olussn var mi ?Bende henuz yok :) sadece gobek deligim hafif koyulasti.
32 den sonrasını izne dahil edebilirler. Yani doğum öncesi iznini öteleme işlemini yapamayabilirsin. Ama doğum sonrası iznin normal doğum tarihi ne zamansa o zaman başlar.30.haftada doğum yapmış birisi için de bu geçerli mi mesela 8-9hafta izninden saymayacaklar mı erken doğum yaptı diye
Canım bana kalsa çoktan kullanırdım, temmuz ayında kullanır bitirirdim, bu stresi yaşamazdım ama işler karışık. İzin alamıyorum. yeni bir durum değil nisan dan beri bu şekilde. Sürekli eleman vereceğiz bekle diyorlar. İdare durumumu bildiği halde açıkçası ciddiye almadı salladı. Haliyle bende izne çıkamadım. Yeni bir durum değil ki aylar öncesinden söylendi bu durum. Ağustosu bitirip iznimi alayım bari ne yaparlarsa yapsınlar. Azıcık sesimi çıkartayım. Ben işler yürüsün diye çabaladım ama idare umursamadı. İk iznini alırsın diyor ama doğum sonrasında sen izin kullanmışsın olmaz öyle gel başla derler mi derler.Maalesef 657 de kanunen geçen çalışabilir raporundan sonra yıllık izin kullanılamaması. Daha doğrusu tabii kullanabilirsin de doğum sonrasına aktaramazsın. O nedenle ben ikiz gebelikte 30. haftada izne ayrılmadan tüm kalan yanacak izinlerimi bu ay parça parça kullanmaya başladım. Belki sizin kurumda koşullardan dolayı insiyatif alınmıştır bi şekilde kılıfına uydurulacaktır. İnşallah süreç sonunda bir mağduriyet yaşatmazlar da rahat rahat kullanırsın izinlerini
Canım maaşım yatacak onda sorun yok ama iznim yanacak olan iznime olacak. Beni kızdıran, idarenin bu durumu aylardır bildiği halde tedbir almaması ve beni mağdur etmesi.sonucta sen calistigin surece maasin ve sigortan odencegi icin , kesinti yapsalar bile mahkemeye gidersin. her turlu calistigini ispatlayabulirsin
Unarım bulursun canımArayıp durumu izah ettim ne yapmam gerekiyor dedim talep açalım sistemden mail üzerinden bilgilendirileceksiniz dediler bekliyorum. Fiyatı direkt ikiye katladilar ben aldıktan sonra iade edip yenisini alırsam 570 lira odiycemorta yolu bulmam lazım
Erken doğum olması durumunda kullanamadığın izin doğum sonrasına aktarılıyor. toplamda 16 hafta izne çıkabilirsin. 30. Haftada doğum yaparsan 2 hafta yanar bence. Yine 16 haftayı kullanırsın30.haftada doğum yapmış birisi için de bu geçerli mi mesela 8-9hafta izninden saymayacaklar mı erken doğum yaptı diye
Yaa gebelik gibi özel bir durumda zorluk çıkarmamaları lazım izinde. Kaldı ki riskli durumda da olabilirdin allah korusun. Aylarca heyet raporuyla götürebildirdin. Şuan herkes izinde diyosun herkesten önce senin ayrıcalığın var. İznini tabii ki alırsın ama dediğin gibi sonra 32 den sonra yıllık izin doğum iznine eklenmez derslerse sıkıntı. Ben bizim kurumdan da biliyorum bişeylere itiraz etmez sesini çıkarmazsan sonuna kadar iyi niyetin kullanılıyor. Maalesef her yerde bu böyleCanım bana kalsa çoktan kullanırdım, temmuz ayında kullanır bitirirdim, bu stresi yaşamazdım ama işler karışık. İzin alamıyorum. yeni bir durum değil nisan dan beri bu şekilde. Sürekli eleman vereceğiz bekle diyorlar. İdare durumumu bildiği halde açıkçası ciddiye almadı salladı. Haliyle bende izne çıkamadım. Yeni bir durum değil ki aylar öncesinden söylendi bu durum. Ağustosu bitirip iznimi alayım bari ne yaparlarsa yapsınlar. Azıcık sesimi çıkartayım. Ben işler yürüsün diye çabaladım ama idare umursamadı. İk iznini alırsın diyor ama doğum sonrasında sen izin kullanmışsın olmaz öyle gel başla derler mi derler.
Canım maaşım yatacak onda sorun yok ama iznim yanacak olan iznime olacak. Beni kızdıran, idarenin bu durumu aylardır bildiği halde tedbir almaması ve beni mağdur etmesi.
Unarım bulursun canım
Umarım canım, önümüzdeki günlerde bi iki kişi ile görüşüp beni idare edip edemeyecwklerini soracağım. Günlük işlerimi devredip kısa süreki izne çıkarım olmazsa. Kar kardır. Dediğin gibi her yerde sesini çıkarmayanı eziyorlar.Yaa gebelik gibi özel bir durumda zorluk çıkarmamaları lazım izinde. Kaldı ki riskli durumda da olabilirdin allah korusun. Aylarca heyet raporuyla götürebildirdin. Şuan herkes izinde diyosun herkesten önce senin ayrıcalığın var. İznini tabii ki alırsın ama dediğin gibi sonra 32 den sonra yıllık izin doğum iznine eklenmez derslerse sıkıntı. Ben bizim kurumdan da biliyorum bişeylere itiraz etmez sesini çıkarmazsan sonuna kadar iyi niyetin kullanılıyor. Maalesef her yerde bu böyleUmarım çok strese girmeden halledersin izin işini
Aynen canimm bu durumda olan herkese bu soyleniyor zaten.erken doğum riski var o yüzden kanama durrmuyo bizim durumumuzda olanlarda Dikkat et geçmiş olsunnn.Teşekkür ederim acile gittim şuan sorun yok dedi ilişki yasak ağır kaldırma çok ayakta kalma dedi bebek gayet iyi dedi ilişki olmasın kanama başlarsa durmaz ameliyat olursun çok dikkat et dedi
Ben 2 kilo vermişim şok oldum bugün resmen bebek içib yiyorum sadece ,Selamlar herkese,
Istah kapanmasi yasayan var mi? Her lokma buyuyor, cigne cigne yutana kadar fenalik geciriyorum. Vitamin ve demir aliyorum ancak endise etmeye basladim ne olacak bu halim diye.
Kalmamış galiba bende premium um ama 240 diyor banaTeşekkür ederim haber verdiğin içinpremium ile 220 liraya almış oldum kaç ay önce dsha pahalı almıştım
Yoğurt suyu dene canjm mümkünse ev yapımı değilse normal yoğurt. Yarım çay,bardağı içsen yeterli. Bide sabahları aç karnına içilen pulcet var o da çok iyi geliyor doktorum yazdı. Rennie de verdi ama sadece 1 kere kullandım. Pulcet ten sonra gerek kalmadı.Ayy kızlar ya benim çok fena mide yanmalarım başladı iki haftadır. Oğlumda Soğuk süt içince geçerdi. Bunda geçmiyor da. Mide yanması yaşayan başkası var mı. Nasıl çözüm buldunuz geçmesi için?
Hangi satıcıdan aldın canım, orijinal olup olmadığına güvenemiyorum.Ben de 3.ayda başladım, ilave olarak badger ve bio oil de kullanıyordum, biri bitti ikincisini aldımbol buldum sanırım. Trendyol’da kendi mağazasında 3 al 2 öde görünce tekrar aldım, nasıl olsa çabuk bitiyor. Bir de doğumdan sonra da bir süre kullanın diyorlar.
İnternette orijinal ürün bulmak meseleKızlar bacak baldır krampları için ben bunu içiyorum Doktorum vermişti. İngilitere menşei. Kramp sorunum kalktı ortadan. Eczane fiyatı şimdilik 109 lira nette daha uygun ama güvenilir mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3108776
Demirden olabilir diye yazmışlardı bikaç sayfa önce.Ben de magvital kullanıyorum ama kramplar başımın belası doktor a sormadan sabahları da kullanmaya başladımyine işe yaramıyor. Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırıcam o zaman tekrar sormayı düşünüyorum. Egzersizlerde işe yaramıyor bende
Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamazYa sorma canım dün gece uyumuştum. 01.30 civarı kasıklarımda bir ağrı ile uyandım ama nasıl kıvrandırıyor. sağıma yatıyordum hareket edemiyorum nasıl acıyor kramp gibi giriyor. yarım saat ağlaya ağlaya sancı çektim bir yandan diyorum galiba gaz sancısı üşüttüm bir yandan da doğum mu yapıyorum diyorum ödüm koptu. yarım saatin sonunda kendimi sola doğru atmayı becerince gazın sıkışması azaldı nefes alabildim. ay nasıl korkunçtu
Normal ağrı gibi değil canım. Örnek vereyim alt bacağında arka tarafta kaslar olur, ayağını gerersen falan o kasları farkedersin onlar da gerilir. İşte o kaslar ağrı yapar ama bir anda gelir ve çok şiddetli olur. Hatta bazen o kadar şiddetli oluyor li bende ayak parmaklarım bile yamuluyor bi tuhaf oluyor. Ayağın tutuluyor hareket ettiremiyorsun. Magnezyuma başlayınca azaldı çok şükür . Umarım sende gerek kalmazGünaydınkramp ağrısı dediğiniz ne cahilliğime verin benim de geceleri üst bacağım ağrıyor bu mu kramp? Aile hekimine söyledim yeni okumuş heralde bi sürü tıbbi terim söyledi damarlarla alakalı ciddi bir hastalık olabilir dedi hehe dedim çıktım
Bende balık,yağı hapı multivitaminin içinde, hafif bi kokusu var, gece içince etkilemiyor. Gündüz içtiğimde midem bulanıyordu. Demir haoını da yine multivitamin içinde alıyorum yemek arasında. O demir ilacını kullanamadım, doktorum bu şekilde verdi. Sgk karşılamıyor.Demir hapı ve balık yağı mideni bulandırıyor mu? İçmemeyi denediğimde hiç kusmuyorum ama ne zaman içsem gün içinde çıkıyor
Çok düşükmüş canım, geçmiş olsun.7 cikti canjm demirim
İçten genişliyor olabilir mi ? Ben çok ağrıdığı xaman genişliyor herhalde diye düşünüyorum.Kızlar slm karnımın üst tarafı çok acıyor sanki anlam veremediğim Bi rahatsızlık var sanki karnımı içine çekmişim de yürüyormuşum gibi oluyor var mı yaşayan kasılma böyle Bi şey mi acaba ara ara bel ağrım da oluyor Bi tuhafım
Kasilma olsa alt karin bolgesinde de olur .Ayrica gerilir kaskati kesilir.Doktorum oyle dedi bana, korkma.Kızlar slm karnımın üst tarafı çok acıyor sanki anlam veremediğim Bi rahatsızlık var sanki karnımı içine çekmişim de yürüyormuşum gibi oluyor var mı yaşayan kasılma böyle Bi şey mi acaba ara ara bel ağrım da oluyor Bi tuhafım
Istahim iyi benim ama midem cok cabuk sisiyor sertlesiyo o yuzden rahatsiz ettigi icin az yiyorumSelamlar herkese,
Istah kapanmasi yasayan var mi? Her lokma buyuyor, cigne cigne yutana kadar fenalik geciriyorum. Vitamin ve demir aliyorum ancak endise etmeye basladim ne olacak bu halim diye.
Kalsiyum ve magnezyum benim isime yaradi kramplarda bi danis doktoruna istersenBen de magvital kullanıyorum ama kramplar başımın belası doktor a sormadan sabahları da kullanmaya başladımyine işe yaramıyor. Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırıcam o zaman tekrar sormayı düşünüyorum. Egzersizlerde işe yaramıyor bende
Ah canim ya, inan ben de. Stres oluyorum acaba cocuga birsey olur mu diye.Ben 2 kilo vermişim şok oldum bugün resmen bebek içib yiyorum sadece ,
Olabilir canım haklısın inş öyledir annem de aynı yorumu yaptı benim ikinci bebeğim ilkinde yaşamadım ondan sanırım ya da unuttumKalmamış galiba bende premium um ama 240 diyor bana
Yoğurt suyu dene canjm mümkünse ev yapımı değilse normal yoğurt. Yarım çay,bardağı içsen yeterli. Bide sabahları aç karnına içilen pulcet var o da çok iyi geliyor doktorum yazdı. Rennie de verdi ama sadece 1 kere kullandım. Pulcet ten sonra gerek kalmadı.
Hangi satıcıdan aldın canım, orijinal olup olmadığına güvenemiyorum.
İnternette orijinal ürün bulmak mesele
Demirden olabilir diye yazmışlardı bikaç sayfa önce.
Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
Normal ağrı gibi değil canım. Örnek vereyim alt bacağında arka tarafta kaslar olur, ayağını gerersen falan o kasları farkedersin onlar da gerilir. İşte o kaslar ağrı yapar ama bir anda gelir ve çok şiddetli olur. Hatta bazen o kadar şiddetli oluyor li bende ayak parmaklarım bile yamuluyor bi tuhaf oluyor. Ayağın tutuluyor hareket ettiremiyorsun. Magnezyuma başlayınca azaldı çok şükür . Umarım sende gerek kalmaz
Bende balık,yağı hapı multivitaminin içinde, hafif bi kokusu var, gece içince etkilemiyor. Gündüz içtiğimde midem bulanıyordu. Demir haoını da yine multivitamin içinde alıyorum yemek arasında. O demir ilacını kullanamadım, doktorum bu şekilde verdi. Sgk karşılamıyor.
Çok düşükmüş canım, geçmiş olsun.
İçten genişliyor olabilir mi ? Ben çok ağrıdığı xaman genişliyor herhalde diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?